Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

(REDAKCE)

INSPEKCE NEBO INKVIZICE
ilustrační
Foto: internet

Inspekce Policie má v rámci policejního aparátu zcela ojedinělou pozici. Má obrovskou moc nad policisty a podléhá kontrole jediného člověka  a tím je ministr vnitra. To je také důvod proč se zevnitř policejního sboru nikdo a nikdy nepokusil kritizovat práci této instituce. A důvody ke kritice bez pochyby jsou.

Autor: Lukáš Heinz
Publikováno: 31. 07. 2011
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu PINON 01:14:07 15. 11. 2011
pinon.jpg
Mám podobné zkušenosti se všemi orgány činnými v trestním řízení a nebýt policista, měl jsem to šanci vyhrát, takhle ze mě udělali lháře a nevěrohodnou osobu, Mám také několik vyznamenání, odznáčků např. MMF 2000, NATO 2002, EU 2009 atd. a vše mi bylo k ničemu. Někdo něco po.... a stačí někoho obětovat pro oči věřejnosti.
Znal jsem dva kluky, které IMV dělala za to natáčení, manželka jednoho z nich je do dnes v šoku, jakým způsobem ho sebrali, ale je zvláštní, že nás oficiálně několikrát ve službě poslali na takové natáčení, v době kdy nebyli lidi ani auta, v takovém počtu a s technikou, že jsem se nestačil divit.
Měl jsem to na povel, proto při mém dotazu k produkční, jak to udělala, sdělila mi, že musela přispět 100tis Kč do nějakého fondu náměstka ředitele (dnes slouží samozřejmě ještě víš), kdy mi jsme dostali 2500Kč + tři obědy za tři hodiny práce, kterou jsme dělali normálně za plat, protože to bylo ve službě. Krásný příklad toho, že když se chce, tak to jde .......... Dokonce jednou poslali dopraváky s radarem měřit na tenis rychlost míčku, protože ti co je tam poslali, nikdy radar neviděli, ale někomu na to dali ruku, rozkaz zněl jasně, co nejvíc fotek s vražednými míčky ........ Co víc k tomu dodat přátelé ........

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu MANGUSTA 16:11:45 22. 09. 2011
default.png
http://www.ceskenoviny.cz/domov/zpravy/ct-policie-zadrzela-expolicistu-foltyna-kvuli-vydir...

pro oziveni tematu. jsem zvedav jak se to budou obvineni policiste snazit vysvetlit. osobne je neznam,ale slysel jsem dost od lidi co byli foltynem v zahranici. obrazek mam.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HONZAD 00:34:18 10. 08. 2011
honzad..jpg
brouku, tvuj zajem o cokoliv tady - tim spis o tuhle kauzu- je neco jako polibek smrti. Vis to ty, vim to ja a vi to ti, kteri to tady uz par tejdnu ctou..

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 23:15:41 09. 08. 2011 blokovaný
default.png
HONZAD [2011-08-09 22:39:43]: Tak to fakt ne,jak vidíš,tak jsem třeba Martinu Foltýnovi neřekl ani slovo o tom,že měl být ovlivněn nacistickou ideologií(pouze jsem tady jednou něco zkopíroval),o tendle případ se dost zajímam a zajímali mi konkrétní věci a doufam,že to všechny tady,když se tendle případ takle veřejne řeší.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HONZAD 22:39:43 09. 08. 2011
honzad..jpg
kruci kluci, ze to porad denverovi zerete.

mam pocit, ze tenhle server je v soucasnosti JEDINA platforma v cele zemi, ktera je schopna a ochotna uverejnit jiny pohled na celou kauzu, nez zvatlaji media a multikulti humanisticke nevladky z informaci, ktere jim vedome pousti inspekce/SZ. A to je tedy jedinecne a pro vsechyn zajemce o problamtiku velmi zajimave.

jenze diky tomu, ze to denverovi zerete a reagujete na to co placa, tak misto relevantni debaty se denverovi dari obratit to tady k trivialitam tipu zli spiknuti policajti, hodni fetaci.....

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 14:36:57 09. 08. 2011 blokovaný
default.png
JOHN158 [2011-08-09 11:47:10]: Oprava:Aby nedocházelo k domlouvání se na výpovědích(týká se obecně této problematiky).

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu LUKAS-HEINZ2 14:00:15 09. 08. 2011
Lukas Heinz.jpg
Vzhledem k velkému množství materiálu k případu Brněnských policistů, kteří byli odsouzeni v souvislosti se smrtí Hoang Son Lama vznikne smaostatný článek s přílohami. Budu se snažit jej zařadit co nejdříve.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 13:09:27 09. 08. 2011 blokovaný
default.png
JOHN158 [2011-08-09 11:30:13]: A řekni Johne,kdyby jste se TOLIK,TOLIK,TOLIK MOC,nebránili tomu,aby se vaše zákroky nahrávali na kamery(A VEDENÍ TOMU TAKÉ STRAŠNĚ MOC BRÁNÍ) a nedocházelo k DOMLOUVÁNÍ SE NA VÝPOVĚDÍCH,TAK STALO BY se todle?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu JOHN158 11:47:10 09. 08. 2011
john158.jpg
Ani se Tim soud nezabyval. Coz samo o sobe neco vypovida stejne jako naprosta demagogie statnihi zastupce Mengeloho. Jak si dovoluje prezentovat svoje domněnky jako dukaz ? Fotky a video s osobami proti kterym je veden služební zákrok je naprosto běžná věc protože se časti stava ze lide po výslechu chodi k ošetření na urazovku a dožadující se vydáni lékařské zprávy s výčtem poctu a rozsahu zraněni údajně vzniklé brutálním a nezákonným zásahem policie. Fotky zajištěných se provádí zejména pro to, ze se pote vyhodnocuje oblečeni a popis osob z dosud neuzavrenych trestných cinu a ze PČR ma oprávněni tyto databáze zakládat a spravovat napr. Trojdilka atd. Proč IMV a státní zástupce lžou a účelově zatajuji dukazy ve prospěch policistu ? Proč musela byt na zadrženi Martina F povolana Urna ? Jakym usmevnym zpusobem
probihali domovni prohlidky ? To vsechno svědci o tom ze je to cele minimalne podivné a účelem je vytvořit spatny mediální obraz o policistech z tohoto pripadu. Někdy se dovime proč.

Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu JOHN158 11:30:13 09. 08. 2011
john158.jpg
Vis Denver ze mi vkladas do huby neco co jsem nikdy nenapsal a prekrucujes to jako bych zneuzival svoji pravomoc. Ja Jen naopak dusledne vyuzivam vseho co mi zakon a svedomi umoznuje. Mezitim si kreju zada svedky technikou a urednimi zaznamy tak aby v jejcastejsich ucelove podanych stiznosti me tato lziva obvineni neublizila. Nicmene o zpusobech vysetrovani o lidech kteri tento pripad meli na starosti mam nazor ten, ze kdyz po mne nekdo z IMV pujde takovym to nezakonnym zpusobem tak proti tomu neni moc obrany a znici zivot kazdemu poldovi ktery se proste znelibi nebo se dostane na seznam. Vem si to ze pred Tim nez ten asiat zemrel byl prohlednuty doktorem z RZS a byl vystaven list ve kterem lekar neshledal zadne znamky zraneni. I presto se obvinil policista z zabiti. Je to ucelove a nezakonne a to me desi.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio