Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu HAMMER 11:07:55 17. 11. 2011
default.png
FAJNYDAY1 [2011-11-15 18:26:51]: Tak jak jsem to před rokem i teď napsal. Máš nějaký problém s chápáním?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PAVEL-JP 19:07:40 15. 11. 2011
default.png
HAMMER [2011-11-15 15:36:55]: v pohodě to se neomlouvej, proto jsme tam šli asi všeci.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu FAJNYDAY1 18:26:51 15. 11. 2011
.jpg
HAMMER [2011-11-15 15:36:55]: Citace Hammera před rokem:"ona jedna věc je vědět a druhá věc je to dokázat a zkušeného policajta určitě nějaký hňup z IMV na nudli neutáhne".

A najednou jsou to zkušení borci nad 40 let,tak jak to je? :-D

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 15:36:55 15. 11. 2011
default.png
PAVEL-JP [2011-11-15 09:10:55]: Ještě jedna věc: pakliže jsou teda podle některých tady i IMV mladí nevychovaní frajírci, je to přece pro policistu výhra. Pakliže, jak píše Catani, nasazují borci z IMV operativní prostředky nezákonně, je to pro policistu (bohužel toho nepoctivého) zase výhra, protože důkaz získaný protizákonně se nesmí v řízení proti konkrétní osobě už nikdy použít. Hoši, nezlobte se, ale "zápasit" proti takovéto inspekci musí být sranda. Já pamatuju jen kusy nad 40 až padesát let, zkušené borce z praxe se slušným a korektním jednáním, kde jsi neměl ani náznak šance na jeho chybu.

Pokud máte poznatky, že hoši z IMV sekají chybu na chybu, co tu plašíte vy, kteří k tomu máte důvod? A co tu vůbec plašíte vy, kteří k tomu důvod nemáte? Není přece nic ideálnějšího, než debil kontrolní chroust, se kterým si vytřu zadnici, kdy budu chtít.

Pro pavla -jp: soráč, ale já šel k policii zloděje stíhat, ne sám krást nebo chlastat. Ono to bude asi útvar od útvaru, nebo spíš okres od okresu, ale opakuju, u nás si nikdo nemohl být jistý dnem ani hodinou. Za zjištěný chlast se nevyhazovalo, ale borec si to musel podat sám. I dobří norci si to sakra rozmysleli přijít do služby se zbyťákem nebo ze služby s pivem v žaludku.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CATANI 14:33:02 15. 11. 2011
default.png
Zásadní problém u inspekce nebo jak si ponovu tomu budou říkat, vidím v nasazování technickcých prostředků nad rámec jim vymezeného zákona a rovněž postup nad rámec zákona, kdy se legalizuje poté až je něco zjištěno, což jsou postupy STB a takové chovaní, né v jedné kauze kritizuje i samotný nejeden soudce.
Chování a mnohdy postup během vyšetřování, vůči podezřelým policistům, který kdyby byl používán policisty vůči podezřelým občanům bude tatéž inspekce stíhat.

A zásadní věc, komu se ti lidé zpovídají, jsem přesvědčen, že nikomu a jednají ve smyslu já jsem zákon. A to mě doslova děsí, co to jsou za lidé, že byl mezi němi pan Ševták a on nebyl první.Když slyším, že je bude kontrolovat parlamentní komise, tak se popadám za břicho.

Dovedu si živě představit absolventa právnického Hardvardu panan Bendu s diplomovou práci s písmeny velikosti 18, jak se ptá nějakého inspekčního managera, jak zjistili a dosáhli doslova uvěznění onoho a tam toho policisty a on následně mu odpoví, vše bylo podle zákona. Ano, tak to je vpořádku, to jsme si my páni poslanci oddechli.

A to nic nezmění na tom, že tam bude pracovat několik slušných a poctivých lidí, otázka je, jestli jejich dostatek a nemají třeba jenom rudo před očima, protože při metodách o kterých sice člověk vždy naštěstí jenom slyší z doslechu účastníků, advokátů či i soudců, si dělá svůj úsudek sám a o lidech, kteří takto pracují taky.

K případu Pinona se těžko vyjádřit, možná by stačilo vyjádření přítomných dopravních policistů. Zcela otevřeně nevím, nevím co si o tom mám myslet. Pinon ať si to nevysvětluje špatně, ale trošku myslím, že zaspal dobu se vším všudy i s tím co výše uvádím. Né každý je strůjcem svého štěstí a platí to jedna ku jedné i naopak.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PAVEL-JP 09:10:55 15. 11. 2011
default.png
ještě jedna připomínka pány a dámy IP ČR dříve IMV, nikdy nebudou považovat za kolegy, už jenom proto že si hrajou na svém písečku v devátejch platovejch a odměny jim určitě nikdo nekrátí nedej bože že by jim je vzali uplně a kriminalisti při SKPV si o tom můžou nechat jenom zdát a to odváději podstatně lepší práci. Nehledě na to že IP ČR není složkou policie , ale spadá přímo pod MV.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PAVEL-JP 08:27:28 15. 11. 2011
default.png
HAMMER [2011-11-15 06:45:07]: už se to trochu zvrhává mimo mísu, ale jedna technická, nevím kolik toho pamatuješ, ale za éry komunismu chodil vébák později snbák do služby opravdu střízlivej, ale ze služby už to tak nebejvalo a a v domácích dílnách se převážně používala bílá žlutá a černá barva (proč asi), ale nikdo z toho nedělal prodlém.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 06:45:07 15. 11. 2011
default.png
PINON [2011-11-14 23:59:03]:
Teda mě stačí to napsat jednou, ale díkec! :D

No super, a co dělá teda dnešní a nejen dnešní český policista nejméně co znám od roku 1987? Co je zatloukání případů neznámých pašíků, co jsou lékárničky po stovce důchodcům? Jak řeší policie nehody na silnici u běžných lidí? Cestou nejmenšího odporu bez oheldu na skutečného viníka. Klasický případ je rychlost vozidla a rozhled řidiče v případě úajného nedání přednosti v jízdě. Mohl bych pokračovat docela dlouho.

Pokud chceš soudit IMV, musíš se ale první podívat do bordelu kolem sebe.

Nepamatuju se, že bychom do práce v devadesátých letech nebo dokonce za bolševika mohli chodit a chodili ožralí. U nás se hodně často fučelo do balónků a pak do Lionu. Že by se mohlo jezdit s VrZem jak tě napadlo, VrZ se používal mnohem víc, ale vždycky k něčemu. Podle 99 vyhlášky jsi si mohl jako policista v dopr. provozu udělit na místě výjimku, stejně tak jinému účastníkovi, což dneska strašně chybí.

Starého mazáka budeš učit, jak co řekneš mimo protokol, není průkazné. Osobně jsem vyhrál mnohé věci jen proto, že jsem napsal úřední zázname, kde jsem uvedl citace osob mimo protokol a na tomhle se to celé překulilo.

Já tři promile mít nemůžu, chlast není můj koníček, po třetím pivu potupně vrhnu. Do té doby se řehtám i složenkám. Můj opičáček je veselý.

Člověk v opilosti jedná tak, jakou má povahu. Když neumíš chlastat, tak to nedělej. To by jsi mohl ze služby vědět.

Že ty si nemyslíš, že Langerovy děcka děcka byly horší nebo lepší není směrodatné, Langerovy děcka především neměly u policie co dělat, protože ony se vykartují dřív, než se stačí ukázat co v nich je. Nechceš snad srovnávat tři roky sloužící děcko visící mámě na krku, co šlo k policii jen proto že nikde jinde ho nevzali s dvacet let sloužícím chlapem živícím od jednadvaceti let rodinu, který musel postoupit testy, které by nikdo z těch floutků, co slouží od Langera neudělal?

Tady někteří mají za to, že ta práce poldy se za jejich čyři roky co tam nejsem změnila. Ta se nezměnila už třista let, jen vy ji ještě neděláte. Z těch Vašich příspěvků čiší neznalost zákonů a podělanost z postihu, prostě děcka. Když chcete rány rozdávat, machýrci, musíte je umět taky přijmout. To dělá z děcka chlapa. Jste silní když máte obírat důchodce o stovku za lékárnu, ale jakmile máte hrát svoji hru na opačné straně sotlu, už cvakáte svěračema desítku roxor.

Na škole tihle vidamtoři vylezli na první vycházku a začali vytahovat služebáky a dělat pořádky. Učí se doknce zdravit, už zbývá jenom aby se učili jíst příborem! Jdu makat, čest!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 06:25:00 15. 11. 2011
default.png
PAVEL1 [2011-11-14 19:41:20]: Copak, copak, poznal jsi se?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CEMAN 03:01:19 15. 11. 2011
default.png
Každopádně by mě zajímal ten objevený svědek. Pohybuju, že na D1 stál opřený o sloup a pozorně sledoval situaci. Asi to byl spíš řidič nebo spolujezdec, který tě v tom autě tak možná zahlédl. Nebo tě viděl, když už bylo po nehodě. Nevěřim, že jako řidič na dálnici si budeš s časovou porodlevou pamatovat něčí obličej, aby si ho byl schopen spolehlivě znovupoznat. Dělala se rekognice?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio