Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Brněnský policista obviněn ze smrti Vietnamce (REDAKCE)

Brněnský policista obviněn ze smrti Vietnamce

Foto: Ilustrační

(AKTUALIZACE  ZE DNE  29.11.2010 - NA KONCI ČLÁNKU) V těchto dnech se zdá, že z Brna nechodí dobré zprávy. Během soboty přinesly agentury informace o vyšetřování tří brněnských policistů. Jeden z nich je dokonce podezřelý z toho, že měl údajně způsobit smrt třiačtyřicetiletého Vietnamce. Jejich kolegové uspořádali sbírku na pokrytí soudních výloh a propadu příjmu poté, co byli postaveni mimo službu.

Autor:
Publikováno: 29. 11. 2010
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu BINGO 13:02:37 19. 01. 2009
default.png
ten Winter bude asi pěkný ptáček: Na blogu pro vietnamce katolického vyznání se o Winterovi nepokrytě hovoří jako o komunistovi, který vydělává na Vietnamcích ( napr. na www.viet.signaly.cz/ ) se píše: "Aktivity tohoto muže sleduji z povzdálí už dlouhou dobu. Podnikání převlečené za lásku k Vietnamu. Dovážení vietnamských dělníků do českých továren.... Marcel Winter má blízko k vládnoucímu režimu ve Vietnamu, který přes viditelný pokrok pronásleduje církev a další své odpůrce. ... spolupracuje s KSČM a bývá častým hostem jejich "Radia Haló Futura". Pokud chcete vědět víc: www.chceteje.cz/a_soudruh_winter_utoci.html (vím, že se jedná o kontroverzní stránky a pod některé tam uveřejněné články bych se rozhodně nepodepsal, každopádně je tam větší podíl pravdy, než v Deníku Plesk, na TV Noha nebo v Takyčeské televizi.)"

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HONZADVORAK 12:51:14 19. 01. 2009
default.png
Takového ministra vnitra bych okamžitě vyhodil. Musím dát za pravdu Binkysovi. Za celou dobu jeho ministrování jsem ještě neslyšel, že by se zastal svých podřízených. Obzvláště v situaci, kdy naše zákony jsou vysloveně postavené proti Policii. Přiznám se, že u Policie nesloužím, ale chtěl bych se dožít toho, kdy budou mít policajti také nějaké slovo. V současnosti to jsou pouze otloukánkové, na kterých si chce kde kdo vytřískat kapitál. Jen pro příklad - místní hlídka zastavila vozidlo s evidentně opilým řidičem a třemi spolujezdci. Nechali si předložit doklady a když chtěli po řidiči dechovou zkoušku, tak všichni čtyři z auta prohlásili, že policajti chtěli úplatek. Jak myslíte, že to dopadlo? Než by se nechali postavit mimo službu, tak je radši pustili.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu BINKYS 12:21:58 19. 01. 2009
default.png
Dle zpráv v televizi či v novinách se nedá přeci taková událost objektivně hodnotit. Já osobně takovým zprávám nikdy nevěřím a o to víc mi pak poklesne brada, kdy, v tomto případě obviněné policisty, rovnou odsoudí i Íčko a k tomu se přidá nějaký zástupce komunity...co je to za stát, když ani lidé, kteří by měli o právní problematice něco vědět, neznají nebo nechtějí znát pojem PRESUMPCE NEVINY?! Je mi z toho zle.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu MARKUS 01:14:59 19. 01. 2009
default.png
pan Marcel Winter - - předseda Česko-vietnamské společnosti - tu ještě chyběl. Zase nějaký lobbista nebo vyšinutec, který zastává "práva" nějaké komunity, která se sem naplavila s vidinou vyšší životní úrovně? Vietnamci nejsou žádní beránci, i když nejsou tak chytlaví a omezení jako cikáni. Jsou to houžve a 45kg neznamená, že neudrží mačetu nebo co to u sebe často nosí. A Íčko nezklamal, ten se zastane snad vždy těch druhých. Je to blázen.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu KOJAK2 00:17:06 19. 01. 2009
default.png
franto, chtel jsem ti dnes zavolat, ale vzhledem k tomu,ze ti vzali i telefon..musim touhle formou.. nebudu se rozepisovat o detailech,ale verim, ze az se na to (o cem jsme mluvili vcera) podiva objektivni soudce, zamete to ze stolu i se statnim zastupcem... do te doby vim,ze to vas a vase blizky bude stat hodne sil, nervu, atd... proto drzim palce,at je to co nejrychleji zase dobry..stojime s klukama za vama at se deje co se deje..... drz se!!!!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu NPRAP-PAVEL 23:51:37 18. 01. 2009
default.png
Jako vždycky O ubohosti pana "Íčka" Langra je zbytečné psát, opět všem ukázal, jak v praxi u policistů funguje presumpce viny. Neznám detaily případu, ale myslím si, že by to kolegové měli ustát. Údery jsou normálním donucovacím prostředkem dle zákona o Policii ČR, takže se musí zkoumat pouze to, jestli k užití donucovacího prostředku byl důvod. Pokud ano, tak je vše v pořádku. Litujeme, že došlo k úmrtí člověka, tento člověk však služební zákrok sám zapříčinil svým protiprávním jednáním. Policistům držím palce a přeji pevné nervy. Kdyby bylo možno poslat nějakou korunu na advokáta - brňáci, dějte vědět na intranetu číslo účtu. Do stejné situace se může dostat kterýkoliv policista, který byť jedinkrát použije donucovací prostředky (takže každý vyjma managementu).

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu LUKAS-HEINZ2 23:43:21 18. 01. 2009
Lukas Heinz.jpg
re 007 apod Pánové víte kolikrát jsem slyšel z úst svých známých, kteří netuší, že pracuji u Policie ČR nar´dávky typu: "Policajti jsou banda zakoplexovaných kreténu co akorát buzerujou lidi, berou úplatky a lečí si komplexy na chudácích. Co myslíte dali byste takovým lidem za pravdu? Já takové lidi považuju za omezence s naprosto nepodloženými předsudky. Házejí totiž všechny policisty do pytle s označením: STÁTEM PLACENÝ LUMP. Nesnižujte se ke stejné omezenosti vůči komukoliv jinému. A´t už jde o povolání, rasu, sexualní zaměření apod. Takovéto výrky lecos vypovídají o urovni myšlení přispěvatele a jeho profesionalitě resp. neprofesionalitě. Možná zapomínáte kdo pro vás šije v Asii za minimalní mzdu značkové oblečení v kterém chodíte, kdo pro vás vaří oblíbenou čínu na kterou chodíte nebo která komunita věnovala družce našeho zavražděného kolegy Romana Jedličky největší finanční příspěvek. Grázlové i slušní lidé se najdou všude a je jedno jako mají barvu pleti.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu OMANB 23:36:57 18. 01. 2009
default.png
Vietnamec Nejlepší kluci od nás..... Presumce neviny neexistuje. Každý už se na ně i na nás dívá přes prsty. Média nenávidím-hlavně je to senzace, policista ho ubil a další dva se na to dívali. Feťáci zasr....... Držím jim palce a stopro jim věřím

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu 007 23:00:08 18. 01. 2009
default.png
Vietnamci ! Co je to za komunitu? Kromě pár slušných, kteří pracují v textilkách, restauracích apod., to jsou většinou přistěhovalecká banda, která tady krátí daně nebo neplatí daně vůbec, šmělí, podvádí, prodává falešné hadry, padělané CD a DVD, pančovaný alkohol, který může i zabíjet, padělané cigarety s tabákem na vykuřování skleníků, ve velkém pěstuje a prodává grogy, užívá drogy, provozuje bordely, sama dělá bordel, půjčuje a vymáhá prachy s lichvářským úrokem, její bossové vymáhají výpalné po svých krajanech, roztahují se po všech městech atd, atd. 3 policisté vyjedou na zákrok proti velmi hlučné bandě, která nerespektuje naše zákony a proti jednomu, zřejmě nejagresívnějšímu zakročí za použití hmatů, chvatů a pár navolňovacích úderů. Výsledek - zakročující policisté už byli odsouzeni bez soudu těmi, kteří by měli stát za nimi nebo by měli min. zaujmout do vyšetření případu neutrální postoj.Ještě před obviněním už byli veřejně pranýžování téměř všemi médii, protože chudák Vietnamec zemřel a žádný zákrok policisty přece nesmí takhle dopadnout. Takže pánové a dámy, odložte zbraně, tomfy a kasry, protože se zakazuje používání donuc. prostředků a zbraně - někdo by přitom taky mohl umřít. Opravdu bych někdy chtěl žít v zemi, kde si svých policistů společnost váží a ne jen na ně plive, kope a uráží a znevažuje její práci. Ten kdo dnes soudil bez řádného soudu a tím házel špínu na policii, by měl okamžitě odstoupit pane Langře!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HYBLIS 21:57:50 18. 01. 2009
default.png
do února nejím rýži! Tak tahle zpráva má pěkně hořkou příchuť. Na měsíc vandrování po jejich rodné zemi do smrti nezapomenu! Na tiché nekonfliktní sopoluobčany v kotlince jsem od základu změnil názor. Vietnamcům nevěřím už ani dobrý den. Hláři, vydřiduši, vyděrači a ještě jednou tolik!!! Česká republika má poněkud zvláštní přístup k přistěhovalcům. Pochybuji že již proběhl soud a z polišů jsou už teď kriminálníci. Proč se vlastně divím?! Spravedlnost je sice slepá, ale proč se ta česká musí v noci počůrávat?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio