Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Policista i účastníci rasového útoku dostali čtyři roky (REDAKCE)

Policista i účastníci rasového útoku dostali čtyři roky

Foto: ilustrační
Zlomenými násadami lynčovala předloni dvojice Romů v Ostrově na Karlovarsku třiatřicetiletého muže. Při tom mu nadávali do "bílých sviní". Policista, který byl na místě první, se pokusil případ ututlat. Útočník Julius Horváth a policista Barkóci dostali po čtyřech letech vězení. Milan Pačan ještě o dva měsíce více. Zprávu přinesl například server iDNES.cz.
Autor: Dušan Stuchlík
Publikováno: 29. 05. 2009
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu DENVER 23:28:55 07. 06. 2009 blokovaný
default.png
honzad Souhlas.Naprostou nehorázností je,že se tadle zem stará o dění u nás.Zajímalo by mně jak moc třeba ruští agenti ovlivnovali akci Ne základnám a nebo jak moc je ruský organizovaný zločin v ČR napojen pravě na FSB.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HONZAD 23:15:47 07. 06. 2009
honzad..jpg
denver: pokud jde blizky vychod, souhlas. Pokud jde o Rusko, myslim, ze vzepeti narodovecstvi je dlouhodoby program Putinovi vlady (resp. Putinovych vlad), nebot vzbudit narodovecstvi (resp. nacionliasmus) se vsemi jeho aspekty a moznostmi je nejjednodussi metoda jak udrzet v ruce oteze v situaci, kdy zeme je (az na uzkou vrstvu "novych rusu) celkove v peknym pruseru ze vsech moznych hledisek. Pocinaje od ekonomiky (ziji z vyvozu surovin jako typicka rozvojova zeme), pres pokles poctu obyvatel, nizkou porodnost (u etnickych rusu) atd.. Mam pocit, ze Putin proste vsadil na na totez na co vsadil treba Hitler. Sjednotit narod v krizove situaci pod vlajkou nacionalnich nalad. Jen musi brat ohledy na to, aby to do okolniho sveta tolik nebylo videt jelikoz by to vyvolalo znepokojeni.. Takze ted na oko ubira plyn..

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 22:27:06 07. 06. 2009 blokovaný
default.png
honzad V pohodě..To Rusko je fakt záhada,už když se o tomdle průseru(vraždy cizinců a anarchistů)začalo mluvit,což bylo eště za Jelcina,tak ten přístup represivních orgánů byl značně zvláštní.Po městě se žene nějakejch 300 nácků a milice to jako nevidí.FSB která má agentů,že to neni možný,ale zřejmně se strátou zraku.S oudy jako netuší,že se dá použít 105-paragraf.Záhada je jaké sou plány kremlu tetko.Situaci řeší zhruba od konce roku 2006.Jak to dopadne,ale tuší samozřejmě jen kreml.A ted k Sýrii a Palestině.Židy skutečně rádi nemaj,ale ne každej syřan je nenávidí a to samý palestinec,jak je neustále u nás prezentováno.Baas je problém,protože to obyvatelsto neustále proti Izraeli štve a v Palestině kdyby byl u moci Fatah,tak by to vypadalo jinak.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HONZAD 17:43:24 07. 06. 2009
honzad..jpg
denvere: Ta veta: "To si snad delas legraci, ne?" byla mirena k tve stati o Syrii, nikoliv k tve infomramci o smutnem osudu tve rodiny,psalki sjem to skoro zaroven. za pripadne utocne vyzneni se omlouvam..

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HONZAD 17:38:57 07. 06. 2009
honzad..jpg
denvere: ad Syrie To si snad delas legraci, ne? Syrie je totalitni zeme, kde je jakakoliv opozice jize cela desetileti tvrde potlacena, tlak zesilil zejmena koncem roku 2007, kdy bylo mnoho predtsavitelu opozive uvezneno, vcetne znameho opozicnbiho politika Riyada Saifa. Skutecnost, ze v teto zemi je momentalne jakasi stabilita ve vztahu ke krestanske minorite znamena jenom to, ze syrska Baas si nepreje zadnou vyraznejsi pozornost sveta a image represivniho a netolerantniho rezimu, nebot by jim to uskodilo pri jednani s Izraelem o Golanach. O tom, jaky je skutecny vztah syrske vlady k nabozenske toleranci svedci vytrvalala podpora kterou poskytuje (dalo byse rici skoro ridi) islamistickych fanatickych skupin, ktere vytrvale destabilizuji Libanon a k jejichz hlavnim cinnostem (krom znepokojovani Izraele) patri zejmena systematicky teror libanonskych krestnaskych enklav a zejmena politickych reprezentantu... Takze zkratka: to, ze si byl mozna v syrii na kukacku a videl si stojici kosteli a zrovna nevrazdili krestany (coz se treba v Gaze deje v celku pravidelne ze strany Hamasu) jeste neznamena, ze bassisticky rezim je nejakym pilirem mezinabozesnke ci multikulturni tolerance v regionu...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 17:30:20 07. 06. 2009 blokovaný
default.png
honzad Já sem kuli nechutný politice,přišel o část rodiny(režim Sadama Husajna v Iráku).Mý názory na politiku sou možná proto trochu zvlášní a hlášky jako dokázal přeložit z ruštiny( jedině pod úplnym názvem se daj najít lepší informace,který tu nemůžu rozepisovat hodinu),mně nechávaj celkem v klidu.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HONZAD 17:26:58 07. 06. 2009
honzad..jpg
denver: UPrime receno, o tom, ze by Putin & comp. chteli ty nasilniky potlacit a nevedlo se jim uprime pochybuji. Kdyz clovek vidi jak dokazi kdykoliv bez problemu a bezohledne zatocit s kymkoliv nepohodlnym (od oligarchu, pres novinare az po kavkazske polni velitele) tak predstava, ze by si nevedeli rady s partami nasilniku, z nichz mnohe si sami vychovali a vycvicili a tedy je znaji, to je v celku usmevne a hlavne tezko uveritelne. Spis bych rekl, ze momentalne usoudili, ze "kontakt" vlady s temi partami (jejichz radeni uz si zacal vsimat i svet a denver:-) ) muze momentalne Rusku jeste vice uskodit v ocich svetoveho verejneho mineni, takze od nich jakoby dali ruce pryc. Ze by je jako opravdu chteli potlacit a nevedlo se jim to, je nesmysl. V Rusku, pokud soucasna vlada potrebuje, tak zakon a jeho dodrzovani nehraje zadnou roli.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 16:05:22 07. 06. 2009 blokovaný
default.png
honzad Ty statistiky znam velice dobře v tom máš pravdu.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 15:54:23 07. 06. 2009 blokovaný
default.png
honzad Bohužel dost dlouho to vláda skutečně podporovala a ta FSB v tom sehrávala značnou úlohu.Dneska se to mění,já netušim proč,ale zdá se že si Putin asi uvědomuje,že zašel moc daleko.Nedávno nechal rozpustit svou organizaci prokremelské mladeže.Ty životy už,ale nikdo nevrátí.Je to fakt hnus a je mně z toho na zvracení,lidi se nechávaj hrozně zblbnout.Dokonce se řiká,že ty atentáty za který maji moct čečenci má svědomí taky FSB.Možná je to všechno jinak.Politika je fakt špína.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 15:33:27 07. 06. 2009 blokovaný
default.png
andre999 Neboj,nejdu zase řešit romy,i když obecně se jich to taky týká.Jak sem už psal,tak sem nad všim hodně přemejšlel a jedno řešení asi trochu mam.Je to na hodně dlouhý psaní a tendle článek se toho navíc vůbec netýká.Tak jenom hodně stručně.Sýrie je muslimská zem,ale žije tu víc kultur a to bez problémů.Dokonce v Damašku je i pár kostelů.Všechno je to o velkém respektu jeden k druhému a dodržování pravidel.Pokud do toho nezasáhne politika,což se bohužel v sýrii stalo ve vztahu k židům,tak je to soužití bez problémů. Je to skutečně na dlouhý vyprávění.Možná se nějakej článek bude týdle tématiky trochu týkat,tak se o tom víc rozepíšu....

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio