Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Demonstrace policistů, hasičů a zaměstnanců rozpočtové sféry (REDAKCE)

Demonstrace policistů, hasičů a zaměstnanců rozpočtové sféry
demonstrace bezp. sborů 2008
Foto: nos pcr

(AKTUALIZACE z 21.12.2009 na konci článku!) Dne 9. prosince 2009 se v Praze uskuteční demonstrace policistů, hasičů a zaměstnanců rozpočtové sféry. Důvodem demonstrace je nesouhlas se snižováním jejich platů v roce 2010 o 4 procenta.

Autor: Lukáš Heinz
Publikováno: 21. 12. 2009
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu QVIDO 15:04:15 16. 12. 2009
default.png
pro Hantu hanto já tady nebudu zkoumat c o jsi zač a jestli někomu skáču na špek, to je mi úplně jedno, jestli máš potřebu se tady skrývat ještě víc než je anonymní nick, tak klidně. Bajrasi, ano byl jsem lenivý na sobě pracovat a dodělat si vzdělání, protože rozjet firmu je pohodlnější. Co se týká nevytočitelného Poldy tak já jich pár znám a jsou OK, možná to je tím, že bydlím v Hujerově, jestli ty žádného neznáš tak to je smutné a podle toho to možná mnohdy vypadá.Samozřejmě nebudu brát extrémní případy to je pro ty, kteří mě zas budou chtít chytit za slovo. Ještě jednou opakuji nejsem "kos" ani "denver" myslím si, že jestli já jsem skočil Hantovi na špek ohledně pohlaví a jsem tedy pitomec, tak předpokládám, že mám jak s kosem tak s denverem zcela odlišné připomínky a to by každý pitomec poznal. Objasněnost???? Zatím pořád nic??? To je přeci pořád ta produktivita firmy jak se tím tady někdo ohání, resp. pro mě je to cca 35% podílu na produktivitě Vaší práce, možná je to více možná méně, ale je to podstatný podíl a jistě i pro většinu civilů. Co se mé manželky týče , tak zcela jistě si o tom doma dost řekneme, ale já Vás zarmoutím, ona se mnou v mmohém souhlasí a věřte, že ji nijak neovlivňuji( samozřšejmě zas někdy máme každý jiný názor) , je mnoho dnů kdy domů příjde a řekne ty kluci na to s......., žádné čárky ve spisu, rozchodili oznámení poškozeného atd., jestli to nechcete vidět tak OK, zavřte oči a žijte si ve svém světě. Teď čekám, že zas napíšete že by Vás zajímalo kde slouží a blablbla. Ale já se k tomu už vyjadřovat nebudu. Půl roku jsem na tomto fóru nebyl vidím, že se nic nezměnilo a zas si dám půl roku pauzu. Takže čekám slova už táhni atd., tak já táhnu ahoj ,a snažte se tu objasněnost zlepšit jo???

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HANTA 10:33:26 16. 12. 2009
default.png
4qvido Speciálně pro tebe. Jestli jsem dobře četl, tak jsi sloužil a tvá manželka slouží dodnes. Proto se mi tvé některé příspěvky nelíbí a ozval jsem se, protože minimálně s.r.š do hnízda manželce. Jinak na tvé rady, promiň, kašlu. Asi na těchto stránkách dlouho nejseš. Takže fakt jen pro tebe: začal jsem čtyřicátý rok služby, hodnost mám mjr/prap. :-) nebo :-( ani nevím a jsem chlap, když tak koukám :-)) Trochu jsi mi skočil na špek :-)) Nakonec Mistr Menšík a jeho Haňťa byl taky jistě chlap. Měj se :-DDDDDDDDDDDDDD

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu BAJRAS 10:09:23 16. 12. 2009
Bajras.jpg
quido a k tve delce u firmy. Uctyhodnych 9let, jen by me zajimalo, kde jsi behen tech 5 let nabral veskere zkusenosti, kdyz jsi prosel udajne vsim. A drobny dotaz na zaver. Odesel jsi opravdu kvuli rozjeti firmy, nebo jsi byl prilis lenivy pracovat sam na sobe a dodelat si potrebne vzdelani na pozici vysetrovatele? :-)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu BAJRAS 10:03:28 16. 12. 2009
Bajras.jpg
quido pokud nejsi zaroven kos, denver apod., tak se drz sveho vzoru, ktery obdivujes, nevytocitelneho poldy (ktery dle tebe vlastne neexistuje, protoze profici mezi 43tis.lidmi u PCR diky nizke objasnenosti u vas v hujerove nejsou :-) a nestrikej hned po precteni prispevku. Hned nad nim je omluva.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu QVIDO 08:16:59 16. 12. 2009
default.png
pro Hantu Speciálně ještě Hanto pro Tebe, to že jsem sáhl do jednoho z nejslabších míst, tak to se děje všude, politická opozice sáhne do nejslabšího místa protivníka, při obchodních jednáních se vždy sáhne do nejslabšího místa dodavatele a tak je to se vším, a kdo nedokáže na toto reagovat tak většinou prohrává. A jestli tyto zákonitosti trhu a života nechápeš tak prosím zůstaň ve státní sféře, ať Tě ani nenapadne jít do civilu, ledaže by jsi šla na pozici , že Ti někdo bude určovat co a kde budeš dělat, ale seberealizací sebe sama by jsi asi nezvládla. Sorry, ale musel jsem.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu QVIDO 07:37:29 16. 12. 2009
default.png
noname Noname , buď si jist, že se za nikoho neschovávám, já jsem pouze napsal svůj názor, nic víc nic míň, já Vám nezazlívám, že bojujete za své peníze to dělá každý, ale každý to odůvodňuje jinak a něco za to nabízí, mě se právě nezdá to jak to zdůvodňujete. A jestli jsem bývalí poldové jsou nehorší přestupci?, nebudu říkat, že přestupky nedělám, hlavně při jízdě autem po dálnici, v obci to taky není ideální, ale je to tím, že se takto dohání ztráty po různých uzavírkách. Hanto ty jsi však hodně jednoduchá. Když nemáš argument tak chceš používat silná slova, to je asi i ve službě že?, měla by jsi jít opětovně na psychotesty, ty asi nejsi moc odolná a možná podle toho vypadá i řešení přestupků a děláš pak pěknou reklamu policii, víš kterých policistů si vážím?? právě těch kteří umí při zákroku mít pevné nervy a i když je jakýkoliv přestupce chce vytočit tak to psychicky zvládaj, to jsou u mě frajeři. Ten policista který se nechá unést a vyprovokovat arogantním přestupcem tak ten se mnohdy dostává do nevýhody, vím o čem mluvím. Když bude přestupce chytrý tak to velmi dobře dokáže využít, možná nato jednou příjdeš. A hlavně já omylnej sem,to je OK, já udělal plno chyb, takže Ti přeji pevné nervy a pokud možno aby jsi se nedostávala do konfliktů.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu NONAME 00:11:18 16. 12. 2009
default.png
4 all qvido - že ty jsi převlečený "denver" s poradci u stolu, nebo že by to psal někdo jako "nenažranej" ? :-)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu BLUEBERRY 21:44:20 15. 12. 2009
default.png
pro bingo Musím se zastat Hanty - oni totiž kolegové co od PČR odešli jsou mnohdy ti nejhorší přestupci a nejvíce kritičtí a rozhodně to nebývá tím, že by viděli do naší práce. Není to tak dlouho co jsem téměř musel "lámat" jednoho co odešel s výsluhou a nedokázal pochopit, že ho chci řešit za to, že jel v noci neosvětlenej na jízdním kole v protisměru a ještě pod vlivem. Nechtějte slyšet kolikráte jsem byl nazván "penisem či vagínou" a kolikráte jsem slyšel, že dělal u PČR déle jak já a že mě svlékne z uniformy a abych mu napsal na papír své služební číslo :-))

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu BINGO 17:29:32 15. 12. 2009
default.png
Hanto, zbytečně silná slova Znám i pár bývalých kolegů, kteří jsou v obdobné situaci jako popisuje qvido. Odešli po nemálo oddělaných letech, dělají něco jiného a mnozí rozhodně nejsou neúspěšní. A říkají docela podobné věci jako qvido. Někteří mluví i tvrději. Takže bych byl opatrný na ty rychlé soudy a odsudky.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HANTA 17:22:56 15. 12. 2009
default.png
4qvido tak takové chytráky mám nejraději! A když někdo začne operovat slovem objasněnost a statistika, tak ho přímo nenávidím. Jdi do háje ty rovnej, přímej a neomylnej. Z tebe je teda k..t.n!Sorry. "Nechtěla jsem-musela jsem".

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio