Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Policista i účastníci rasového útoku dostali čtyři roky (REDAKCE)

Policista i účastníci rasového útoku dostali čtyři roky

Foto: ilustrační
Zlomenými násadami lynčovala předloni dvojice Romů v Ostrově na Karlovarsku třiatřicetiletého muže. Při tom mu nadávali do "bílých sviní". Policista, který byl na místě první, se pokusil případ ututlat. Útočník Julius Horváth a policista Barkóci dostali po čtyřech letech vězení. Milan Pačan ještě o dva měsíce více. Zprávu přinesl například server iDNES.cz.
Autor: Dušan Stuchlík
Publikováno: 29. 05. 2009
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu ZRUŠENO NA ŽÁDOST UŽIVATELE 21:13:11 30. 05. 2009
default.png
fro denwer ty jsi demagog jako prase... tak nějak jsem tušil, že se to zvrhne v podobné diskuze.... "nenávist k romům, nevadí DS"..... rasista jsi ty. Protože ty a tobě podobní pseudo-humanisti neustále vytváří toto klima, které podsouvá nám všem jak to vlastně myslíme. Přesně víš, kdo a kde a jak napdl cikána... opak tě nezajímá. Ty a tobě podobní neustále podsouvají nám, kdo má opačný názor, že "bílý" jsou ti špatní. Já osobně jsem řešil jen to, jak se člověk chová. Bohužel ty se necháváš strhnout menšinovým jednáním pár jedinců a dovolíš si tady tvrdit, že občané ČR jsou rasisti. To je tak sprofanované slovo...je mi k zblití a uráží mě takové zařazování. Už to tu bylo nastítěno, vezme-li v potaz procentuální podíl trestné činnosti, tak prostě 90proc. tzv. cikánů jsou prostě kriminálníci, takže to mě opravňuje říci, že je nemám rád. Jsem proto rasista? Nejsem, nemám je rád, pro jejich chování, jako mi vadí ožrala, zloděj, feťák. Nevadí mi proto, jakou mají kulturu, nebo, že mají tmavou pleť. Prostě a jednoduše, máme zde jistá pravidla, kulturní prostředí, pokud se ti to nelíbí, najdi si jiné místo. Lze tolerovat určité rozdíly, ale prostě většinová společnost žije tak a tak a přizpůsobit se musí menšina. Bylo to zde již řečeno, multikulturní společnost prostě fungovat nebude. Nebo si zde budeme za prá let asi zvykat na právo Sharia.??!!?? Píšu to vcelku zjednodušeně. CHápu, že určitá osoba se může v určité situaci cítit ponížena, ohrožena, cítit strach, ale to se cítí i stařenka, kterou cikáni okradou, strach cítí i kluk, kteŕe cikáni oloupí, strach cítí i prodavač, který chytí cikána při krádeži a ten mu vyhrožuje vyvražděním rodiny. Bohužel tohle je realita a to mnohaletá. A sorry, já se měnit nebudu, abych si na to zvykl. Když vidím v okolí cikána, dávám si sakra pozor na vše. Jsem proto rasista? Já myslím, že nejsem. Větnamec mi nevadí, Polák mi nevadí, Mongol mi nevadí, černoch mi nevadí, pokud se nezačnou chovat jako prasata: Pak mi bude vadit i třeba dlouholetý kamarád a pošlu ho klidně do prdele. A takovýto náhled na věc má drtivá většina spoluobčanů. Kdo jsi, kdo je Kocáb, co si dovolujete urážet lidi svými pseudo-kacami. for TaedasB, by mě zajímalo co jsi tím myslel. Pukud to je tak jak si myslím, tak bys byl nerad, kdyby jsi mě někdy potkal a to myslím smrtelně vážně, protože některé urážky se řeší jinak, než dialogem.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu STENLI 18:32:16 30. 05. 2009
default.png
Out: nj..tak kdyz jsou Ti milejsi zlodeji...clovek na zpravnym miste:)) ,neboj nikdo Te ke zdi stavet nechce ,nevim kde si sebral tyhle paranoidni zvejky...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 18:24:03 30. 05. 2009 blokovaný
default.png
stenli Stenli přemýšlel si někdy nad tim,proč státu,tadle nenávist k romům,zase až tak navadí a proč státu zase až tak navadí DS a všecho kolem toho.....Když se dva perou,tak se třetí smněje.Kdyby tady začal sílit odpor ke kapitalizmu a začala výrazně nabývat na síle ksčm,tak by MV mělo najednou tu žalobu na zrušení připravenou zprávně....

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu OUT 17:59:55 30. 05. 2009
Out.jpg
Stenli S lidma co obdivujou klauny z Delnicky Strany nikdy nebudu na jedny koleji.-) To uz se radsi budu zastavat cikana co krade a nepracuje, ten aspon nema touhu dostat se k moci a postavit me ke zdi...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 17:30:35 30. 05. 2009 blokovaný
default.png
Out Já ti věrim,že nejsi rasista.A co se týče tech fetáků,tak možná jednou budeš stát před problémem,jestli mu zachraníš život.Občas se zfetujou tak,že zůstanou někde ležet.A pak je to jenom na tobě....

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu STENLI 17:20:54 30. 05. 2009
default.png
denver: jj..s timhle mas bohuzel pravdu...budou volby,jdi volit,muzes to zmenit!! ale jako omluva,kdyz Vy cesi kradete ve velkym,tak my cikani muzem krast v malym..to uz sem slisne sakra hodnekrat!! takze tim bych skoncil... Out: zda se mi,ze ted sme jeli na stejny koleji,ne jak minule hadky :)) , ale musim Ti jit ted proti?ptz multikulturni svet,beru jako zkazu lidstva..jj,mozna sem paranoidni,uz sem se o tom ale rozepisoval,nikdy to nemuze fungovat,viz. multikulti USA..kde se rozebyra kazdej ostrejsi zasah policistu,bylich proti cernejm atd.,byvaj z toho docela afery..takze nikdy to nebude tak,ptz je tu rozdil!! a to uz v zezreni a ten nezmizi! ale to nesouvisi s clankem a nechci se o tom znova dohadovat,jako uz kdysi..

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu OUT 17:07:55 30. 05. 2009
Out.jpg
denver Hrajes to pekne. Ja sam sem antirasista at mi to veris nebo ne. Ale jak napsal appalacio... Nemame radi zlodeje, vrahy, fetaky a flakace. Kdyz bude takovej bílej a ja ho budu nesnaset tak je to v pohode a nikdo se nad tim nepozastavuje. Kdyz bude takovej cikan a ja ho budu nesnaset tak je to rasismus. Tak co to je zamysleni kurva???!!!??? S nackama mam svejch zkusenosti vic nez dost, netreba tu rozepisovat takze ja urcite nejsem z tech co by odtud chteli cikany nebo vietnamce vyhanet. Ale zakony platej pro kazdyho! Dokonce si myslim ze i vim jaka metoda by se mela k cikanum pouzivat ohledne integrace a souziti s majoritou, ale nema cenu to tu rozepisovat, to je na dlouho. A to jestli mas otce cizince je pro me naprosto nesmerodatny. Kazdej clovek je pro me stejnej. Multikulturnimu svetu se stejne nevyhnem i kdyby clovek chtel, takze se musime naucit zit pospolu, ale rozhodne nehodlam trpet to aby to bylo tak ze budu celej zivot pracovat na nejakou mensinu. TadeasB: Nevim co ti vadi...vetsina zdejsich policistu jen nema iluze jako Ty... A hlavne, zakony plati pro kazdyho!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu TADEASB 16:50:47 30. 05. 2009
default.png
Tak to je humus, co tu čtu za názory... Jestli je někdo z vás u policie, tak potěš pánbůh...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 16:45:50 30. 05. 2009 blokovaný
default.png
všichni V tomdle statě sou vytunelovaný miliardy.Státní zakázky se dávaj těm,který daj větší úplatek.Na tom pak stát prodělá další miliardy,protože taková zakázka je nevýhodná.V důsledku toho,pak stát nemá penize.Majitelé společností vykořistujou zaměstnance a zacházej s nima často jak s hadrem na podlahu.Zeptejte se třeba,jak zachází s lidma Tesco.Když je potřebujou vykopnout,tak na ně ochranka nastraží krádež.Tendle hnus je tam běžná praxe.A za todle fakt romové nemůžou.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu STENLI 15:36:52 30. 05. 2009
default.png
denver: jejej..takze medialni masaz a vykriky do tmy panu topolanka a klause udelali svoje. Jeden jedinej dukaz, ze to byl rasovej utok...hod ho sem a ja odejdu stejne jak sem prisel a omluvem se. Ale neni nic,spis jsou kolem toho samy pochybnosti..a za dalsi,neni my jich vubec lito,ptz ta cikanska rodina se ted bude mit dobre..kocab atd. se o ne postaraj,o ty chudaky,obeti naseho rasismu,holka aspon nebude muset slapat,aby uzivila fotra...ale je mi lito dvou kluku co o par dni pozdejs uhoreli nekde v naky stodole,nebo kde...po tom uz se nikdo neohani..a jen tak pro zajimavost,ti kluci byli cesi...tohle je pro me rasismus!!!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio