Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

(REDAKCE)

INSPEKCE NEBO INKVIZICE
ilustrační
Foto: internet

Inspekce Policie má v rámci policejního aparátu zcela ojedinělou pozici. Má obrovskou moc nad policisty a podléhá kontrole jediného člověka  a tím je ministr vnitra. To je také důvod proč se zevnitř policejního sboru nikdo a nikdy nepokusil kritizovat práci této instituce. A důvody ke kritice bez pochyby jsou.

Autor: Lukáš Heinz
Publikováno: 31. 07. 2011
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu POLDICEK 12:33:00 05. 08. 2011
default.png
REPLY:DENVER:48862-1:2011-08-05 09:43:26

Kolovrátek, zalez ! :o)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 09:43:26 05. 08. 2011 blokovaný
default.png
PETR-KUBELAK [2011-08-04 18:54:53]: Jo jo,donucení k výpovědi NÁSILÍM,to je HNUS a to opravdu policistům NIKDY NEHROZÍ,ALE NORMÁLNÍM LIDEM ANO.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 1)
Poslat zprávu PETR-KUBELAK 18:54:53 04. 08. 2011
default.png
Pokud vystrčíme hlavu z ulity, uznáme slova bývalého policejního prezidenta, který vysvětloval trestnou činnost policistů. Lidé, pobouření tím, že policajti berou úplaky a vůbec si různě přivydělávají, hořekovali nad stavem PČR. A pan generál Kolář řekl: tito policisté k nám nespadli z Marsu. Jsou to naše děti. Jsou odrazem této společnosti. Bohužel, jak pravdivé.

A tak si uvědomíme, že tak jak IMV bouchá čárky, obdobně to dělá PČR a všichni víme řadu případů, jak někomu kriminalisté různě pomohli k výpovědi, či něco překroutili. Naštěstí, na IMV vás řezat nebudou. Co je ale podstatné, že je tato společnost v kulturním a hodnotovém marastu, a už je jedno, jestli jsou to zdravotníci, doktoři, hasiči, vědci, novináři, politici, taxikáři nebo kurvy. U policie už ani nejde o hodnosti, nová auta, ulehčení práce, kariérní řád. U PČR je blbá nálada. A není se čemu divit. Kdo najde smysl v každodenní policejní práci, měl by dostat zdarma metál nebo alespoň liquére.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu JAMESCLC 18:41:22 04. 08. 2011
default.png
Lukáši moc pěkný článek, myslím, že jsi to docela vystihnul. Každopádně Ti držím palce a doufám, že Tě někde na ulici neuvidím, jak Tě v uniformě s klepety vede inspekce...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu JOHNYJFK 10:46:55 04. 08. 2011
johnyjfk.jpg
zaráží mne fakt s jakou rychlostí " new " Inspekce Policie informuje o akci a poté jejich PR velká akce, stovky detektivů a apod. Úsměvné a dovolím si říci až vyzívavé :-) ale elitní útvary informují také o super zátahách a akcích stručně okomentují, že probíhá realizace a do pár dní je tiskovka i se s PC prezentací a za účasti " 7 dmé " velmoci TISKU a jejich dotazy !!!!! A TOP Management Policie mlčí a radši se nevyjadřuje a nekomentuje to není Policie 21 století a kvalita FQS či P1000 v praxi - vyvolává to u mne myšlenku ( a doufám že nejenom u mne ), že si někdo nebo někteří hrají svojí hru a vše souvisí s tím koho obsadit k 1.1. 2012 do čela GIBS :-) ((( taková hra........ jsem dobrej,...... chci to místo...... "" )))). Toto jsme dokázali za realizace nebo něco jiného ????????? :-)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu JOHNYJFK 10:37:21 04. 08. 2011
johnyjfk.jpg
CIVIL [2011-08-03 22:12:11]: v poho já se také uklepl :-)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu JOHNYJFK 22:13:20 03. 08. 2011
johnyjfk.jpg
Stálo by za to kdyby TOP Management vystoupil a komentoval by danou událost(i), či by se mohl vyjádřit pan Mgr. Lessy a okementovat dění. Říc svůj názor na danou věc a svůj komentář.
Ctí se doufám zásada presumce při dokazování a soudním procesu ale určité kroky jsou nestandartní a zmatečné.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CIVIL 22:12:11 03. 08. 2011
default.png
:) no to se stává ,že se člověk překlepne omlouvám se to bude asi věkem?:)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu JOHNYJFK 22:04:09 03. 08. 2011
johnyjfk.jpg
CIVIL [2011-08-03 20:51:51]: Egypta ?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CIVIL 20:51:51 03. 08. 2011
default.png
Dnes bylo TV ,že to vše řídí pán ministr osobně a hlavně je zajímavé,že jen Morava má zlé policisty a v Praze a Čechách jsou čistí jak lilie,to je nějaká záhada.To jsem zvědav co bude a jak to nakonec dopadně a co se hlavně opravdu za tím skrývá,zda nejde o politiku a vyřadit někoho,kdo by mohl na někoho něco říct hlavěn co se týče naší křišťálové vlády?!Je zajímavé ,že se v ČT na 24 vysílá za naše peníze vše ze světa ,hlavně Ameriky ,Egipta ,ale to co se děje doma a a jak se špína zametá pod koberec od vládních stran ,to ani muk,tak nevím ,zda to nemá úplně jiný účel a hlavně ,možná to má pak ospravedlnit to veliké propouštění policitů ,co se prý chystá.Hlavně ,že do dnes nikdo něřekl co těch 20 milionu vyhozených za debilní reklamu Ivana ,aby se nabarli policit a najednou se mají tisíce propouštět a hlavně má vyjít nový zákon ,který ruší to,že kdo je po zkušební době u policie ,nemůže být bez důvodů propuštěn.Nyní to tak nebude.To se bude propouštět ti co nebudou naklonění některým stranám a nedej bože nahlas vysloví svůj názor.No něco mi to fakt připomíná , myslím ,že mám pravdu ,že lidi zvonili úplně zbytečně ,že je to zase tam kde bylo v prd... ,jen to má jinou barvu a název.Vím ,že si asi myslíte ,že jsem provokáter a nereagujete na mne,ale já to chápu ,nikdy není dost opatrnosti.C. Držte se a autorovi -pozor ,jsou určité hranice a meze ,nepřekračovat,radějí vyčkávat na lepší situaci a čas,někdy je lépe ,méně a pomalu a déle ,nežli hr a pak bude zle a nic už nebude.Doufám ,že Lukáš chápe co mu chci říct..
Hrdina za mřížemi je k ničemu ,tak našlapovat lehounce a nešlapat na kuří oka.:)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio