Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

(REDAKCE)

INSPEKCE NEBO INKVIZICE
ilustrační
Foto: internet

Inspekce Policie má v rámci policejního aparátu zcela ojedinělou pozici. Má obrovskou moc nad policisty a podléhá kontrole jediného člověka  a tím je ministr vnitra. To je také důvod proč se zevnitř policejního sboru nikdo a nikdy nepokusil kritizovat práci této instituce. A důvody ke kritice bez pochyby jsou.

Autor: Lukáš Heinz
Publikováno: 31. 07. 2011
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu JOHN158 08:58:50 08. 08. 2011
john158.jpg
for Denver : Ten vietnamec byl drogový dealer, lump, zloděj. Vybral si svoji životní cestu tímto směrem, to co mně zajímá a to CO BY TĚ zajímat mělo je co na to říká pitevní zpráva ?? O jako staré zranění šlo ?? Vzniklo mu před zákrokem, po zákroku ?? Při zákroku ??
Nebo si myslíš že ti poldové zmanipulovali i doktory na USL ?
PS: Připadá mi legrační to, že člověk jako je Martin F. je podezříván z nesnášenlivosti proti romům, když má mezi nima několik přátel, kteří ho občas pozvou i na cikánskou svatbu..a Já osobně jsem ho vždy obdivoval a respektoval jako policejního profesionála který svoji ne vždy lehkou práci odváděl vždy na 150 procent..a hodně lidem pomohl stejně jako jeho kolegové co jsou každý týden propíráni jako největší sadisti, pedofilové a rasisti.. U mně jsou to profíci a dobří poldové, na tom se nic nezmění ani rozhodnutím 15 "nezávislých" soudů a navzdory zmanipulovaných důkazů IMV.
Je obecně známo, že každý kdo policejní práci dělá poctivě a důsledně, bude mít za chvíli na IMV hrnek se svým jménem..:)
PS: To co by tě pane Denver mělo zajímat, jsou ty zákroky, kdy tito policisté chytli pachatele závažného trestného činu, nebo osoby co se schovávají před VTOS nebo prodávají a vaří drogy, nebo kradou auta, nebo jinak škodí naší společnosti.. Ale ty chceš vidět jen zmanipulované důkazy proti nim, a na jejich dobrou práci se podívat nechceš..PROČ ??

Souhlasím (+ 2)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu MARTIN_FOLTYN 01:32:15 08. 08. 2011
default.png
DENVER [2011-08-08 00:21:33]:
"Byl v tom bytě"
- tak na tomhle se shodneme

"čas zranění,tak zhruba odpovídá"
- mýlíš se. Znalecký posudek uvádí rozpětí vzniku zranění cca od 15.00, jiný znalecký posudek však tuto hranici posunuje až na 72 hodin. Krom toho zde existuje teorie krevní sraženiny, která může zabraňovat krvácení po velmi dlouhou dobu. Na základě IN DUBIO PRO REO má být toto důkazní prostředek obhajoby. Soud jej použil v překroucené verzi pro zdůvodnění obžaloby (přesněji - místo "mohlo-li se to stát dříve, nelze ze závěru pitvy vyvozovat, že se to stalo v době, kdy byli na místě policisté" bylo použito "stalo se to od 15.00 do 24.00, a protože tam policisté byli v 19.00, vztahuje se tato doba i na dobu jejich přítomnosti, takže to udělat mohli... soud došel k závěru že tak i učinili..."

"Je tam svědek"
- kdyby mi paní korunní svědkyně Tomanová řekla, že dnes je pondělí, podívám se na hodinky, do mobilu, do kalendáře a pro jistotu si ještě zavolám na Meteroligický ústav. I přesto vše budu trnout, s jakým slovem začnou Večerní zprávy. Toliko o "korunní svědkyni".

Jiné důkazy nejsou.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 00:25:38 08. 08. 2011 blokovaný
default.png
HONZAD [2011-08-07 23:52:23]: Chytrý jako vždy,že Honzade?To něco nikam neodvádí pozornost.Když mají všichni pocit,že to neudělali,tak ať nám to dokážou,když to chtějí VEŘEJNĚ ŘEŠIT.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 00:21:33 08. 08. 2011 blokovaný
default.png
To jo,to je jasné.Řeknu to asi tak,jestli to udělali(ŘIKAM JESTLI!!!!),tak ať dostanou tvrdý trest.Těžko říct,jaké máš uvažování Martine,ale pro mne je todle jedna z nejhorších věcí,kterou může někdo udělat.Kdyby mu dali kulku,tak je to stokrát lepší věc než todle.Ono každopádně neni ani normální,že tady končí tolik případů smrtí(po zákroku policistů).No nechci to dál opravdu řešit,každopádně sám uznáš,že hodně věcí ukazuje na ně.Já nemam pocit,že by vyšetřovatelé IPČR museli v tomdle případě nějak zvládnout stav důkazní nouze.1.Byl v tom bytě a čas zranění,tak zhruba odpovídá(ŽE SE MU TO ASI TĚŽKO STALO TŘEBA PŘED TÝDNEM).2.Je tam svědek.Proč všichni tři nepodstoupí třeba detektor lži?Já nemůžu říct na 100% že to udělali,ale nikdo tady nemůže říct na 100%,že to neudělali.Takže to se tady můžem dohadovat a nemá to smysl.Jen bych rád věřil tomu,že chcem všichni potrestání viníka,ať už je to kdokoliv.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HONZAD 23:52:23 07. 08. 2011
honzad..jpg
pro: martin_foltyn

Martine, zvazte, prosim, zda-li ma smysl ztracet cas debatou s nickem "denver". Pod timto nickem tady jiz nejakou dobu vystupuje nekdo (neco) co je mozne neslusne nazvat jako vysirac, slusneji zrejme provokater a obavam se, ze tady funguje prave proto, aby debaty odvadel od tematu, popr. z nich taha informace...



Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu MARTIN_FOLTYN 23:21:01 07. 08. 2011
default.png
DENVER [2011-08-07 21:08:43]: Neřekl jsem, že viděli, že je mu zle, řekl jsem, že seděl v křesle se založenýma rukama a byl apatický. To je skoro každý narkoman ve fázi útlumu. I kdyby RZS zavolali, nevěděli by, na co poukázat. Lékařka, která u něj byla o dvě hodiny později nic nenašla a odsouhlasila jeho umístění do cely. Když vnitřní zranění nepoznala zkušená lékařka RZS, jak to měli poznat policajti?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 21:08:43 07. 08. 2011 blokovaný
default.png
Martin,Lukáš:Pokud ho nezavraždili,tak pochopitelně nechci,aby byli trestáni,ale těžko se tomu věří,když ÚDERY DO VNITŘNÍCH ORGÁNŮ JSOU BĚŽNOU PRAXÍ NĚKTERÝCH POLICISTŮ a prochází jim to,třeba díky tomu,že se domluví na výpovědi a raději zase nechci rozebírat udělání,nebo NEUDĚLÁNÍ ZNALECKÝCH POSUDKŮ....Martine,ještě jeden dotaz,když viděli,že mu je zle,tak proč nezavolali RZS?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CATANI 13:18:49 07. 08. 2011
default.png
for MARTIN_FOLTYN: Jsem pro všeobecnou diskuzi, protože tam se dají uplatňovat částečně argumenty ověřitelné a všeobecně známé.

Jakmile se dojde na osobní diskuzi, ve věci konkretních případů, je to velmi ožehavé a každá informace na kterou nelze reagovat z druhé strany je, ač třeba pravdivá, ale bez souvislsoti či znalosti všech skutečností hodně zavádějící.

Zbytek co jsem zde ještě napsal jsem vymazal. Je to jako házet perly sviním.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu MARTIN1 12:41:25 07. 08. 2011
default.png
Nemůžu si pomoct, ale tenhle případ jen potvrzuje můj celkový pohled na věc - Lessy je opravdu člověk hodný obdivu ( ironie ).
Absolutní ignorace presumpce neviny, hlavně se ukázat v TV před občany -trestat, trestat, trestat i když není za co. Naopak Vaněk je evidentně vedoucí s velkým V, protože se dokáže svých podřízených i zastat. Což by mělo být vždy do chvíle, kdy nepadnou pravomocná rozhodnutí samozřejmostí. To je možná ten rozdíl mezi managerem a vedoucím :)

Pokud je pravda, že nejen že byli zpoštěni viny co se týče trestního řízení, ale dokonce ani nebyl důvod je potrestat kázeňsky, tak nevím, o čem se tady vlastně bavíme.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu MARTIN_FOLTYN 10:46:25 07. 08. 2011
default.png
CATANI [2011-08-07 10:29:11]: Diskuze se týká článku o podivuhodnostech stávajícího kontrolního systému u PČR. Myslím, že poukázat na špinavosti, jichž se dopustila Inspekce na Srnském, Jarošovi a Šimoníkovi se tématu týká, stejně jako nesmyslnost vyšetřování údajné "Delty".
Hovořím pouze o tom, o čem mám informace. O případu Soghojana toho moc nevím, jak moc tento případ smrdí ovšem nelze přehlédnout.
Stran případu 18-ti filmařů mohu říci jen to, že ačkoli jejich přivýdělek nebyl podle zákona legální, měli bychom se, předtím, než je uvrhneme do propadliště dějin, zamyslet nad tím, zda je nutné a vhodné ocenit naše policisty tak, aby byli nuceni si pokoutně přivydělávat.
Pokud máte, catani, pocit, že jsou mé příspěvky mimo téma, tak mne zarazte. Na rozdíl od některých jiných, Váš názor pro mne má váhu.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio