Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

(REDAKCE)

Bude se vylučovat? Rozhodnou o tom aktivní čtenáři webu
Pravidlo 1. Mluvit k věci
Foto: P-CZ

Pokud jste pravidelnými návštěvníky webu policista.cz, víte, že jedním z principů, na kterém staví, je absolutní otevřenost v diskusích a debatách. Vy, čtenáři a čtenářky, většinou policisté, jste dokázali, že tenhle princip je životaschopný – přesto, že v debatách často létají pořádné jiskry, i v těch nejvypjatějších chvílích jste se dokázali až na úplné výjimky udržet v přijatelných mezích. Vývoj v posledních měsících nás nicméně nutí k mírné regulaci debat na webu.

Autor: redakce
Publikováno: 21. 08. 2011
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu ANDRAS 16:00:56 22. 08. 2011
Andras.jpg
DENVER [2011-08-22 11:27:12]:

§2 z. č. 273/2008 Sb.
Policie slouží veřejnosti. Jejím úkolem je chránit bezpečnost osob a majetku a veřejný pořádek, předcházet trestné činnosti, plnit úkoly podle trestního řádu a další úkoly na úseku vnitřního pořádku a bezpečnosti svěřené jí zákony, přímo použitelnými předpisy Evropských společenství nebo mezinárodními smlouvami, které jsou součástí právního řádu (dále jen „mezinárodní smlouva“).

Denvere, toto jsou zákonem stanovené úkoly policie, a ty s tím nic nenaděláš.

K policii většina lidí chodí proto, aby bojovala s kriminalitou, prosazovala zákonnost všemi dostupnými zákonnými prostředky a pomáhala lidem, kteří jsou v ohrožení, či potřebují pomoc policie proti kriminálním živlům.

Policie nikdy nebude sloužit lidem jako jsi ty, protože jste na té špatné straně zákona. Proti takovým lidem, se musí zákonem bojovat.

Já osobně třeba nenávidím bezpráví a nespravedlnost. Ty jsi prostě doopravdy dementní. A denvere, dementní není sprostá urážka. Je to vyhodnocení tvého psychologického profilu za ta leta, která tě zde, na těchto stránkách studuji. Ale nezoufej, ty za to nemůžeš, už jsi se tak narodil. Apropo, pamatuješ, jak jsem vyhodnocoval tvůj profil společně s jednou mou známou psycholožkou? Ta tě do kvoecifientu demence pasovala rovněž, jako já.

Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CARL-PHILIP-2 15:37:02 22. 08. 2011
Carl-Philip-2.jpg
Dobrého dne všem. Ještě do včerejška jsem Denverovi chtěl dát sám za sebe šanci. Po přečtení dnešních komentářů jsem ale změnil názor.

Denvere, kam se hnu tam mě pronásleduješ a předhazuješ mi že bych se za sebe měl stydět. A to jenom proto že nesdílím stejný názor a pohled na život romáků jako ty.

Jsem hodně trpělivý a myslím že i chápavý člověk. Dokážu diskutovat i když ten druhý má odlišný názor. Ale s Tebou to bohužel nejde. Když Ti dojde argument, dokážeš akorát lidi urážet, nadávat, pošklebovat.

Chováš se jako malé dítě! Cituji:" Proč jste mi vymazali příspěvky a Carlovi ne???? "
"No tady je to takovej hnus,že jsem tu poblil několikrát,nestydím se za to a klidně to přiznam." Cožpak takhle se chová dospělí chlap?? Příjde mi že si tu dopisuju s teenagrem co nemá nic na práci a vysedává u compu.

Můj pohár trpělivosti přetekl. Nemám čas ani náladu se tu pořád dohadovat. Tohle je můj poslední příspěvek na těchto stránkách. Alespon do té doby nežli situace s "panem nepřizpůsobivým" bude vyřešena.

Jinak jsem se tu dozvěděl spoustu zajímavých a přínosných informací, které určitě rád předám a zužitkuju.
Za to bych chtěl všem ostatním poděkovat.


Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu MYTHOS 14:30:01 22. 08. 2011
mythos.jpg
Denvere, že tě to baví. Běž raději ven nadýchat se čerstvého vzduchu. Co je internet internetem, tak nám vznikla nová rasa: on-line heroes. A příslušníci této rasy se množí bleskovou rychlostí.

Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 12:44:02 22. 08. 2011 blokovaný
default.png
APPALACIO [2011-08-22 12:09:46]: :-)))),SPÍŠ SE CHOVÁ JAK MALÉ DÍTĚ REDAKCE,KTERÉ SE MI SNAŽÍ UMLČET A NEMÁ ANI TU SLUŠNOST MI ODPOVĚDĚT.NEJVÍC MI FASCINOVALO,ŽE JSEM SNAD POSLEDNÍ KDO SI DOVOLÍ KRITIKU.....

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 1)
Poslat zprávu ZRUŠENO NA ŽÁDOST UŽIVATELE 12:09:46 22. 08. 2011
default.png
DENVER [2011-08-22 12:00:58]: Ne Denvere, ty to asi nechápeš.. není do dobré a nebude.

A soucit nehledej. Co kdo o tobě napsal mě až tak nezajímá. To co jsem o tobě napsal já je pravda, nikdy jsem tě neurážel, na všem si trvám, do posledního slova, neboť vše jsem myslel vážně a stojím si za tím!!

Aplikuješ tu sebelítost a neustále se snažíš o soucit u lidí, které nazýváš vrahy, rasisty, nacisty, asociály atd.

Denvere, ale pro tebe život nekončí. Tak nějak nechápu, proč ztrácíš i ty zbytky hrdosti, které někde tam vzadu v lebce máš, a snažíš se zde zůstat i když ti drtivá většina naznačuje, že nejsi vítán.

Vždyť o nic nejde, najdi si jiné fórum, nebo lépe, najdi si živé "kamarády" a buď s nimi. Žij reálný život, ne ten virtuální.

Pořád nechápu ani tvé reakce v tomto vlákně. Pořád se loučíš, pořád se snažíš upoutat pozornost buď výkřiky, nadávkami nebo lítostí... Denvere, takhle se však chová tříleté dítě, ne dospělý člověk!!!!

Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 1)
Poslat zprávu DENVER 12:00:58 22. 08. 2011 blokovaný
default.png
APPALACIO [2011-08-22 11:48:18]: TY VÍŠ VELICE DOBŘE JAKÉ VÝRAZI SE TADY NA MNE POUŽÍVALI A NA JINÉ LIDI,BĚŽNĚ REDAKCE DĚLALA,ŽE NEVIDÍ,KDYŽ JSTE MI TADY NADÁVALI DO KRETENŮ,ZMRDŮ,ŠPÍNY,SVOLOČI,DEMENTŮ ATD.ALE JAK ŘIKAM,ONO NA KAŽDÉHO DOJDE....

Takže ještě jednou "vše dobré","kamarádi".

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 1)
Poslat zprávu JAMESCLC 11:59:02 22. 08. 2011
default.png
APPALACIO [2011-08-22 11:36:20]:
JJ chápu, mno zvolil si svou cestu a evidentně v ní hodlá pokračovat, ale tak třeba opět prášky začne brát pravidelně a zaregistruje se na forum hasic.cz a začne se jich dotazovat proč jezdí hasit požáry budov, když přece žhář nemůže za to že nemá na rohlík:D

Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 1)
Poslat zprávu ZRUŠENO NA ŽÁDOST UŽIVATELE 11:48:18 22. 08. 2011
default.png
DENVER [2011-08-22 11:46:34]: Ano Denvere... svatá pravda ... a kupodivu... došlo právě na tebe... sváta pravda Denvere. Na sklonku tvého netového Denverovského života jsi prozřel.

Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 1)
Poslat zprávu DENVER 11:46:34 22. 08. 2011 blokovaný
default.png
APPALACIO [2011-08-22 11:36:20]: ONO NA KAŽDÉHO JEDNOU DOJDE......

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 1)
Poslat zprávu ZRUŠENO NA ŽÁDOST UŽIVATELE 11:46:13 22. 08. 2011
default.png
DENVER [2011-08-22 11:29:30]: Dovolí si odpovědět za redakci. Asi proto, že nešlo o urážky, ale prosté konstatování a pojmenování reality. Pokud někdo krade, tak je zloděj, byť by ho to uráželo. Když někdo podvádí, je prostě podvodník, byť pro dotyčného to bude opět urážející.

I Ústavní soud konstatoval, kdo působí veřejně v určitém tématu, okruhu, musí snést vyšší míru kritiky svého názoru, než ten, který je pouze konzument podobných informací.

Koneckonců jsem tuto argumentaci použil u Správního orgánu a ten sice nelibě, ale musel mé tvrzení akceptovat.-))) (doporučuji mnohým si toto poznamenat a v případných sporech řádně využít). Citací ÚS najdete na netu mnoho.

Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio