Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

iHNed.cz: Policie proti extremistům - nové jednotky a zátah po celé zemi (REDAKCE)

iHNed.cz: Policie proti extremistům - nové jednotky a zátah po celé zemi

Foto: Ilustrační

Vedení policie dnes ohlásilo delší dobu avizovanou změnu - v reakci na množící se akce pořádané pravicovými radikály vzniknou na severní Moravě a v severních Čechách stálé pořádkové jednotky. Zpravodajské servery současně přinesly zprávy o rozsáhlé akci, namířené proti aktivním představitelům české radikální scény. Dnešní vývoj shrnuje i server iHNed.cz.

Autor: Michal Tošovský
Publikováno: 09. 06. 2009
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu GENERACNI-SPUNT 10:19:26 19. 06. 2009
default.png
re x1-Ray Již několikrát jsi se tady snažil moralizovat! Zkus to taky třeba jednou na firemním intranetu! To že si určitá skupina lidí (možná civilů – já nevím?) obsadila doménu „policista.cz“ je možná smutné ( že to neudělal policajt), ale to je vše. Byli prostě rychlejší. A díky rozmanitosti názorů a témat tento portál stále žije, na rozdíl o řady dalších které „zamrzly“. Kdyby ten tým „ adolescentních plukovníků co dělá mluvčí na PP“ byl bystřejší, tak už na portálu „policie. cz“ existovalo dávno nějaké volnější moderované DF, aby se nováčci, příp. uchazeči o službu u PČR nemuseli na tomto veřejném portálu dožadovat různých „neformálních“ informací!Mají k tomu daleko více možností! Když bude chtít zdejší administrátor DF korigovat tak to udělá. Má k tomu dost nástrojů včetně zablokování „nicku“ příp. IP adresy. Kdysi jsem se na brněnském DF spletl u jednoho novopečeného předsedy pol. strany (místo Top… jsem napsal Tup….) a admin. pplk.K. mi zablokoval PC, až jsem byl rád že mi funguje alespoň T602. To s tím sice nesouvisí (viz. další názor), ale zakázat demonstrace by bylo popřením všeho toho, kvůli čemu se v r.1989 cinkalo klíči!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 06:13:40 19. 06. 2009 blokovaný
default.png
SPJ VS NEONACISTI Jak znam taktiku neonacistů,tak možná ani nebude na ně tadle jednotka až tak potřeba.Oni se na těch demonstracích chovaj někdy velice slušně(aby si proti sobě nepoštvali moc policii),když se jim pak dostane do rukou nějakej odpůrce,tak už je po slušnosti.Na těžkooděnce si mnohdy nedovolej,ale na bezbranýho jedince klidně.Navíc se vyloženě bavěj tim,že stát na těch demonstacích ty jednotky nasazovat musí a stojí to hrozný peníze.Takže řešení je jedno.Demonstrace asi vůbec nepovolit a pokud si nedaj pokoj,tak pozatýkat a vyžadovat po nich finanční náhradu,ale těd si řikam,že oni zase asi na něco přijdou.Je to prostě na dvě věci....

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu MARKUS 09:30:34 15. 06. 2009
default.png
Já jen pevně doufám, že tyhle nově zakládané jednotky budou sloužit proti extremistům všeho druhu - tedy i proti levicové Antifě, nově vznikajícím (a naprosto zcestným) Gypsy Radical apod.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu STENLI 14:03:33 14. 06. 2009
default.png
... ja souhlasim s x1-ray..politika sem nepatri,asi sem se nechal trochu unest,ale kdyz tady nekdo lze a vymysli si,musim reagovat!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 01:08:13 14. 06. 2009 blokovaný
default.png
stenli Ty členové DS,ale většinou seděli za těžký ublížení na zdraví.Délali to co považuju za jedno z největších svinstev.Mlátili slabší jedince.Neřikej,že nemáš vůbec žadnou možnost si to ověřit.Ten zbytek je taky pravda,ale asi si to furt nechceš připustit.Svět neni dokonalej,ale zlo to určitě nevyřeší.Úplatky a to vše mi vadí,ale co asi můžu dělat.Politika taková byla ,je a asi holt bude,ale demokracie je furt nejmenší zlo.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu X1-RAY 00:37:52 14. 06. 2009
default.png
Pánové rád by jsem připoměl, že tento server nese jméno policista.cz, takže svoje ideologické kecy, které vůbec nesouvisí s policií laskavě umísťujte na seznam, nebo do jiné žumpy a nezasviňujte tyhle stránky.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu STENLI 00:16:56 14. 06. 2009
default.png
denver: Trestance?? A co Ti korupcnici ve vladnich stranach?? To nic? Zajimavy,ze kdyz nekdo sedel za nazory,tak je Ti to vic proti srsti,nez uplatky, pakty s mafii( Icko) atd. Org. zlocin?? Prosim Te jakej?? Jj s NPD spolupracuje,taky s Narodni frontou z Francie,ktera ja v EP a s dalsima narodnima stranama jednotlivych statu...takze nic skandalniho nevidim. ODS se taky paktuje ze stranama po Evrope,navic Topol jezdi k tomu Italovy za devkama,ale zase,to uz nevadi!Dal obdivuje Hitlera,kdo? NPD? To vis teda asi vic nez vetsina jejich clenu. A s tim Iranem je to stejny,spoluprace,jaka?? Navic mam pocit,ze nejsou porti Irancum,ani africanum,nebo buhvi komu,pokud nejsou nelegalne v Evrope!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 23:44:48 13. 06. 2009 blokovaný
default.png
stenli Jen na jedno mi odpověs,ale prosimtě upřímně.Opravdu si myslíš,že strana která má ve svých řadách trestance,spolupracuje s mezinárodním organizováným zločinem,je napojená na NPD která obdivuje Hitlera a je tak falešná,že sice vykřikuje proti všemu neevropskému,ale přitom jí nevadí,že německé neonacisty sponzoruje mimo jiné Írán(chce zničit Izrael),je stranou vlasteneckou?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CATANI 23:06:42 13. 06. 2009
default.png
Milý Honzade Dám si tu práci a najdu tvé výroky byť je to s odstupem času. Něco se s tebou děje začínáš studovat a to je hodně pozitívní, dobrou noc a tu hnědou košilku si svlíkni, mohl by ses v ní spotit.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu STENLI 22:03:11 13. 06. 2009
default.png
honzad: ma pravdu ten chlapec...Presne jak rikas honzade!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio