Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

iHNed.cz: Policie proti extremistům - nové jednotky a zátah po celé zemi (REDAKCE)

iHNed.cz: Policie proti extremistům - nové jednotky a zátah po celé zemi

Foto: Ilustrační

Vedení policie dnes ohlásilo delší dobu avizovanou změnu - v reakci na množící se akce pořádané pravicovými radikály vzniknou na severní Moravě a v severních Čechách stálé pořádkové jednotky. Zpravodajské servery současně přinesly zprávy o rozsáhlé akci, namířené proti aktivním představitelům české radikální scény. Dnešní vývoj shrnuje i server iHNed.cz.

Autor: Michal Tošovský
Publikováno: 09. 06. 2009
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu STARK 09:57:10 10. 06. 2009
default.png
Podle mého názoru má stenli trochu pravdu. Je fajn, že to nechceš spojovat s Romským problémem. Ale právě ten Romský problém zvedá popularitu radikálů v očích veřejnosti. Nebýt tohoto problému, tak si o ty nácky nikdo neopře ani kolo. Tím nechci říct, že by (neo)nacismus nebyl problém. Jen by neměl takovou podporu. Než mě někdo zaškatulkuje, tak jen dodám, že nejsem neonacista, nacista, nácek, skinhead, rasista ani extremista a ani jejich fanda.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 06:01:45 10. 06. 2009 blokovaný
default.png
honzad,stenli Delnická Strana je organizace která je xenofobní a nemá ráda lidi,který se nějak odlišujou(barva pleti,jiná sexuální orientace,jiné politické smýšlení).To je samo o sobě špatné a policista takové názory zastávat nemá.Problém této strany je,že ona navíc v podstatě vytváří neonacistickým organizacím jakési krytí. Tyto organizace mají někdy napojení na mezinárodní organizovaný zločin a poslední co je zajímá je nějaký Janov.Jejich skutečným zájmem je např.zhoršení vztahů ČR-Izrael.A ted jak to funguje.DS někam svolá demonstaci,které se zůčastní jak členové DS,tak i těchto organizací(je mezi nima tichá dohoda).Tyto organizace pak nalákají do svých řad členy DS.Ti pak klidně pudou a udělají co se jim přikáže.Pokud by DS získala hlasy ve volbách,tak bude dělat vše pro to ,aby se tyto organicace dostávali více do společnosti(to je ta jejich dohoda).Národní Strana toto napojení nemá,ale její příznivci sou také poměrně dost agresivní.Proto je také nebezbečná.Komentáře už psát ke článku Honzade nechci.Důvod je ten,že se to furt obrací k tématu romové a to momentálně řešit nehodlam.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu KOSTA 05:40:35 10. 06. 2009
default.png
technická jen malu technickou poznmku, v Ostravě SPJ fungovalo léta, než ho nějaký aktivní (možná závistivý) trouba zrušil, protože v kraji z kterého na PP povýšil PP neměli.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HONZAD 01:56:14 10. 06. 2009
honzad..jpg
denvere, nevzdalujeme u clanku tykajiciho se zasahu proti extremistum se bavime o zasahum a "zarazeni" extremistu. To je k tematu vice nez cokoliv jinyho. Ty tady davas skatulky "nacinalista" a "neonacista" popr. "nacek" a odmitas definovat, jak se clovek do ktere te skatule dostane? Tak v tom pripade bych by si mel ubrat a darmno tady nespekulovat

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 00:41:17 10. 06. 2009 blokovaný
default.png
honzade Vzhledem k tomu,že se zase vzdalujeme od článku,tak toho asi necháme a přeju ti dobrou noc.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HONZAD 00:28:46 10. 06. 2009
honzad..jpg
denvere: A jak poznas mezi tuzemskymi plesatci nacionalisty od nacistu? Combat18 v CR?? Divas se po vecerch na divoky filmy... zopakuju co jsem psal v jine debate: "Nerikam ze rasismus neni zavazny spolecensky problem, ale neni to zavazny problem tady a ted, alespon pokud jde o bezpecnost. Za posledni dva roky zemrelo vice lidi na nasledek bodnuti hmyzu, nez nasledekm nejake rasove nasilnosti. (Over si to). Hazarderi, opilci a fetaci za volanetm kazdy tyden navysuji statistiky mrtvych a tady se z rozkosi vyzivame v tom, ze prvni stranky novin plni bubaci prisernych neonacistu. Za jeden z poslednich vikendu zemrelo pro bourackach 16 lidi! 16 mrtvych za dva dny. A tady se furt blbne s rasismem a misto reseni opravdovych prusvihu se bada nad tim, jestli nejaky osel mel pravou ruku dost vysoko na to, aby mohl dostat flastr..."

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 00:16:20 10. 06. 2009 blokovaný
default.png
stenli Slyšel si třeba někdy o organizaci combat 18?Má na svém účtu i pumové útoky a stálo to lidský životy.Slyšel si třeba někdy o obrovskym zásahu policie v Plzni v únoru 1999?Napadlo tě někdy proč téměř všechny zpravodajský služby na světě todle řešej?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu STENLI 23:48:31 09. 06. 2009
default.png
a jeste pro tebe "produkte" ... ...myslel sem,ze se budeme bavit k tematu,ale ty tu porad jen kydas srac.y (uz musim bejt sprostej,ptz me tocis) ,napis neco k veci a nemel porad dokola to sami..produkte :))

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu STENLI 23:46:07 09. 06. 2009
default.png
denver: tak asi mi to nbudes verit,ale uz sem branil jednu mladou ciganku pred zenskou-blondynou,ktera ji chtela pobodat...to je divny,vid?? no a opet mi podsouvas nejaky ho.na , koho ze ja povazuju za spinu?? Ty jsi opravdu uplne mimo hosku..typickej produkt dnesni doby...kazdej kdo rekne neco jinyho je hned nacek a vsechno odlisny nesnasi...ty si chudak

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 23:40:47 09. 06. 2009 blokovaný
default.png
honzad Honzade prosimtě přečti si eště jednou ten článek.Pro nikoho,žadnej trest smrti nikdo nežádá a nejde se po nacionalistech,ale po neonacistech.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio