Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Brněnský policista obviněn ze smrti Vietnamce (REDAKCE)

Brněnský policista obviněn ze smrti Vietnamce

Foto: Ilustrační

(AKTUALIZACE  ZE DNE  29.11.2010 - NA KONCI ČLÁNKU) V těchto dnech se zdá, že z Brna nechodí dobré zprávy. Během soboty přinesly agentury informace o vyšetřování tří brněnských policistů. Jeden z nich je dokonce podezřelý z toho, že měl údajně způsobit smrt třiačtyřicetiletého Vietnamce. Jejich kolegové uspořádali sbírku na pokrytí soudních výloh a propadu příjmu poté, co byli postaveni mimo službu.

Autor:
Publikováno: 29. 11. 2010
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu FRANTA2 21:12:37 18. 01. 2009
default.png
hnus Je to divné, když něco udělá drban, je považován za nevinného, dokud neproběhne poslední odvolací soud... pokud je z něčeho podezřelý policista, tak je odsouzen ve chvíli, kdy je podána obžaloba... a dokonce ho v médiích odsoudí i ministr vnitra, tedy osoba, která by snad měla mít nějaké povědomí o trestním řízení a obecných právních zásadách... je mi z toho špatně.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu BLESK 20:46:14 18. 01. 2009
default.png
A je to tu zas Zase pár odsouděných kolegů bez soudu. Nějaká presumce neviny zřejmě pro nás neexistuje a podle všeho ani existovat nebude. Nikdo zatím neřekl co zákroku předcházelo a ani proč to tak dopadlo. Vždyť obyčejné použití zákonného prostředku hmaty, chvaty a kopy sebeobrany může vést k výsledku, který zde nastal. Takže doporučuji všem policistům odevzdat zbraně a zakázat používat zákonem povolené donucovací prostředky. Co kdyby jsme náhodou ještě někdy něco drbanovi udělali. Stejně jsme jen banda šašků, kteří si hrají na kovboje, protože v tomhle státě je normální kopat do policie ze všech stran, včetně našich nejvyšších.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu KOSTA 20:13:51 18. 01. 2009
default.png
no comment Zvratky kderé z úst vypoští Ivan mě už delší dobu nechávají chladným, je to jen panák, který by pro korýtko prodal vlastní matku. To, že Ivan odsuzuje, aniž by byla věc vyšetřena je vcelku normální (je na to specialista), chce se zalíbit veřejnosti a vyšplhat po zádech policistů na žebříčku popularity o stupeň výše. A s tím přáním aby se setkal s nějakou fetkou..., mám obavu, že on se s tím nesetká, bo ho chrání před nabitím tlamy naši kolegové z ochranné služby (škoda, potřebuje to jak koza drbání).

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ZHNUSENY2 19:36:21 18. 01. 2009
default.png
je mi na blití Je mi na blití z Langera. Je mi na blití z Vietnamců, kteří tady fetují, fet prodávají našim dětem a ještě dělají bordel! Všichni, co teď hned odsoudili zakročujícího policistu proti fetce, jsou šmejdi!(o Langerovi to víme dlouho). Každý (policisté, záchranáři, hasiči) kdo někdy zakročoval proti feťákovi, může říct jak takový zákrok vypadá. Člověk je smyslu zbavený a i když má 45 kg (Bruce Lee měl skoro stejně) stává se z něho nebezpečné zvíře, kterému z huby padá pěna, z žil stříká krev, z úst plive chrchle a ohání se vším co má po ruce! Přeji panu Langerovi, aby ho nějáký takový psychopat napadl a rozbil mu pořádně držku! Třeba by se vzpamatoval. A pokud při zákroku byli policisté s 10-ti odslouženými lety, celou dobu bezproblémoví, tak jednoznačně věřím, že jím šlo o život. Jo, a co vzkázat vietnamské komunitě? Začínáte se chovat jako naši rudí bratři, fetujete, prodáváte fet, krátíte daně, děláte bordel, přerůstáte přes hlavu našim zákonům!!!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu BARNEY 19:24:23 18. 01. 2009
default.png
Píčus Tak je po zprávách a IL je už odsoudil sám.. Je naším prokurátorem, soudcem, bohem - píčus. Catani, je bít a bít.. Navolnění je součást každýho hmatu, chvatu, pokoušet se o něco co neumim je cesta do pekel a radši si budu psát o poškozených drbanech než mrtvích kolezích. Jedna sbírka stačila.. Důležitý je, zdali zákrok proběhl dle zákona - protiprávní jednání, výzva s výstrahou, DP, nahlášení DP, první pomoc. Co jsem se doslechl zemřel na zástavu srdce, dej facku stoletýmu dědečkovi a srdce se mu bohužel taky možná zastaví, pokud byl ten drbal pod vlivem drog, pomohl tomu sám

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ZRUŠENO NA ŽÁDOST UŽIVATELE 19:21:44 18. 01. 2009
default.png
úvaha jinak dovolte ještě jednu úvahu. Proč proboha pokaždé obviní i ostatní policisty, kteří tam byli. Vždyť z jejich pohledu to mohl být regulérní zákrok. Nemuseli vidět prvotní útok, nemuseli znát celou situaci. Opět si chce někdo udělat čárku. Kdyby to bylo výjimkou, ale obvinění ostatních kolegů padá snad v každém případě, kde se vyskytne vícečlenná hlídka.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu TIN 19:21:41 18. 01. 2009
default.png
Jen par slov Prvně pevně doufám že to kolegové ustoji! A vráti se do služby. Taková věc se múže stát kazdému z nás! A je velice smutné jak se k tomuto připadu opět staví naše policejní top vedeni jak vynáši předem soudy atd..proste hnus. Nikde ani zmínka počkáme na vysledky vyšetřování a pak uvidíme.. A pokud se to nějaké národ menšině nelíbí může jít.. A dovedete si představit co by se mu stalo v jeho domovské zemi?! A teď mudrujte lovci senzací.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ZRUŠENO NA ŽÁDOST UŽIVATELE 19:17:43 18. 01. 2009
default.png
for catani v jedné větě píšeš "těžko soudit", přesto spekuluješ z ničeho. Tvoje úvaha vařená z vody je neobjektivní a směšná. To samé platí o Langrovi. Jak může jako představitel vlády takto vystoupit, když o tom nic neví. Pokud se policista něčeho dopustil a soud ho odsoudí, suďme jej. Jinak "odepisování" policistů jak na běžícím pásu se koukám stává běžnou zvyklostí.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CATANI 18:33:21 18. 01. 2009
default.png
.... Já bych tak optimistický nebyl, jestli má jeden policista za přítomnosti dalších dvou, nutnost bít 45 kg vietnamce pěstmi, tak je to na pováženou. V jednom se shodnem, že informace jsou strohé a né vždy pravdivé, proto těžko soudit. Určitě je to hodně smutné a divné. Už to o něčem i vypovídá, pokud byla na místě 3 členná hlídka. Nikde jsem se nedočetl, že by vůbec hlídku fyzicky napadal.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu BARNEY 17:27:52 18. 01. 2009
default.png
Držím palce Do podobné situace se může dostat kdokoli z nás kdykoli.. Týká se to hlavně hlídkových a kluků z menších obvodů, kde všichni dělají vše. Těžko z těch informací, co pustili, soudit. To že měl 45kg znamená asi tolik, že měl fousy, pihy atd. Kdo byl někdy v zákroku, tak to chápe, to co pouští novináři do světa je věc jiná. Doufám, že alespoň tady se za rok dozvíme, jak to dopadlo, abychom měli ponaučení. Pro novináře to zajímavé už nebude, stačí ten včerejší titulek - policista ubil vietnamce.. Doufám, že to kluci ustojí

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio