Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

iHNed.cz: Policie proti extremistům - nové jednotky a zátah po celé zemi (REDAKCE)

iHNed.cz: Policie proti extremistům - nové jednotky a zátah po celé zemi

Foto: Ilustrační

Vedení policie dnes ohlásilo delší dobu avizovanou změnu - v reakci na množící se akce pořádané pravicovými radikály vzniknou na severní Moravě a v severních Čechách stálé pořádkové jednotky. Zpravodajské servery současně přinesly zprávy o rozsáhlé akci, namířené proti aktivním představitelům české radikální scény. Dnešní vývoj shrnuje i server iHNed.cz.

Autor: Michal Tošovský
Publikováno: 09. 06. 2009
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu TAHAC 07:52:35 11. 06. 2009
default.png
Stenli by byl dobrej ministr propagandy...:-DDD

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PIM-BURGER 19:38:59 10. 06. 2009
Pim Burger.jpg
Stenli No vidíš, já bych řekl, že lidé, o kterých tak zasvěceně mluvíš, mají v Čechách kořeny a dokonce mluví česky a je to jejich mateřský jazyk. Takže jsou to Češi a tudíž tu trpí spolu s tebou, ubohým Čechem...:-))

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu STENLI 19:10:49 10. 06. 2009
default.png
... kdo je pro me Cech?? Ten kdo se tu narodil,ten jehoz predci zde zili,ten kdo tu ma koreny,ten kdo mluvi ceskym-materskym jazykem...promin,ale treba asiat,pro me bude vzdycky asiat,ikdyz je tady od narozeni...ale ted uz zase riskuju,ze me narknes z rasismu..

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PIM-BURGER 18:37:33 10. 06. 2009
Pim Burger.jpg
Stenli No, jestli ty své bláboly, co tu píšeš, považuješ za "s něčím přijít", tak prosim...:-)) Já se tě jen normálně zeptal, kdo je pro tebe Čech a jak ho poznám? Co je kritérium češství? Vyprávíš tu velice dojemně, že by se až pleška ustrnula, jak se tu všichni kromě Čechů mají dobře, tak mi řekni, kdo je ten Čech a jak ho poznám.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu STENLI 18:27:22 10. 06. 2009
default.png
jj.. aaa..tak sme zase u toho..pim a ten druhej frantik...jo jen se navazejte a chytejte me za sluvko,ale co takhle neco k tematu,to nee?? ono navazet se do nekoho,to neni tezky,ale prijit s necim sam,to uz chce praci vidte,sulci?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu FRANTA2 18:17:35 10. 06. 2009
default.png
re Stenli: Jo, máme demokratickej stát, tak si jdi volit Dělnickou stranu, a netravuj tady slušný lidi.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PIM-BURGER 17:40:52 10. 06. 2009
Pim Burger.jpg
Stenli A řekni mi Stenli, jak že vypadá pravej Čech? Rád bych ho poznal, až půjdu po ulici...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu STENLI 17:30:49 10. 06. 2009
default.png
?? takze to shrnu,nechci bejt prorok,ale jestli bude takhle vedeni tohohle statu pokracovat a dal delat z policie prodlouzenou ruku vlady,tudiz politizovat PCR,tak to tady pujde do poradnejch sracek...nevim,tady si nekdo porad mysli,ze tenhle narod je hloupej,ale neni tomu tak,lidi koukaj kolem sebe,uvedomujou si co a jak je..a ikdyz jsou neustale masirovani z tv nova o pravym opaku,ze vlastne cikani nejsou Ti spatni,ale jsme to my,ptz je neumime prijmout s jejich odlisnou a pritom pro nas tak prinosnou kulturou...vsici vime o cem je rec,jen denver si to nechce pripustit...tak videj,kdo se jich zastava,at uz proto aby dostal kredit u voleb,nebo proto,ze jim opravdu zivot lidi opravdu lezi u srdce,policie tyto lidi,hnuti atd. rozhani,zavira,perzekuuje,nesmyslny zakladani utvary,PJ atd., a cikanska kriminalita,drogy..to co trapi nase lidi,to s cim "bojuje" beznej policista kazdej den,to nikoho nezajima...jen aby si vedeni tohohle zkorumpovanyho statu udelalo dobrou povest u neziskovek a ruznejch radoby humanistickejch org. po celym svete..jen aby nahodou nebyla CR rasistickou zemi...zajimavy,jak se o belorusku,rusku mluvi jako o zemich,kde nemaji svobodu,ptz tam policie zmlati par desitek odpurcu rezimu...u nas je ale zmlaceni a rozehnani, pozavirani brano jako akt ochrany svobody..:)) Az bude na ulici v noci bezpecno,nebudu s sebou muset nosit teleskop,nebudu se bat poustet deti vecer ven,tak pak nebude zadnej narodni odpor,zadna DS atd., ptz nebudou mit z ceho zit...jenze tohle si ten spolek,co je tu v cele neuvedomuje a dal se bije za to,aby se tu vsichni,krome cechu, meli dobre...Tak a kdo do me zase busit jakej sem nacek?? Uz se zamyslete,misto toho ,aby ste jen ukazovali prstama na vsechny,kteri chcou jen slusnej zivot,ze jsou nackove..je to jak ve stredoveku..nakej vocas ukazal prstem-to je carodejnice,hned s ni na hranici..dneska si kdejakej "novinar" ci co ukaze prstem,to je nacek a znici cloveku zivot...to sme dospeli.krasne se vyviji ten demokratickej stat...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu VOLCHIK 13:04:16 10. 06. 2009
default.png
Náckové vs. nacionalisté Je pravdou, že neřešená otázka menšin je hlavním důvodem podpory občanů těmto extremistickým uskupením a řešit by se měla v prvé řadě příčina, s tím naprosto souhlasím. Stejně tak ale souhlasím i s tvrdým postupem proti těmto dle mne neonacistickým skupinám. Proč je za takové považuji? Stačí se podívat na jejich symboliku a projevy. Národní odpor - používá vlajku Něměcké říše, jejich členy je na spoustě fotek vidět, jak ukazují, jak vysoko skáčou jejich psi, bohaté kontakty na německou neonacistickou scénu. Dělnická strana . spolupráce s NO, kontakty na německou neonacistickou scénu. Symbolika - ochranné sbory, hmmm, každý znalý 2.SV a jazyka německého ví, co znamenala zkratka SS a jaký může být její překlad do češtiny. Jejich znak je také velice nevinný, viz. warcross.cz/wordpress/wp-content/uploads/vlajka-kvk.jpeg Někdo, kdo se paktuje s pangermánskými organizacemi, mimojiné dotované i z Německa, s kontakty na německou neonacistickou scénu, s organizacemi, jež hojně využávají symboliku podobnou té nacistické podle mne osobně nemůže být vlastenec! V opačném přípdě se všechny osoby, stojící za vznikem našeho státu v r. 1918 musí obracet v hrobě.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu X1-RAY 12:32:36 10. 06. 2009
default.png
tabulky Nebudu se pouštět do diskuzí o romech, v jiných vláknech bylo řečeno snad vše.... Jenom mi tohle zřizování nových PJ zavání politikou. Docela by mě zajímalo, kde se v tomhle finančním marazmu vezme 100 nových tabulkových míst. Spíš to seberou obvodům a hlídkové, takže pomoc k nezaplacení. To už nemluvím o zřízení stálé základny atd... Hlavně aby odpovídala projektu P1000.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio