Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

John chce "dobré" policisty odměňovat podle objasněnosti!!!!

A je to úplně v pérdeli, bratři! Johnovi ta sběř nahoře musela nakukat, že dobrý policista je ten, co nejvíce objasňuje. Bolševik se svýma čárečkama opět vítězí. Dobrý policista je ten, co nemá co dělat, protože má v rajónu klid!!! Ne ten, co křiví statistiky, aby měl vyšší procento objasněnosti. Tohle je statistika o ničem, záleží na tom, jaké případy dostane. Tohle je přesně nahrávání análním speleologům. Po tomto nikdo ani nadále nenabere nic, co smrdí neznámošem. Natož vyhledá. Pámbů s Váma a Rajon pryč.
HAMMER :: Datum založení: 24. 08. 2010 :: celkem 75 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu BARKA 18:24:09 27. 10. 2010
default.png
Chlapci, všude to máme více méně stejné. Nevím,jestli se dají naši funkcionáři vůbec nazvat „managementem“, protože to, co předvádějí, je výsměch. Jak by ne, když důsledky neefektivní práce nejdou z jejich kapsy a místo přemýšlení, jak prosperovat a dosáhnout zisk, mají čas na kraviny a zadní část těla otevřenou dokořán. Ne všude se dá vycházet z "úžasného" čárkového systému a tak je efektivita práce mnohdy prvnímu pohledu „skrytá“ a ví o ní jen přímý nadřízený. Ten navrhne odměny, navrhne vyšší osobko, protože je s vaší prací spokojený. Nejvyšší nadřízený to potom seškrtá jednou čarou, protože je samozřejmě členem klanu „manžel, otec, milenec, kamarád, bratr“ (díky čemuž se na svou funkci dostal) a „nemá vás rád“. A to z mnoha důvodů: např. váš otec chodil na základku s bratrem vašeho nadřízeného, který má h…. - a váš otec má prosperující firmu, což fakt jednomu hne žlučí. Případně vy máte kvalitní školu, ale nadřízený vystudoval zemědělskou teologii, nebo podobný obor. Nebo jste se před X lety pracovně pohádali s kolegyní, která se později vyšvihla na milenku vašeho nadřízeného, nebo jste se prostě narodili se „špatným“ příjmením, jehož kořeny u policie nikam nesahají. …. Takže je mi jasné, že pokud dojde ke schválení nových tarifů od roku 2012, budu na absolutním minimu. Osobko ani odměny NEMÁM a jakmile páni dostanou do rukou možnost rozhodovat o tom, jestli budu brát deset tisíc, nebo zůstanu na dvaceti, tak mám jasných deset. Blbost naší vlády je naprosto neuvěřitelná. Jediná kvalita, která bude odměňována osobkem ve výši 100%, je řitní alpinismus, nebo alespoň „hrabský titul“ plynoucí z rodové tradice. Škoda, že můj táta se nevykašlal na podnikání a nešel k policii, protože mám na své cestičce takové bahno, že mi to nevymetou ani technické služby.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 06:36:55 27. 10. 2010
default.png
PARADOX [2010-10-26 21:56:43]: Moment, ty máš pocit, že už je to na dně? Tohle byla jen trapná předehra na další úsporná opatření v ekonomice v dalších letech. Aneb je nutné nahrabat od chudáků nějaké peníze, aby bylo zase co rozkrádat.
Když vidíš, jak tato společnost na nějakou kvalitní policii ne že rezignuje, ale opovržlivě kašle, co pak může kohokoliv vést k domněnce, že další škrty policii minou?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PARADOX 21:56:43 26. 10. 2010
default.png
CATANI [2010-10-19 14:51:25]: Toto bylo velmi dobře napsané. Jen k tomu dodávám, že podle mého názoru, hodně takových vedoucích odešlo s příchodem Langera. Poté to šlo tak rychle ke dnu, že už se to nedá zastavit. Ale pro optimisty, ode dna vede jen cesta vzhůru. Jde jen o to v jakém to bude stavu. Zda jako mrtvoli nebo jako zachránění tonoucí.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PARADOX 21:41:01 26. 10. 2010
default.png
SEPULCHER [2010-10-18 23:04:57]: Myslím si, že máš pravdu.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PARADOX 21:17:10 26. 10. 2010
default.png
SEPULCHER [2010-10-16 17:05:22]: Já také souhlasím, ale člověk, který sloužil nejdříve Langerovi a poté Johnovi bez uzardění není člověk, který by měl páteř. Vždy přece se vším souhlasil, jak u jednoho, tak u druhého. U prvního s rozhazováním, u druhého s úsporami a vždy byl větší "Pánbůh než Pánbůh". S jeho kariérním postupem a platem se není čemu divit.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu JIRIV 00:20:00 25. 10. 2010
default.png
podoba čistě náhodná ....
http://www.youtube.com/watch?v=e2swHKG4ucI&feature=player_embedded

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 20:52:19 20. 10. 2010
default.png
TOMASPB1 [2010-10-20 19:59:10]: No já se omluvil rád, těší mě tak nějak, že aspoň někdo někde může jako polda, co o své práci přemýšlí, dýchat.
Napadly mě dvě takové věci: jak jsme si vždycky s kolegy říkali, že zatímco my nemáme odměny ale lautr žádné - dopadení pašíci a desítky chlastů nic neznamenaly - vedení musí mít odměny možná i pět táců za měsíc!!! To jsem si vždycky v duchu sebekriticky říkal, že to přeháníme, ale aspoň si zanadáváme! Ó jak jsme byli blbí!!!!!! Možná i pět táců!!! Ojojojoj!!! :D

S těma penězma, stále se tu opakuju, je to takto: už samostudovaný ovcomrd Ruml v devadesátých letech prohlašoval, že on na policii víc peněz nepotřebuje, že to na práci stačí. Doslova jak to čteš. A taky mu ji nikdo nedal. Nechci kecat, ale od roku 1998 se rozpočet na policii podle mého nemohl nijak moc navýšit, protože každým následujícím rokem klesaly prachy na všecko mimo platy a ty se držely na stejné úrovni. My jsme si furt říkali celých těch dalších devět let, že se něco stane, že někdo ty prachy do vnitra dá... Pak se začalo mluvit o nefungujícím systému tolika řídících článků, pak přišli kolegové ze Scotland Yardu a během dvou dní potvrdili nám dole přesně to, co jsme celá léta tvrdili atd atd.
Langer v roce 2006 a 2007 policie zadlužil projektem P-1000 nebo jak se to jmenovalo a nákupem aut nejméně.
Celý stát se neustálým nepostižitelným rozkrádáním úplně všeho soustavně zadlužoval.
Pak už se čekalo jen na to, jak se bude jmenovat ten, kdo řekne, že na dluh se žít věčně nedá a jednou se bude muset zaplatit a kdy to bude a jak moc to bude bolet.
Právní stát s vymahatelným právem tady, kluci, není. A hned tak nebude. Protože kdyby byl, soudruzi politici od roku 1989 u koryt, by dneska byli zadlužení do padesátého šestého kolena, aby zaplatili dluhy, které nadělali jen oni.
Žádný volič jim nedal mandát dluhy dělat!!! Nikomu z nich.
Proč myslíš, že sáhli na prachy policii? Aby ji posílili o lépe motivované lidi k práci a stíhání zločinu nebo naopak? Řekli zaplatíme dluhy, sami si vzali pět procent, uvolnili otěže aby vyplaval nějaký ten bordel na povrch jako že se dělají pořádky, policii už tak zdecimovanou ještě více oslabili, aby nemohla využít takového toho uvolnění spousty informací a pozavírat je všecky i s děckama, no a všecko co nadělali nechají zaplatit těm dole.
A těm dole to patří. Držíme tlamy, dobře nám tak. Idioti, co si na sobě nechají štípat dříví potřebují silně přes držky. Nijak jinak to nevidím. Neumíme říct jasně a dostatečně tvrdě lumpům dost, tolerujeme je, škodná je u tohoto nárůdka zlodějů nakonec policajt, nic jiného si nezasloužíme než dobytky, které tam máme.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu TOMASPB1 19:59:10 20. 10. 2010
default.png
HAMMER [2010-10-19 22:17:29]:
Ahoj Hammere, omluvu jsem v žádném případě nepožadoval, ale děkuji za slušnost. Na jakém okrese sloužím poznáš z mého nicku. ;) Netvrdil jsem, že na našem okrese nefunguje čárkový systém. To by byla óbr lež, protože čárkový systém je všude. I u nás jsou samozřejmě nadřízení, kteří si nezaslouží úctu za své chování, ale měl jsem asi skutečně štěstí na ty lepší (i když jeden z nich už není takový kanón jako býval) a výsledky se dají dosáhnout i bez toho, aby se tupě plnili KB a jiné nesmysly. Sám si psal jak se dají obcházet špatná rozhodnutí vedoucích. I já to tak často musel dělat, ale vedoucí pochopil, že výsledek je výsledek, i když se dosáhne jiným způsobem než určil on. Jaké si rozdávali odměny vedoucí nevím, ale jistě to bylo víc než jaké dávali mně. Peníze nám všem bohužel neberou vedoucí, ale tato vláda v čele s Kalouskem.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CATANI 08:41:09 20. 10. 2010
default.png
HAMMER [2010-10-19 22:36:46]: Naprosto souhlasím.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 22:36:46 19. 10. 2010
default.png
CATANI [2010-10-19 14:51:25]: Já jen tolik: že mám pravdu není tak jisté, mám jen vypozorované věci ze své pozice policejní šlapky. A hlavně: takovou pravdu mít nechci, štve mě že to je tak, jak to píšu a že to jistě není veselé čtení. Ale těžko můžu jásat nad tím, že jsem tři roky v céčku a ti největší čárkomani a nýmandi tady tomu furt velí a dokonce na vyšších a vyšších postech. Jednoho sice už tak nějak vypoklonkovali, když se mu podruhé vzbouřil mančaft a odmítal cokoliv dělat, další dostal kriminál, ale ten zbytek se mocně drží.

Jinak jsi to napsla hezky, ale to je u této firmy sci-fi. Popisuješ až jakoby následky, ne jak na to. Já říkám a asi se tady vsadíme, že aby se to někam hnulo, musí se úplně jako první zrušit nadbytečné řídící (spíše však otravující) články a viděl bych to na 85 kusů ÚO.

Pak všichni manageři postoupí psychotesty a pro řídící funkce jasná pravidla jak píšeš: tolik a tolik let praxe tam a tam podle toho kam chce jít, slušné chování, znalosti, aktivita a kreativita. Žádné školy typu senokřup, hnojař, konzerva, ale specializované školství na konkrétní funkci, jinak bez šance na postup.
To současný management z 90% vytřídí. Pak najednou budou peníze na zaplacení dělných, kteří budou hodnoceni podle toho, jaký klid budou mít v rajonu, ne bordel jako dneska a podle něho rizikové.
Když vypadnou ty spousty ničemů živicích se jako parazité na práci těch na ulici, najednou půjde všecka méně závažná spisová jedním stručným papírem jako je tomu v zahraničí.

Poslední věc: co se týče protestní sabotáže práce, otevřeně říkám, že kontroly lékárniček, nerozsvícených světel a všeho, co se dalo řešit domluvou, jsem praktikoval co to šlo jakmile jsem si dal jedna a jedna dohromady. Sabotáž vyhledávání dalších a dalších skutků jednoho a toho samého drbana, kterému prasácký systém shrnuje jeho skutky na jednu hromadu a potrestá ho jen za ten nejzávažnější, je boj proti doslova vyhazování peněz z okna a honěním čárek pro vedoucího.
Sabotáž nařízeného kontrolování každého bezdůvodně zastaveného řidiče na DBA po dobu více než dvou minut(buzerovat a zdržovat aniž se člověk nečeho dopouští) je morální zákonnou povinností každého slušného poldy.
Sabotáž ukládání pokut raděj nízkých za menší přestupky než vykostit nějakého hlavouna za § 17 odst. 5 z.č. 361/2000 Sb. je to samé.
Vyhozením kverulanta z oddělení a nereagování na jeho denodenní otravování je úspora času policie na skutečné problémy potřebných lidí.
A tak bych mohl pokračovat. Systém práce dneška je prasárna, která jde až na výjimky proti poškozeným, chrání drbany a zatěžuje společnost vysokými zbytečnými náklady.

A manager, který řekne, že něco nejde, tak těch tam má policie dost a dost. Takové tam skutečně policie nepotřebuje.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio