Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Zákrok strážníků proti romům. (hlavně pro Denvera)

Nechci "zasírat" vlákno, kde se řeší inspekce,takže jsem založil toto a navazuje to na Denverův příspěvěk: JOHN158 [2011-08-09 11:30:13]: A řekni Johne,kdyby jste se TOLIK,TOLIK,TOLIK MOC,nebránili tomu,aby se vaše zákroky nahrávali na kamery(A VEDENÍ TOMU TAKÉ STRAŠNĚ MOC BRÁNÍ) a nedocházelo k DOMLOUVÁNÍ SE NA VÝPOVĚDÍCH,TAK STALO BY se todle? REPLY:DENVER:48946-1:2011-08-09 13:09:27: Denvere, copak nám povíš na todle video? Přijde Ti chování romů v pořádku? A kdopak má problém s kamerou? http://www.youtube.com/watch?v=eMPu_mK58Vo Netuším, kde furt bereš ten svůj nesmysl o tom že policie se brání natáčení svých zákroků. Já osobně jsem protitomu aby se natáčeli, protože v tom vidím pouze šikanu policistů či strážníků, ale z videa a jejich víc je patrné komu to hlavně vadí a policie to není! Jinak co se týče samotného zákroku, zde se ukazuje kam až dochází dnešní "humanita" Denverovců. Místo profi zákroku vidím anarchii, cigoši si choděj mezi strážníky - řvou na všechny strany, urážejí a strážnicí prakticky bez reakce. Přitom by si zasloužili několik ran obuškem a flastr jenže kdyby se tak stalo tak všichni víme jak by to dopadlo...
JAMESCLC :: Datum založení: 11. 08. 2011 :: celkem 231 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu KAREL-150 22:22:57 27. 08. 2011
Karel.150.jpg
HAMMER [2011-08-27 17:58:02]: Nevím jakou máš frekvenci čtení mojich příspěvků, ale fakta zpravidla uvádím. Zde s tím Izraelem zůstanu v rovině spekulace, protože vysvětlení je velmi zdlouhavé a náročné na paměť, u mě jde o tříleté intenzivní studium, abych se dozvěděl co jak a proč se nám tady utváří. Proto zde nemůžu sdělit závěr, který je pro nezasvěceného jednoduše a prostě k neuvěření. Tím se nesnažím stavět nad úroveň, kteréhokoli nezasvěceného člověka, myslím, že z mojich příspěvků je zřejmé, že mi dávno nejde o vlastní blaho a o rozum jsem taky nepřišel. Přes moje výstřelky mám velmi mnoho přátel, kteří mě respektují, včetně policistů, nejsem ovšem vždy tak otevřený jako tady a sám jsem si prošel fází stavění se na odpor nehledě na fakta. Ale jednoduše řečeno, neexistuje jediná mediální bytost, která by nám sdělovala, že do 20 let se budeme mít lépe proto a protože, on totiž neexistuje nikdo kdo nám sdělí budoucnost na 10, 5 či 2 roky dopředu s řešením. Jestli si však někdo myslí, že ředitelé nadnárodních bank, pojišťoven a jiných finančních institucí a další giganti neví co se bude skutečně dít, tak musí být nesmírným snílkem. Pravdy se lze dopátrat, ale musí ji člověk v první řadě chtít znát!
Zajímavé by byli archívy například o J.F. Kennedym, ale komu nestačí informace dostupné dnes, aby si učinil logický závěr, tak je buď ignorant nebo ignorant. Ale to se netýká jen této události, ale mnoha událostí i v současnosti, bohužel. Tak zkusme ještě dále věřit, že to s námi někdo tam nahoře vlastně myslí dobře. Ach jo, kdy se lidi proberou a budou stát více o pravdu než o celoživotní iluzi?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 17:58:02 27. 08. 2011
default.png
APPALACIO [2011-08-27 16:20:55]: Kušuj, potforo! :D :D Teď vážně: já když to přečetl s tím Izraelem, chtěl jsem zařvat, že se nám vrátil Denver! :D
Kdo píše, že Karel uvádí fakta, tak neuvádí. Jen mýty, legendy, dohady, pohádky a spekulace. Fakta o dnešku budou k mání až se otevřou archivy a to je za padesát let.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 17:55:12 27. 08. 2011
default.png
Brrr, Karle, kde jsi zase došel na ten Izrael? Neodpovídej, nezajímá mě to, tfuj tfuj tfuj!!!!

Protikorupční vláda složená z nejméně jedné strany, o které všichni vědí že je to banda zlodějů - ODS a dalších dvou stran, které mají u sebe spousty těch, co se neprotlačili ke korytu v ODS - TOPka a VV má i jednoho Napoleona. Tady snad nikdo nečekal, že se něco hnedka změní z voleb na volby.
Nezmění se nic ani po dalších volbách, protože i ta debilní ČSSD bude pokračovat ve škrcení výdajů i přes veškeré svoje sliby rozdávání sockám a nýmandům, kteří je budou volit ve velkém.
Oni, Petr nebo Pavel, mají jediný zájem a to nechat nás všechny nahrabat na hromadu, z které budou moci zase krást.

Museli bychom se vrátit do dob domluveného divadla na nás blbečky v roce 1989, kdy si bolševik zajistil beztrestnost a rozkradení státního majetku za pomoci zerzavého drrramatika. Do pekla se odebere komunistická bestie Švorcová a v televizi a novinách má medailony. To je totéž jako kdyby Němci dávali takové medailony pravé germánské ženě Evě Braunové nebo nebo schopnému plánovači Albertu Speerovi.
Jsme prostě v prdeli, pane hrábě.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ZRUŠENO NA ŽÁDOST UŽIVATELE 16:20:55 27. 08. 2011
default.png
KAREL-150 [2011-08-27 14:34:10]: Karlíku, některé věci se dají léčit a některé ne .-)))...a přece nevyházím všechny maskoty.. jednoho si chci nechat .-)))

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu KAREL-150 14:34:10 27. 08. 2011
Karel.150.jpg
APPALACIO [2011-08-26 19:47:27]: A jak to vyléčíš? Že by hlasováním?.-)) A hlasoval jsi někdy pro vyléčení nějaké příčiny nějakého negativního jevu ve společnosti?.-)) Mě se například líbí, když lidé zvedli ruce pro tuhle protikorupční vládu, to by mě rozesmálo jak velkou odpovědnost si ti lidi ukráli..:D

ANDRAS [2011-08-26 19:54:22]: Tolik vstřícnosti si snad ani nezasloužím..:-)
Mě je jasné, že já sám nezměním nic, ale snažím se lidem otevřít oči, že zlaté tele jim štěstí nepřinese. A tedy na různých diskusních fórech při všem tom studiu se snažím s lidmi diskutovat, aby jak píšeš se nad tím zamysleli, a stali se tedy uvědomnělými. Dále jsi napsal, že by se tak jako já měli zamyslet lidé, kteří tuto společnost vedou.

Zde je obrovský prostor pro něco co málokterý smrtelník uváží.

A to ten, že lidé kteří tuto společnost vedou a nejsou to zkorumpovaní politici, ji vedou skutečně tak jak ji chtějí vést a že přesně vědí proč společnost vedou tak jak ji vedou a moc dobře vědí kam ji vedou. Je docela legrace kolik lidí v současnosti vyznává Satanské devatero ze Satanské bible, nemůžeme se pak divit kam společnost kráčí, ale tohle je skutečná vůle elity. Vím, že si teď beru velké sousto, ale jak jsem řekl, světu všeobecně vládne nemorálnost a nemravnosti a ti co mají v rukou moc to rok od roku zhoršují. Uvedu jen něco málo o co se elita dozajista pokusí v blízké budoucnosti a to je přesunutí světové moci z USA do Izraele, plán se již rozjel, podívejte se jaké státy, které sousedí s Izraelem a jaké s nimi má USA vztahy, proč tam chtějí přesunout světovou moc si nechám také pro sebe. Ale možná až se tak stane, tak se zamyslíte trošku hloubš o tom o čem jsem tu mluvil, dost možná však už nebude mnoho alternativ jak v této době prosadit myšlenku "dobra".
Dále s tebou Andrasi souhlasím, a opět upozorňuji na to, že vyvolat občanské nepokoje je jejich záměr a to klidně i s útoky na orgány státní správy, daleko lepší však pro ně je poštvat střední a chudou třídu proti menšinám a to na podkladě politiky, která byla státem aplikovaná. Nevěřil by jsi informacím, které mám o nepokojích v Anglii nebo masakru v Norsku, ale i jiných světových událostech, to tu rozhodně ale ani rozvádět nebudu, protože by to bylo sáhodlouhé dohadování.
To, že je ti útěchou, že v některých zemích se mají ještě podstatně hůře také není moc mravné, ale ani moc rozumné. Jde o to, že přestože stát dluží nehorázné prachy tak potřebuje stále více a to i přes veškeré škrty, které zpomalují ekonomiku a zvyšují nezaměstnanost, a přestože o finálním řešení nikdo nemluví, tak elita absolutně přesně ví co se bude dít, no a dost možná tu zažiješ to co zažívali nebo zažívají lidi v tebou jmenovaných národech. Rozhodně se tomu nikdo nesnaží žádným rozumným nápadem vyhnout a lidé jsou dále štváni sami proti sobě.

APPALACIO [2011-08-27 09:49:44]: ..to snad ani nestálo za komentář, hm?:D

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ZRUŠENO NA ŽÁDOST UŽIVATELE 09:49:44 27. 08. 2011
default.png
ANDRAS [2011-08-26 20:11:34]: a napsal jsem snad něco jiného?.... jen něco o tom, že cenu největší osiny v zadku převzal Karel-150 .-)))))

se zbytkem s tebou souhlasím

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ANDRAS 20:11:34 26. 08. 2011
Andras.jpg
APPALACIO [2011-08-26 19:47:27]:

Musím se Karla zastat. On alespoň nad problémy přemýšlí, a zdroje, které uvádí, jsou sice zdroji občas spekulativními, ale i částečně důvěryhodnými. Narozdíl od denvera, který nebyl schopen uvést konkrétní fakta, racionálně uvažovat a posuzovat informace, Karel de facto racionálně diskutuje, a i když ho považuji za nenormálního, stejně jako sebe, tak jeho názory si vyslechnu rád, i když s nimi v naprosté většině nemohu souhlasit:-)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ANDRAS 19:54:22 26. 08. 2011
Andras.jpg
KAREL-150 [2011-08-26 18:28:42]:

Karle, víš, kde to všechno mám?;-)) tady:

http://www.youtube.com/watch?v=yYvI4wT5Z5I

Ne, vážně je to strašné, že se snažíš zamýšlet nad problémy společnosti, především nad počátky problémů. Ale zrovna ty, nezměníš vůbec nic. Takto zamyslet by se měla většina veřejnosti a lidé, co ji vedou. Apropo dle mého názoru, kdo by měl brát vážně slova pana premiéra, že v Mašínech ztrácíme hrdiny, kteří mohou být příkladem celé naší společnosti, tak by měl začít útočit na orgány státní správy a na představitele státu. To je hrozná představa, že volby vyhraje ad absurdum radikální levice, a ty, kteří by vraždili dnes sloužící policisty a představitele státu budou oslavovat. Karle, z dnešní doby je prostě na zvracení i mě. A po pár marných pokusech něco změnit, se už jen směji z čirého zoufalství, jak zde vše nefunguje....ale neboj, útěchou mi je, že třeba v Gruzii, Arménii, Kongu a dalších podobných zemích je to ještě horší:-) Zlátý císař Karel I., měl dostat šanci.....

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ZRUŠENO NA ŽÁDOST UŽIVATELE 19:47:27 26. 08. 2011
default.png
KAREL-150 [2011-08-26 18:28:42]: tys převzal štafetový kolík po Denverovi.. to nic.. to se dá léčit...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu KAREL-150 18:28:42 26. 08. 2011
Karel.150.jpg
Tak teď napíši něco totálně off topic, týká se to toho, jaká objektivita se k nám dostává, což jsem tu tuším konzultoval s Andrasem, no možná dostanu BAN, ale pokud to zachrání život někomu koho milujeme, tak prosím. Dnes vyšel tento článek:

http://www.novinky.cz/zena/zdravi/242580-svetem-hybe-rozruch-kolem-vitaminu-d.html
zde je ještě odkaz na rok starý článek:
http://www.novinky.cz/veda-skoly/210981-novou-zbrani-proti-alzheimerovi-muze-byt-obycejny-...

..kdybych na něco podobného poukazoval před pěti lety byl bych vysmíván, že vidím konspiraci mezi farmaceutickými společnostmi, a přece v tomto dokumentu jsou náramně popsány účinky vitamínů:

http://www.mustwatch.cz/film/food-matters/

No chce to asi více iniciativy než jen sedět doma se svěšenou hlavou a dívat se na TV nebo do novin, aby člověk mohl hodnotit a poznat pravdu, ale to mnozí radši své blízké oplakají a budou se dál honit za nesmyslem a vysmívat a urážet ty kdož se snaží poznat pravé příčiny tohohle bordelu.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio