Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

(REDAKCE)

Bude se vylučovat? Rozhodnou o tom aktivní čtenáři webu
Pravidlo 1. Mluvit k věci
Foto: P-CZ

Pokud jste pravidelnými návštěvníky webu policista.cz, víte, že jedním z principů, na kterém staví, je absolutní otevřenost v diskusích a debatách. Vy, čtenáři a čtenářky, většinou policisté, jste dokázali, že tenhle princip je životaschopný – přesto, že v debatách často létají pořádné jiskry, i v těch nejvypjatějších chvílích jste se dokázali až na úplné výjimky udržet v přijatelných mezích. Vývoj v posledních měsících nás nicméně nutí k mírné regulaci debat na webu.

Autor: redakce
Publikováno: 21. 08. 2011
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu ZRUŠENO NA ŽÁDOST UŽIVATELE 11:36:20 22. 08. 2011
default.png
JAMESCLC [2011-08-22 11:24:58]: Když se nad tím zamyslím, nelze mu upřít občasné světlé chvilky. Ale asi to bude spíš tím, že jeho široký záběr témat scvrknutý do několika se opakujících se frází, na základě zákona pravděpodobnosti, byl v některých chvílích aktuální. Něco jako, když hodím do místnosti dva gumové míčky, tak se zákonitě jednou musí potkat. Tak se stalo i u Denvera, že se mu občas myšlenka potkala s tématem na zdejším fóru....


Mrzí mě na něm jedna věc, že své léky nedokázal brát pravidelně, dle recepisu, aby své světlé chvilky udržel. Takto si způsobil mnohé tělesné havárie a bohužel jeho "zvrácenosti" jsme zde museli konzumovat my.

P.S. Denvere, pokud dáváš do uvozovek své přátele a poděkování, tak uvozovkami se mění význam těchto slov. To znamená, byť možná i upřímná rozlučka, ve skutečnosti znamená v tvém podání, urážku těchto osob. V tvém případě tě to ale nemusí mrzet, neboť s největší pravděpodobností, rovnající se jistotě, nikdo takový zde již není.

Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 11:29:30 22. 08. 2011 blokovaný
default.png
REDAKCE,STÁLE NEMAN OD VÁS ODPOVĚD,PROČ VÁM NIKDY NEVADILO SPROSTÉ URÁŽENÍ MOJÍ OSOBY A I JINÝCH LIDÍ!!!!!!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 1)
Poslat zprávu DENVER 11:27:12 22. 08. 2011 blokovaný
default.png
JEN ZÁVĚREM CHCI TADY "PODĚKOVAT" VŠEM SVÝM "PŘÁTELŮM",které jsem tady poznal."Bezvadné dobré a hodné lidi,se silným sociálním cítěním,kteří šli k policii proto,že nenávidí fašismus,rasismus,neonacismus,policejní násilí a chtějí pomáhat sociálně slabým lidem.Každý den svádí tvrdé boje s ultrapravicí."

Mějte se "krásně", "kamarádi".

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 1)
Poslat zprávu JAMESCLC 11:24:58 22. 08. 2011
default.png
APPALACIO [2011-08-22 11:18:15]:
Tak to mě moc těší, jsem Váš věrný fanoušek pane Srstka:)

JJ nemůžu nic než souhlasit, Denver toto všechno dovedl k dokonalosti a ani v soudný den, kdy se blíží jeho osudný konec, nepřestane a jede dál. No aspoň to usnadní všem co o něm budou rozhodovat.

Jen tak přemýšlím, napsal jsem někdy Denver za ty roky co zde působí něco zajímavého co by stálo za povšimnutí?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ZRUŠENO NA ŽÁDOST UŽIVATELE 11:18:15 22. 08. 2011
default.png
JAMESCLC [2011-08-22 11:04:56]: ....máš mě .-))))) jsem to já.

Neskutečně mě fascinuje, jak se někdo dokáže takto veřejně zmítat v křeči, bez špetky pudu sebezáchovy, bez snahy sebereflexe. Jak někdo dokáže apelovat na svědomí ostatních, když sám se dopouští neskutečných zvěrstev.

Moderní doba hold postoupila a i takové věci lze dnes zažít on-line .-))) Je to taková reality show .-)))

Denvera, ANO, opravdu si budu psát co budu chtít!! Určitě mi nezkazíš moji radost z tvého blížícího se osudu tím, že tady budeš tapetovat svá další "prohlášení"..

Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 1)
Poslat zprávu DENVER 11:10:54 22. 08. 2011 blokovaný
default.png
APPALACIO [2011-08-22 10:45:05]: No tady je to takovej hnus,že jsem tu poblil několikrát,nestydím se za to a klidně to přiznam.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu JAMESCLC 11:04:56 22. 08. 2011
default.png
APPALACIO [2011-08-22 10:45:05]:
Kua že ty jsi ve skutečnosti Srstka!!!:)))

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 1)
Poslat zprávu DENVER 10:54:47 22. 08. 2011 blokovaný
default.png
APPALACIO [2011-08-22 10:45:05]: Mne už je to fuk,piš si co chceš,jen osud o nás rozhodne.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 2)
Poslat zprávu ZRUŠENO NA ŽÁDOST UŽIVATELE 10:45:05 22. 08. 2011
default.png
Prosím všechny zainteresované, pospěšte si!!!! Nevidíte, že tohle téma je vlastně týrání zvířátek? Nechápete, jak si může vlastně redakce nějakého serveru dovolit takto týrat zvířátko Denvera, který chudák, ač ví co ho čeká, se neustále snaží si zachránit krk ve stylu pohádky "bavte se s volem o pátku, když ve ve čtvrtek na porážku"....

Pospěšte si, ať už to má za sebou a netrápí se, vždyť se to fakt nedá číst, jak v záchvatech strachu kope kolem sebe.. ještě si ublíží.

Takže kdyby jste si ho náhodou někdo chtěl vzít domů... je milý, přítulný, nekouše, občas se jen poblinká a má schizofrenní tiky.... nenáročný na stravu a údržbu.... základní prvky poslušnosti sice nezvládá, ale dokáže imitovat jiné druhy zvířátek...zvládá základní úhozy na klávesnici, u PC je hrdina v reálu trochu bojácný... je čistotný, zbytky od stolu rád poklidí a rozdá.... ozvěte se redakci, která sdělí kontakt na příslušné odchytové pracoviště...

Souhlasím (+ 2)    Nesouhlasím (- 1)
Poslat zprávu JAMESCLC 10:31:46 22. 08. 2011
default.png
Mno tak jsem si přečetl celý článek.
Denvere ach jo! Možná, že kdyby si alespoň v tomto vláknu mluvil o sobě, snažil by ses obhájit sám sebe a ne sem zase tahal nečekaně zase problémy, které nemají s vláknem nic společného, uvažoval bych zda je vyloučení opravdu tou poslední možností. Pravda, poslední tvojí velkou show jsem aktivoval já, ano jde o to video s “neslušnými“ romy, tam jsem věřil, že budeš hodnotit situaci jako slušný člověk a odsoudíš jejich chování, nestalo se. Místo toho si odvedl debatu k problémům sociálních dávek, dokonce jsi vytáhnul i holocaust, kauzu v Brně atd…

Článek redakce napsala bezvadně, nikoho konkrétního nejmenovala a podívejme kdo se ozval jako první?
Ano, Denver a dokonce obvinil redakci z trestné činnosti:D

Hochu, opravdu se nad sebou zamysli, pokud takovým způsobem budeš i nadále ventilovat své "názory" nikdy Tě nikdo nebude brát vážně. I kdyby si řekl sebelepší názor, musí to mít nějakou úroveň a musíš být schopen ho věcně obhájit, což momentálně nejsi… (viz.toto vlákno)

PS: Dám Ti příklad Tvé argumentace.
DÍVEJ, DÍVEJ, DÍVEJ, DÍVEJ!!!!!!

http://www.novinky.cz/koktejl/242417-hostinska-nepoznala-kralovsky-par-a-poslala-ho-jinam....

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio