Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Stiznost

Dobry den,dnes mne zastavila policejni hlidka blizko u prahy.Standartne chtely videt a zkontrolovat muj ridicsky a technicky prukaz,pote chtely videt povinne vybaveni vozidla.Nejprve byl problem ze jsem nemohl najit reflexni vestu,kterou po me chtely videt.Byla to ma uplne prvni jizda s vozem s kterym jsem nebyl 100 procentne seznameny,takze jsem nejaky veci hledal o trochu dele,ale zarazilo mne to,ze chtely po mne reflexni vestu pricemz ta zacina do povinne vybavy auta platit az od noveho roku (Pozdeji jsem ji stejne nasel).Pote kdyz jsem na to upozornil,tak to nechaly byt a zadavaly mi jine "prikazi" pro overeni vybavy.Pote jsem nadychal 0 promile alkoholu.Bylo mi sdeleno ze nemam uplnou povinnou vybavu kdyz jsem se zeptal co konkretne maji na mysli bylo mi odpovezeno ze nemam v poradku povinnou vybavu hlavne lekarnicku u ktere pry byla prosla platnost.V tu chvily jsem byl docela nervozni kdyz to byla moje prvni jizda a hned me zastavy policie,tak jsem si to na miste neskontroloval (bohuzel zkontroloval jsem to az v miste meho zastaveni a platnost byla spravna a stav lekarnicky byl shodny se stavem,ktery ma platit od noveho roku dokonce).Pak mi bylo receno ze za tento prestupek zaplatim 500kc,- nebo 100kc.- na miste.Tudiz jsem zaplatil na miste a pak jsem dostal utrzek bloku na pokuty pricemz kopii celeho sepsani jsem nedostal vubec.Vecer jsem si jeste na tom utrzku precetl ze "proti ulozeni teto pokuty se nelze odvolat".Takze jsem prisel o 100kc a jeste mi na konci rekly ze to urcite pro me bude mit urcity vychovny efekt ze si to budu pamatovat :-D,to teda mely pravdu na to jen tak nezapomenu:-)) Zkratka chtel jsem se zeptat jestly se lze proti tehle svinar... muzu nejak odvolat a pokud je zde sance na prosetreni teto zalezitosti,protoze byt okraden policii ceske republiky neni v poradku.Jeste dodam ze na utrzku z toho bloku je napsany cislo zakonu 200/1990 a paragrafu 22/1/1 coz je jestly jsem to spravne nasel poruseni predpisu ohledne registracni znacky a pod.
BOYK-A :: Datum založení: 22. 12. 2010 :: celkem 75 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu ZRUŠENO NA ŽÁDOST UŽIVATELE 08:12:57 29. 12. 2010
default.png
DENVER [2010-12-28 19:02:32]: Denvere splň nám všem do Nového roku jedno předsevzetí, které si tu veřejně dáš.

Nikdy, opakuji nikdy neměj děti. Nech se úředně sterilizovat, nech si udělat vazektomii. Chci, aby tvá hloupost odešla s tebou a tvé geny se již nikdy nešířily dál. Slib nám to zde veřejně a dostaneš měsíc pindání na policista.cz.

Ty jsi hulvát a prase, které zde moralizuje kde koho, ale sám se chováš jako největší ignorant. Sám zde lžeš, pomlouváš, obhajuješ jednu křivárnu na úkor druhé. Pindáš zde nehorázné bludy. Dovoluješ si zde moralizovat a odsuzovat lidi, kteří na rozdíl o tebe, už pro společnost udělali spousty dobrých věcí. A největší zhovadilost na celé věci je, že ty sám si si myslíš, že tím děláš dobré skutky.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu BEN 01:36:39 29. 12. 2010
default.png
Denvere, máš minimum informací a odvažuješ se tady o tom vést takové řeči! Nejdřív si pořádně zjisti jak věci o kterých píšeš byly ve skutečnosti a pak tady diskutuj! Jenže to by se ti to potom moc nehodilo do krámu co?..

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu X1-RAY 21:10:55 28. 12. 2010
default.png
Opravdu šílená představa, ale pořád slabý odvar proti tomu, že bych si měl představit, že moje dítě bude denver :-))))))

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 19:02:32 28. 12. 2010 blokovaný
default.png
MYTHOS [2010-12-28 14:44:17]: Fajn,představ si,že třeba jednou tvoje dítě bude závislé na drogách a bude dělat třeba auta(TÍM NEŘIKAM,ŽE KAŽDEJ NARKOMAN KRADE)a nějakej š.ejd ti to neozbrojené dítě popraví jak psa.Budeš pak taky zpokojený?Nebo třeba někdo krade,protože je díky našemu státu totálně v čudu atd.

Ten policista zastřelil NEOZBROJENÉHO ČLOVĚKA,KTEREJ HO ANI NIJAK NEOHROŽOVAL,takže ta jedna odražená kulka byla prostě osud,jak kdyby tušila,že se to nemusí dostat třeba ani k soudu a když se to k soudu náhodou dostane,tak to skončí nějakou podmínkou a to JE ZA POPRAVU BEZBRANÉHO ČLOVĚKA DOCELA MÁLO.Nepřeju mu smrt,ale aspon 15 let by zasloužil,protože toho ČLOVĚKA UŽ NIKDY NIKDO NEVRÁTÍ.

Jak je možné,že u policie pracujou furt lidi pro které nemá lidskej život žádnou cenu?Považujou část lidí za nějakej odpad,kterej nemá právo na život.Jak furt řikam,tak zlo neskončilo s pádem třetí říše,bohužel.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu MYTHOS 14:44:17 28. 12. 2010
mythos.jpg
DENVER [2010-12-28 01:12:08]: A proč by to měl někdo řešit? Máme plakat nad tím, že exnul nějakej drban? Dobře mu tak a jen tak dál. Škoda je dobrého člověka.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu J-WAYNE 14:03:20 28. 12. 2010
J.Wayne.jpg
hammer - moc hezky jsi to napsal.. zlaté staré časy..

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 01:15:30 28. 12. 2010 blokovaný
default.png
Oprava:Řeporyjích

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 01:12:08 28. 12. 2010 blokovaný
default.png
Eště jeden komentář,vzpomínam si na to jak se tady řešila střelba v řeporijích,když vyšlo najevo,že policista střílel na neozbrojeného člověka a kulka se odrazila(což třeba přítelkyně a máma toho kluka možná berou jako zásah nějaké moci),tak to tady najednou nikdo neřešil....

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 23:39:35 27. 12. 2010 blokovaný
default.png
X1-RAY [2010-12-27 23:14:38]: Tam jsem už šel dávno,protože tady nějaké diskuze nemaj smysl a třeba ty přeci nikdy nepřipustíš,že né každý policista se chová dobře a rači tady stále budeš řikat,že policistům v ČR nikdy neprojde nějaká špatnost....

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu X1-RAY 23:14:38 27. 12. 2010
default.png
Předem se omlouvám všem i těm s jejichž názory nemusím souhlasit....

DENVERE JDI UŽ LASKAVĚ DO PRDELE

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio