Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Muž policistům ukradl pistole, spoutal je a ujel jejich autem (REDAKCE)

Muž policistům ukradl pistole, spoutal je a ujel jejich autem
ilustrační
Foto: www.policista.cz

(AKTULIZACE na konci článku: Zbraně nalezeny) Policejní hlídka v Havířově se stala terčem útoku, při kterém policisté přišli o dvě služební pistole a automobil. Incident se stal už v úterý, policie o něm ovšem informovala až ve čtvrtek odpoledne. Vše začalo tak, že v úterý ve 20 hodin žena oznámila na obvodní oddělení policie v Havířově, že na pozemek jejího souseda se někdo dobývá.

Autor: Lukáš Heinz
Publikováno: 06. 06. 2009
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu TUCET 22:32:27 08. 06. 2009
default.png
to john: řekl bych, že těma příkladama trošku mícháš jablka s hruškama ;) a docela by mě zajímalo, jestli ses v takové situaci ocitl, a pokud ano a zachoval ses tak, jak popisuješ, tak klobouk dolu, jelikož jedna věc je myslet si, jak se zachovám, a druhá je zachovat se tak v reálné situaci ;) já osobně si netroufám tvrdit, jak bych se zachoval, jelikož jsem se do takové situace nedostal a to si můžu desetkrát říkat, jak bych mu otočkou vykopl tu zbraň jako čak noris ;)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu JOHN158CQB 21:49:53 08. 06. 2009
default.png
romantika for Out : to není romantika, to je realita.. totéž se ti může přihodit třeba při DBA, kdy tě řidič může kdykoliv zajet.. a to neznamená, že právě pro tohle nebezpečí nebudeš stavět vozidla.. to je prostě riziko za které je polda placený..stejně jak hasič co valí do zapálenýho baráku na něhož se taky může zřítit strop, ale přece do toho půjde.. Právě že pachatel může udělat cvak a stejně zastřelí Vás oba a to bez náznaku obrany a třeba i spoutané, takovou ostudu bych asi jen tak nezkousl.. z tvého názoru cítím trošku slogan typu : Kdo nic nedělá nic nezkazí a je tedy v pohodě.. uvědom si že válka se zločinem je bez pravidel a bez milosti.. čekat milosrdenství od někoho kdo tě úskokem připravil o tvoji zbrań je jen pro silné povahy. raději se o to pokusím a budu umírat s pocitem udělal jsem všechno pro to abych to odvrátil, adrenalin potlačí bolest. No asi se neshodnem, v tomto případě kolegové měli štěstí, určitě by jsi mluvil jinak kdyby je spoutané zastřelil, tak by tady byly hlasy typu měli to skusit..

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu OUT 00:08:56 08. 06. 2009
Out.jpg
* Samozrejme je to vec nazoru.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu OUT 00:07:56 08. 06. 2009
Out.jpg
john Ve chvili kdy pachatel uz bude drzet tvyho kolegu v sachu jeho zbraní, bude mit naboj v komore a staci mu udelat CVAK je dle myho naprosta blbost hrat si na hrdinu a nechat zastrelit kolegu a pak sebe nebo to samy v opacnym poradi. A neni to mysleny jen na situaci v aute, stat se to muze hlidce kdekoliv jinde, i na sluzebne treba. Samozrejme po nejakym predchozim pochybení policistů, to je jasny. Kazdopadne je sice romanticky hezky ze v tom vidis smyslnou smrt, ale ja v tom vidim totalni hovadinu a zbytecnou smrt. Tzn. znovu opakuji. Ve chvili kdy uz ma pachatel jasne navrh je naprosto neprofesionalni hrat hrdinu a ohrozit tim kolegu anebo nekoho jinyho. Pokud chce nekdo mermomocí zemrit prosim, ale jinak a jinde. Samozrejme je to vec. Ja to beru takhle.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu JOHN158CQB 23:06:56 07. 06. 2009
default.png
nesouhlas for Out : s tím to si dovoluji nesouhlasit a to pro tyto důvody : Pachatel nesmí mít díky policistovi nikdy navrch.Policista nesmí nikdy spoléhat na to že pachatel udělá chybu. Pokud bude policista zastřelen ve službě při obraně proti odzbrojení tak je to realita a není to nic špatného..splnil svoji povinnost.To podle mého názoru není zbytečná smrt, je to smrt v boji..v boji proti zločinu a to má vždy smysl.. Pokud tě pachatel nestřelí zrovna do hlavy, pořád je šance.. Dum spiro, spero (lat).

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu OUT 08:57:21 07. 06. 2009
Out.jpg
catani Jenze to nebylo mysleno tak, ze mu nekdo proste jen tak zbran odevzda, ale ze v situaci kdy ma uz ten pachatel navrch nad obema policisty je lepsi se vzdat a jednat dle jeho pokynu (a pripadne cekat na jeho chybu kterou vyuziju) Nejde dopredu rikat, ze kdyz mu ty zbrane necham ze s nima nekoho pak zastreli. Treba nezastreli. Protoze i kdybych se snazil si ji vzít nenechat tak to muze ve finale dopadnout tak, ze budou dva zastrelení policiste a pak este klidne dalsi osoby nasledne jejich zbranema. Je sice hezky, ze nekdo chce opravdu pri vykonu povolani nasazovat zivot za obcany teto zeme, ale nema smysl se nechat zastrelit zbytecne + treba jeste svym nerozumnym chovanim pripravit o zivot kolegu. Ale je to samozrejme vec nazoru. Rozhodne si myslim, ze v situaci kdy ma on navrch je lepsi si nechat tu zbran vzít. Tim ze zemres mu stejne nezabranis aby si je odnesl. A takto to myslim myslel i Bandita. Pokud se tedy nasly jak pise Špunt tak to dopadlo podle me uplne nejlip jak mohlo. (Pokud se teda jeste nezjisti ze s tema zbranema byl nekdo postrelen, zastrelen atd. ale to si nemyslim, to uz by sme vedeli)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu GENERACNI-SPUNT 21:41:21 06. 06. 2009
default.png
Teď zrovna dávali ve zprávách ČT 1, že se pistole našli při kontrole vozidla na olomoucku. Pistole měla další osoba!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CATANI 20:30:16 06. 06. 2009
default.png
out Policista má být na svou profesi hrdý, má požívat přirozené autority a úcty občanů a takto má být i obráceně. Pokud zde někdo veřejně diskutuje o tom, že je lepší si nechat pachatelem vzít zbraň(tím nepřímo ohrozit životy občanů), tak si pokládám otázku zdali je vůbec způsobilý nosit zbraň a vykonávat toto povolání, nic víc a nic míň.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu OUT 18:26:50 06. 06. 2009
Out.jpg
?? Ja moc dobre vim pro koho ten prispevek mel bejt (radsi si ho ani neadresoval konkretne) a taky vim ze ne pro me. Ja si ze vsech tvejch prispevku udelal nazor mezi radky jaky mas v takovy veci mysleni. Klidne, ja to beru. Ale taky te tu nikdo nenapada ze nejses zpusobilej atd.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CATANI 16:53:34 06. 06. 2009
default.png
? Nejsi tak trošku out? To bylo pro policisty to nebyl příspěvek pro tebe. A jinak ze čtení mezi řádky jsi měl na ZŠ co?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio