Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Brněnský policista obviněn ze smrti Vietnamce (REDAKCE)

Brněnský policista obviněn ze smrti Vietnamce

Foto: Ilustrační

(AKTUALIZACE  ZE DNE  29.11.2010 - NA KONCI ČLÁNKU) V těchto dnech se zdá, že z Brna nechodí dobré zprávy. Během soboty přinesly agentury informace o vyšetřování tří brněnských policistů. Jeden z nich je dokonce podezřelý z toho, že měl údajně způsobit smrt třiačtyřicetiletého Vietnamce. Jejich kolegové uspořádali sbírku na pokrytí soudních výloh a propadu příjmu poté, co byli postaveni mimo službu.

Autor:
Publikováno: 29. 11. 2010
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu BARNEY 17:58:31 19. 01. 2009
default.png
catani Asi nemá cenu to s tebou rozebírat, buď máš zálibu v dloubání se nebo fakt netušíš o čem se tu píše

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CATANI 17:58:16 19. 01. 2009
default.png
for Barney praxe na ulici všeho všudy 15 let a né na štubách

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CATANI 17:54:41 19. 01. 2009
default.png
Jedno je zřejmé A to, že útok vietnamce pokud (nějaký byl) nebyl tak razantní, protože předpokládám, že by se do toho zapojili zbývající dva členové hlídky, kteří se na samotném použití donucovacích prostředků nepodíleli.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu BARNEY 17:53:35 19. 01. 2009
default.png
naprostý souhlas s appalacijou a frantou.. vlasto a catani, když já jsem pro vás bezvýznamným póvlem, zkuste si přečíst jejich příspěvky a přemýšlet o nich. Moje trapné strohé zkušenosti jsou naprosto stejné

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu BARNEY 17:49:21 19. 01. 2009
default.png
ach jo Sice se tím opět vydávám všanc. Budu osočován z všeználkovstí apod., ale CATANI je mimo mísu!! Dej mi vlasto, kopni si.. Vlasta má 30 let na ulici (ten musí mít ušoupaný nožičky), já pouhých 5, jak je na tom catani nevím, ale dle jeho názorů soudím, že v zákroku nikdy nebyl!!!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ZRUŠENO NA ŽÁDOST UŽIVATELE 17:46:14 19. 01. 2009
default.png
for catani sem rád, že jsi se pustil do této diskuze..konečně... toutu formou. Ano, zdá se mi to reálné, aby výsledek zákroku dopadl, jak dopadl. Teď půjde o pouho-pohou spekulaci, ale ze své praxe jsem obdobu zažil nesčetněkrát...výjezd na oznámení o hluku.. policisté přijedou na místo, snaží se podezřelého uklidnit. Ten nereaguje na žádné výzvy. Vše se odehrává v bytě, který je malý, nepřehledný, co se týče na přítomnost dalších osob. Jeden policista jedná s podezřelým, jeden je v bytě a jistí, třetí je na chodbě, jistí venek. Podezřelý stále nereaguje nebo nadává nebo neuposlechl výzvy, policista bude předvádět, podezřelý udělá pohyb proti policistovi, ten reaguje, hmaty, údery, na zemi si kolene přidrží hysterického podezřelého. Praská žebro, ale to nikdo zatím neví. Slezina může být již protržena nešťastným úderem nebo při snaze podezřelého vyvést z bytu se brání, kope, mohl být naražen v zákroku na hranu linky, stolu atd. Je eskortován na oddělení. Zde se mu udělá po chvíli špatně, je přivolána lék. pomoc,atd. atd. Vše řádně sepsáno, zákrok v pořádku. Proč myslíš, že to nemohlo být takhle. Obdobných zákroků i horších jsem zažil desítky. Opakuji je to moje čirá spekulace, ale odpovídá reálu, nic by se už nestalo. Co z toho nemůžeš nebo nechceš pochopit? Neobhajuji policisty do absurdna, ale pokud nic nevím k věci, tvé závěry jsou zarážející.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu FRANTA2 17:45:47 19. 01. 2009
default.png
re catani: Tak měl 45 kg, no a co? To snad nebrání tomu, aby když se nafetuje a ještě ovládá nějaké bojové umění, byl pro zakročujicí hlídku nebezpečným tak, aby bylo na místě použití úderů rukou. Nevím jaké jiné DP použít... slzák nemusí na nafetováné mít žádný vliv, navíc v místnosti to není zrovan to pravé a pokud jde o hmaty a chvaty, tak nevím, kdo je takový borec, že dokáže kroutit ruce někomu, kdo po něm jde úderama a je nafetovanej, takže nějaká bolest z "kroucení" ruky je mu taky u prdele. Rozhodně si myslím, že rozhodnutí je hlavně na soudu a osobně věřím tomu, že to bude stejné, jako v případě Čermáka.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu TICAK 17:43:13 19. 01. 2009
default.png
idnes: Vietnamec byl před rvačkou s policistou pod vlivem drog, ukázala pitva

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu BARNEY 17:41:45 19. 01. 2009
default.png
Vlasta opět boduje Já ti vlasto fandím.. Do pozice těch uvedených dvou V, mě stavíš ty svými prohlášeními. Já se tak necítím a věřím, že někteří kolegovéI se mnou v něčem i souhlasí. Na těch zmiňovaných ostatních vláknech bojuji s tím, že zde všichni mouhou vyjádřit svůj názor a reagovat na úvodní článek. Ty reaguješ na reakce jiných. Za koho se stavíš, za co tu bojuješ?? Všichni tu od začátku do konce vyjadřují podporu dotčeným kolegům, až na pár rejpalů, kteří jsou od přírody v opozici. O čem je tohle vlákno o mě?? O tobě? Ani náhodou.. Jestli se se mnou chceš přít o čemkoli, založíme si vlastní vlákno a tady prosím nezaplňuj prostor nějakými osobními rozepřemi

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu FRANTA2 17:36:59 19. 01. 2009
default.png
re: catani "ubití člověka" - nevím jak pro koho, ale podle mě to znamená do někoho mlátit tak dlouho, dokud neupadne do bezvědomí a dále pokračovat v mlácení, dokud není mrtvý... to je podle mě věc, která chvilku trvá, na těle zemřelého je jasně viděť, že dostal spoustu ran a pochybuju, že by takovému umlácení hlídka jen přihlížela pokud, ale někdo utrpí po úderu do břicha zlomeninu dvou žeber a poškození sleziny (což je asi docela klasické zranění po úderu do blasti břicha), dále je při vědomí umístěn do cely, následně je mu přivoláná sanitka a po několika hodinách zemře v nemocnici, jen těžko se dá ten prvotní úder/údery nazvat "ubitím", je to tak možná nešťastná náhoda, ale riziko je opět na straně toho, kdo svým jednáním vyvolá použití DP. PS: Reportáž v odpoledních TN mi přišla vcelku v pohodě.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio