Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu N 21:27:41 21. 01. 2012
default.png
opravdu by mě ještě zajímalo, co ta osoba která se za mě zde vydávala, napáchala mým nickem, fotkou... za "škody"

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu N 21:19:39 21. 01. 2012
default.png
prosimvás !!! po nějaké době jsem se chtěla přihlásit a zjištuju, že můj profil !!! fajnyday1 mi byl jak zde vidím ukraden nějakou osobou, píše zde a vydává se tu za mě a použil i mou fotografii !!!! že se to stane zrovna na těhle stránkách mě upřímně zklamalo... ráda bych zjistila kdo teda tohoto zneužil, ale asi se mi to nepodaří......nevím.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PINON 09:34:08 29. 11. 2011
pinon.jpg
Navíc jak napsal generační špunt, tyhle podělané čísla byli jako pomsta za supr práci SPJ a ostatních krajánků, kteří dost makali v mrzkých podmínkách při opatření MMF, včetně nesmyslných rozkazů, kdy někteří museli sledovat jak kolegové dostávají nakládačku včetně samozřejmé likvidace služební felicie, ačkoliv dva busy z Hradce chtěli provést zákrok proti 20 dementům silným za zdí tupého stáda atd ...... Ty čísla tam byli pouze pro feťáky co výzvám nerozuměli a dodatečně pro OVK a IMV, aby vykázali činnost a uznali některé stížnosti, kdy každý během týdne měl dost a konec v nedohlednu ......

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PINON 09:23:56 29. 11. 2011
pinon.jpg
S těmi záznamy bych to neviděl jako dobrou myšlenku v tom smyslu, že už jsem viděl hlupáky z IMV, jak zákrok vyhodnotili dobře, ale nad rámec stížnosti zjistili, že tento záznam je pouze soukromí a navíc bez souhlasu natáčeného a v tu chvíli je spíš na obtíž, proto mi trochu uniká ta sebevědomá úvaha, že se jedná o dobrou investici ....... a co jsem zjistil za těch xx let u sboru, jiný kraj a jiný mrav. Za co by jsi v Praze dostal flastr, tak v okolí jsi hrdina s návrhem na odměnu ....

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu GENERACNI-SPUNT 11:03:05 27. 11. 2011
default.png
Ne dobře nás zase ten blb vyhecoval! Teď si dá u compu trávu, a bude se třískat palicí o klávesnici.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PAVEL-J-BILY 19:11:14 25. 11. 2011
Pavel J. Bílý.jpg
FAJNYDAY1 [2011-11-24 17:24:43]:
Denvere, poprosím tě o jednoduchou odpověď na jednoduchou otázku: Jsou podle tebe policisté lidé, nebo ne? Z tvého příspěvku ("tvrzení dvou policistů proti tvrzení člověka") usuzuji, že nás za lidi nepovažuješ. Jinak - jak už ti napsali jiní - za tvůj několikastránkový dopis nikdo kameru nekoupí, a to ani jednu jedinou. Naopak spousta policistů si minikamery kupuje ze svého, aby mohli vychcaným hajzlům prokázat čeho se dopustili a jak o tom pak ještě lžou, když obviňují zakročující hlídku z nezákonného jednání. Prostě si krejou záda. A za své - to opakuji, kdybys to náhodou poprvé přehlédl...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CHIP 21:20:47 24. 11. 2011
Chip.jpg
Denver! Chyběl jsi nám, chlapče!:-)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu JONESIX 20:20:04 24. 11. 2011
default.png
jo FAjny, kdyby si mí sto dopisů poslal radši ty kamery. Vnitro nemá na toaleťák, natož na nějaký kamery pro každou hlídku. Státní policajti, pokud maj kamery, tak jsou ve většině případů jejich, tak nechápu kde bereš jistotu, že tam byl zrovna majetný hlídkař se svojí kamerou.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu STENLI 19:00:44 24. 11. 2011
default.png
víš Fajny, to je přesně to, proč je tahle společnost na tak zkurvený úrovni, kde je ... Ptž kde jakýmu kriplovi se spíš věří, něž poldům !

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu GENERACNI-SPUNT 18:54:28 24. 11. 2011
default.png
No nevím jestli z tvého výtoku nemám BLEJT, ale svého času kvůli slabozrakých smažkám z "Občanských právních hlídek" na MMF (pro vopruzy - Mezinár.měnový fond), vymyslel tehdejší "brněnský "náměstek Tomáška,ty velká služ. čísla na čerňáky.Tak že si "staré páky museli na čerňáky našívat další sucháč.Tak nezoufej, třeba nějaký další novátor vymyslí nějaké kamery.Třeba něco jako "ledkové" čelenky.Až na to někdy budou love!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio