Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu CATANI 07:51:03 11. 11. 2011
default.png
PINON [2011-11-10 19:31:03]: Ale samozřejmě, že s největší pravděpodobností budeš mít pravdu, jenom by to chtělo trochu více osvětlit tvůj třeba případ, jednak aby si kolegové mohli udělat vlastní úsudek a jednak, aby se zase kolegové dozvěděli, čím se mohou dostat za hranu zákona, pokud se tam vůbec dostali a pokud tam nejsou náhodou díky tomu, že současné prostředí a systém práce policie přímo vede k tomu, aby se lidé dostávali na hranu a za hranu. Dnes je totiž doba, že lidé radši mlčí v zájmu zachování práce a strachu s případné třeba odvety v podobě tr.stíhání, než by si dovolili otevřeně říct, že musí držet hubu a krok a jednat v rozporu se zákony, nařízeními a rozkazy.Díky tomu je rozbita naprostá základní policejní kolegialita.To není ani tak o tom, jak spolu vzájemně jednáme, ale o tom co skutečně děláme.
Jinak o tom, že někdo někde vzal a něco přijal se odmítám bavit, podobně jako o tom, že někdo někde skutečně zmastil údajného pachatele nad rámec nutnosti.
Jinak domnívat se, že nějací jednotlivci a ze spodu změní svět, tak to je romantismus.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PINON 19:31:03 10. 11. 2011
pinon.jpg
Dík za vyjádření, jinak máš pravdu v tom, že to jsou v normálním životě nepotřební a svým způsobem i neschopní lidi, kteří bohužel žijí pouze z cizího neštěstí. Jediné co si každý policista může přát, je vidět takové nadlidi ...........

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PAVEL-JP 19:06:34 10. 11. 2011
default.png
plně souhlasím, zažil jsem něco podobného a jedno je mi jasné,a to že pro pány a dámy z IP ČR budeš kus hadru s kterým si můžou dělat co chtějí.Nejde tam o spravedlnost, ale o to, že mají čárku a to jsou tam skoro všeci v devátejch platovejch.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CATANI 09:08:50 09. 11. 2011
default.png
PINON [2011-11-08 20:03:32]: Nezlob se na mne, ale tvůj vzkaz jaksi se mi nepodařilo rozkódovat.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PINON 20:03:32 08. 11. 2011
pinon.jpg
Dobrý den, bývalí kolegové a kolegyně. Vždy jsem alespoň trochu věřil ve spravedlnost, než jsem se dostal do kontaktu s pracovníky IMV. Už od začátku mé kauzi bylo již vše vyšetřené, aniž by se někdo zabýval fakty a důkazy, státní zastupitelství pracovalo podobně a proto mě u soudu nepřekvapil náhle objevený svědek, který mě svým svědectvím dostal až na okraj společnosti. Během mé kauzy přišli k nám na útvar několikrát, vždy si samozřejmě několik kolegů odvedli, ovšem Ti se většinou vrátili zpět. Já pracovat podobným způsobem, šéfové by mě na hodinu vyrazili, pro ně je to zřejmě možnost získání odměny a to v tom smyslu, je lepší něco udělat špatně, než-li nedělat nic .............

Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio