Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Brněnský policista obviněn ze smrti Vietnamce (REDAKCE)

Brněnský policista obviněn ze smrti Vietnamce

Foto: Ilustrační

(AKTUALIZACE  ZE DNE  29.11.2010 - NA KONCI ČLÁNKU) V těchto dnech se zdá, že z Brna nechodí dobré zprávy. Během soboty přinesly agentury informace o vyšetřování tří brněnských policistů. Jeden z nich je dokonce podezřelý z toho, že měl údajně způsobit smrt třiačtyřicetiletého Vietnamce. Jejich kolegové uspořádali sbírku na pokrytí soudních výloh a propadu příjmu poté, co byli postaveni mimo službu.

Autor:
Publikováno: 29. 11. 2010
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu ZRUŠENO NA ŽÁDOST UŽIVATELE 18:36:53 19. 01. 2009
default.png
... for Catani ...tvé příspěvky mě připomněli jednu realitu za mořem na Kubě... když dojde k dopravní nehodě, je vinen vždy cizinec, protože kdyby nepřijel do země, k nehodě by nedošlo.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ZRUŠENO NA ŽÁDOST UŽIVATELE 18:34:02 19. 01. 2009
default.png
trochu tvrdší slova for Catani...co to tady žvaníš? "i nešťatsná náhoda může pošpinit dobré jméno policie" ono i šťastná náhoda ho může pošpinit jako i nešťastná náhoda ho může vylepšit... ono jde pouze o úhel pohledu, prostě jak se na to chceš dívat. Ano byť oprávněně použili donucováky, ale to nevadí, jsou vinni nebo i druhý pohled, zasáhli tvrdě a rázně, pachatel přebírá veškerou odpovědnost za následek svého chování. Otázka je, jakou chceme mít policii. Zaráží mě další tvé myšlenky jako "zdali se nedalo tomu předcházet nebo něco udělat jinak a každý aprioritně bude tvrdit, že on je ten spravedlivý, poctivý a neomylný a má jedinečné ego". Ty to nechápeš??? Na zákrok má policista mnohdy jen pár zlomků okamžiků. Jak to mohl udělat jinak, když musel zakročit TEĎ HNED... Na tohle každému radím ať si to vyzkouší sám....Máš-li pocit, že to nezvládli, jdi do tělocvičny, vyber si partnera, ten se bude chovat bez pravidel a ty se ukaž. Vyhraješ když se jemu ani tobě nic nestane a to myslím žádná boule, prostě nic...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu MORP 18:29:38 19. 01. 2009
default.png
for catani Pokud by si kolegové měli při každém zákroku uvědomit, že i neštastná náhoda může pošpinit dobré jméno Policie, tak by museli sedět na služebně na zadku a nic nedělat, protože náhodu vyloučit NELZE. Jinak ji nešpiní oni, ale spíš potom výroky našeho vedení, které se za ně neumí postavit. Ani jeden z nás neví, jestli bylo napsané použití DP, jestli před umístěním v PC byli na lék. vyšetření, tak řešíme pouze teoretický případ.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CATANI 18:20:15 19. 01. 2009
default.png
mé poslední pokud si samotní kolegové neuvědomí, že i nešťatsná náhoda může pošpinit dobré jméno policie a nebudou přemýšlet nad tím, zdali se nedalo tomu předcházet nebo něco udělat jinak a každý aprioritně bude tvrdit, že on je ten spravedlivý, poctivý a neomylný a má jedinečné ego, bude popularita policie v české společnosti dál a dál klesat.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CASPER 18:20:06 19. 01. 2009
default.png
Podpora Zdravím všechny, Nechci reagovat na to co tady kdo píše ale nějak se neumím udržet. Jsem teprve mladej policajt i když v nějakém tom bezpečnostním sboru sloužím už dlouho. U policie jsem teprve 4 měsíce ale jedno už jsem si stihl všimnout. Presunkce neviny u policie neexistuje a i když ten vietnamec byl nafrčenej jak tisícročná včela ty kluci byli okamžitě odsouzení bez řádného soudu a DŮKAZŮ. Je škoda že to tak funguje. Pohodlněji se soudí než zastává byť vlastních lidí. Je mi smutno že se policie na venek prezentuje jako moderní společnost a pak to dopadá jak to dopadá ze stran řídících důstojníků!!!!!!!!!!!!!!!!!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ANDRAS 18:15:24 19. 01. 2009
Andras.jpg
Nakonec se ještě ukáže že v tom kolegové byli nevině!!!! Jinak pánové, Langer neLanger, pamatujete na výroky pana Bublana a Paroubka týkající s zákroku proti Kateřině au au? Policejní mlátička atd...doba je holt taková, lidé chtějí oběti, politici jim je hodí, a všichni kromě nás jsou spokojení. Mít peníze a umět skvěle jazyk, jdu sloužit někam na západ....tu se mi chce už jen zvracet...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu MORP 18:05:52 19. 01. 2009
default.png
Naše skvělá inspekce Mám s IMV Brno vlastní zkušenost a můžu jen potvrdit, že bych z toho, co dávají do tisku nevěřil ani slovo. Její vedení se chce pouze zviditelnit a udělat si jméno u Ička. Jinak klukům držím palce, vím, že to bude velký nápor na nervy, ale vydržte. Doufám, že OSZ Brno- venkov v tomto směru nepodlehne tlaku veřejnosti a už nejsou odsouzení, jak to udělalo vnitro.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu TOMY 18:01:48 19. 01. 2009
default.png
pod vl. drog Ten článek je tady: zpravy.idnes.cz/vietnamec-byl-pred-rvackou-s-policistou-pod-vlivem-drog-ukazala-pitva-1e2-/krimi.asp?c=A090119_173309_krimi_jba Teď by se ti co ty policisty obviňovali měli omluvit ne? (nova, IL ...)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu BARNEY 18:00:15 19. 01. 2009
default.png
re Moje omezenost nezná slovo štubách.. Vysvětlíš, prosím? A po 15ti letech na údajné ulici máš opravu tyhle názory??

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu R489 17:58:48 19. 01. 2009
default.png
Já osobně si myslím že je předčasné vynášet nějáké soudy at už nad policisty nebo tím Vietnamcem a už vůbec nad všema Vietnamcema v ČR.Proto se do téhle diskuse nezapojuji.Ale musím reagovat co se týká zlomení žebra. V oblasti sebeobrany a bojových umění se pohybuji už hodně dlouhou dobu a žebra toho vydržej opravdu málo.Stačí jeden silnější úder a je zlomený. Když jsme byli na kurzu první pomoci tak nám doktor ze záchranky říkal že zlomená žebra jsou celkem častá při KPR.Nedivil bych se kdyby to bylo tak jak píše appalacio.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio