Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

S čárkovým systémem na věčné časy a nikdy jinak (REDAKCE)

S čárkovým systémem na věčné časy a nikdy jinak
U policie jako v hospodě
Foto: redakce

Tak jsem si k novému roku zrekapituloval,  jaký byl ten rok 2008. Rozhodně pro mě nebyl lehký a počítám, že rok 2009 nebude taky ve znamení  pohody.  Jak říká můj exparťák: „Život kamaráde, to není žádný péřo“. U policie se toho změnilo dost.  Vozový park, vybavení služeben, vedení na většině útvarů Policie ČR.  Dvě věci se však nezměnili. Lidé co u policie pracují a hodnotící systém.

Autor: Lukáš Heinz
Publikováno: 08. 01. 2009
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu X 16:44:09 04. 10. 2015
default.png
Nově příchozí k nám až na mizivé výjimky se okamžitě přizpůsobují čárkovému systému. Nad smyslem práce neztrácejí čas uvažováním a nosí čárky. Učí se od nejtvrdších čárkomanů ukládat i vysoké pokuty za drobnosti aby bylo šéfstvo spokojené. Jejich adaptabilita mě zaráží. Prostě pragmatici. Víc čárek- víc peněz a ty jsou až na prvním místě. Takže u nás (MP) zatím s čárkovým systémem na věčné časy. Žádná vidina změny. Kdo nosí čárky má odměny a brzy se dostane z pěší do aut. Dokonce šéfíček začíná dávat čerstvé bažanty do aut a déle sloužící a problémisti šlapou nebo odcházejí. :-)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 15:08:25 19. 09. 2015
default.png
No, to jen ukazuje, že v Afu a jiných zemích, kde zrovna nesedí na ropě, kterou jim pod jejich línýma zadnicema nedoluje Západ, i příchod Rusa, po němž jinde třicet let tráva neroste, je pro jejich ekonomiku prospěšný. I ten Rus je proti muslimovi v obecném slova smyslu (čest výjímkám, ať žijí a klidně tady pracují) prospěšný tvor! :D :D

No, člověk jako člověk, pokud sem s sebou netáhne ten islámský neřád ze své země, určitě se začlení. Jako Jásoň třeba, na recepci. Rukama dělat nebude, tak aspioň zastane tu ženskou práci, ale aspoň něco.

Lidi se dělí jen na dobré a zlé, přičemž nesmíme zapomínat, že zlo je i v ideologii a jinak "hodný člověk" dokáže se sračkami v hlavě divy.

Protože jsem skeptický, pevně věřím tomu, že ještě za pár dní vyplave na povrch, jak IS organizuje poznávací zájezdy do Evropy a jejich vojáky nebudou ti mladí mužové, na které se Evropa zaměří, ale ti otcové rodin a matky rodin.... Ty nikdo podezírat nebude, kdoví co to mají za děcka s sebou, všecko bez dokladů, aby nevzbudili pozornost jsou jakože rodiny...

No, mám ten dojem, že toto nebude dlouho trvat a neschopná Evropa s její Unií půjde k čertu.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 14:52:42 19. 09. 2015
default.png
Minule jsem nestačil dopsat co jsem chtěl a nechtěně jsem to odeslal. No, viděl jsem v TV na Václaváku nějakého aktivistu z neziskovky, asi tak dvacet let a možná fous, který tam mluvil a tom, že ČR má zdroje a možnosti...
Sem si tak říkal: ty vado, jak ty jsi, mladý muži, přispěl k tomu, co ČR má? Z čeho ty chceš rozdávat, když jsi nic nevyprodukoval, nic jsi ještě nedokázal, za nic neneseš zodpovědnost: svoje bydlení nemáš, děcka nevychováváš, nic jsi nevybudoval. Mlč a šoupej nohama, uč se, abys jednou mohl vládu této země převzít, ale ve dvaceti letech můžeš převzít tak od maminky oprané ponožky.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu VETERAN2 12:17:31 19. 09. 2015
default.png
HAMMER [2015-09-15 05:45:04]: Kdysi jsem hovořil s jedním Paštunem (většinové Afghánské etnikum) a chválil Rusy. Podivil jsem se a on mi vysvětlil, že jejich přítomnost znamenala pro zemi ekonomický vzestup. Dodnes mi to přijde divné, když si vzpomenu, co znamenala jejich přítomnost pro nás, ale je to tak. Utekl až za Talibanu.
Pochyboval jsi o účinnosti plotu. Snad už je ti jasné, že když se to umí, účinný je. Jediný problém, který zatím nastal, je, že nestojí úplně všude. Teď jen vydržet. Taky jsem pozoroval, jak rychle fungují maďarské soudy, když je potřeba. To je čárek. Naše vedoucí by zasypali odměnami. A ti své podřízené prací.
Takhle
https://www.youtube.com/watch?v=Pp2-VGyxQJA to vypadá, když země přestane používat rozum a stát rezignuje na základní funkce, které má plnit. A to je znásilnění jeden z trestňáků, který se snadno objasňuje. Asi nemají čárkový systém. Byli by víc motivovaní. Nebo mají naopak čárky za neobjasněnost. Vzpomeň si, kolikrát jsi se v tisku dočetl, co se vlastně ve Švédsku děje.
Taky už prosáklo, jak je to s chtěnými syrskými doklady. Falešných nebo přesněji pravých, které někomu poskytují falešnou identitu musí být obrovské množství. Přesto jsem nikde nezachytil zmínku, že by kvůli tomu nějakého uprchlíka poslali zpět. Asi se všem se věří a nikdo netroufne pochybovat. Kdyby se radši místo střílení zeptali Asada, jak je to s tou nebo onou ovečkou. Ale to se tu radši bude trpět kdejaká existence. Však oni nám sem ty problematické brzy nacpou a pak bude čárek. Jen jestli ještě máme lidi, kteří to budou umět. Poděkování Kalouskovi a Langerovi.


Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 05:49:46 16. 09. 2015
default.png
VETERAN2 [2015-09-14 23:45:32]: V TV jsem viděl na Václaváku nějakého fakt sopla aktivistu

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 05:45:04 15. 09. 2015
default.png
VETERAN2 [2015-09-14 23:45:32]: Že tě huba nebolí! :D

Jasně že nemají disciplínu, nemají ani pracovní ani jinou. Kdyby ji měli, dnes bychom běžně používali nějaké výrobky Made in Syria, Afghánistan, Iraq, Pákistan. Schopnost mají jen na to, jak se k něčemu zadarmo dostat. To ale není disciplína. Tuto schopnost mají i gorilky v pražské ZOO.

Vzpomenu Josefa Sommera, vojáka československého 11. pěšího praporu východního z roku 1940 (a pozor, všechna ostatní svědectví nejen z té doby): po pomerančovém zeleném háji jezdí Izraelec v potu tváře se svým traktorem koupeným ze veškeré úspory rodiny a stará se o úrodu. Hned vedle u své polorozpadlé chatrče pololeží v prachu přede dveřmi jeho arabský soused na zemi a nadává na Izraelce, který se má dobře.

Alláh mu nedal, Alláh neseslal. Naši vojáci v Afu zařídili místním život, kdy dnes přežijí v pohodě zimu všichni, mají dostatek jídla a umějí takové věci jako udělat kravičce chlívek, ona má moc mlíka, zřídily se jim sběrny nadbytečného mlíka, pořídila se jim dldávka co to jednou týdně odveze do města prodat a tam se provede nákup ošacení, léků atd, naučili je vykopat si dokonce, světe div se, sklípky, aby měli kde uložit potraviny, naučili je, že na jejich vyschlá pole se dá dopravit voda snadno kapkovou závlahou, neuvěřitelné věci je naučili!!!! Už jsou hotoví Einsteini z nich.

A víte jaká je jejich reakce podle našich kluků v Afu?? Alláh seslal Čechy, aby nám pomohli přežít, bylo nás více a mohli jsme plnit jeho přikázání a nacpat těm Čechům IED na cestu. Když v noci přijde Talibanec a řekne, že to, aby dali Čechům nálože k cestě, žádá Alláh, nikdo se neodváží říct mu, aby si nebral Alláha do huby. Alláh to je povinnost poslechnout, smývá z muslima věci jako čest, svědomí, slušnost. A proč? Protože Islám je totalita. Kdyby křesťané nebyli tvrdě sejmuti osvícenskými panovníky, učení neučení, byli by dnes stejní.


Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu VETERAN2 23:45:32 14. 09. 2015
default.png
FOXX [2015-09-14 08:57:07]: Tak máme novou moderátorku. Ví přesně, co se číst dá a co ne. Pravda je, že by to patřilo spíš do stáda opic, ale neboj se. Na tomhle vláknu i na uprchlících si dělá čárky lidí, že by ses divila. Úplný zlatý důl. A třeba to admin přesune.
Jestli se dobře pamatuji, jsi přijatá. Myslel jsem, že kandidát musí mít nervy pevnější než srnčí ratlík. Ty testy jsou fakt k ničemu.

Na přelomu tisíciletí tady v kraji přes nás prchali do Rakouska Čečenci. Když po ilegálním překročení hranice pořádali tu a tam děkovačku, házeli na kolegy kameny. Třeba jsou úplně blbí a nepoznají kámen. Když překračovali tady nebo na Slovensku hranici přes řeku, neváhali naházet svoje děti v 5 i 10 stupňovém mrazu do řeky. Když jim Rakušáci postavili na přechodu zátaras a hlídali ho, házeli svoje děti před služební psy. Doufali, že když pes dítě kousne, obrátí se veřejné mínění proti policajtům. Někteří dostali na západě azyl. Když jsem řekl, že se máme na co těšit, byl jsme za blbce. Hádej, kde část z nich skončila.
Zásadně nesouhlasím s Hammerem, že Arabové nemají disciplínu. Když ode mě něco chtěl a řekl jsem mu, že má přijít za týden v 10, mohl jsem si podle něj nařídit hodinky a trochu chápal i v češtině. Když jsem chtěl něco já od něj, nerozuměl ani anglicky a zapomněl, co je to týden. Když už to jinak nešlo a nemohl kličkovat, lhal a lhal. Papíry si nebyli schopní vyřídit ani po několika letech, kdy se pořád opakovali ty samé.
Jak se chovali k ženským, je škoda zmiňovat. Kolikrát ani muslim neměl problém s tím, že poslal ženu šlapat, aby měl na chlast. Přeji ti Čečence nebo Albánce za manžela. Ale určitě nejsou všichni stejní.
Německo má státní rozpočet 312 miliard Euro. 800000 migrantů je bude stát 10 milard. Aspoň to tvrdí. Mně to vychází něco přes 3 procenta rozpočtu. To je víc než výdaje na obranu. U nášeho státu tvoří cca 80 procent výdajů výdaje mandatorní. To je důchody, zdravotníctví a tak dále. Jestli za hranicemi čekají 2 miliony uprchlíků na svojí příležitost a dosud všichni uspěli, bude to Německo stát něco kolem 8 procent rozpočtu a jestli nesníží mandatorní výdaje, bude mít problém. Co počítám špatně? Rád se nechám poučit. Nejsem ekonom.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 21:28:24 14. 09. 2015
default.png
FOXX [2015-09-14 08:57:07]: No z tématu čárek se odbočilo, to je fakt.

Jinak jestli nás chceš učit historii nebo poznávat ideologie (jedna jak druhá furt dokola), tak zatáhni za brzdu, poslouchej a uč se.

Když nic nevíš o totalitě myšlení, nemusíš to troubit starým zkušeným psům, kteří ji zažili. Působí to směšně. Nevím co jsi dosud dokázala, co jsi vybudovala, kolik dětí jsi vychovala. Jaké máš životní zkušenosti. Podle toho co ale píšeš, asi nic moc.

Je jedno jak se ta totalita jmenuje, jestli křesťanské řádění ve středověku, nacismus, komunismus, islám... My jako národ jsme nebyli schopni a díky politikům ani ochotni svoji svobodu bránit, tak jsme o ni nadlouho došli. To, co tu máme nyní je hybrid blbosti a vyčuranosti, anarchie a nevzdělanosti.

Ty jsi pro tyto "lidi", které obhajuješ, jako ženská míň než pes a to je u nich nečisté zvíře. Nesmíš trestat mužské potomky, nesmíš skoro nic. Svojí lidskostí (blbostí) jsi pro ně slaboch, muslim v historii vždy rozuměl, dnes rozumí a bude rozumět jedině klacku. On uznává jen sílu. Svou nebo protivníkovu. A to jen hrubou, ne sílu ducha nebo planých tlachů.

Ty jsi se svou mladickou naivní pitomostí totéž, co tu byl před rokem 1938 Henlein a jeho nacističtí nohsledi: pátá kolona. Oni byli grázlové, vy jste užiteční idioti. Výsledek naprosto stejný. Lump nebo blb. Jak vás teroristí na svých webech chválí a jak vám stejně budou chtít podřezat krky, to nečteš? Jaký rozdíl vidíš mezi teroristou a jeho supportem? Byť přitroublým?

Ona se demokracie ubrání až bude nejhůř, ale můžeš si být jistá, že pak se začne důsledně uplatňovat právo a především to, co se jmenuje vlastizrada. Blbci nebudou bráni jako blbci, ale jako zrádci a vítězové mají svoje metody uplatňování práva vždy poněkud spojené s emocemi. Jak to bylo vždy v dějinách. Nikdo nikdy nezkoumal, jestli jsi jen naivka nebo úmyslný škůdce. Můžeš pak kňučet, jak jsi myslela... a myslet znamená hovno vědět! Jestli jsi nepochopila, že už jsme ve válce, dojde ti to asi až bude pozdě, na čí straně stojíš. Nastane chvíle, kdy se asi velmi začneš potit když zjistíš, že z toho už nevycouváš. Toto tu už bylo v historii vícekrát. Jen se ji nauč. Mrkni na Bratrstvo neohrožených, díl co se jmenuje Doplňky.

Jako ostatní z vás, lidojedomilů, jdi a zastav nějakou rodinku uprchlíků a nabídni jim domov k přenocování a stravu k ukojení hladu. Až ti tebou darovaný chleba s máslem poletí na hlavu a dobře tě trefí, možná že ti svitne. Udělej to nebo drž kušnu o soucitu a podobných pseudohumanistických frázích.

Ty neznáš historii, a ani jsi ještě ve svém zaměstnání nebyla schopna pochopit, co jsou to asociálové a jakou cenu pro ně má nějaké právo jiného, jinak smýšlejícího - tady konkrétně nevěřícího psa. Tomu se může lhát, tomu se mohou podstrkovat jejich vlastní utopené děcka jako nástroj pro vzbuzení soucitu...

Místo poučování starých zkušených pardálů se uč střílet tři centimetry pod turban. To perfektně vyhání islamistické bubáky z hlavy.

Islám není náboženství, je to otroctví. Každý Muslim se musí podřídit vůli Alláha - aneb nějakého lotra Imáma. Oni nemají právo volby, vše řídí Alláh. Dnes jim poskytneš přístřeší, zítra tě podmáznou jako ovci, protože tomu Alláh chce a že půjdou do vězení? Alláh je zkouší. Přečti si ten jejich Mein Kampf. Jednak je to snůška blábolů od nevzdělaného blba, ale jednak i od blba, co lidi rád jako ty určitě neměl. Dolfa by si s ním padl kolem krku, ten jeho Mein Kampf je totéž, nedá se to číst.

Přečti si blogy samotných muslimů v ČR žijících, pokud nevěříš mně, našim vojákům co viděli a zažili v Palestině za druhé světové války a dalším a dalším lidem, kteří s muslimy došli do styku. Našim vojákům co slouží nyní v těch místech, jsi polda, neumíš se ptát?

Ve Francii je jich něco pod deset procent, ale ve vězení je jich procent 70. Totéž v Německu. Potřebuješ ještě nějaké data k tomu, aby tvůj policejní mozek učený logice a ne srancům emocí, pochopil, že s nima soužití nikdy nebude možné?

Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CHIP 21:08:44 14. 09. 2015
Chip.jpg
Na druhou stranu tohle vlakno mělo být o čárkovém systému, takže nevím proč se to tady zvrhlo v kecy o uprchlících. Stačí že se na nich zviditelňují populisti typu Okamury a Konvičky.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ANDRAS 19:48:19 14. 09. 2015
Andras.jpg
Zvláště ten druhý odkaz doporučuji dočíst až do konce, je to přehlídka absurdity a na konec jako pomyslnou třešničku na dortu shlédnout indoktrinaci dětí z pořadu ČT pro děti...Goebbels hadr...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio