Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Stiznost

Dobry den,dnes mne zastavila policejni hlidka blizko u prahy.Standartne chtely videt a zkontrolovat muj ridicsky a technicky prukaz,pote chtely videt povinne vybaveni vozidla.Nejprve byl problem ze jsem nemohl najit reflexni vestu,kterou po me chtely videt.Byla to ma uplne prvni jizda s vozem s kterym jsem nebyl 100 procentne seznameny,takze jsem nejaky veci hledal o trochu dele,ale zarazilo mne to,ze chtely po mne reflexni vestu pricemz ta zacina do povinne vybavy auta platit az od noveho roku (Pozdeji jsem ji stejne nasel).Pote kdyz jsem na to upozornil,tak to nechaly byt a zadavaly mi jine "prikazi" pro overeni vybavy.Pote jsem nadychal 0 promile alkoholu.Bylo mi sdeleno ze nemam uplnou povinnou vybavu kdyz jsem se zeptal co konkretne maji na mysli bylo mi odpovezeno ze nemam v poradku povinnou vybavu hlavne lekarnicku u ktere pry byla prosla platnost.V tu chvily jsem byl docela nervozni kdyz to byla moje prvni jizda a hned me zastavy policie,tak jsem si to na miste neskontroloval (bohuzel zkontroloval jsem to az v miste meho zastaveni a platnost byla spravna a stav lekarnicky byl shodny se stavem,ktery ma platit od noveho roku dokonce).Pak mi bylo receno ze za tento prestupek zaplatim 500kc,- nebo 100kc.- na miste.Tudiz jsem zaplatil na miste a pak jsem dostal utrzek bloku na pokuty pricemz kopii celeho sepsani jsem nedostal vubec.Vecer jsem si jeste na tom utrzku precetl ze "proti ulozeni teto pokuty se nelze odvolat".Takze jsem prisel o 100kc a jeste mi na konci rekly ze to urcite pro me bude mit urcity vychovny efekt ze si to budu pamatovat :-D,to teda mely pravdu na to jen tak nezapomenu:-)) Zkratka chtel jsem se zeptat jestly se lze proti tehle svinar... muzu nejak odvolat a pokud je zde sance na prosetreni teto zalezitosti,protoze byt okraden policii ceske republiky neni v poradku.Jeste dodam ze na utrzku z toho bloku je napsany cislo zakonu 200/1990 a paragrafu 22/1/1 coz je jestly jsem to spravne nasel poruseni predpisu ohledne registracni znacky a pod.
BOYK-A :: Datum založení: 22. 12. 2010 :: celkem 75 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu FAMILIE 16:17:05 26. 12. 2010
default.png
APPALACIO [2010-12-26 15:05:54]: Mohl by jsi mě to vysvětlit - stále nechápu proč tu nějaký cizí člověk napadá lidi urážkami a nadáváním. Myslel jsem, že policista prochází psychotesty ( já jimi prošel ), aby se odhalilo, zda-li se nejedná o agresivního primitiva - což se o jednom rentiérovi nedá říci ... asi nějaký boční vstup od papínka z STB.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ZRUŠENO NA ŽÁDOST UŽIVATELE 15:05:54 26. 12. 2010
default.png
FAMILIE [2010-12-26 10:39:27]: kdo chtěl,ten to pochopil a umí číst mezi řádky. Kdo to pochopit nechce, jen to neustále okecává..vyber si .-))

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu FAMILIE 10:39:27 26. 12. 2010
default.png
CATANI [2010-12-26 10:08:45]: Ano - stále jsme "vojensky organizovaný sbor" a proto tu funguje i institut "urážka mezi vojáky". Nikdo nemá nejmenší právo někomu nadávat a ponižovat ho a pokud nějaký kolega mého věku začne místo pomoci a rady mladšího kolegu urážet a zesměšňovat, tak se vždy mladého zastanu. Pokud někdo nepochopí co je rada a pomoc a plete si to s urážkami a nadřazeností, tak ať jde k šípku a jde si urážet svoji starou domů.

Když jsem začínal, tak jsem si pomoci kolegů vážil a dodnes jim jsem za to vděčnej a snažím se to předat těm nově příchozím ... pořád jsem přesvědčen, že pokud mladému řeknu, že něco udělal špatně a ať se jde podívat jak se to dělá, aby si to pak pamatoval, tak mě bude jistě vděčnější, než když mu nadám do kreténů a idiotů.


Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CATANI 10:08:45 26. 12. 2010
default.png
X1-RAY [2010-12-25 23:40:33]:
To nevysvětlíš, říkám si chce to trpělivost, ale jsou prostě omezené možnosti i trpělivost má hranice. Ti co policisty dělat chtějí a chcou se po několika letech policisty stát, ti prostě chápou a učí se, Langerkinderteam ten né. Všude byl, všechno zažil a všechno ví nejlíp a vy staří(nemusíš být ani věkem starý ani službou) ko..ti do toho nemáte co kafrat. Prostě se to v policii definitivně zlomilo.

A pod tvou citaci se desetkrát podepíšu:
Přes všechny humánní a politicky korektní kecy je služba v PČR služba ve vojensky organizovaném ozbrojeném represivním sboru a to, že z toho někdo udělal holubník a podřadný bordel je věc jiná.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu FAMILIE 10:08:32 26. 12. 2010
default.png
X1-RAY [2010-12-25 23:40:33]: Jen tajně doufám, že tu převládne rozum nad slovním průjmem, nadávkami, urážkami ...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ZRUŠENO NA ŽÁDOST UŽIVATELE 09:50:25 26. 12. 2010
default.png
X1-RAY [2010-12-25 23:40:33]: .-)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu X1-RAY 23:40:33 25. 12. 2010
default.png
Proboha hlavně se nesnaž být politicky korektní OK? Radši se zamysli nad podstatou věci, která je psána. A co si myslí lidi? To je jenom na tobě co si o tobě budou myslet, když s nima jednáš, třeba si někdo řekne ten ministr vnitra je kokot, sere mě, nevolil jsem ho, ale ten polda se kterým jsem jednal mi profesionálně pomohl, všechna čest a dík. O tom to je...
Názor lidí neutváří tenhle web, ale denodenní setkávání se s realitou. Co se týká renty bych být tebou hodně brzdil, až zažiješ ten zlom, kdy můžeš odejít, ale nikdo tě nechce, protože jsi profesně zdeformovaný a vlastně nic neumíš tak potom vyprávěj.
A co se týká sprostých slov a nadávek? Víš kolik jsem si jich jako nováček užil? Ale radši budu poslouchat "ty kreténe kolikrát ti to mám říkat" a postupně se to naučím, než přátelské plácání po ramenou, jakoby kamarádství a když je průser, tak jsi v tom sám...
Přes všechny humánní a politicky korektní kecy je služba v PČR služba ve vojensky organizovaném ozbrojeném represivním sboru a to, že z toho někdo udělal holubník a podřadný bordel je věc jiná.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu FAMILIE 23:07:43 25. 12. 2010
default.png
X1-RAY [2010-12-25 22:55:49]: Ještě tu napiš, že na veřejném serveru schvaluješ nadávání as vzájemné urážení ... co si ty lidi asi o nás pak mají myslet, když tu rentier, který žije z toho co na něho jiní vydělají, všem co v současnosti slouží nadává do kreténů, idiotů a blbečků?

Kdybych nevěděl, že většina kluků ve službě jsou fajn, tak bych si jako nakukující civilista myslel, že policisté jsou jen nějací primitivové a budižničemové s IQ na hranici olygofrenie co parazitují na daňovém systému.

Takže bych si přál, aby tu všichni zastánci vulgarit a osobních urážek začali psát jako lidi a nedělali ostudu.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu X1-RAY 22:55:49 25. 12. 2010
default.png
Tak původně jsem nechtěl na tohle vlákno reagovat, ale prostě mi to nedá.
Je to stupidní provokace na kterou se spoustu lidí chytlo. Úmyslně špatné i/y snad v každém slovu, ale povinne správně s "nn", kromě "standartně" (správně d) všechna "s""z" v pořádku. Tím končím s provokatérem.
Co se týká Hammera a jeho vyjadřování... Nemusím s ním vždycky souhlasit, ale čím dál víc mi připadá, že tady se přesně ukazuje výměna generací. Vy mladí (a to nemyslím zle) se uraženě ohrazujete, když někdo mluví sprostě, nebo negativně ohodnotí vaší práci. Kdo nastoupil ke sboru v době, kdy se ještě povinně chodilo na vojnu, tak musí uznat, že Hammerův slovník a hodnocení je slabým odvarem toho co si zažívali nováčci u sboru. Nebyla to šikana, ale ZOP ti nic nedá a starší tě prostě musí vychovat abys ses sám nedostal do průseru, takhle to bylo...
5x přepisovaná ohledačka na byt, hezky na stroji, žádné ctrlC+ctrlV, měl jsi končit v 8 večer a domu jsi šel o půlnoci, roztrhané červeňáky a všechno znova, o úřeďákách nemluvím... A dát někomu 100 za prošlou lékárničku? Je to ubohost a těch slov co bych slyšel na to je i Hammer slušňák.
Pamatuji si radu od bývalého kolegy, kterého si vážím a ten mi řekl něco jako: než začneš řešit drobnosti abys našel chybu, tak si musíš být jistý, že ty jsi tak dokonalý, že nikdo nenajde drobnou chybu u tebe.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu MARTIN-CZ 22:55:10 25. 12. 2010
martin.cz.jpg
FAMILIE [2010-12-25 21:13:34]: Ono nejen s právním vědomím, ale i vědomím o čemkoliv je to v naší banánové republice v pr.... Tady se totiž žije podle toho, co se řekne v televizi o půl osmé večer.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio