Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Demonstrace policistů, hasičů a zaměstnanců rozpočtové sféry (REDAKCE)

Demonstrace policistů, hasičů a zaměstnanců rozpočtové sféry
demonstrace bezp. sborů 2008
Foto: nos pcr

(AKTUALIZACE z 21.12.2009 na konci článku!) Dne 9. prosince 2009 se v Praze uskuteční demonstrace policistů, hasičů a zaměstnanců rozpočtové sféry. Důvodem demonstrace je nesouhlas se snižováním jejich platů v roce 2010 o 4 procenta.

Autor: Lukáš Heinz
Publikováno: 21. 12. 2009
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu QVIDO 09:21:20 13. 12. 2009
default.png
obajsněnost To co napsal Hodan jsem napsal v této diskusi někde v pátek i já, ta samá skušenost, byl jsem rovněž ve služebním poměru a jsem teď v soukromé sféře, a tak jako Hodan musím být kriticky k objasněnosti a hlavně aktivitou s tím něco udělat o tomto mě nikdo z Vás tady nepřesvědčí. Občas zajdu na oddělení ať již jako poškozený ( buhužel) 3x vykradený auto, 2x firma a nebo jako bývalý kolega ,a sami bývalý kolegové to s tou objasněností vidí špatně a sami přiznávají , že aktivia pokulhává, bohužel to je realita. Takže pánové né jenom superlativi jak jste profi u Vaší firmy, to je pořád nasazovní života opotřebovanost atd., vy snad žijete v jiném světě, je mnoho horších a nebezpečnějších zaměstnání, už si přestaňte hrát na Bruce Wilise. Jen tak mimochodem jsem prošel prakticky od piky až na vyšetřovačku , kde jsem byl dost dlouhou dobu, takže nelze mluvit, že bych u Vaší firmy byl nějak krátce. Odešel jsem proto, že jsem si jako tady zde všichni mysleli jak je to v civilu paráda, trochu mýlka pánové, je to tvrdý chlebíček, daleko tvrdší než u Vaší firmy. Vedu malou firmu a musím říci, že bezesných nocí je více než nočních ve služebním poměru. Zajistit práci pro cca 25 lidí a na výplaty je moc zajímavé, a to jsme malá firma. Moje žena je neustále ve služebním poměru a musím říci, že v 6 platové má solidní peníze , které u nás 70% zaměstnanců nemá. A to nedělá přesčasy, když za ní občas příjdu tak musím říci, že oddělení si žije oproti firmám které navštěvuji ať jako odběratel či dodavatel relativně v klídku. Nicméně OK každý si hájí platy, ale bohužel jste zaměsnaci Vaší firmy jak říkáte, a vedení MV resp. státu je , bylo a bude jaké je.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PIXEL 18:28:01 12. 12. 2009
default.png
Pro honzada alias kosa Prosím, aby jsi jako občan, který není spokojen s produktivitou policejní práce, zorganizoval tu demonstraci proti policejním velitelům, o které jsi psal níže. Budu se u toho dobře bavit :-)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu BLUEBERRY 15:59:51 12. 12. 2009
default.png
Martin Hodan Víš Martine - na demonstraci jsem nebyl byť jsem s kolegama z práce měli domluvené odvozy - bohužel den před demonstrací v 18:30 hodin mě bylo telefonicky sděleno, že přesně v den demonstrace je důležitá služební porada, kdy neexistuje neúčast....aspoň jsme poslalli za celé oddělení fax s podpisama.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu MARTIN-HODAN 15:51:14 12. 12. 2009
default.png
Hmm Panove, sam jsem byl ve sluzebnim pomeru ale jak se vy perete za sva prava, to je smutne.. Myslim tim pocet demonstrujicich policistu. Vzdy se to pouze zvrhne v to, ze tu anonymne brecite na webu a nedej boze, aby jste se dozvedeli, ze ve vedlejsim okrese se rozdalo vic na odmenach.A to plati i v diskuzi o obcanskych zamestnancich. Jinak nechci hajit vyroky uzivatele Honzada ale castecne ma take pravdu a to v pristupu demoralizpvanych policistu ke sve praci. Nechtejte tvrdit, ze vsichni makate na 110 procent. Kdyz si vzpomenu na preochotnou spolupraci i jednotlivych oddeleni na jednom okrese, nejsou to hezke vzpominky. V souvislosti s timto vite sami, ze oddeleni jsou hodnocena podle objasnenosti a ackoliv neznam presna cisla, nebudou nijak oslniva. Je to i logicke kdyz vezmu v uvahu podstavy a stop nabor, kdy treba na hlidkovych sluzbach jsou za zkusene povazovani kluci s rokem a pul praxe.Prevazna vetsina z vas ma pred ocima pouze vlastni vyplatni pasku, ale nejste schopni kopat jako jeden team. Z toho duvodu prohrajete nyni i v budoucnu. Budou z vas delat cim dal vetsi loutky ale muzete si za to castecne sami....

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu BLUEBERRY 15:48:30 12. 12. 2009
default.png
honzad Jednoduchá odpověď pro jednoduchého člověk...protože s trubkama jako jsi ty co se nechají někde okrást či od cikánů koupí někde atrapy fotoaparátů a pak běží s pláčem na policii mám papírování nad hlavu a nezbývá mě už ani minuta na klasickou venkovní práci, kterou bych dělal mnohem radši než trávil hodiny psaní nesmyslných oznámení. Jak už tu někdo psal - v Německu by takovým podali papír přes přepážku ať si to vyplní a to by bylo vše.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu GOOR00 12:34:13 12. 12. 2009
default.png
re:Generační špunt Já jsem ve služebním poměru, ale občanské zaměstnance, co jsem měl na mysli, jsou různé kancelářské síly na krajích a bývalých okresech, které lze stavět do roviny s nadřízenými. Jako jejich sekretářky, pracovníky nákupu a investic atd.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu KOS 11:42:50 12. 12. 2009
default.png
Hanta je bavič? Soudruhu, to je jediné štěstí, že se ti alespoň něco zvedá, kdyby to bylo níže, tam by to bylo asi horší ne? Ale ty určitě chodíš pravidelně na tělesné prověrky a jsi na službu skvěle připraven, nebo se mýlím? Možná by jsi mohl napsat pověsti, jaká je to dřina někdy přežít službu. Nejenom já jsem rád, že ti prozatím nevezmou -4% a budeš mít na uživení rodiny (jestli vůbec s tebou někdo dokáže žít). Ono z toho pol. platu se opravdu reje držkou v zemi. Ještě, že je v Pha MP, jinak by byla totální anarchie.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu BAJRAS 10:54:12 12. 12. 2009
Bajras.jpg
:-) honzade, právě že policie plní svou funkci, jinak by se do toho vězení nedostali. A pokud by nemělo být tolik pachatelů v naší zemi, musela by policie stát za zadkem většiny lidí. To nechce nikdo z nás, ale věřím, že bys byl první, kdo by tu řval o policejním státu... A k tomu oznamování. Polda v ČR k tomu spisu musí vyplnit "milion" nesmyslných papírů, ikdyž je na 99% jasné, že se pachatel nedohledá. Na západě na to přišli, tady ještě ne. A jestli tě někdo odflákl při oznámení, je tvou chybou, že jsi to přešel. Povinností každého policisty je přijmout oznámení, ať je sebenesmyslnější. Mě to může max. mrzet, že jsou i tací kolegové. Pokud jsi se neobrátil na kontrolní orgány příp.inspekci policie, je to tvá chyba a lenost. Asi toliko...:-)))

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu OUT 08:24:17 12. 12. 2009
Out.jpg
Šašek šaškem zůstane.-) Už to tady ukázal více než dost. A co se týče cataniho dotazu tak to byla reakce na to že jsi chtěl abych to tady zveřejnil sám, takže pokud to takhle chceš tak začni laskavě u sebe. Anebo jsi už zapomněl? Nezapomněl, ale fabuluješ tady jak se ti to hodí. Tvoje naivita je koukám bezmezná. VSADÍM LITR NA TO, ŽE TĚ VYHODILI Z PSYCHOTESTŮ U NÁBORU K PČR A TAK SI TO KOMPENZUJEŠ ALESPOŇ CHOZENÍM NA TENHLE WEB A NEDOKÁZEŠ TO PŘEKOUSNOUT, že.-)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HANTA 08:21:09 12. 12. 2009
default.png
Honzade koukám, že ty jsi fakt hloupý a ještě k tomu vykastrovaný býk. Hodně tě obtěžujou mouchy a podobný hmyz? Jako ty tady na netu? Je zajímavé, že tobě i kosovi dělá stejné problémy slovo "být" ve stejných vazbách. Takže jste buď stejná osoba, bráchové nebo kloni:-)). A těm duchem slabším je potřeba někdy pomoci. Takže si přečti můj příspěvek - historku z náměstí z demo ještě aspoň jednou, a zjistíš,teda možná, že "jsi" začal "ty" a nikdo si "tě" nevybral. A už tě nechám zase spinkat na tvém hnoji, bulváru a drbech, které tak žereš, ty "loyalito". Přečteš si nadpis a jsi nejchytřejší soudce. Něco se mi z tebe a tvých názorů zvedá a tentokrát je to žaludek. Dost bylo hlupáka zase na nějaký čas.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio