Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Strážníci z Bohdanče sloužili v Kalifornii (REDAKCE)

Strážníci z Bohdanče sloužili v Kalifornii

Foto: Služební vozidlo strážníků z Lázní Bohdaneč

Jak zaznamenal Pardubický deník,  konecm října se vrátili dva strážníci Městské policie Lázně Bohdaneč (MPLB) z pracovního pobytu v USA. A jak napovídá text, který přebíráme v celém znění,  Bohdanečtí se v Kalifornii zřejmě nijak nenudili:

Autor: Dušan Stuchlík
Publikováno: 25. 11. 2009
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu ANDRAS 20:01:50 28. 11. 2009
Andras.jpg
Jen přidám offtopic perličku z projektu P1000. V Krakovské ul. č. p. 11, je MOP. Bylo zcela nově rekonstruované, nová čekárna, i prostory dozorčího apod. Ale nebylo to v modré barvě P1000, takže se nově rekonstruovaná služebna (přijímací prostory) opět nově rekonstruuje. Holt, to už asi nikdo nepochopí....

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ANDRAS 19:58:54 28. 11. 2009
Andras.jpg
Kosťa: Naprosto s tebou souhlasím s tím, že MP nedělá to, k čemu byla původně stvořena. PČR řeší vše, dokonce už i banální přestupky. Nevím jak jinde, ale v Praze jsou všichni už vyflusaní z té nekončicí šňury opatřeni a DBA. Je málo lidí, administrativy pořád přibývá. Chce se po nás čím dál tím víc. PČR drží přechody, jezdí akce tramvaje, hlídá parkoviště, a kdesi cosi. MP okolo nás jezdí v oktávách po faceliftu, nových fobiích, hummerech, trojkolkách, VW a vesele nám mává. Vím, že za to kluci z MP nemohou, ale už jsem na tuhle situaci doslova opravdu na....víte co. Dopravka je téměř pořád, když je potřeba, někde u semaforů, šlape nábřeží, nebo měří či drží přechody, MOP nemá hlídkaře, protože ti také drží přechody, a jezdí akci tramvaje. A MP je jen vozí vozí vozí, v taktických vestách, stehenní pouzdra, vybavení jako prase, město jim dá teplé nápoje i jídlo, a my mrzneme. Pro rýpaly, k MP nepůjdu, neboŤ u PČR jsem také i občas spokojen, hlavně je to ozbrojená složka státu, ne orgán obce. Je zde více využití, uplatnění, a občas se povede i nějaký ten husarský kousek. Ale štve mě to z principu. MP prostě nedělá, to co dělat má. A PČR tím pádem také ne.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu KOSTA 18:25:24 28. 11. 2009
default.png
MP vs. PČR Nikdo tady nebere v potaz důležitou věc a to: MP - sem tam nějaký papír načmáraný v ruce, jink jen samá akce a paráda, když je problém (nejen problém, ale po akčním zásahu hromada mravenčí práce) přehodí to PČR. PČR - 5 minut akce a pak hodiny (na malém OOP si to odsereš kompet, takže desítky hodin ) papírování. MP buď služba v terénu nebo výcvik PČR služba v terénu, spisy, šetření a výcvik za své v osobním volnu MP si vybere jen zajímavé špeky bez komplikací (psí hovínka už moc neřeší) PČR musí řešit vše včetně občankoprávních sporů (tyto spisy jsou kolikrát složitější než trestní spis) tím nechci hanit MP, jen jejich původní úkol (účel vzniku) byl jiný. k MP LB, byl jsem tam a viděl: přes den je nebylo vidět, po setmění brozdali ulicemi LB v korábech (při průjezdu pakoviště se závorou si výjezd zjednodušili přejezdem chodníku, což by nám asi nikdo netrpěl)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PIM-BURGER 13:14:05 28. 11. 2009
Pim Burger.jpg
Chip No, já asi tvou stavovskou čest raním, ale v Děčíně je normální, že lidi od MP cvičí lidi od PČR. Bojaře v Děčíně dělá bývalý boxer v těžké váze a od toho se také odvíjí výcvik strážníků. Mají i vlastní boxerský klub, který pracuje hlavně s dětmi ze sociálně slabých rodin, což považuji za dost záslužné. I proto je Děčín dle mého např. oproti Ústí nebo Teplicím o hodně bezpečnější.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ANDYS 11:30:19 28. 11. 2009
default.png
4Chip Gratuluju, že máš kapitána a děláš co tě baví. Co se týká těch přijímacích testů, problém je u zdravotních. A ještě k té metropolitní doufám, že se to nikomu nepovede prosadit. Ale pokud tomu dojde pochybuju, že se město vzdá svého majetku a lidí ve prospěch státu. Ta korouhvička se bude točit spíš naopak, ale to už je naprostá spekulace.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PITTRS 06:35:45 28. 11. 2009
pittrs.jpg
to Chip jedná se o okres Ústí nad Orlicí..a neboj, jedná se o bojaře Pčr, Tvá stavovská čest trpět nemusí:) jak říkáš, je to postavené na meziresortní dohodě o výcviku strážníků. Defacto takhle trénují všechny měšťáky v okrese. Má to velmi pozitivní dopad, jak jistě chápeš, např. při zákrocích, kdy jedeme všcichni stejným způsobem. Nemluvě o tom, že když se takhle potkávaj lidi z MP a Pčr, vzniká vazba, která odbourává pocity : MP jsou na koko - stáťáci jsou lemry:))jinak, k té stavovské cti, bojařina je mi taky blízká a nemám pocit, že někteří měšťáci by byli ve výcviku horší než kolegové od stáťáků. I v bojařině, např. Aleš Vondráček a další..jinak zdravím Nindžu a Houďase

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CHIP 19:57:34 27. 11. 2009
Chip.jpg
To Andys Proč bych tam chodil? Dělám co mě baví a mám kapitána.:-)Co se týká přijímaček,pokud jen trošku sportuješ a víš jak vyplnit psychotesty, jsou k smíchu.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu X 19:36:47 27. 11. 2009
default.png
x mimochodem ten humr je naprosto nepoužitelný auto, je v plynu žere 33 lpg na 100, tankovat se jezdí obden, není v něm místo asi stejně jako ve fabii, na předvedení se volá další auto, jezdí se v něm ve 3, na čtvrtym místě je vybavení protože v kufru je bomba, má velkou brzdnou dráhu, opravy sebemenší kraviny jsou na týdny, vše se objednává z usa, i blbý pojistky,jediný co je tam dobrý je muzika, zlatej vw transporter

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CZ858 19:03:45 27. 11. 2009
default.png
metro. Jinak vznik metropolitní policie podoporují i SNK-ED,kteří mají na magistrátu taky zastupitele.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CZ858 18:52:23 27. 11. 2009
default.png
... no taky si myslím,že vedení ODS v Praze šlo spíše o rozšíření svého vlivu,než že by se tak zasazovali o blaho občanů....

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio