Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Policista i účastníci rasového útoku dostali čtyři roky (REDAKCE)

Policista i účastníci rasového útoku dostali čtyři roky

Foto: ilustrační
Zlomenými násadami lynčovala předloni dvojice Romů v Ostrově na Karlovarsku třiatřicetiletého muže. Při tom mu nadávali do "bílých sviní". Policista, který byl na místě první, se pokusil případ ututlat. Útočník Julius Horváth a policista Barkóci dostali po čtyřech letech vězení. Milan Pačan ještě o dva měsíce více. Zprávu přinesl například server iDNES.cz.
Autor: Dušan Stuchlík
Publikováno: 29. 05. 2009
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu X1-RAY 15:34:13 30. 05. 2009
default.png
4denver hele buď tak hodný a chovej se slušně. Rasizmus ve Vítkově zatím nikdo neprokázal a nikdo tady rasizmus neobhajuje a ubližování malým dětem už vůbec ne, tak si laskavě dej facku a přestaň být demagog. Pěkně jsi mě vytočil.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu 007 15:22:39 30. 05. 2009
default.png
Rasismus Přesně tak, jak říká appalacio. V ČR není rasismus v pravém slova smyslu, že někdo nemá rád jiného pro barvu pleti apod. U nás je v naprosté většině tzv. sociální rasisimus a většinu cikánů nemáme rádi proto, jak se chovají. Do školy nechodí, kradou, loupí, řvou na soc. úřadech a berou velké soc. dávky, které utrácejí po hernách a za chlast. Nevrdím, že jsou takový všichni a týká se to i bílých. Ale kdyby to někdo srovnal na procenta, tj. kolik % čechů a kolik % Romů z celkového počtu porušuje zákony ČR, bere dávky apod. tak by vyšlo docela zajímavé a určitě "rasistické" číslo. Proto tahle skupina není oblíbená a nikdy nebude. Ale abych se vrátil k tomu případu. Je opravdu jedno jestli to udělal ten, či onen. Měli dostat spravedlivý trest v souladu s principem - QUI PARCIT NOCENTIBUS, INNOCENTES PUNIT (kdo šetří viníky, trestá nevinné) a ne tento směšný trest, který se jim, ještě zdá moc a proti kterému se odvolali. Já myslím, že tak 15 let, by bylo akorát a ještě s nucenou prací.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 15:00:39 30. 05. 2009 blokovaný
default.png
stenli Jo maji strach a hlavně o ty děti.A mně to fakt moc legrační nepříde.Ty rodiče tý popálený holčičky,která si prožila peklo a stále bojuje o život asi moc vysmátý nejsou.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu STENLI 14:12:03 30. 05. 2009
default.png
denver: ????? ??? no ja se divim..jak tohle vubec nekdo muze rict a kdyz uz,tak tomu verit??? Takze kluci opaleny se bojej?? No taky uz my to jeden asi 150-ti kilovej kopac rikal,ze ma strach,mel sem co delat,abych se ubranil smichu..a jednim hlasem dodal,ze by je pozabijel...no tak,to tomu vazne nekdo veri,ze maj strach?? to je jen dalsi z jejich hereckyho repertoaru a ze jim ty sceny jdou dobre,zrovna vcera me o tom jedna hneda zlodejka presvedcila:))

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 14:00:40 30. 05. 2009 blokovaný
default.png
appalacio Já tydle všechny argumenty beru,ale tim,že se o todle dost zajímam,tak znam i ty slušný a oni ten strach o život bohužel maji.Stát podle mně přes veškterý sliby vlády,dlouhodobě nezvládá boj s pravicovým extremizmem.Možná by to chtělo více policistů a lepší práci protiextémistického útvaru a BIS.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu X1-RAY 12:46:38 30. 05. 2009
default.png
4appalacio Amen

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 12:40:38 30. 05. 2009 blokovaný
default.png
out V tom stebou souhlasim,taky bych byl pro tudle metodu.Výš já to třeba občas trochu přeženu s názorem na policii a pak mi to mrzí.Byl sem jednou svědkem nečeho hnusnýho ze strany policie a dneska dělam zaměstnání při kterym sem s policií ve styku deně a snažim se na to nemyslet a pomoct vám jak se dá a rasizmus nesnásim možná i proto,že nemam tátu čecha a občas sem si vyslech strašný keci....

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ZRUŠENO NA ŽÁDOST UŽIVATELE 12:26:56 30. 05. 2009
default.png
for denver jenže ty se pleteš... lidi nemají rádi cikány proto, že mají jinou barvu, ale proto, jak se chovají a to je podstatný rozdíl. TY a tobě podobní, veškerá naše politická verbež se neustále snaží vnutit každému z nás, že jsme rasisti. POkud být rasista jeto, že nemám rád zloděje a flákače, tak ano jsem RASISTA. Cokoliv jiného, co tady jako názor, pohled vnucuješ ty nebo rádoby pseudo-humanisti KOcáb a spol. je blábol, který mě uráží. Já nesnážím vrahy, zloděje, flákače a podobnou verbež. Poud se do této verbeže zařadí etnické skupiny, tak to je jejich problém, nemám je rád, ale ne proto jací jsou, aleproto co dělají, takže pozor avaž slova. A předem říkám, že nějaké utlačování, diskriminace tu byla, je a bude a to pouze v individuálních případech na příč odvětvími, společenskými vrstvami a různými etniky, ženami, muži. Zbytek je neustále živený, uměle vyvolaný problém.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu OUT 11:32:36 30. 05. 2009
Out.jpg
denver Ja proti cikanum nemam nic a sem pro stejne prisny tresty, kdyby tohle udelali bílý komukoliv tak taky budu rikat jak sou 4 roky vezeni zatracene smesny. Ale jestli ti to este nedoslo tak cikani se obecne se o nejakou integraci do spolecnosti ani nesnazi. Podle me to chce metodu cukru a biče. Takovy to: Posilas deti poctive do skoly? Dostanes pridavky navic. Neposilas? Nedostanes a este ti snizime ty ktery uz na deti mas. Zhnuseny: To prohlaseni australskyho premiera je internetovej hoax. Cili spam-podvod:)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 11:11:35 30. 05. 2009 blokovaný
default.png
zhnusený Tobě by asi taky nebylo příjemný,kdyby te někdo nesnašel,za to,že nejakej jinej bílej je šmejd.Šnaž se nad tim,prosimtě zamyslet.A jestli ti příde v pořádku,že někdo někomu ublíží jenom za to,že je jinej než ostatní,tak tě nechápu.A jak by ti bylo,kdyby si měl třeba strach o svý dítě,jenom proto že je prostě jiný.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio