Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Zákrok strážníků proti romům. (hlavně pro Denvera)

Nechci "zasírat" vlákno, kde se řeší inspekce,takže jsem založil toto a navazuje to na Denverův příspěvěk: JOHN158 [2011-08-09 11:30:13]: A řekni Johne,kdyby jste se TOLIK,TOLIK,TOLIK MOC,nebránili tomu,aby se vaše zákroky nahrávali na kamery(A VEDENÍ TOMU TAKÉ STRAŠNĚ MOC BRÁNÍ) a nedocházelo k DOMLOUVÁNÍ SE NA VÝPOVĚDÍCH,TAK STALO BY se todle? REPLY:DENVER:48946-1:2011-08-09 13:09:27: Denvere, copak nám povíš na todle video? Přijde Ti chování romů v pořádku? A kdopak má problém s kamerou? http://www.youtube.com/watch?v=eMPu_mK58Vo Netuším, kde furt bereš ten svůj nesmysl o tom že policie se brání natáčení svých zákroků. Já osobně jsem protitomu aby se natáčeli, protože v tom vidím pouze šikanu policistů či strážníků, ale z videa a jejich víc je patrné komu to hlavně vadí a policie to není! Jinak co se týče samotného zákroku, zde se ukazuje kam až dochází dnešní "humanita" Denverovců. Místo profi zákroku vidím anarchii, cigoši si choděj mezi strážníky - řvou na všechny strany, urážejí a strážnicí prakticky bez reakce. Přitom by si zasloužili několik ran obuškem a flastr jenže kdyby se tak stalo tak všichni víme jak by to dopadlo...
JAMESCLC :: Datum založení: 11. 08. 2011 :: celkem 231 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu KAREL-150 16:30:24 31. 08. 2011
Karel.150.jpg
HAMMER [2011-08-31 06:31:15]: Nebýt ovce znamená i chtít nebýt klamán a přesto denně žereme tu mediální masáž plnou lží, např. Libye, teď bude plno článků o tom jaké zvěrstva tam vlastně ten Kadafí konal, ale o zvěrstvech povstalců a především NATO se nedočteme ani Ň. Jen opět hloupě věříme mocným a jejich sdělovacím prostředkům. To pro mě znamená daleko více než zaprděná autolékárnička.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 06:31:15 31. 08. 2011
default.png
KAREL-150 [2011-08-30 08:35:33]: Nesouhlasím. Nebýt ovce při každé debilovině co stát vymyslí není nezájem nebo nasranost, ale schopnost vědět, přemýšlet a hodnotit situaci.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu KAREL-150 20:57:13 30. 08. 2011
Karel.150.jpg
ANDRAS [2011-08-30 16:06:13]: Sice je neznám, ale plně se přiznávám..:-) Měj se!:-)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ANDRAS 16:06:13 30. 08. 2011
Andras.jpg
KAREL-150 [2011-08-30 08:35:33]:

Karle, přiznej se, že jsi se moc díval na hvězdnou bránu a chceš přejít do vyšší úrovně bytí, jako antikové?:-)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu KAREL-150 08:35:33 30. 08. 2011
Karel.150.jpg
HAMMER [2011-08-30 06:04:22]: Tedy jednoduše nezájem, nasranost a ignorance s tvojí strany, vypadá to, že jsi došel konce své cesty za moudrostí..;-) Jak jsem ovšem zmínil dříve, zákony nepovažuji za svaté, takže mi nemusíš říkat co si musíš kupovat nebo dělat podle mne..:-))

Jinak byl tu zmíněn článek o napadení čtyř mladíků skupinou Rómů v Rumburku a já vím, že má spoustu policistů problémy s výchovou svých dětí a tu je spověď jednoho Róma s problémovým synovcem. Skutečně to chce více přemýšlet než se nechat vyprovokovat k násilné likvidaci:
http://www.novinky.cz/domaci/243144-znepokojeni-romove-driv-k-nam-zasli-na-kafe-a-ted-nas-...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 06:04:22 30. 08. 2011
default.png
O Wilsonovi nevím nic. Wilson byl člověk jako každý jiný. Omylný.
Stát si může vydávat zákony jaké chce. Třeba o nových autolékárničkách, o revizích komínů - včetně plastových rour s kondenzátem atd atd. Ti co dělají zákony, myslím poslanci, jsou laici. Ti u nás jsou navíc takoví blbci, že si sami schválí zákon, který je samotné finančně oškube a oni o tom neví dokud o ty prachy nepřijdou.
Já bych měl podle tebe kupovat autolékárničku, kde jsou věci které jako starý praktik v těchto věcech vůbec nepotřebuju, když do půl roku je tato autolékárnička zrušena. Měl bych vycinkat nejmíň třista nějakému blbovi za komín, který jako komín nefunguje. Karle, soráč, já nejsem ovce. Za chvíli vyjde zákon, kdy budu muset mlátit hlavou každé ráno do zdi po dobu pěti minut a já to mám udělat? No to víš že jo. Odpověď čekáte? Nasrat, jó nasrat!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu KAREL-150 20:48:16 29. 08. 2011
Karel.150.jpg
HAMMER [2011-08-29 16:57:31]: O wilsonovi toho víš asi pramálo.
Tuším, že něco málo o něm najdeš i v tomto dokumentu:
http://www.mustwatch.cz/film/andreas-clauss-o-penezich-a-pravu/

Zamysli se nad tím když tebe někdo zmanipuloval, tak jaké byly důsledky této manipulace a pak se zkus také zamyslet nad tím, jaké důsledky měla manipulace prezidenta USA.

A já si myslel, že stát má na ty "tvoje prachy" zákonný nárok..:D To, že funguje špatně je druhá věc. Lidi si už začínají myslet, že všechno dohromady jednoduše fungovat nemůže, to je fakt smutné, když se o tom někdo nechá přesvědčit..:D

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 16:57:31 29. 08. 2011
default.png
Karle! Ušetři nás těch řečí o spiknutí, mamon a chtíč jsou věci, které se nemusejí organizovat stejně jako lenost a závist. :D
Wilson ze sebe nechal udělat pitomce, já jsem ze sebe nechal udělat pitomce, ty, tvůj kámoš, my všichni. Nikdo není takový bůh, aby odhalil hned co se na něho sype.

Ty jsi dokázal udělat izraelskou hvězdu z normální struktury podniku a struktury u policie! Ty jsi se, karle, blbě narodil! Ty jsi se měl narodit tak v roce 1910 a dělat Hitlerovi astrologa! Ten by po tobě šel jak slípka po soplu. :D

Lidi jako já, jihž jsou asi miliony, přiznávají velmi málo proto, že pořád vidí jak se krade ve velkém a nikdo nesedí, jak si manageři rozdávají statisícové až milionové odměny za zdevastování tuhle Tatry, tuhle policie, tuhle sklářství v Čechách, tuhle české bižuterie, gerdek, já bych toho mohl jen z hlavy vyjmenovat.

Byl bych asi úplně padlý na hlavu, kdybych do tohoto stále spláchnutého hajzlu s velkým vše nasávajícím vírem uprostřed svoje prachy házel. Protože ať tam dojde za tohoto stavu co dojde, ty Karle, a vy všichni dole u policie, je neuvidíte! Vy jste škodná, vy byste mohli dělat problémy těm zlodějům a oni si vás pohlídají, abyste měli jiné starosti.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu KAREL-150 13:55:04 28. 08. 2011
Karel.150.jpg
HAMMER [2011-08-28 07:48:49]: Ha, v mnohém s tebou souhlasím, ale v mnohém ne. Shodli jsme se na tom, že ti kdo zemi skutečně řídí to řídí stále hůře a navíc nepředkládají žádnou vizi ani pro nejbližší budoucnost. Ovšem pro mě jsou politici jen prostředníci těch, kteří to skutečně řídí a nad těmito je postavená ještě velká "říše".

„Vláda, která ustanovená pro lid, se dostala do rukou jejich bossů a zaměstnavatelů. Neviditelná říše byla postavena nad formy demokracie.“
Woodrow Wilson - prezident USA ve funkci 4. března 1913 – 4. března 1921

Takhle zhodnotil své prezidentství:
"Jsem ten nejnešťastnější člověk. Nevědomě jsem zničil svou zemi. Velký průmyslový národ je nyní ovládán svým úvěrovým systémem. Už nevládne svobodný názor, už nejsme vláda z přesvědčení a hlasu většiny, ale vláda názoru a nátlaku malé skupiny dominantních lidí."
Woodrow Wilson, potom co prohlédl jak mistrně byl zmanipulován a potom co si uvědomil důsledky svých rozhodnutí, přečtěte si to prosím ještě jednou

Ale to bych tu zase mohl citovat x prezidentů USA a vysokých představitelů velmi významných institucí, ale stejně si lidi budou myslet, že je to všechno jen z chamtivosti, ale není, chamtivost ovládá mnoho lidí bohaté třídy a také velkou část střední třídy, ale rozhodně ne elitu.
Všichni víme, že to jde do sr.ček, ale všichni tam jdeme. A to, že nebudeš platit, ti nepomůže, tenhle systém je až příliš důmyslný (exekuce apod), navíc jeden jsme závislí na práci druhého. Já bych věděl jak s tím naložit, to si ovšem první lidé musí chtít být vědomí toho kam jdeme, proč tam skutečně jdeme, a pak i sami dost možná příjdou na to kam chtějí jít a jak toho dosáhnout.
Jaké jsou statistiky túze dobře placených darmožroutů a dělných u PČR to nevím, ani se o to nezajímám, pravdou je, že v rámci zachování loajality a korupce musí být každá společnost vystavěna jako pyramida, přičemž ti dole ji nesou, ti výše už jen na různých úrovních řídí, platové hodnocení je pak pyramida postavená na špičce vůči původní pyramidě... he he a jsme zase u Izraelské hvězdy, která má ovšem daleko hlubší význam.
Jinak když lidi jako ty nic nemají a nic nepřiznají, pak lidi jako mi budou rok od roku hůře placeni a "likvidováni", protože sáhnout na plat státního zaměstnance je tak snadné jako když mazák pleskne myš po hlavě..

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 07:48:49 28. 08. 2011
default.png
No moc to nečtu, protože to končí zrovna jako tohle. Karle, já mám historii jako koníčka, zajímá mě politologie atd. Churchil taky přesně řekl co bolševik udělá a jak to dopadne a ono to tak dopadlo, ale on Churchil nebyl shnilý si Lenina a Stalina přečíst, tam to všecko měl.
Proč bychom měli jako věřit, že to s náma někdo myslí dobře? Spadl jsi z višně chlape? Kdy to kdo z vrchnosti myslel s lidma dobře? Fišerova vláda? Dobře, dej jí pámbů věčné zdraví a strýčku Janoto spi sladce. Kdo dál?
Právě že nesmíš věřit nikomu a ničemu, všecko si hlídat. Využít možností vydrbat s nima taky, jako oni s náma. Neplatit nic, co ti nikdo nebude prokazovat: studnu, stočné, komín, novou autolékárničku, melouchy...
Nevím jak to chodí ve školství ani zdravotnictví přesně, ale vím jak to chodí u policie: více než 2/3 tuze dobře placených darmožroutů otravující život třetině dělných. Na takový bordel mám státu něco dávat? Nasrat!!!!! Nic nemám, nepřiznám. :D

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio