Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Instruktáž z Hodonína (REDAKCE)

Instruktáž z Hodonína
stop
Foto: redakce
Již několik týdnů putuje mezi policisty a dalšími lidmi e-mail s originálním zvukovým záznamem instruktáže, kterou poskytl hodonínským policistům jejich nadřízený. Vulgární nahrávku předali policisté Právu.
Autor: Lukáš Heinz
Publikováno: 15. 08. 2009
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu FRANTA2 12:35:16 16. 08. 2009
default.png
Je vcelku jedno, jestli měl pravdu nebo ne, v tom co říkal, ale o to, že jeho mluva je na úrovni nějakého primitiva, co má 7.tříd ZŠ. Pokud někdo používá, jako každé třetí slovo nadávku, a nedokáže poskládat kloudnou větu, neměl by u policie pracovat, natož aby dělal někomu vedoucího - nebo snad nemá policie na vedoucí pozice nikoho, kdo by uměl jednat s lidma normálně?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu LUKAS-HEINZ2 12:18:42 16. 08. 2009
Lukas Heinz.jpg
re Dempsey Souhlasím s tebou, že vedoucí směny má pravdu a jeho rozhořčení chápu. Bohužel jim zvolený slovník je více než nešťastný. Ale rozhodně je lepší lidí seřvat, než rozdávatt flastry na potkání. Člověk co náhrávku poskytl udělal svým kolegům medvědí službu. A Policii ČR ne zrovna hezkou reklamu. Jsou určité věci, které by si asi člověk měl vyříkat z očí do očí se svým nadřízeným a neventilovat je veřejně.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DEMPSEY 11:40:03 16. 08. 2009
default.png
instruktáž Také jsem si poslechl tu instruktáž, je to sice jak bych řekl "řečené trošku vesnicky" ale ten policista měl v té instruktáži pravdu, byť to řekl jak to řekl. Dostal tedy svůj trest za to, že se jako velitel směny neovládl. Ale rád byh vzkázal kolegovy který poskytl toto audio novinářům, že policii zase prokázal že jsme všichni bandou hlupáků. Nezasvěcený civilista který neví jak to u té "naší" firmy bez znalostí věcí chodí, tak takový civilista si udělá jen další špatný obrázek, a nebude záležet potom kolik znás se chová slušně a poctivě maká. Jeden hlupák chtěl být zajímavý a dal zvuk do novin. Já osobně jsem vždycky preferoval takový přístup některých svých nadřízených, když jsem něco provedl. Šéf mě lidově " seřval" a dalo mě to 10x víc než kdy by neřekl vůbec nic a pak mě trestal celý rok děláním schválností. Ten kolega co to pustil do novin, toho bych potrestal taky a vychazovem.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio