Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Policista i účastníci rasového útoku dostali čtyři roky (REDAKCE)

Policista i účastníci rasového útoku dostali čtyři roky

Foto: ilustrační
Zlomenými násadami lynčovala předloni dvojice Romů v Ostrově na Karlovarsku třiatřicetiletého muže. Při tom mu nadávali do "bílých sviní". Policista, který byl na místě první, se pokusil případ ututlat. Útočník Julius Horváth a policista Barkóci dostali po čtyřech letech vězení. Milan Pačan ještě o dva měsíce více. Zprávu přinesl například server iDNES.cz.
Autor: Dušan Stuchlík
Publikováno: 29. 05. 2009
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu ZHNUSENY2 10:36:13 30. 05. 2009
default.png
for denver Ty Denver, sbal si kufry a jeď za hlasem svého srdce (přezdívky). Pokud se Ti v ČR nelíbí, máš možnost svobodné volby a odstěhovat se tam, kde je Tvůj vysněný ráj. Ostatně, stejně to prohlásil australský premiér muslimům a má pravdu.A tomu hořícímu člověku v autě ten cigán chtěl určitě ukrást prsten a připekl se, tak volal o pomoc taky. Jenže lidi tyhle Rumuny u silnice už znají, většinou chtějí benzín do auta a pak dárce benzínu okradou, tak raději nezastavili.On toho chudáka v autě v podstatě málem zabil. Tak díky za takovou pomoc. Ostatně z mé praxe znám spousty případů lidí s infarktem, nemohoucné invalidy, kteří byli brutálně zbiti a okradeni právě našimi snědšími spoluobčany. Někteří z nich na následky těchto útoků zemřeli. O tom Ti může vyprávět každý četník ze základního útvaru. Bohužel evidence statistiky tr.č. u cigánů jsou u policie zrušeny, tak se skutečné číslo již nikdo nedozví, ale věř tomu, že v pohodě by dosáhlo 70 až 80% nápadu tr.činnosti v ČR. To je holý fakt.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 10:31:58 30. 05. 2009 blokovaný
default.png
007 No tady je hlavně problém to,že se zločinci se nebojej vězení.Chudáci politický vězni v padesátejch letech,museli makat v uranovejch dolech a dneska se vrazi válej ve vězenich,dostávaj pětkrát deně najist a eště se stáráme o to jestli náhodou nestrádaj.Já bych je hnal makat a to hodně tvrdě a asi bych se staral víc o to,jestli třeba důchodci maj na to,aby jedli pětkrát za den.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu 007 09:38:08 30. 05. 2009
default.png
Bezpráví Opravdu!!!! SMĚŠNÝ !!!! trest. Po dvou letech jsou doma na půlku. A to co udělali nelze hodnotit jinak než pokus o vraždu mj. z rasových důvodů. Odporná republika, co nadržuje zločincům a tím trestá oběti. Když tohle oběti tr. činů potom vidí, jaký dostal pachatel "spravedlivý" trest, tak se potom nedivím, že mnozí chtějí vzít spravedlnost radši do vlastních rukou!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 09:30:13 30. 05. 2009 blokovaný
default.png
A už je to tady zase.Když dostane bílej za napadení roma podmínku,tak všichni mlčej a když je to opačne,tak se všichni hned bouřej.Každej by měl asi vidět výstavu z názvem oběti neonacizmu po roce 1989.Zajímavá je tam jedna věc.Hnusný brutální vraždy a nízký tresty.Každej kdo furt na cikány nadává,by si měl udělat představu,jak by bylo jemu,kdyby se tak narodil a někdo ho za to nenáviděl.Nedávno ukazovali na nově jak rom zachránil vozejčkářku z hořícího auta,zatimco všichni ty úžasný hodný bílý lidi, její volání o pomoc jako neslyšeli.Když už konečne všem dojde,že nikdo nemůže za to,že se narodí jako rom.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu OUT 01:24:18 30. 05. 2009
Out.jpg
Jestli tohle nebyl pokus vrazdy tak uz teda nevim... To je jako kdyby ten soudce plivnul ty obeti do xichtu. A vubec...smejdi vylezou po 2/3 trestu ven a budou vysmaty. Nikomu nedochazi ze ta obet se musela este vzdat svoji identity. Predstavte si kdyby jste najednou vy museli zmenit identitu, misto bydliste, praci, nestykat se se znamymi, proste zmizet. Urcite nic lehkyho. Ale tak co, nakonec muzeme bejt v tyhle totalne bezprávní zemi radi ze nedostali podminky. Ani bych se nedivil. A k cikanovi v uniforme... vzpomnel sem si na pripad jinyho cikana pred lety co vybiral na dalnici bez bločků a kdyz uz ho chtela IMV obvinit tak plachnul do Belgie a pozadal o azyl ze je tady utlacovanej.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HONZAD 00:47:12 30. 05. 2009
honzad..jpg
no, kdyz to clovek srovna s rozsudkem.. www.novinky.cz/zahranicni/evropa/170042-za-lyncovani-ucitele-dostal-madarsky-rom-dozivotni-trest.html

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu STENLI 23:31:04 29. 05. 2009
default.png
??? Uff..tolik dostali Ti chudaci?? Vzdit si preci jen branili svoje teritorium...ted vazne..kolik by sakra dostal bilej,kdyby tohle provedl?? To je vysmech jako prase..a ten cikan v uniforme,tak k tomu nemam slov,sem ste to dotahli,Vy zastanci lidskejch prav...pral bych Vam vsem,aby takovejch policajtu jako on tady bylo vic...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu X502 21:15:39 29. 05. 2009
default.png
. Směšně nízkej trest pro policistu.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio