Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

S čárkovým systémem na věčné časy a nikdy jinak (REDAKCE)

S čárkovým systémem na věčné časy a nikdy jinak
U policie jako v hospodě
Foto: redakce

Tak jsem si k novému roku zrekapituloval,  jaký byl ten rok 2008. Rozhodně pro mě nebyl lehký a počítám, že rok 2009 nebude taky ve znamení  pohody.  Jak říká můj exparťák: „Život kamaráde, to není žádný péřo“. U policie se toho změnilo dost.  Vozový park, vybavení služeben, vedení na většině útvarů Policie ČR.  Dvě věci se však nezměnili. Lidé co u policie pracují a hodnotící systém.

Autor: Lukáš Heinz
Publikováno: 08. 01. 2009
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu ANDRAS 19:40:23 14. 09. 2015
Andras.jpg
Já tu necítím xenofobii žádnou, akorát trochu paranoii se špetkou neznalosti a přehnaného idealismu.....

nejprve pár faktů o migraci s didaktickou ukázkou

https://www.youtube.com/watch?v=LPjzfGChGlE

a poté pár "xenofobních" postřehů ze zahraničních medií, a zamyšlení ohledně totální a neuvěřitelné drzosti migrantů.

https://vlkovobloguje.wordpress.com/2015/09/10/uprchlici-xiv-kapitulace-totalni-hloupost-a...

Foxxino, ono rčení "Je zaslepenost odsuzovat to, co neznáš.", je sice působivé a působí vznešeně, ale více trefné mi na stávající situaci přijde "kdo se není schopen z historie poučit, je nucen si ji znovu prožít"

Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DAX 16:22:32 14. 09. 2015
dax.jpg
FOXX [2015-09-14 08:57:07]:
Milá FOXX velice se pleteš Ty i všichni Ti ostatní, kteří všechny Ty, kteří nesouhlasí s invazí Musulmanů a Bubonů do Evropy , potažmo do ČR, tedy k nám domů, že to jsou xenofobové. Nejsou.

Xenofobie je projev chování, který spočívá v nedůvěře, odporu a nepřátelství ke všemu cizímu.

U invaze Musulmanů a Bubonů nejde o nepřátelství k něčemu cizímu, ale k odporu naprosto přesně popsaného a zdokumentovaného zlořádu, který se k nám, díky naší hlouposti valí. A to není milá Foxx xenofobie, ale naprosto normální sebeobranná reakce lidí, kterým ještě zůstal zdravý rozum v hlavě. Pokud se to totiž nezastaví, tak nás čeká všechny boj o přežití a to včetně Tebe a ostatních lidumilů.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu FOXX 08:57:07 14. 09. 2015
Foxx.jpg
HAMMER [2015-09-14 05:57:40]: Nejak mi to uz neda a musim se k tomu vyjadrit..

Ze tady resite neco, co jaksi vubec nesouvisi s tematem teto diskuze, to jeste beru, ale vyjadrovat se verejne urazlive o konkretni skupine osob, a ze je velmi pocetna, to uz se mi zda trochu moc..
Nikdo vam nebere vas nazor, mejte si jej jaky chcete, pokud jim neobtezujete a nebo jim neublizujete druhym... A ejhle! Nesplnujete ani prve, ani druhe.

Takze pokud byste byli tak laskavi a vymenovali si sve poznatky z historie, nazory na "debilni musulmany" a svou politickou velemoudrost pres soukrome zpravy, pripadne na foru k tomu primo urcenem, pak usetrite svym spoluobcanum par nervu a minimalne ja vam budu nesmirne vdecna, coz je vam jiste uplne ukradene.:-))

Jestli chcete mit takovy nazor na neco, cemu zel bohu vubec nerozumite, pak klidne, smele do toho, ale vymenujte si jej mezi sebou a nesirte svou xenofobii dale..

Diky a mejte se krasne.:-)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 05:57:40 14. 09. 2015
default.png
To s těmi Poláky a odtažitém vztahu k nim píše i ten náš pán. Poláci k nám měli dvě výhrady: vojenské zabrání Těšínska a kapitulaci před Hitlerem, která v podstatě vzala Polákům podle nich šanci na úspěšnou obranu.

Já si naopak myslím, že teď nějaký vypatlenec z těch musulmanů udělá nějaké buummm a budou mít všichni ti přistěhovalci po ptákách. Že by byli disciplinovaní, o tom si iluze nedělám, debil a disciplína, to nejde dohromady.

Německo uprchlíky ekonomicky zvládne, ale co slyším čím dál víc je sílící odpor proti nim ve veřejnosti. Němci nesnášejí bytostně nerespektování pravidel a to je přesně to, co tihle lidi dělají. Nemůžou v Německu od nikoho jiného, než od levičáckých sluníček, čekat žádné pochopení. Navíc Turci vytvářející svou neschopností nijak produktivně nefungující muslimské enklávy v Německu jsou trnem v oku všem Němcům.
Islám jim udělal doma ze života peklo a oni si ho vlečou sebou do nové země, jejich vlast to totiž nikdy nebude. není jiného řešení než Raus!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu VETERAN2 10:26:58 13. 09. 2015
default.png
Když jsem se s pamětníky bavil já, vyhýbali se vyloženě Polákům. Nikdo neříkal, že by nedělali, ale každý se jim vyhnul, kde mohl, protože na ně donášeli. Taky jeden zajatec vyprávěl, že když vykládali v Itálii lodě, tu a tam si vzali něco z balíků, protože měli hlad. Jejich šéfa Itala se ptali, jestli mu to nevadí. Vyjádřil se, že je mu milejší jedno procento ztrát od Němců než 10 procent, které by rozkradli Italové. Záleží prostě na dozoru a příležitosti se projevit.
To samé to s imigranty. V tom množství je nikdo neuhlídá. Zatím potřebují dělat hodné a bude to tak, jak mi kdysi říkal jeden, který s tím měl bohaté zkušenosti. Dokud nemají občanství, dělají. Od té doby už vůbec. Taky bývá problém až druhá generace. Ta už neví, čemu rodiče utekli. I Merkelová přeci prohlásila, že multikulturalismus nefunguje a to riskovala reakci světa.
Všimni si, že teď ustali útoky ve Francii, dohromady nic se neděje ani v Sýrii, uprchlíci se nedopouštějí ničeho, kvůli čemu by proti nim mohl někdo něco namítat. Dělají poctivě chudáky a až na drobnosti si nechají všechno líbit. Každý má prostě zájem, aby se jejich sem dostalo v klidu co nejvíc. Němci se bojí, že budou za fašisty, IS doufá, že čím jich bude víc, tím snáze se mezi nimi podaří vybudovat podhoubí mezi pro teroristy. V ideálním případě to nevydrží Německo ekonomicky a buď vypuknou nepokoje nebo se prostě položí a IS vyhraje bez rány. Nepokoje budou taky dobré, protože zase bude nepřítel a budou se verbovat teď už domácí.
Někde jsem četl, že převaděči, kteří připlouvají ke břehům s uprchlíky, bývají ozbrojení, ale nikdo se proti nim neodváží zakročit. Izrael řekl, že žádné nevezme a staví další zeď na hranici. Bylo to zmíněno, ale dál se neděje nic. Taky by se mohlo stát, že kdyby do toho někdo šťoural, mohl by Izrael přednést důkazy. Na tom nikdo nemá zájem. Spíš je snaha měnit veřejné mínění pomocí fotografií. Že tím někdo řádně okusil fekálií, protože otec obětí byl nejspíš pomocník převaděčů, je věc jiná.
Německo budou letos stát 250 miliard korun. Příští rok to odhaduji na víc než 500 miliard. Za ty peníze by se, snad kromě Itálie, hodně zotavila kterákoliv ze zemí, přes které se sem dostávají. Takhle to zatím čím dál, tím víc připomíná stav, kterým začala druhá světová válka.


Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 19:55:48 11. 09. 2015
default.png
VETERAN2 [2015-09-09 22:05:42]: Zpracovávám paměti našeho občana, který byl m.j. nuceně nasazen od září 1943 do září 1944 v Friedlandu - dnešním Mieroszowě hnedka za Adršpachem.

Tam dělali dělníci naprosto kdejaké národnosti, jenom vedoucí byli Němci. Stavěli se tam tři fabriky na výrobu vrtulí k mimo jiné Ju-87. Bez křiku, bez spěchu, jen málokdo uměl Německy a přitom všechno šlapalo jako po drátkách. Dělaly se dvanáctky včetně sobot.
Byli tam Taliáni a národy, které za to obecně vzít neumějí a tam, přestože je nikdo nehonil, dělali naprosto přesně to, co se po nich chtělo.

Já si snad myslím, že ti Němci ty nemakačenka zvládnou zase.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu VETERAN2 22:05:42 09. 09. 2015
default.png
HAMMER [2015-09-07 06:09:09]: Jsem zvědavý, za jak dlouho někdo dokáže oficiálně Němcům naplno říct, že jsou se svojí politikou z velké části viníci té vlny. Jedna spolková země už uprchlíky nechce. Neznám německé zákony, ale mohlo by to být zajímavé, jestli se ostatní připojí. Nadělat tábory v Rumunsku a nechat je tam, bylo by po migraci. Teď se v Něměcku nechají křít a mění si jména jen, aby mohli tvrdit, že by jim po návratu hrozilo pronásledování. To je samozřejmě pravda, protože od té chvíle jsou odpadlíci od víry. Ale když to jinak nepůjde, oni se zase přizpůsobí.
Jestli je za tím něco v pozadí, spíš bych řekl, že Němci cítí kšeft při obnově země. Rusové a Irán deklarovali, že Asada neopustí. Iránu končí sankce. Je pravděpodobné, že Němcům zůstanou je ti uprchlíci. Vystoupení z EU nic neřeší. Přijedou legálně přes přechod a nechají si dát razítko do pasu. Do Německého pasu.
S Mexičany jsem přišel chvíli do styku. Skutečně žádný zázrak, ale byli lepší než Ukrajinci. Minimálně pořádnější a méně nasávali.


Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 06:02:07 08. 09. 2015
default.png
SANTIAGO-SAN [2015-09-07 15:13:39]: Aha!!!!! :D No jo, no! Máš recht Santi!

Už slyším, jak na poradách vedoucí prcá mančaft, že dávají na místě nezaplacené a že to mají raději než za tisíc na složenku sekat po stovce hotově, že to každý rád zaplatí. :D :D

Dax: Sam právě zápolí s tím, že si do země nechal přilézt spousty, tak bych řekl méně kvalifikovaných a méně pečlivých - tedy lemplů - hispánců, ti už mají zhusta volební právo a ze země neomezených možností pomaličku začnou dělat zemi neomezených nemožností. Z Mexika se jim tam hrne jen samý Einstein a Stachanov mající pocit, že tam lítají pečení krocani do huby...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DAX 00:17:47 08. 09. 2015
dax.jpg
HAMMER [2015-09-07 06:09:09]:
Hammere chyba v úsudku. Andělku bych z toho nevinil, chudák, nemůže jinak s nožem na krku. Za nitky tahá strýček Sam, to už je jasné i brabcům na střeše.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu SANTIAGO-SAN 15:13:39 07. 09. 2015
default.png
HAMMER [2015-09-07 06:09:09]: Kdeže, čárkovej systém je naopak spokojen a plně naplněn, neboť drtivá většina z nich dostala blokovou pokutu (často na místě nezaplacenou ) za zdržování se na území ČR bez platných dokladů... Takže, čárky jsou... :-)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio