Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Zákrok strážníků proti romům. (hlavně pro Denvera)

Nechci "zasírat" vlákno, kde se řeší inspekce,takže jsem založil toto a navazuje to na Denverův příspěvěk: JOHN158 [2011-08-09 11:30:13]: A řekni Johne,kdyby jste se TOLIK,TOLIK,TOLIK MOC,nebránili tomu,aby se vaše zákroky nahrávali na kamery(A VEDENÍ TOMU TAKÉ STRAŠNĚ MOC BRÁNÍ) a nedocházelo k DOMLOUVÁNÍ SE NA VÝPOVĚDÍCH,TAK STALO BY se todle? REPLY:DENVER:48946-1:2011-08-09 13:09:27: Denvere, copak nám povíš na todle video? Přijde Ti chování romů v pořádku? A kdopak má problém s kamerou? http://www.youtube.com/watch?v=eMPu_mK58Vo Netuším, kde furt bereš ten svůj nesmysl o tom že policie se brání natáčení svých zákroků. Já osobně jsem protitomu aby se natáčeli, protože v tom vidím pouze šikanu policistů či strážníků, ale z videa a jejich víc je patrné komu to hlavně vadí a policie to není! Jinak co se týče samotného zákroku, zde se ukazuje kam až dochází dnešní "humanita" Denverovců. Místo profi zákroku vidím anarchii, cigoši si choděj mezi strážníky - řvou na všechny strany, urážejí a strážnicí prakticky bez reakce. Přitom by si zasloužili několik ran obuškem a flastr jenže kdyby se tak stalo tak všichni víme jak by to dopadlo...
JAMESCLC :: Datum založení: 11. 08. 2011 :: celkem 231 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu KAREL-150 08:05:40 26. 08. 2011
Karel.150.jpg
DAX [2011-08-26 00:19:45]: Pan Koukolík ti v té přednášce vysvětlí, proč je možný daný stav věcí, vysvětluje totiž stupiditu jak individuální tak i skupinovou, tedy i na národní úrovni, pojmenuje její příčiny a uvede také možnosti jak se vyhnout tomu být stupidní, v případě skupiny však potřebujeme společnost, která si bude uvědomovat, že je něco kolem nich stupidního a bude si uvědomovat i příčiny a své možnosti. Tedy pokud člověk, řekne já vím že je to špatně, ale nic se nezmění, já se rozhodně o nic snažit nebudu pak je sám ..stupidní.

Jinak souhlasím s tím, že se tato země rozkradla a je v rukou soukromých firem a finančního trhu, tak jako každá země na světě, tak i u nás se vytváří zákony a vznikají další "nekorupční" vládní zakázky, kde jakákoli vláda nemá větší moc než moc pucovače bot finančmu trhu a korporacím. Protože není náhoda, že jsou všechny "vyspělé" národy světa rozkradeny a mají nesplatitelné dluhy, tohle vše má společný jmenovatel, tímto jmenovatelem je korupce, která je celoživotním partnerem kapitalistického systému. Ikdyž bych dokázal najít ještě výraznějšího společného jmenovatele, který sjednocuje ještě více a horší negativní jevy ve společnosti, tak si zde o tom netroufám psát. Důležité je pro zatím vědět, že moc lidu není v rukou politiků, které si volí a že mocní utváří stále horší a sebedestrukční podmínky společnosti.
Jinak jsi asi chtěl zmínit Vítězný únor a ne Výtězný..:-) V dnešním systému již nelze nastolit vyrovnaný rozpočet a splácet dluhy, neboť to zpomalí ekonomiku a tedy i příjmy státu a při snižování sociálních dávek si pak zaděláváme jen na další nesváry. Máme dost možná podobnou vizi jen každý jinou cestu. Většina lidí, kteří z tohohle stupidního systému ještě něco málo těží však drží pusu a krok. O stupidní systém jde proto, že je sebedestruktviní a to jak z hlediska omezenosti přírodních zdrojů, lidských zdrojů, sociálnosti, mravnosti a morálky, kriminality avšeho doprovodného. Tak honem všichni těžte ať můžeme umírat jako boháči. Jinak také nesouhlasím s odceňováním vrahů a jiných násilníků, ale elita si to v této společnosti žádá, Obama taky dostal nobelovku za mír. Takhle udržovaná společnost je výsměch jakýmkoli lidským mravním a morálním hodnotám a je to dílo pouze elity. Nicméně nestojí mnoho úsilí poznat pravdu pokud člověk nechce být lhostejný a stojí o poznání.
Jako jeden ze startovních dokumentů bych odporučil:
http://www.mustwatch.cz/film/andreas-clauss-o-penezich-a-pravu/

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DAX 00:19:45 26. 08. 2011
dax.jpg
KAREL-150 [2011-08-25 13:36:23]:
1. Hochu o filosofii demagogie a stupidity se s tebou hádat nebudu. To co si napsal je prostě kravina at už to bereš vědecky podle pana Koukolíka, nebo ne.
2. Dále píšeš cituji "To, že tu policista není náležitě zaplacen je druhá věc, tak přijdi prosím na to proč tomu tak je! Má si vláda rok od roku více půjčit a nebo má někomu jinému více vzít a komu potom a kolik? Kdyby jsi jen "nevykřikoval" a zabýval se problematikou více než jen povrchně, zněla by tady od tebe uplně jiná slova."

Proč tomu tak asi je Karle?
To, že policie,hasiči,doktoři a td. nejsou řádně zaplaceni a tato země je na huntě je proto,že zmetci a zločinci, kteří ovládli řízení této země za 20 let rozkradli co mohli.
Proto to je Karle.

Karle vláda si nemusí nikde půjčovat, ale musí vzít a to velice důrazně všechny ty majetky a miliardy rozkradené gaunery, různými Kočárníky,Klausi,Koženými,Řebíčky,Bakaly a dalšími mafiány. Proč se ti hošani tolik bojí majetkových přiznání, co myslíš vědátore, co na to říká pan Koukolík?
A věř,že pokud by k tomu došlo, tak bude hned na platy policie,hasičů,doktorů a státní rozpočet možná bez dluhu.
Jenom, že k tomu nedojde Karle, to by musel přijít další Výtězný únor.
A k poslednímu tvému konstatování, jedině snad to, že v tomto zločineckém bordelu se zabývat problematikou nějak hlouběji, tak to bych musel Karle začít se 4. odbojem, stejným způsobem jako chrabří junáci Mašínové a to se mi nechce i když bych možná za čas mohl dostat vládní metál jako Hrdina podřezávač Ctirad. Tak zůstávám pouze u těch výkřiků jak píšeš.
Ale možná, že pan Koukolík by věděl?....

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu KAREL-150 13:36:23 25. 08. 2011
Karel.150.jpg
CATANI [2011-08-23 13:40:50]: Všechno je to otázka svobodné vůle, buď chci tu práci za daný plat a za daných podmínek dělat a pak ji dělám, nebo nechci a nedělám. Lidi nejsou štvaní "státem" nebo médii jen proti Policii, jsou štváni všichni proti všem a to právě pro to, že se jim utváří stále horší sociální podmínky, tedy jak jsi napsal na začátku, vše se vším souvisí a pak se může zdát, že kodex, který je automaticky vnitřně přijat na nás působí tak, že slouží ke sražení hřebínku policistovi, který nejedná nejlepším způsobem pro zdání naštvaného občana se kterým jedná. Také by mě zajímalo, kterou společnost na světě považuješ za civilizovanou?:-)

J-WAYNE [2011-08-24 00:33:51]: Já s tebou souhlasím, rovněž ale tvrdím, že poskytované sociální dávky nejsou vysoké a tvrdím, že jejich snížením se zvýší počet negativních jevů ve společnosti a pokud nebude odstraněna pravá příčina tohohle srabu tak prostě pořád půjdeme z kopce. Mocní mají moc a činí co činí, ale politici to nejsou.

DAX [2011-08-24 01:32:40]: Nikoli stupidní demagogie, ale pravá realita. Najdi si prosím význam slova demagogie, než jej opět použiješ. K tomu co je to stupidita, opět odkazuji na přednášku "filosofie stupidity" profesora akademi věd pana Koukolíka. To, že tu policista není náležitě zaplacen je druhá věc, tak přijdi prosím na to proč tomu tak je! Má si vláda rok od roku více půjčit a nebo má někomu jinému více vzít a komu potom a kolik? Kdyby jsi jen "nevykřikoval" a zabýval se problematikou více než jen povrchně, zněla by tady od tebe uplně jiná slova.

ANDRAS [2011-08-24 02:15:55]: Ty vtipálku. Hehehe hehe he.. Nicméně jinde na světě jsou na tom opravdu hůře, jak jsi napsal, a to co vidíte za "nepřekonatelný" problém, by pro tyto lidi byla malichernost. Je to o morálce a ta je přirozeně ve zkaženém prostředí zkažená, tedy i u policistů. Přeji Všem ať umřete velmi bohatí..:P

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ANDRAS 02:15:55 24. 08. 2011
Andras.jpg
DAX [2011-08-24 01:32:40]:
Ale považ, jinde ve světě jsou na tom opravdu hůře, jak hlásá karel:-)

Třeba na takové Ukrajině co dopravák to vila, protože plat sice bídný, zato si to kompenzují úplatky. Kája má pravdu, nezoufejme, dorovnáme si životní úroveň prostě podle vzoru těch, co se mají hůře:-)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DAX 01:32:40 24. 08. 2011
dax.jpg
J-WAYNE [2011-08-24 00:33:51]:
Příteli nenech se znechutit nějakými bludy halekačů a všehoználků, kteří všechno znají nejlépe a hlavně jedině správně. Naprosto s tebou souhlasím. Policista musí být zajištěn jako vyšší střední vrstva a ne jako někdo kdo se potácí na hranici sociálních dávek a musí si tajně hledat druhé zaměstnání, aby uživil rodinu. Kde to proboha jsme?? A není to jenom o těch penězích, je to taky o klidu a atmosféře pro službu, o zázemí a jistotách (posilovny,střelnice,bazény,lázně,rehabilitace,kultura atd.) přesně tak jak je to v zemích,které se nám dávají za vzor. Za celou dobu mojí služby nepamatuju,že by byla policie,hasiči,doktoři atd. v takovým srabu jako je to dnes.
A to vše po 20ti letech kdy to mělo být stále lepší a lepší.
A argumety že někde ve světě jsou na tom hůř a mají 2 dolary na den je stupidní demagogie.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu J-WAYNE 00:33:51 24. 08. 2011
J.Wayne.jpg
KAREL-150 [2011-08-23 11:55:08]: Karle žádná polopravda.. samozřejmě, že sloužím mimo Prahu.. a 6tř. nemám.. až budeš dojíždět 160km denně tak si snadno spočítáš náklady na dopravu, a spojení jiné není, protože pracovní doba je jaksi nepravidelná.. odměny?? no to by jsi mě rozesmál..
jakou chceš celou pravdu.. že si platím životní pojištění, pojištění odpovědnosti, stavebko,penzijko,telefon,internet..atd. teď mi můžeš vpálit, že je to jakýsi nadstandard bez kterého se obejdu.. srovnáváš nesrovnatelné.. jen jsem reagoval na denverovo 15tis. a vlastní bydlení, protože ne každý ho má a může si ho dovolit a to nemusí pobírat dávky.. srovnej si práci policisty v ČR a jinde v Evropě.. a také platy.. když se bavím s policisty z BRD tak jen nevěřícně kroutí hlavou nad stavem v ČR.. pokud jsi spokojen na svém oddělení (kde je vás víc jak dva na šichtu) tak ti to jen přeji..

vzhledem k tomu, že tahle diskuze už je off.. tak ji ukončuji..

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ANDYS 15:44:31 23. 08. 2011
default.png
Já nehcápu proč tady řešíte sociální politiku našeho státu. Myslím si, že je to úplně mimo tento server a nahrává to lidím jako je denver. Jinak ten zákrok proběhl podle mě naprosto oki. A na videu je krásně vidět jak moc za policií a myslím i městskou tojí zákony. Ve velkých uvozovkách na štěstí se šíří případy diskriminace naopak. Tedy to že minorita zneužívá zákony, které stojí za ní a šikanuje manoritu. To je smutný fakt.
viz. toto: http://zpravy.idnes.cz/nevidim-rozdil-mezi-macetou-v-baru-a-zhari-z-vitkova-rika-simunkova...
Na druhou stranu, bude to mít si myslím na to, že se tyto případy, kdy jedna skupina obyvatel nadává druhé a to jednání má jednoznačně rasistický charakter, budou řešeny bez rozdílu toho jakou barvu měla ústa, ze kteréých tyto slova vylítla. A ne jako doposud. To, že se k tomu musíme propracovat je smutný fakt.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CATANI 13:40:50 23. 08. 2011
default.png
Ale jsme úplně mimo téma, i když všechno souvisí se vším.

Policista musí něco splňovat po celou dobu služby, k policii se dostane pouze po splnění nějakých podmínek a výběrem, na rozdíl od lékařů, učitelů či dělníka ve fabrice je připraven položit v zájmu služby právě pro ochranu života a zdraví druhých život, potýká se s mimořádnou zátěží fyzickou, ale zjednodušeně řečeno i duševní. Zastupuje stát v mezích zákona, kdy vyžaduje svými prostředky dodržování zákonů, včetně represe atd., jeho práce je o to náročnější pokud se policista nachází ve státě, kde vláda a její představitelé nedoržují tyto zákony a cítí se vyjmuti ze všeho, včetně trestní odpovědnosti.

Za todle si policista zaslouží přinejmenším plat, který mu a rodině zajistí standartní způsob života, kdy za služby státu a chatrné zdraví si může dovolit nakoupit základní prostředky pro obživu, či vyjet na skromnou dovolenou k regeneraci(né ani tak odpočinku). Platy policistů v minulých letech s přijetím nového, náročnějšího služebního zákona, rostly a přibližovaly se standartu. Aniž by k standartu došly, vrátily se platy na úroveň platů, které byly před přijetím služebního zákona v roce 2007, kdy toto byl jeden z hlavních argumentů tehdy politiků(především ODS), slušnější platy = vyšší kvalita, nároky práce a odpovědnost(todle vše padlo).

Současné platy popírají přijetí nového zákona a rovněž nějaký policejní kodex je v očích tohoto, co se děje u policie dnes, bezvýznamný cár papíru, který platí pouze pro ty dole na ulici jako nástroj represe proti nim.

Stát říká, Vaše práce policisté je bezcenná, společnost jenom zatěžujete, politici a vláda tohoto státu nepotřebují bezpečnost pro občany, ale jenom pro sebe a pro své drancování státního rozpočtu a rozdávání státních peněz za úplatu soukromým subjektům.

V současné době policisté(sloužící na základních útvarech a službách) zdaleka nemají platy, které by odpovídaly nižšímu standartu této společnosti) a byly úměrné náročnosti jejich práce.

Srovnávat zaměstnání či člověka na sociálních dávkách, je nesrovnatelné. Mělo by se vždy vycházet ze standartů všeobecně platících v civilizované společnosti po celém světě.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 12:43:59 23. 08. 2011 blokovaný
default.png
Je zajímavá jedna věc,policisté,kteří někdy dostávali půlku platu(všichni víme,co tím mám na mysli),tak řikali jak nemohli vyžít,jak JIM MUSELA PŮJČIT RODINA ATD.Tak proč si teda nedošli na sociálku pro ty OBROVSKÉ DÁVKY?????Lidi myslete už prosím.Ta sociálka vám dá opravdu hodně málo,nebo nic(to je třeba ten případ s bydlením,který sem tady popisoval).

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu KAREL-150 11:55:08 23. 08. 2011
Karel.150.jpg
J-WAYNE [2011-08-23 10:43:48]: Tak pokud jsi za ty léta na základním útvaru nebo na SKPV, tak u tebe předpokládám 6. tarifní třídu a v důsledku let 5. tarifní stupeň. Z osobní zkušenosti vím, že kolefové na našem základním útvaru mají v 6. TT se směností a s tvými odslouženými lety plat cca 25 tis. čistého, jelikož já v 5.TT a 3. TS se směností mám cca 22tis., dále v 6.TT spíše ukořistíš odměnu, ikdyž o těch částkách skoro nestojí za to mluvit v důsledku to měsíční příjem může zvýšit v nejlepším o tisícikorunu. Předpokládám, že tedy sloužíš mimo Prahu a bez směnosti, možná i v pětce (5. TT), to bych pak počítal, že máš čistý příjem kolem 19tis. a projezdit 4tisíce do práce to chce alespoň konfort dopravy osobním automobilem. Možná, ale jen jiný způsob dopravy není možný, to chápu. Ale bylo by fajn uvést mu alespoň region ve kterém sloužíš a buď čistý příjem na kterém zařazení, nebo jen sdělit výši nákladů na cesty do práce, protože takhle to nepochybně budí dojem, že neříkáš celou pravdu. Ale to lidi dělají často (myslím, že už i u občas vynervovaného Denvera jsem si toho všimnul), že lidé sdělují polopravdy, případně to co se jim hodí, aby to budilo patřičný efekt. Mimochodem já mám auto 15 let staré a rovněž nekouřím ani nepiju, za blbosti neutrácím.
S těmi dalšími náklady bych si to také poslechl jak se s nájmem za garzonku, potraviny, neutrácení za cigára, chlast a blbosti, smrskne oněch 15 na 2 tisíce, já nepopírám, že je to nemožné, ale opět není řečeno to podstatné.
Já neříkám, že se máš kdo ví jak honosně, ale špatně se rozhodně nemáš. Pocit toho, že se máš špatně je zapříčiněn pouze tím, že jsou kolem tebe lidé, kteří se mají velmi dobře.
Více jak polovina světa, žije s příjmem měnším jak 2 dolary na den (34 Kč), velká část z těchto pak úplně bez příjmů a to ač jistý ekonom s nobelovou cenou (jméno si nyní nevzpomenu, ale můžu odkázat na přednášku "filosofie stupidity" profesora Koukolíka z akademie věd) dokázal, že hladomor na světě není důsledek nedostatku zdrojů, ale důsledek sociálních vztahů a redistribuce.
Málokdo v dnešním světě vlastní motorové vozidlo 14 let staré, hojně jej užívá, denně se dobře nají a má místo s čistou postelí, kde má v zimě teplo.
Neříkám, že je to tvá vize, ale kdyby se všichni tito lidé vyvraždili, tak by se tvá situace nezlepšila, nevěř tomu, jen by jsi zaujal jejich místo.
Naše vnímání reality je zkažené, bohužel jak říká Andras, protože v tom žijeme celý život, ba dokonce jako společnost po tisíce let, nedokážeme vnímat jiné možnosti a odřezáváme si jako společnost jednu větev za druhou, přitom se pořád snažíme šplhat někam nahoru s jasným vědomím, že ten pád bude pořád větší a všechno je to jen důsledek toho jaké máme morální hodnoty. Čím více své morální hodnosty budeme špinit (proti porušení nepokradeš vyndáš a nastolíš nezabiješ) tím se nepochybně ve společnosti budeme mít lépe a lépe.

..ahoj Satane, to byl asi průser když dal Bůh lidem možnost svobodné volby nebo to byl až příliš velkorysý velký dar?..
Nepochybně řešení existuje. Je nenásilné a zakládá se na svobodné vůli člověka.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio