Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu XYKAN 19:01:38 23. 11. 2011
default.png
Chlapi, nedělejme předčasné závěry.. Pokud proti poldům vystartuje ozbrojený pachatel, je použití zbraně zcela oprávněné.. Nemáme dostatek informací, nebyli jsme na místě.. Měl by se dát prostor i jeho kolegům a pak budeme o kapanánek moudřejší.. Co když se chtěl pachatel vzdát a zbraň předával policistům s prstem na spoušti?? :-) :-)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu STENLI 18:28:44 23. 11. 2011
default.png
takhle to dopracovala tahle generace kriplů ! Polda je na ulici doprdele svatej a kdo se odváží útočit na poldu, musí počítat s tim nejtvrdšim postupem . Jenže díky těm všem inspekčním , kontrolním, bojovníkům za lidská práva a podobnejm zbytečnejm zmrdům to dopadá tak, že se kluci v Liberci radši nechaj skoro zlynčovat od cigánů , než aby použili sl. zbraň. Nikdo z nás na ulici neni dement, všichni jsme prošli psychotestama, školeníma atd. , takže nikdo z nás si nebude střílet jen tak na zdařbůh. Každá střelba má svoje opodstatnění. Kurva frajer měl zbraň, útočil ..co měl jako dělat ten polda ...

Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu JOHN158 12:17:35 23. 11. 2011
john158.jpg
Je to humus a zvěrstvo, stejně jako případ z Brna s tím umřelým vietnamcem.. prostě zmanipulovaní SZ, zmanipulovaní Soudci a do toho IMV která hledá a navrhuje důkazy jen v neprospěch policisty..opravdu motivující..

Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PAVEL-JP 22:17:03 22. 11. 2011
default.png
MARTIN1 [2011-11-22 19:55:24]: nic než souhlas, pravdu máš, akorát že polda kterýho se to dotkne si právníka kešuje ze svejch úspor a zažije celkem dlouhodobej stres, nehledě na to že když už tš jednou dělali, tak se to s tebou potáhne jak smrad za tchořem.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PAVEL-JP 22:12:20 22. 11. 2011
default.png
HAMMER [2011-11-22 17:08:30]: nevysvětluj nic, nikdo to od tebe ani nečeká, tady je jenom vidět, že jsi pěkně rozpolcená osobnost, která má chování pubescenta, který neví co je jeho vlastní názor. Sorry když jednou mluvíš tak a podruhý onak, tak nepomůže ani když si poposedneš a to není moc humorný to je spíš na slzu v oku a politování :-(

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PAN-RUZOVY 22:03:55 22. 11. 2011
pan Růžový.jpg
Miluji ty názory idiotů po bitvě. Policista v dané chvíli má na rozhodnutí setiny vteřiny. Ocasové v kravatách to pak zkoumají dny, měsíce, roky a ještě za to berou peníze. Na místě by sami neudělali vůbec nic, srali by MAGI v kostkách.
Po tomhle excesu IMV pochybuji, že se někdy další policista aktivitou přetrhne. Jen tak dále, už se blíží pomalu poslední, který sfoukne svíčku.
Fucking humus Czech made.

Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu JUP 20:49:32 22. 11. 2011
default.png
http://zpravy.idnes.cz/inspekce-chce-obvinit-policistu-ktery-v-unoru-zastrelil-ozbrojeneho...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DOMINIKA 19:58:08 22. 11. 2011
dominika.jpg
Nu jestli to bylo v pořádku několik let zpátky a najednou se na tom někdo chtěl zviditelnit,vidím to spíš na ty pindíky:-)Ale rozkrytím případu s filmaři,bych byla spíš pro,že inspektoři žádné pindíky nemají..To že si Policie musí pokoutně přivydělávat,je ostuda úplně někoho jiného než těch Policistů a ostuda snad mála lidí,kteří se nechají zblbnou TV,která z dotyčných Policistů udělá vyvrhele společnosti,zatímco Ti s těma většíma pindíkama ve vládě se baví rozkrádáním..Ukázkové chování Policisty to jistě není,ale je to pochopitelné.Já práci Inspekce naštěstí neznám a předpokládám že tenhle Policista to nějak neodnese,protože to přece není možný..

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu MARTIN1 19:55:24 22. 11. 2011
default.png
Jedna věc je někoho obvinit ( jestli k tomu vůbec dojde ) a druhá úspěšně odstíhat. Možná někteří ze svého okolí znají případy, jak takové věci obvykle končí. Obviněný si najme advokáta a IMV se může jít klouzat. Každopádně je škoda, že ti kašpárci z IMV za své jednání a buzeraci nenesou žádnou odpovědnost. Hlavně zahájit trestní stíhání, to že ho nikdo neodsoudí, je věc druhá. Čárku mají a to, že policajt bude pár měsíců mimo službu a v nejistotě je nijak netrápí.

Doteď si pamatuju, jak na ZOP byla v rámci prevence a osvěty nějaká vedoucí z IMV a tvrdila nám, že tam berou jen obzvláště zkušené pracovníky z SKPV s bůhvíjakými zkušenostmi a x odslouženými lety. To mě baví dodnes :)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu JONESIX 18:30:31 22. 11. 2011
default.png
Taky jsem zvědavej s čím se vytasej. Ale jak je znám, tak ho odstíhaj, bo čárky jsou čárky a v současné době se snaží kvůli tomu GIBSu, kvůli ničemu jinému to néni. Kdyby to tak nebylo, tak by tento rok neřešili např. kauzu kluků co dělali pro filmaře. Až potom co to prasklo do médií, jsem se dozvěděl, že toto fungovalo již drahně let no. Tak nwm zda to svědčí o dobré práci, nebo snaha o to zalíbit se těm co mají pindíky vejš, než oni :-)).

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio