Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

CZ 75 P07 DUTY RECENZE (REDAKCE)

CZ 75 P07 DUTY RECENZE
CZ 75 P07 DUTY alias DUTY
Foto: CZUB

Hledal jsem na internetu i v časopisech nezaujatou recenzi této zbraně od České zbrojovky v Uherském Brodu.  Ale opravdu nezaujatou recenzi jsem nikde nenašel.  Na jedné straně byly recenze střelců České zbrojovky, které o zbrani mluvily v superlativech, na druhé straně komentáře zarytých Glockařů, kde se používaly slova jako hnus, šmejd apod. Nezbývalo tedy, než si udělat vlastní obrázek.

Autor: Lukáš Heinz
Publikováno: 24. 04. 2010
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu LUKAS-HEINZ2 00:16:45 24. 04. 2010
Lukas Heinz.jpg
re OMANB V každém případě jde o kvalitní zbraň za velice příjemnou cenu.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu LUKAS-HEINZ2 00:15:57 24. 04. 2010
Lukas Heinz.jpg
re OMANB Neměl sem příležitost pistoli delší dobu nosit. Jak jsem zmínil v recenzi, neříkala mi pane. nevšiml jsem si, že by pistole měla výrazně ostré hrany a nenosil sem ji delší dobu, tak nemůžu soudit jaký vliv by mělo její nošení na oděv.Jinak pocit ze střelby je vždy subjektivní záležitost. Někdo to může vnímat jinak.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu OMANB 21:42:22 23. 04. 2010
default.png
Vlastní zkušenost Zdravím, měl jsem možnost s DUTY vystřílet cca 500 výstřelů, služební zbraň mám Glock 17. Jak jsi napsal drží se výborně,mnohem lépe než Glock, vypadá dobře a lehce se natahuje, s tím vším souhlasím. Další mé poznatky jsou,že DUTY mnohem více "kope" než Glock, nezdálo se ti? Jinak přesnost u mě stejná, jediné co vadilo, byly vcelku ostré hrany v okolí kohoutu, když si představím, že zbraň budou nosit řadoví policisté v košilích,tak košile bude za chvíli roztrhaná, alespoň tak mi to přišlo. Jinak zbraň bez závad. Když jsem na lištu nasadil M6 svítilnu tak držela vcelku nejistě,nevím zda to byla chyba konkrétního kusu.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio