Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Demonstrace policistů, hasičů a zaměstnanců rozpočtové sféry (REDAKCE)

Demonstrace policistů, hasičů a zaměstnanců rozpočtové sféry
demonstrace bezp. sborů 2008
Foto: nos pcr

(AKTUALIZACE z 21.12.2009 na konci článku!) Dne 9. prosince 2009 se v Praze uskuteční demonstrace policistů, hasičů a zaměstnanců rozpočtové sféry. Důvodem demonstrace je nesouhlas se snižováním jejich platů v roce 2010 o 4 procenta.

Autor: Lukáš Heinz
Publikováno: 21. 12. 2009
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu ONDREJ-BLAHA 20:20:01 21. 12. 2009
default.png
Lukas Heinz: Já bych byl pro. První ministr od "revoluce", co vyzýval k naprostému odpolitizování policie. Má zájem, stará se, problémy se snaží řešit ihned, nechodí okolo horké kaše, neagituje, ale mám být politicky nestranný, takže již raději mlčím:-)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu LUKAS-HEINZ2 19:58:41 21. 12. 2009
Lukas Heinz.jpg
re all Pecina: Lidičky ja vím, že jde o politika a pracuje s podporou politických stran, ale zdá se mi, že to je nejlepší ministr, kterého sme doposud měli. Ne ani tak kvůli tomu, že se nás zastal když nám všichni chtěli utahovat opasky, ale že jedná v náš prospěch, nemá slámu v palici a přinejmenším ví o čem ta policejní práce je. Co kdybychom si ho nechali na dýl :-D

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HANTA 15:47:24 20. 12. 2009
default.png
Jo, díky :-))

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PIXEL 15:41:17 20. 12. 2009
default.png
Pro Hanta Nevím jestli fotky z demonstrace na stránkách UBS jsou od Tebe, ale pokud ano, tak díky. Jsou nejlepší jaké jsem na internetu našel.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HANTA 15:03:02 20. 12. 2009
default.png
4qvido Ne,ne. Jen je to tady potřeba občas odlehčit. I kariéra byla, ale nebudu se opakovat kvůli těm, kteří stránky sledují již delší dobu. Litovat mne nemusíš nakonec to byla i moje volba. Nejsem tak ohebnej, jak by ONI potřebovali a tak dělám to, co dělám. Pokud se zamyslíš nad tím, že jsem byl mjr. tak by ti mohlo dojít, že jsem musel být na funkcích, jinak bych nemohl takové hodnosti dosáhnout. A že se zapojuji? No víš, není mi jedno, jak to teď s policií vypadá a než skončím, chci si připadat platný. Asi tak. Měj se a hezké Vánoce :-))

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu QVIDO 08:59:14 20. 12. 2009
default.png
omluva pro hantu Hanto za vše se Ti omlouvám, nevěděl jsem, že už jsi 40 let v přímém výkonu, jetli jsi začal ve 20 tak je Ti 60 a to už musím respektovat stáří, ne nechci se stáří vysmývat, ale to je nějaké divné, staří kusy už by se sem takto nezapojovali a hlavně Tě lituji a možná to o něčem svědčí, že jsi po 40 letech v přímém výkonu a prakticky kariéra 0. Tak já už se tady s Tebou dohadovat raději nebudu, nebo zase jenom zskoušíš praktiky FBI?? tebe to baví že jo??

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu JIRIKKK 18:59:13 18. 12. 2009
default.png
Honzade ty opravdu asi nerozumíš ničemu. Motáš věci, které spolu nesouvisí. Praktiky některých STBáků jistě nebyly košer, o tom nebude pochybovat asi nikdo, ale práce tajné policie (rozvědky, kontra rozvědky) či CIA, BIS je stejná všude na světě to si laskavě uvědom. A pokud jde o dřívější SNB či VB zde se nemají staří kolegové za co stydět. Policejní řemeslo se nezměnilo a nezmění. A co se týká mého pozdravu "práci čest" ten je pro kolegy a ne pro tebe. A rozhodně nemá nic společného s pozdravem z dob minulých.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HANTA 11:13:50 18. 12. 2009
default.png
ÁÁ, objevil se tu b.b.č.k honzad a tím toto vlákno skončilo. Je pro tebe, omezenče, dřív se zdravilo "Čest práci". Nepřipadá ti to jiný než - práci čest?. To když bazíruješ na kravinách za využití svých představ a scifi. Vzdávat práci čest není ostuda, ale teĎ mne napadá. Proč ti to píšu, když ty možná neznáš ani význam slova PRÁCE!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HONZAD 10:59:37 18. 12. 2009
honzad..jpg
ale neda me to... opravdu je policejni prace a prace tajnych slozek stejna jako tehdy? takze treba tyhle metody www.zpravy.idnes.cz/pohlavar-bis-vydiral-tehotnou-del-/domaci.asp?c=A091218_081212_domaci_ban se uzivaji take? A ostatni metody z repertorau SNB a StB? Vydirani, mlaceni atd? Povidej, jen se trochu rozepsi, co ses od te starsi generace z tech jejich "nejucinnejsich" postupu naucil.. moc by me to zajimalo. Hlavni hrdina linkovaneho clanku je taky jeden z tech starych odborniku od kterych se chces ucit? No, uz se tesim jak tady stara generace zacne rvat, ze Zacek falsuje dejiny, nic takoveho se nikdy nedelalo a publikovane fotky soucasaneho funkcionare z jeho davnych akci jsou falzifikaty a kreslil je osobne Zacek perem za bezesnych noci.. A taky se tesim, jestli se tady jeden z podrizenych toho pana z clanku zacne sveho nadrizeneho zastavat.. No, jsem zvedav

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HONZAD 10:49:21 18. 12. 2009
honzad..jpg
ten pozdrav.. .. hovori za vse :-) :-)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio