Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Strážníci z Bohdanče sloužili v Kalifornii (REDAKCE)

Strážníci z Bohdanče sloužili v Kalifornii

Foto: Služební vozidlo strážníků z Lázní Bohdaneč

Jak zaznamenal Pardubický deník,  konecm října se vrátili dva strážníci Městské policie Lázně Bohdaneč (MPLB) z pracovního pobytu v USA. A jak napovídá text, který přebíráme v celém znění,  Bohdanečtí se v Kalifornii zřejmě nijak nenudili:

Autor: Dušan Stuchlík
Publikováno: 25. 11. 2009
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu ZRUŠENO NA ŽÁDOST UŽIVATELE 18:45:16 27. 11. 2009
default.png
... a dovolím si ještě jednu poznámku, prootže mě to tak pobouřilo... jde zejména o tohle "Metropolitní policii by řídilo vedení pražské radnice" ... o nic víc ani míň nejde.. o politickou moc...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ZRUŠENO NA ŽÁDOST UŽIVATELE 18:44:13 27. 11. 2009
default.png
... je to to samé jako nápad s OH v Praze... že si politici v Praze něco odsouhlasili a vytvořili "Věcný záměr zákona "...pardon..takovejch vytvořím kýbl a když přitlačím, tak i dva...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ZRUŠENO NA ŽÁDOST UŽIVATELE 18:42:09 27. 11. 2009
default.png
... považuji to v našich podmínkách za naprostý nesmysl.... pokud jde o to, aby bylo bezpečno, může se zrušit MP Praha a veškeré prostředky nalít do PČR v Praze.. jak stavy, tak materiálně.. dělat nějakého kočko-psa není dobré.. nikdy to tady nebylo, tak proč zavádět novoty...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ANDYS 18:15:42 27. 11. 2009
default.png
metro. Vůbec bych se tomu nedivil, ale mluví se o tom už několik roků.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CZ858 17:02:51 27. 11. 2009
default.png
Metropolitní policie nevíte náhodou někdo,jak je to s tím plánem ODS v Praze, sloučit MP a pořádkovou PČR? Co vím,tak loni magistrát přišel s tímto: Věcný záměr zákona o Metropolitní policii schválila na svém zasedání Rada hlavního města Prahy. Nyní se začne připravovat paragrafované znění zákona. Podle vedení města je vznik Metropolitní policie nejlepším řešením pro zvýšení bezpečnosti v Praze. www.magistrat.praha-mesto.cz/75610_Praha-je-o-krok-bliz-zrizeni-Metropolitni-policie

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ANDYS 14:14:34 27. 11. 2009
default.png
4Chip Tak tam jdi, když tě to tak sejří. Každej má možnost. Ale co znám pokusy některejch policajtů se tam dostat(mluvím o MP Praha) nedopadlo jim to. Tím se tě nechci nijak dotknout. Tam už v současnosti opravdu funguje výběr. A jestli si koupí vrtulník a budou s ním lítat a používat ho pro výkon. Tak jenom tleskám, ale Možná bych jim doporučil bezpilotní letadlo, vyšlo by to levnějc :-). Mimochodem to vznášedlo jim nefunguje, byl to prototyp a je poruchový jako prase. Aspoň co mám info. PČR má spoustu problémů paskvil zákona, výstroj, výzbroj, platy, vedení atd. Nic na tom se nezmění, určitě ne za naší generace. Mrzí mě to. Je mi líto, že to jde u AČR, MP, ale vnitro... Nejde mi to do hlavy. Jsme 20 let od revoluce a pořád nic. Jenom mínusové body. Ach jo. Každopádně MPLB držím palce a možná jim i závidím. Určitě jim závidím vedení.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu BARRAND 14:04:25 27. 11. 2009
default.png
Chipe, držím s tebou:-) stavovská čest, jak ty říkáš, musí být. Ještě že u nás na P-II měšťáci skoro nefungují:-)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CHIP 13:33:49 27. 11. 2009
Chip.jpg
To Markus- Příteli, to není jenom Hummer. Jsou to i vznášedla, čtyřkolky a nyní velikánská snaha o nákup vrtulníku pro MP Praha. Město má peněz... O co, že měšťákům sedm procent nikdo nevezme:-)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CHIP 13:29:15 27. 11. 2009
Chip.jpg
To Pittrs- Jako bojaře mě to zajímá. Kde děláš, že tě trénují stejní bojaři jako v PČR? Máte nějakou meziresortní spolupráci s bojaři od PČR? Nebo, a to by mě osobně sakra zasáhlo, bojaři od MP cvičí PČR? To TadeasB-(hlas lidu hlas boží:-) občanovi může být skutečně jedno, zda zákrok provádí měšťák nebo stáťák, zajímá ho profesionalita zákroku. Píšu o něčem jiném. O snaze aby občanovi splynula městská a státní policie v jedno. Mě se to jakožto člověka co odsloužil spoustu let v armádě a u PČR dotýká. Tak trošku mě pálí stavovská čest, ale rozumím tomu, že tobě je to šumák :-)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ZRUŠENO NA ŽÁDOST UŽIVATELE 10:40:31 27. 11. 2009
default.png
... No řekl bych, že zde nejde o snahu pomluvit MP a vychválit PČR.. jde zejména o lidský přístup, takže některé sbory MP jsou na excelentní úrovni a některé se zastydlí v 90-tých letech... ale např. ohledně ústroje bych trval na svém. Pokud je zákonem dána jednotná ústroj, tak u MP bych na tom trval. Dnes má spousty lidí obrovský problém poznat MP od PČR natož ještě rozlišovat různé bezpeč. agentury.... na rovinu zde říkám, kdyby mě chtěla řešit MP LB v maskáčích, byl bych na něj jako "civil" hnusnej... ať mají auta a vybavení jaký chtějí, když si ho pořídí a je to košér... jestli umí svoji práci dobře, proč ne.. mě se MP LB vždy líbila a fandím jim, ale i oni musí dodržovat pravidla, pokud vyžadují striktní dodržování pravidel od lidí. Závěrem chci poznamenat, že MP LB se s PČR opravdu nedá srovnat. Pokud řídím kolektiv o 5lidí +- nebo 40tis. dav, tak je to rozdíl. Srovnávat se dá MP Praha a PČR, tam to rozdělení a fungování je už hodně podobné. Bohužel si nikdo z kompetentních neuvědomuje, že zde máme PČR, která potřebu je především pomoc a ne starosty řízené MP, které jsou více či méně politické (rozhodně více než PČR)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio