Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Proč se u nás grázlům daří (REDAKCE)

Proč se u nás grázlům daří
ilustrační
Foto: internet

Za poslední čtyři měsíce se mi hned dvakrát stalo, že jsem byl zcela bezdůvodně napaden na veřejnosti jiným člověkem. Nebyl jsem v uniformě, tyto lidi jsem nijak neprovokoval a nikdy předtím jsem je neviděl. Oba incidenty skončily naštěstí pouze slovním vyhrožováním ze strany útočníků. Ale mohlo to být i jinak. Podobné incidenty se ovšem stávají i jiným lidem a jsou stále četnější. Proč tomu tak je?

 

Autor: Lukáš Heinz
Publikováno: 07. 11. 2011
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu TRAMTARA 22:25:21 07. 11. 2011
default.png
civil: K tomuhle by pomohla obdoba PS VB. Ano, spousta namítne, že se jednalo o donašeče a lidi, co si léčili ego. Někdy ano, ale z velké části to je i dnešní propaganda. Všude se dostanou mrchy. Bývali to i třeba důchodci, kteří chtěli něco udělat pro lidi a připadat si užiteční a aby měli něco na práci. Takhle třeba hlídávali na nádražích ve větších městech veřejný pořádek a ulevovali policii ve spoustě mechanických opakovaných únavně nudných činností, které ničí mladistvého ducha. A díky tomu nebyli ani na okraji společnosti, i když třeba nikoho neměli... Jenže dnešní politbyro je proti...

Já teda s sebou nosívám boxer, pro jistotu. A nůž nejen na obranu. Člověk nikdy neví a přeci jen mě ti OTOvé potkávají na cestě domů a hodně často i poznávají...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CIVIL 20:08:40 07. 11. 2011
default.png
Mohu jen říct ,že se to netýká jen těchto sociálně vyloučených lidí.Jak dřív jsem bez obav chodil v přirodě a samota mi vyhovovala ,tak se u nás ukazují party mldistvých ,kteří se velice nudí a rodiče nemají vůbec čas ,nebo zájem?,se zeptat co jejích dítka dělají,tak když potkám takovou bandu náctiletých ,co zatím házejí jen hnusným slovem ,ale kdo ví co je může napadnout.Nosí si provokativně plastové láhve s alkoholem a řvou ,ničí nač přijdou a budete se divit,někdy to jsou děti z docela tak zvaných slušných rodin.Tak se opravdu ve svých 60 letech z obavami otáčim ,zda je někdo nablízku a přemýšlím co by dělal ,kdyby se rozhodli mne napadnout.Tak ,že co dál.Neustále se to zhoršuje a nemylím,že represe ,je to jediné co by pomohlo.Mé děti měly vždy spoustu koníčku a sport o prázdninách nějakou tu brigádu,tak že na lumpárny čas nebyl.Dnes je vše drahé ,udajně i koníčky ,tak se pak nedivme ,že se děti nudí a roste to a jde i do dospělosti a většinou se ani nenaučí pracovat.Mé děti v určitém věku ,musely část prázdnin věnovat nějaké práci a to ,právě pro to,aby poznaly co je manuelní práce a vážily si věcí které dostávají a věděli co to obnáší a vážili si i práci lidí co dělají rukama .Mám 3 děti a všechny se živí poctivě a tak si myslím,že takové zkušenosti nejsou marné.Když děcka neví co je to práce ,jak si jí mohou vážit.Jak si takový uředník může vážit práce třeba obyčeného přidavače na stavbě ,neví co je to za dřina a naopak ,ten to člověk si někdy myslí,že uředničina je leháro,stéjně jako si lidí myslí,že poldové nic nedělají.Mělo by se vymyslet více nějakých praktických hodin pro studenty na středních školách i na vysokých ,aby s trochu udělali obraz co to vše obnáší.Tak přejí hodně zdaru a trpělivostí , stěmi co někdy né svou vinou byli špatně vychování.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu STENLI 19:06:22 07. 11. 2011
default.png
Na tohle bych si dovolil reagovat .. jediná možnost je pracovat na sobě, trénovat, trénovat a trénovat ... posilovna, boj atd. Všichni tady víme , že bezpečno na ulici neni a asi jen tak nebude, takže tohle je jediná možná investice do svojí ochrany . Jelikož sem postiženej tim, že bydlim v sociálně vyloučeném městě, tak vim, že to nebezepčí je o to větší. Dál je třeba být na pozoru a pomáhat napadeným kolem sebe , nebýt lhostejní ..a teď nemám na mysli řeči, jako že i mimo službu jsem povinen zakročit , ale to , že pomoct musí být otázka cti pro nás všechny . Držme při sobě a pomáhejme si !

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DOMINIKA 15:43:38 07. 11. 2011
dominika.jpg
:-)))Neopakovat,neopakovat,neopakovat.Moje chabá nervová soustava,by to nemusela snést.Z čistoty srdce,doporučuji
dobrého psychiatra,dnes už dokážou upravit do podoby lidské určitě už i Váš případ Humanito,psycholog ne,ten na takový kanón jako jste vy asi nestačí.Doporučuji,abyste si ten Váš výplod nechal zhudebnit,bude to cajdák,že jedno oko nezůstane suché..
HONZAD [2011-11-07 14:43:15]: Moc povedený odkaz,zhltla jsem to jedním dechem,to že člověk musí být připraven přijmout následky je jasné,když se budu bránit a půjde mi o život,následky v tu chvíli já řešit nebudu,i idyž mi prolítl hlavou ten strašák,za sebeobranu,trest.Ale pud sebezáchovy je silnější.Mě je ale stejně nejmilejší pepřák a tím nikoho nezabiju:)
Nůž by nešel,nevím to už by mi nějak nešlo a hlavně,s mou šikovností,by mi ho útočník sebral a je po mě.
Hezký den

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 1)
Poslat zprávu X 15:22:10 07. 11. 2011
default.png
:-):-):-):-) repeat,repeat, repeat:-):-):-)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 1)
Poslat zprávu HUMANITA 15:19:30 07. 11. 2011 blokovaný
default.png
DOMINIKA [2011-11-07 14:17:10]: Nemam vám na co odpovídat,jen vám řeknu,že se člověk někdy splete v člověku druhém,má ho čestného člověka,který nenávidí násilí,je to doobrák který by nikomu neublížil,nenávidí ultrapravici a nakonec člověk zjistí,že ten člověk neni takový dobrák jak se zdálo....

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HUMANITA 15:15:26 07. 11. 2011 blokovaný
default.png
DOMINIKA [2011-11-07 14:17:10]: Většina těch lidí,kteří ty bojové sporty dělají,tak jsou dobráci,kteří by raději nechali ublížit sobě,než aby ublížili druhému a bezdůvodně by neublížili UŽ VŮBEC.Většina z nich jsou velcí humanisté,TAKŽE SI ČLOVĚK NEDOVEDE PŘEDSTAVIT,ŽE BY TŘEBA CHODILI VYBAVENI PO ULICI NĚJAKOU ZBRANÍ.....

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HONZAD 14:43:15 07. 11. 2011
honzad..jpg
zroovna pekne k tematu :-)

http://www.dfens-cz.com/view.php?cisloclanku=2011110602


a nepochybuji ze tenhle blog je pro pana stop-vsemu, humanita atd. primo ukazkou mista nebezpecneho ultraneonacisticke neoultrapracvicoveho spiknuti :-)))

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 1)
Poslat zprávu DOMINIKA 14:17:10 07. 11. 2011
dominika.jpg
HUMANITA [2011-11-07 13:58:18]: Ještě jste mi neodpovědělna otázku Mr.Denver..Odpověď už není třeba,je nad Vaše síly být alespoň trochu objektivní a ano dokážete jen plácat pořád dokola.Ve jménu Humanity,by si Vás mohli hoši z kickboxu,vzít trošku do parády,až budete zase mapovat
ty kluby:)Tím končím..

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HUMANITA 13:58:18 07. 11. 2011 blokovaný
default.png
Problém je v tom jakým způsobem je u některých lidí v ČR vyšetřovaná sebeobrana,jistě všichni známe lidi,kteří například dělají bojové sporty a hodně toho zneužívají.Já se osobně zabejvam už dlouho mapováním klůbů například kicboxu v Praze a vím velice dobře co tam je často za "lidi",kteří nemají vůbec problém to proti někomu použít.Hodně těch lidí sympatizuje s ULTRAPRAVICÍ.A problém je pak v tom,kdo jejich jednání vyšetřuje,že se dá často udělat sebeobrana z něčeho,co sebeobrana NENI.Nedávno jeden tendle z.rd zabil člověka.Mimochodem chodil do klubu,kam chodí i pražští strážníci a policisté.(k Macháčkovi).

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio