Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

iHNed.cz: Policie proti extremistům - nové jednotky a zátah po celé zemi (REDAKCE)

iHNed.cz: Policie proti extremistům - nové jednotky a zátah po celé zemi

Foto: Ilustrační

Vedení policie dnes ohlásilo delší dobu avizovanou změnu - v reakci na množící se akce pořádané pravicovými radikály vzniknou na severní Moravě a v severních Čechách stálé pořádkové jednotky. Zpravodajské servery současně přinesly zprávy o rozsáhlé akci, namířené proti aktivním představitelům české radikální scény. Dnešní vývoj shrnuje i server iHNed.cz.

Autor: Michal Tošovský
Publikováno: 09. 06. 2009
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu HONZAD 21:16:02 13. 06. 2009
honzad..jpg
catani: lez je tvuj zpusob prace Catani, pouzivas lez jako zpusob prace? Ano.. jak typicke. Nikdy a nikde jsem neuvedl, ze bych se domnival ze by meli vsichni komunisti viset. Lzes ..a prozrazujes svuj zpusob mysleni. Jestli takto pracujes i jako policista, potes panbuh! Na rozdil od tebe jsem zastancem prava a pravniho statu a take hesla: Spravedlnost nikoliv pomstu. Toto heslo razil velky a spravedlivy clovek, Simon Wiesenthal, jestli ti to neco rika. Asi ne. Slo o cloveka, ktery si prozil a prezil nejhorsi mozna utrpeni a obhajoval principy, ktere jsou zjevne takovym prolhanym a totalitne smyslejicim jedincum, jako ses ty, proti mysli. Ostatne Simon Wiesenthal vnimal komunismus jako stejne prolhanou a nebezpecnou totalitni ideologii jako nacismus. A i v tomto mel ten moudry muz pravdu... A to, ze ty, zde usvedceny lhar, se odvolavas na pravo je naprosty a totalni vysmech. Lhanim se totiz nikdy zadne pravo a spravedlnost neprosadi. Lhanim se se doberes maximalne ke hromadam mrtvol, ktere ostatne za sebou komunisti, stejne jako nacisti, napric dejinami zanechali.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu STENLI 20:49:35 13. 06. 2009
default.png
4 all.. takze kdyz sme u toho, v LZPS je zarucena vsem obcanum svoboda vyznani!! Takze nechapu co tu denver,out a nevim kdo jeste resite..proste Vy "demokrati" ...Takze se ptam,nekdo muze vyznavat sionismus-nadrazenost zidovskyho naroda,nekdo islam, s jeho bojem proti bezvercum,tedy nam vsem tu v Evrope,nekdo multikulti...atd., tak proc by mel bejt nekdo trestanej za to,ze veri v myslenku narodniho socialismu?? A NS neni o 6 mil. , holocaustu atd.!! Jasny to zatykani bych bral,kdyby nekde planovali nejaky utoky atd.,ale cim se provinili? Ze pred rokem poradali koncert?? Na kterym bylo dostatek "fizlu" (ne policajtu) ,venku zastupy tezkoodencu a radoby expertu na extremismus,tenkrat nic zavadnyho nenasli,neslyseli..a najednou po roce tohle?? To je hodne velky divadlo..a ze jdou na prohlidku s tim,ze teprv u toho cloveka najdou nejakej dukaz o tom,ze z ceho ho vlastne obvinej?? Zabil nekoho,planoval neco?? Jen v neco veril a veri..a to je zaruceny ustavou!!Az budou chodit a hajlovat po ulici,napadat ostatni,fajn,at je zavrou az zcernaj,ale jen za to,ze nekdo posloucha takovou hudbu,cte nejaky knizky...to je hodne velka ubohost.Navic vyjydrovani SZ ,kterej jeden mluvi o tom,ze je to kvuli clankum na Odporu,druhej den kvuli koncertum...je to komedie jako prase..jenze u nas, to proste jde! Nezastavam se nekoho kdo pacha TČ,ale tim,ze poslouchal nejakou hudbu,tim omezoval neci svobodu??4 catani: co si to tu vymejslis,jaky utoky proti nekomu?? To jsou zase jen zvasty...nic z toho kolem toho ani nepadlo...Rekl bych to takhle, komunismus, i ten Vas vybajenej fasismus stanovil hranice,co clovek muze,rekl na rovinu,co lidi muzou nebo ne...ale v tyhle cesky demokracii,je jakoze svoboda....muzu vychvalovat fet..v TV,deno denne bezej songy americkejch raperu,v nichz zpivaj jak budou zabijet belochy atd. , muzu znasilnovat maly deti a delat vsechny prasarny,ale beda jak reknu,ze je neco v tomhle systemu spatnyho..to je pak konec po svobode. O tom snad demokracie je,vlada lidu,hlas lidu..a ne diktat vyvolenych zbytku naroda....A kdyz tak ctu Ty Vase prispevky,tak se opravdu chovate jak Ti fasouni,ptz nekdo rika neco jinyho,tak mu dat hnedka po hube,aby nahodou nemohl "nakazit" svyma myslenkama vic lidi...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CATANI 18:34:58 13. 06. 2009
default.png
Milý Honzade Pokud budu příznivcem strany nebo hnutí, které šíří rasovou nenávist a podílí se na fyzických útocích vůči vybraným skupinám obyvatel a jsem si vědom toho, že tímto porušují zákon a to vše dělám ještě proto, abych k této nenávisti podněcoval další mladé lidi, nejenom doma nosím hnědou uniformu a pobíhám večer po městě s loučemi, tak musím předpokládat, že jednoho krásného dne, obzvlášť kdy již není u moci ministr, který spíše měl bručet než ministrovat, že ke mně do bytu přijdou policisté a poté co na stěně budu mít výstavku bodáků, boxerů a nunchaků, mě klepnou po palici a odvedou v poutech. Milý Honzade a na závěr jak jsi již v některých dávných příspěvcích uvedl, měli by třeba všichni komouši viset, jaký tedy je rozdíl mezi fašounem a komoušem? Fašouny budeme tolerovat a komouše věšet? Naštěstí máme demokracii, takže budeme postupovat podle zákona a nikoho věšet nebudem.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu OUT 15:43:31 13. 06. 2009
Out.jpg
honzad Nevim jestli je to od tebe záměr nebo neznalost, ale k tvýmu "...vse kvuli tomu, ze mam doma pet hudebnich cedecek a tri knizky..." můžu říct jen tolik, že u těchto lidí nejde o to že by doma měli pár knížek a cédéček. Ti lidé jsou aktivními členy neonacistického hnutí. Vim to já, ví to oni, ví to i jejich "soukmenovci" a ví to i Stenli tady. I když samozřejmě chápu, že pro ně je jediná cesta se tvářit jako "politický vězni". Takže asi tak, ja jen aby sme si rozuměli.-)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 12:54:57 13. 06. 2009 blokovaný
default.png
lin Já to nemyslel tak,že já je chci vyhladit,ale že oni tyto plány s lidma který se nějak odlišujou maji.Spousta lidí u nás si ani nedovede představit,jaký to je žít v řežimu kde se ti třeba brácha už nevrátí z vyslechu u policie(tim nevrátí myslim už nikdy).Lidi si moc neuvědomujou,že ta demokracie neni samozřejmost.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu LIN 12:13:50 13. 06. 2009
default.png
denver Ted se Te nechci dotknout Denvere, ale ve vedlejsi diskusi, kde popisuju, ze mi obcas pri jednani vuci pachatelum a prestupcum chybi tvrdost a prisnost pises, ze je to nedobre a ze je to hloupost. Takze jsi pro tvrdost vuci jednem a vuci druhym zase ne? Kdo urci na koho a jak? Ty? A To chces posuzovat podle ceho? Nezastavam se jednech, ale prijde mi pokrytecke na jedne strane zastavat humanisticke principy a na druhe cituji : "Nikoho vyhladit nechci, ale tydle bohuzel jo." A ted to prezenu, az je vyhladis, nebudes pak take psat - 6 milionu je malo?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 11:26:09 13. 06. 2009 blokovaný
default.png
honzad Honzade, pokud se na obalu cd objevujou pece z osvětimy a je u toho napsáno 6 milionů je málo a tendle hnus někdo šíří,tak to asi v pořádku neni.Nikoho vyhladit nechci,ale tydle lidi bohužel jo.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HONZAD 10:52:18 13. 06. 2009
honzad..jpg
denvere: tvrda represe ma nasledovat za zlociny. zavirat lidi za muziku a knizky co maj doma v knihovne je kravina. To neni nic jineho nez jen vyroba dalsich nepratel a vychova k nenavisti k systemu a lidem, kteri jej prezentuji. Me, kdyby nekdo vykopl rano dvere, omlatil hlavu o zem pred detmi, prevezol na CPZ pres pul zeme a to vse kvuli tomu, ze mam doma pet hudebnich cedecek a tri knizky, tak to nejen ve me ale zrejme v celem mem okruhu rodiny a znamych vyvolan emoce a pocity naprosto jine, nez pozitivni. Legracni na tvem humanistickem pristupu je ze vsechny, kdo odporuji tvym humanistickym predstavam bys nejradeji co nejtvrdeji trestal. jeste ze nemame trest smrti. To bys v ramci pozadavku na tvrde tresty asi chtel taky, co? Az vy, humanisti, vyhladite vsechny individua, kteri nesdili vasi politickou korektnost a multikulturalimus, tak nastane raj na zemi, co?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 08:03:37 13. 06. 2009 blokovaný
default.png
markus Už sem na tento článek reagovat nechtěl,ale todle mi nedá.Rozhodně nejsem proto,aby policie vyvolávala nějaký strach a má se k lidem chovat slušně.Tak jako ve vyspělích demokratických zemích.Co se ale pravicového extremizmu týče, tak je nutné razantně zasáhnout.Nedávno sem psal o neonacizmu v Rusku,kde jeho nepotlačování(ted se situace značně mnění)má katastrofální následky.Doporučuju ti zjistit si kolik neonacisté uskutečnili třeba v roce 2008 koncertů a jak se rozrůstají a kolik už od roku 2008 provedli útoků.Bohužel na toto hnutí které nemá v 21 století absolutně co dělat platí jen ta nejsilnější represe a ty nejtvrdčí tresty.Všichni policisté si musí uvědomit,že obrana demokracie a lidských práv je na prvním místě.On je trochu problém v tom,že někteří policisté považují za větší problém zloděje v supermarketu,než lidi kteří svým jednáním nabádají k potlačení práv a svobod člověka.Takový lidé namají u policie samozřejmně co dělat.Jinak povinost žadatele o socialní podporu pracovat existuje,ale bohužel je taky trochu problém,že je nezamněstnanost.Nijak se netajím tím,že sem člověk levicově smýšlející a některé nazory považuju za dost nelidské.Na povinosti posílat děti do školy,ale stát trvat musí a to razantně.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu JIRIKKK 19:35:14 12. 06. 2009
default.png
re all Rozhodně nejsem rasista, ale Stenliho argumenty jsou opravdu k věci. Zásadní problém není nárůst pravicového extremismu, ale to, že zatím všechny vlády neřešily otázku těchto nepřizpůsobivých menšin a nemluvím jen o cikánech. Rozhodně nehraje barva pleti žádnou roli!!!! Rozhodně bych raději podpořil navýšení tabulek na místních odděleních. Dále bych zavedl povinnost žadatele o sociální podporu pracovat. Tak jako je možné vykonávat alternativní tresty veřejnoprospěšnými pracemi tak i takto by to šlo řešit... A pokud by nepracovali a neposílali děti do školy? Děti odebrat do děcáku a žádnou podporu nedostaneš a chcípni!!!!! Není možné, aby děti těchto lemplů viděly, že se pro peníze chodí na úřad a ne do práce. Je jasné, že pokud by neměli na jídlo( no spíš na chlast cigára a bedny), zvedla by se kriminalita..ale od toho je tu snad policie, soudy a přestupkové komise... asi by museli více a lépe pracovat. A to se opět vracíme k politické vůli něco změnit.. nedostatečné zákony umožňují unikat spravedlnosti!!!! A když o tom tak přemýšlím tak souhlasím i s tou pořádkovou jednotkou. Rozhodně nejsem proto, aby se mě před barákem producírovali holohlaví zakomplexovaní náckové kterým rozhodně nejde o blaho místních, ale o to aby nařezali nějakému cikánovi, větnamci nebo jen tak někomu kdo se zrovna namane!!!!!!!!!!!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio