Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Stiznost

Dobry den,dnes mne zastavila policejni hlidka blizko u prahy.Standartne chtely videt a zkontrolovat muj ridicsky a technicky prukaz,pote chtely videt povinne vybaveni vozidla.Nejprve byl problem ze jsem nemohl najit reflexni vestu,kterou po me chtely videt.Byla to ma uplne prvni jizda s vozem s kterym jsem nebyl 100 procentne seznameny,takze jsem nejaky veci hledal o trochu dele,ale zarazilo mne to,ze chtely po mne reflexni vestu pricemz ta zacina do povinne vybavy auta platit az od noveho roku (Pozdeji jsem ji stejne nasel).Pote kdyz jsem na to upozornil,tak to nechaly byt a zadavaly mi jine "prikazi" pro overeni vybavy.Pote jsem nadychal 0 promile alkoholu.Bylo mi sdeleno ze nemam uplnou povinnou vybavu kdyz jsem se zeptal co konkretne maji na mysli bylo mi odpovezeno ze nemam v poradku povinnou vybavu hlavne lekarnicku u ktere pry byla prosla platnost.V tu chvily jsem byl docela nervozni kdyz to byla moje prvni jizda a hned me zastavy policie,tak jsem si to na miste neskontroloval (bohuzel zkontroloval jsem to az v miste meho zastaveni a platnost byla spravna a stav lekarnicky byl shodny se stavem,ktery ma platit od noveho roku dokonce).Pak mi bylo receno ze za tento prestupek zaplatim 500kc,- nebo 100kc.- na miste.Tudiz jsem zaplatil na miste a pak jsem dostal utrzek bloku na pokuty pricemz kopii celeho sepsani jsem nedostal vubec.Vecer jsem si jeste na tom utrzku precetl ze "proti ulozeni teto pokuty se nelze odvolat".Takze jsem prisel o 100kc a jeste mi na konci rekly ze to urcite pro me bude mit urcity vychovny efekt ze si to budu pamatovat :-D,to teda mely pravdu na to jen tak nezapomenu:-)) Zkratka chtel jsem se zeptat jestly se lze proti tehle svinar... muzu nejak odvolat a pokud je zde sance na prosetreni teto zalezitosti,protoze byt okraden policii ceske republiky neni v poradku.Jeste dodam ze na utrzku z toho bloku je napsany cislo zakonu 200/1990 a paragrafu 22/1/1 coz je jestly jsem to spravne nasel poruseni predpisu ohledne registracni znacky a pod.
BOYK-A :: Datum založení: 22. 12. 2010 :: celkem 75 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu CATANI 21:33:25 25. 12. 2010
default.png
A je po vánocích.......

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu FAMILIE 21:13:34 25. 12. 2010
default.png
JARDA [2010-12-25 20:57:27]: Viděl jsi dnes reportáž na Nově, jak se lidi včetně zpravodajské dvojky podivovali nad tím, že si policista zaparkoval na místě vyhrazeném pro invalidy a nedostal žádný trest, kdy se nedopustil žádného protiprávního jednání a to z důvodu, že tam byla pouze vodorovná značka a tuším od 1.7.2009 ( pokud to je jený datum, tak mě opravte ) je pro vyhrazená místa a jejich platnost povinnost umístit i vodorovnou značku a ta tam nebyla.

Tudíž pani co rozhořčená fotila auto a policistu a udala ho byla ještě více rozhořčená, že ho inspekce nelépe nepopravila a pak mě pobavil mladík ( stáří okolo 30 let ), který dával do televize jako příklad, že nevidí proč by měl platit pokutu za překročení rychlosti v obci, kdy to zdůvodnil tím, že taky není v obci svislá značka, která určuje omezení 50km/h.

Tak takhle si představuji zakladatele tohoto vlákna, kdy nám zde sdělil tak 50% toho jak to ve skutečnosti bylo a zbytek buď nepochopil díky svému nízkému právnímu vědomí a nebo úmyslně zamlčel.

No a na to čekají lidé jako Hammer, který tu hned spustí svůj slovní průjem.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu JARDA 20:57:27 25. 12. 2010
default.png
profisniper: na žádné pivko jim nepřispěl, sám zakladatel vlákna píše:"Tudiz jsem zaplatil na miste a pak jsem dostal utrzek bloku na pokuty pricemz kopii celeho sepsani jsem nedostal vubec". Asi jsi ještě nikdy nedostal pokutu, že?


martoo: nikdo jsme tam sice nebyli, nikdo z nás to sice neviděl, ale z indicií jako je pokutovaná věc a výše pokuty si asi nejen já odvodím, že chtěli čárku...

a pokud jde o "použitého čeština" zakladatele- chyby dělá každý, tak řešme spíše než "čeština" obsah sdělení. Od toho tu snad je ústav pro jazyk český, ne?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu FAMILIE 20:38:49 25. 12. 2010
default.png
HAMMER [2010-12-25 19:35:56]: Hammere ... až zase budeš s cholerickou žílou na čele a tepem 240/150 psát, tak si přečti v pořadí vše co se ti ukazuje jako NEPŘEČTENÉ - pak bys nenapsal opět toto:!"Jestli v pětatřiceti nechápeš o čem je práce policisty, což z tvých příspěvků vyplývá, a skutečně (mimo další podobné prasárny čárkomanikálních idiotů navlečených po setřesení ze stromu do policejní uniformy) zařezáváš jinak slušné řidiče za lékárničky, pak jsi starý, slepý, hluchý a co nejvíc tak připosraný kokot." ... asi už 3* jsem psal, že JÁ BYCH ZA PROŠLOU LÉKÁRNIČKU POKUTU NIKDY NEUDĚLIL !!!

Takže si běž ty své komplexy léčit někam mezi primitivy ... takovýho cholerika a primitiva mít v práci, tak si píšu služby vždy když tam nebudeš - chtěl bych slyšet tvé bývalé kolegy co by o tobě napsali, protože tak vulgárního a zhnuseného primitiva jsem dlouho neviděl - jak ty jsi mohl být vůbec u sboru? ...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PROFISNIPER 20:15:08 25. 12. 2010
default.png
jo bohuzel to jsou presne ti policisti, kteri se citi malo oceneni nebo jsou to ti kteri se snazi dohanet vysledky na ukor a to bohuzel, obycejnych lidi a co je jeste horsi i nevinnych.....je to smutne, ale je to tak, maji k tomu pravomoc a jsou zridka postizitelni, prece jsou to statni zamestnanci!!!!bohuzel tahle spina kdyz jde do vlastnich rad je bagatelizovana....ale s uprimnosti Vam musim sdelit bud to byli novacci, ale s vetsi pravdepodobnosti jste prispel na pivko a ne jedno, jedinne co muzeme douvat, tak ze ho snad nebou pit v pracovni dobe.......takova je nase povaha ceska, a kdyz to vezmeme z pravniho hlediska 100 kc prece neni nijak zavazny delikt......ale musime vzit v povahu ze pokud to udelaji 50krat u jinych lidi, je treba uz premyslet jinym smerem, kde je chyba, nikoli povaha ceska......preji prijemny den...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 19:35:56 25. 12. 2010
default.png
Pro Martina, Libka a Familii:

Hoši, já už nejsem policajt a nemusím mluvit jako kniha. Taky tak nemluvím ani se nevyjadřuju.
Nechápu docela rovinu toho, že tady někdo obhajuje flastrování slušných lidí za lékárničky. O čem se vlastně bavíme?
Já se stále opakuju, ale četník, který honí čárky aby měl klid od toho hovada co si říká manager, je stejné hovado jako ten manager. Familie, jestli v pětatřiceti letech děláš takové kraviny, pak odvolávám, že jsi mladý úslužný blbeček, což je stav, kterým jsme si prošli úplně všichni, než jsme začali otevírat oči. Jestli v pětatřiceti nechápeš o čem je práce policisty, což z tvých příspěvků vyplývá, a skutečně (mimo další podobné prasárny čárkomanikálních idiotů navlečených po setřesení ze stromu do policejní uniformy) zařezáváš jinak slušné řidiče za lékárničky, pak jsi starý, slepý, hluchý a co nejvíc tak připosraný kokot.
Za lékárničku mě staří kusové učili dávat pokuty drbanům, KZO nebo jak jim dneska říkáte. Ale nikdy ne těm, co mám chránit.
Jako polda si musíte udělat naprostý pořádek v hlavě s tím, kdy, koho a za co řešíte a kdy, koho a před čím chráníte. Nevím kde martin přišel na to, že na všecko plivám. Plivu na všecky, co se zpronevěřují své práci a to je především až na výjimky rudý management této firmy, který ji přivedl do stavu, který nemá jinde ve světě obdoby. Pak na všecky "policisty" kteří sbírají pro tyto zrůdy čárečky. To nejsou moji kolegové.
Sloužit by jsi se mnou nemohl, protože po prvním takovém výbrku s lékárničkou nebo "potřebou dotrhat bloky" na komkoliv a za cokoliv" by jsi se mnou už k žádnému zákroku nešel jako první.
Že mě Libeku nevěříš to ti chválím, to je základní dobrá vlastnost poldy: nic nikomu a nikdy nevěřit a vše si ověřovat. Polda budeš mizerný, kdyby jsi si totiž všímal a četl pořádně, o tomhle by jsi nepochyboval. Nemíním ti nic dokazovat, takže si trhni obočím.
Nemíním se tady vyjadřovat uhlazeně ani omlouvat neznalost policejní práce nebo rovnou napomáhání zločincům. Nechtěj po mně, abych držel pec když čtu, jak to s policií jde od mínus deseti k mínus třiceti šesti a to počínaje penězi a konče odborností a hlavně lidskostí policajtů.
Pro mě není kolega nikdo, kdo nedbá na základní zásadu: maximálně slušně se slušnýma, maximálně tvrdě s drbany.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu MARTOO 17:34:20 25. 12. 2010
martoo.jpg
a přišli jsme na to, co současné policii chybí a projevuje se to téměř v každé diskuzi, která je založena na subjektivním názoru.

Vezměme si to popořádku:

1) zhrzený řidič na tyto stránky napíše svůj subjektivní názor. O tom, že je plný pravopisných chyb, nebudeme ani polemizovat. Né každý je češtin:o)

2) subjektivní názor je pohled jedné osoby, které byla uložena pokuta. Teď máme několik variant nahlížení na věc - msta za udělenou pokutu řidičem, špatné vysvětení porušeného ustanovení policisty či pochybení politisty atd., atd..

3) z toho vyplývá jasný fakt - nikdo jsme tam nebyli, nikdo celý incident neviděl.

4) těžko tedy můžeme cokoliv komentovat, není to fér ani vůči řidiči, o kterém si můžeme rovněž vytvořit subjektivní názor dle uvedeného příspěvku, a ani vůči policistům, kteří se k věci sice můžou vyjádřit stejným způsobem, ale uznejte, že toto jednání by bylo více než nekorektní.

Z toho vyplývá - nám chybí jednota a z toho ti, kteří chtějí profitovat, profitují! Sem se nadhodí jakákoliv situace, která může být stokrát jinak a my automaticky přejdeme hodnocení kdejakého nesmyslu a dále ke vzájemným urážkám. Naprosto nesmyslně se do sebe strefujeme a kvůli blbosti. Komu pak jde celá situace jako voda na mlýn? Policii rozhodně ne..

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CATANI 15:22:58 25. 12. 2010
default.png
For all.

Hammer má strohý slovník a pokud se do někoho naveze, tak to myslí obrazně a hovoří k policistovi(nikoliv člověku jako takovému). Osobně si dovolím tvrdit, že v práci nemám problém s většinou jako s lidmi, ale mám velký problém s kolegy jako policisty( někteří te práci zcela nerozumí, "neříkám, že já jsem ten co zcela rozumí", někteří prostě dělat nechtějí a někteří mají na policejní práci názor zcela v rozporu s tím co by slušní občané v této zemi po policistovi chtěli).

Rekapitulace níže uvedeného:

1)Popsané chování policistů výše a jejich postup(pokud se popisek zakládá na pravdě) je v rozporu s interními akty či kodexem policisty.
2)Přesto pokuta byla udělena v souladu se zákonem(neznáme situaci z pohledu druhé strany, pohnutky policistů a samotné vyhodnocení chování přestupce)Kdyby to bylo z jiných pohnutek a za jiných okolností, zaráží mne poté výše pokuty(takže se přikláním spíše ke stěžovateli).
3)V době kdy řídí tuto zemi Bartákové, Drobilové, Nečasové a v policii jsou dosazeni lidé ve vedení, kteří neumí, nechtějí a kryjí zlodějny či korupci výše uvedených, kdy jednotliví krajští manageri, manageři na PP vystupují jako politici a dosazují do specializovyných odborů politicky(managerskými schopnostmi vybavené) závislé policisty, kdy jejich jedinou kvalifikací je lojálnost a servilita vůči nadřízeným(Proto těžko očekávat objasnění nějakých kauz. Protože k tomu je třeba osobní statečnost ,odbornost a policejní čuch).Ono ten systém funguje i od nejnižších článků včetně SKPV a OOP všude stejně.
V takové době je zvěrstvo dát řidiči pokutu za 100,-Kč za nedovybavenou lékárničku.
4)Lékarnička je poměrně velmi důlažitá součast povinné výbavy v jednom byť ze sta případů může zachránit lidský život.(většinou v tom stém případě nerozhoduje její aktuálnost, ale základní vybavení)

For martin-cz: Pokud tu však nebudou takoví lidé jako hammer, co budou plivat, nadávat atd. tak se nic nezmění. U současné policie je díky zas.... Íčkovi(a nejen jemu) a jeho kumpánům hodně zaměstnanců nikoliv policistů.
Slepé ovce.....

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu MARTIN-CZ 13:47:36 25. 12. 2010
martin.cz.jpg
On hammer nějaké ty zkušenosti u Policie má o tom z jeho příspěvků tady není pochyb. Ale říkám Ti hammere, že jako kolegu v hlídce bych tě nechtěl. Ono je někdy lepší být s nějakým "myšákem", který má o tu práci zájem, než s někým sice zkušeným, ale zároveň zhnuseným a věčně plivajícím zlost na všechno a všechny kolem.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu LIBEK 11:29:21 25. 12. 2010
default.png
HAMMER [2010-12-23 18:24:23]:
Nevěřím ti ani slovo. A jestli jsi byl synek ze slušné dělnické rodiny, tak vychovávej své děti jinak, protože tebe vychovali jako arogantního blba.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio