Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

iHNed.cz: Policie proti extremistům - nové jednotky a zátah po celé zemi (REDAKCE)

iHNed.cz: Policie proti extremistům - nové jednotky a zátah po celé zemi

Foto: Ilustrační

Vedení policie dnes ohlásilo delší dobu avizovanou změnu - v reakci na množící se akce pořádané pravicovými radikály vzniknou na severní Moravě a v severních Čechách stálé pořádkové jednotky. Zpravodajské servery současně přinesly zprávy o rozsáhlé akci, namířené proti aktivním představitelům české radikální scény. Dnešní vývoj shrnuje i server iHNed.cz.

Autor: Michal Tošovský
Publikováno: 09. 06. 2009
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu ANDYS 17:58:19 12. 06. 2009
default.png
Stenli Tak si po sobě někdy přečti ty svoje výtvory.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu MARKUS 15:48:16 12. 06. 2009
default.png
Podle mne tahle současná umělá hysterie, která je politiky skrze média vyvolaná, jen posílí znechucení v lidech, kteří si uvědomují beznadějnost současné situace - sílící zločinnost romáků, posílená pocitem ochrany a beztrestnosti apod. Za extremisty je dnes prohlášen KDOKOLIV, kdo se opováží oponovat rétorice politiků - a vůbec nemusí mít doma na zdi Hitlera a na dveřích obrovskou vlajku se swastikou. Těmihle nesmyslnými represemi vyvolají jen další odpor. Policie má smůlu, že je s ní manipulováno - a pan Komorous jen přileje olej do ohně. Budou si lidé ve větším měřítku díky těmhle novým jednotkám nakonec opravdu myslet ACAB (což je nesmysl)?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu STENLI 23:14:01 11. 06. 2009
default.png
Pime.. ale pime,Ty si po me chtel at Ti reknu,kdo to jsou pravy cesi...ja Ti na to jen rekl,jakou mam asi predstavu...a mas pravdu v tom,ze sme tady vsici smeska,tot vse k nejakymu cesstvi...A jinak pro Andys: jo me prijde uplne normalni,ze kdyz se s nekym neda domluvit normalne,ze si nekdo porad mele svoje a jediny na co se zmuze je navazet do jinyho,ale sam neprijit s nicim,tak ze je treba trochu rozsvitit tomu dotycnymu v hlavicce,hm? Jenze pro Tebe je to asi moc..ja vim. Bohuzel podstata clanku se ztratila..diky Vam kluci za to...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu X1-RAY 22:28:32 11. 06. 2009
default.png
musím souhlasit s ANDYSem. Pár jedinců tu mele pořád dokola to samé bez ohledu na podstatu článku. Jděte s tím na seznam, nebo rovnou někam... Mě by fakt zajímalo, kde se vezmou ty tabulky, zvlášť po dnešním vyjádření ministra vnitra. zpravy.idnes.cz/lepsi-komorous-nez-hasic-rika-pecina-vajickovy-nacismus-bere-zpet-1cl-/domaci.asp?c=A090611_085336_domaci_js

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PIM-BURGER 20:23:42 11. 06. 2009
Pim Burger.jpg
Stenli Jak tak koukám reakce na tvůj příspěvek, tak všichni jsme pi.usové, jen Stenli je letadlo...:-)) A ještě nejchytřejší. Víš, já se s tebou shodnu i na tom, že radikálům nahrává zcela kničemská politika ve vztahu k jakýmkoli problémům, které se netýkají boje o koryto, ale zase na druhou stranu nemůžu skousnout blbý kecy o tom, jak se mám aktivizovat a bránit pravý Čechy. To jsou takový bláboly už z historickýho hlediska. Za ty léta, co jsou Čechy Čechama se tu přehnali Němci, Rusové, Maďaři, Avaři, Turci, Francouzi, Poláci, Slováci, Ukrajinci, Američani, Rakušáci a Švédi (a to jen ten největší výběr) a ty mi tu budeš vyprávět o pravejch Češích...:-)) Se vsadim, že jsi asi tak stejnej Čech, jako já Rus...:-))

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ANDYS 20:14:01 11. 06. 2009
default.png
Stenli Nechceš se přesunout na jiný server? Nevin jestli si těmi siláckými řečmi zvyšuješ sebevědomí nebo ti přijde tenhle způsob vyjadřování normální. Každopádně se to nedá číst. Je to jako koukat do žumpy.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu STENLI 12:23:11 11. 06. 2009
default.png
a dal?? a jeste neco chytryho sem priplacnes??

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu OUT 11:52:19 11. 06. 2009
Out.jpg
uplakánek Jediná pakáž je DS a její příznivci jako seš ty.-) A s tim vypleskáním si mě fakt pobavil:D Ty internetovej hrdino.-)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu STENLI 11:35:23 11. 06. 2009
default.png
dalsi dementek:)) mluvi tady snad nekdo o reseni ala DS??? Chlapci vy ste pakaz a presvedcujete me o tom skoro v kazdy diskuzi,ovsem k uplne ruznejm tematum...tady byla rec o tom,ze je nesmysl delat dalsi SPJ,spis je treba resit to,proc ma DS takovou oblibu a to at se vam to libi nebo ne,tak kvuli cikanum..mluvilo se o tom,ze to se musi resit a pak zadna DS ani nebude....s tim se tady se mnou shodlo docela lidi...nj,pak dosli chytraci,kteri me berou za kazdy sluvko...Delat mi tohle v osobnim rozhovoru,tak Te vypleskam jak psa a je mi jedno co si zac...Ja beru,ze ma nekdo jinej nazor,oki v klidu se o tom muzem bavit,ale kdyz se nekdo chova jak pic.s( pim a out) hmm..to uz je na poradnej pleskanec...No presne se plnijou moje slova o par prispevku nize" ze sem zvedavej, kterej blbec se zacne zas navazet" no a jsou tu..

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu OUT 09:47:04 11. 06. 2009
Out.jpg
Ono přijít s řešením alá Dělnická strana umí každej debil, že Stenli... Docela sem se pousmal nad tim "mluvi ceskym-materskym jazykem". Zrovna nedávno jsem viděl v TV reportáž o tom, že nějakou studentskou soutěž v rétorice vyhrál vietnamec. A jak mu to panečku mluvilo česky, o dost líp než některejm čechům (myšleno ti "praví" češi dle Stenliho).

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio