Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

(REDAKCE)

Bude se vylučovat? Rozhodnou o tom aktivní čtenáři webu
Pravidlo 1. Mluvit k věci
Foto: P-CZ

Pokud jste pravidelnými návštěvníky webu policista.cz, víte, že jedním z principů, na kterém staví, je absolutní otevřenost v diskusích a debatách. Vy, čtenáři a čtenářky, většinou policisté, jste dokázali, že tenhle princip je životaschopný – přesto, že v debatách často létají pořádné jiskry, i v těch nejvypjatějších chvílích jste se dokázali až na úplné výjimky udržet v přijatelných mezích. Vývoj v posledních měsících nás nicméně nutí k mírné regulaci debat na webu.

Autor: redakce
Publikováno: 21. 08. 2011
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu JAMESCLC 17:40:21 24. 08. 2011
default.png
HAMMER [2011-08-24 16:19:29]:
Hammere naprosto s Tebou souhlasím v této větě "Spousta lidí má problém chápat nejen mluvené, ale i psané slovo." Jsi totiž jedním z nich!

Appalacio Ti to myslím vysvětlil několikrát a ty to prostě nechceš pochopit. Zkusím to tedy já...

Tady nejde o to, že by Appalacio a další(včetně mě) s Denverem nesouhlasili, hádali se atd. není zde střet!!!
Ale o... teď dávej pozor: "FORMU PŘÍSPĚVKŮ".
Víš co to znamená?!

Možná Tě to překvapí, ale ač spolu v mnohém a hlavně co se týče doby před 1989 nesouhlasíme, pro BAN pro Tebe bych ruku nezvedl. Každý máme svůj názor a svůj pohled na věc, ale za to nikdo nikoho nevyhazuje! Kdyby, Tě snad někdo chtěl vyhodit, protestoval bych. To jsem, ale krvelačný rudoch vid?:D Zasloužím si vyset na kandelábru:D

Ještě bych možná, uvážil zda bude BAN Denverovi udělen podmíněně nebo nepodmíněně, ale pokud by Denver svůj styl okamžitě nezměnil tak bez hlasování udělit!

PS: Hammere "Spousta lidí má problém chápat nejen mluvené, ale i psané slovo." Takže, raději si to přečti znovu. Čest!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 16:19:29 24. 08. 2011
default.png
APPALACIO [2011-08-24 07:30:45]: Nepochopil jsem proč to jako překrucuju, když píšu opakovaně, že mám stejný názor jako ty. Mám ten silný pocit, že spousta lidí má problém chápat nejen mluvené, ale i psané slovo.

Že na jiných fórech je za kdeco BANán je pravda, ale na jiných fórech jsou taky lidi s životníma zkušenostma blízkýma nule, netolerantní, chovající se jako páni mezi hovny. Tady je to četnické fórum aneb lidi znalí, protřelí a zkušení a můj názor je ten, že četník by měl pracovat rozumem. Snadno, rychle, účinně.

Říkám ti ale, že po Denverovi jdeme my! Vytvoří se precedens, já se chytnu s rudochy a lenochy a ty s Karlem a jdeme. Ne že bych plakal, jen že se tyhle věci stále opakují.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu STEPA 08:44:36 24. 08. 2011
default.png
Dobré ráno po noční :)
Zajímalo by mě kdy je uzávěrka hlasování a dozvíme se výsledek. Celkem rád bych si tu zase četl normální diskuzi a nejen řešení denvera...:)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ZRUŠENO NA ŽÁDOST UŽIVATELE 07:30:45 24. 08. 2011
default.png
HAMMER [2011-08-24 06:15:46]: škoda, s tím tvým posledním příspěvkem jsi to zazdil....

To že mi vadí více uživatelů je v poho.. píšu, že mám za sebou roky na netu a podobných individuí jsem potkal, dokonce i osobně, s tím se vyrovnám...názory dokážu filtrovat a jak píšeš, když se mi někdo nelíbí, tak si ho nevšímám, resp. držím si odstup...potud to je v pořádku....

ale stále překrucuješ podstatu, která se týká Denvera

Ten tapetuje fórum... toto chování se standardně řeší BANem (zákazem přístupů).

Pánové, redakce rozhodla o tom jak se věc vyřeší. Pokud se vám to nelíbí, nikdo vás tu nedrží..to je ta demokracie. Máte-li potřebu něco sdělit, napište to, ohraďte se, učiňte kroky, aby se to změnilo. Pokud to nebude po vašem, máte demokratickou volbu, vydržet to nebo odejít....

Já s rozhodnutím vyhodit uživatele souhlasím a respektuji návrh redakce, jak to v rámci možností udělat demokraticky. Když to tady tak čtu, tak Denver má velkou šanci zůstat.

No vidíš hammere a já si myslím, že nejsem nepostradatelný, takže já se svobodně rozhodnu, že s takovým člověkem nechci sdílet jeden prostor. Já svoji hrdost spolknu a půjdu .-)))

Já vím, že ta demokracie někdy bolí, ale uvědomme si, že jsou hranice, které se nemají překračovat. Pokud to nevidíte, nebo nechcete vidět nebo máte hranici tolerance jinde, váš problém .-))))))

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 06:15:46 24. 08. 2011
default.png
APPALACIO [2011-08-23 16:23:21]: Appalacio, je to moc, máš recht, ale tohle ty přece musíš snášet i v práci. Jednat s lidma naprosto nesoudnýma, kteří neberou nikoho jen sebe.

Píšeš, že ti vadí i Karel. No vidíš, to je přesně to, čím to začíná. Karel tady ale kámo nepíše proto, aby se ti líbil. Já i s Honzadem vadím zcela určitě bolševickým tajtrlíkům, další vadí někomu jinému. Já vím že Denver je jiná třída otravnosti a demagogie, ale lidi nejsou takoví jaké je chceme mít.

Když se Denver přihlásí do týdne pod jiným nickem, budeme zase dva měsíce číst to samé a pak jej zase vyhazovat? Když se sem přihlásí někdo jako je Denver, zase budeme číst a zase hlasovat?

Proč to? Prostě přemáznout nevhodný off topic a jede se dál. Ty nechceš být otravován a nikdo jiný taky ne, ale řešení které nabízíš není zase tak dobře tento problém řešící, o to mi jde.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 06:09:43 24. 08. 2011
default.png
APPALACIO [2011-08-23 21:38:58]: V celém tvém příspěvku s tebou souhlasím.
Jen lepší řešení (ne jediné a jediné správné) vidím v tom, že mu admin ty jeho slova o chudáčcích Romech a sociálně slabých prostě vymaže.
Tady ti ale chybí podstatná věc. Píšeš:
"bohužel Denver se dočista zbláznil a neustále kopíruje ty samé příspěvky se stejným obsahem do všech vláken... Pak se u nehody dozvíme o sociálce, o dávkách, o tom, jací jsme rasisti. Jedno či dvakrát se to dá vydržet, ale pokud se dočítám neustále ty samé příspěvky ve všech vláknech a Denver na to byl snad stokrát upozorněn, tak SORRY, ale míra trpělivosti přetekla." Jo, bez polemiky je to tak, ale zapomněl jsi napsat něco jako že se pořád a pořád nachází někdo, kdo mu oponuje na pořád stejné žvachy.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CATANI 02:36:12 24. 08. 2011
default.png
Na urážky nereagovat, nevhodné příspěvky do chlívku s chybnými teoriemi a příspěvky polemizovat v mezích, ale rozhodně nikomu nezakazovat účastnit se diskuze či jej blokovat.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CIVIL 23:41:15 23. 08. 2011
default.png
Chápu :) tak je třeba nereagovat a snad to pomůže?Držím palce a chce to klid.:)Možná si potřebuje pokecat a nemá možnost.Můžu doporučit pro něj Parlamentní listy ,tam se může vyřádit je tam hafo témat a je to::)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ZRUŠENO NA ŽÁDOST UŽIVATELE 21:38:58 23. 08. 2011
default.png
CIVIL [2011-08-23 21:15:41]: Pokusím se ještě jednou nastínit podstatu problému, neboť evidentně myšlenka uniká. Každý ať má názor jakýkoliv. Nikdo nikomu nebere jeho názor, tedy, nejde o obsah, ale o formu.

Pokud je vlákno o pátračce, má se hovořit o pátračce plus mínus vše okolo, pokud je vlákno o nehodě, má to být o nehodě, pokud je téma o platech, bude to o platech...bohužel Denver se dočista zbláznil a neustále kopíruje ty samé příspěvky se stejným obsahem do všech vláken... Pak se u nehody dozvíme o sociálce, o dávkách, o tom, jací jsme rasisti. Jedno či dvakrát se to dá vydržet, ale pokud se dočítám neustále ty samé příspěvky ve všech vláknech a Denver na to byl snad stokrát upozorněn, tak SORRY, ale míra trpělivosti přetekla.

To je podstat problému, který se tu řeší. Pokud by si plácal játra na dané téma, tak se to dá vcelku vydržet, ale bohužel to on neumí a nechce umět. Tady mu nikdo neupírá jeho světonázor.

Bohužel, jeho kolovrátek je už příliš. Není to otázka týdne, měsíce, ale už několik let, takže znovu píšu SORRY, ale přišel čas to vyřešit.

Na druhou stranu, šanci zůstat má...... v každém případě se tu něco změní...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CIVIL 21:15:41 23. 08. 2011
default.png
Myslím ,že to ,že někoho vyloučite to moc dobré není.Proč tedy na toho člověka a jeho příspěvky reagujete.Já taky nejsem policista a vím,že neradi mezi sebe někoho pouštíte a vážně vás chápu.Vím ,že lidé se kvám policistům nechovají dobře a pro to ta reakce.Ale myslím si ,že ikdyž nesouhlasíte stím co píše,je to jeho názor a měli bychom to chápat .Každý má mít právo na názor a ikdyž ostatní mají jiný, neměli by to odsoudit.Je to jeho myšlenky ,jeho zkušenost.Možná jednou názor změní?!Co se týče sprosých nádávek ,tak bohužel je fakt ,že to některým tady uklouzne ,dá se to pochopit ,když je vážná situace.No a ještě ,to že si tu stěžujete ,je taky v pořádku ,ale taky si myslím ,že by se tu mohlo více mluvit jak by se mohlo vaši situaci zlepšít.Příklad,co tak oslovovat různé poslance ,že pokud vám stále snižují platy ,aby zrušili zákaz přivydělku.Oni taky mají souvislé stím ,že jsou v parlamnetu ,různé jiné placené aktivity.Tak proč vy né?Buď teda dát vám tolik ,aby to bylo důtojné,nebo aby zruší ,nebo rozšíří možnost ¨prací kde si můžete ve svém volnu přivydělat.Velice mne pobavilo to,že můžete provozovat uměleckou činost.Co tak tanec u týče?:)Je to fakt k smíchu.Už vidím vynervovaného poldu po tom svinstvu kterým denně projde ,jak se mu chce se umělecký vyjádřít.:)tak se omlouvám ,že jako civil si dovolují se tu sem tam ozvat.držím palce a nefňukat ,ale bojovat co?:)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio