Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu HONZAD 13:53:57 24. 11. 2011
honzad..jpg
hele, ty fanydeji, ty ses jako nakej "klouzavej nick" nebo co?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu FAJNYDAY1 13:23:36 24. 11. 2011
.jpg
Popleto, sám jsi Denver. Kdybys nebyl jelito, dávno bys přišel na to, že fajnyday1 může být prakticky kdokoli... Co se týče tvé otázečky, už pomalu vycouváváš, co? Původně jsi napsal, že Rusko v posledních desetiletích neprosazovalo své zájmy vojensky. Co třeba - jen tak namátkou - takový Afghánistán, Čečna, Gruzie - to nebyly války vedené za zájmy Ruska? Otázkou ovšem také je, co jsou pro tebe ta poslední desetiletí - jestli to nejsou jen ta dvě, která jsi zažil. Ale i do těch se některé z těch konfliktů vejdou...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu STENLI 12:30:06 24. 11. 2011
default.png
mimo téma - omlouvám se ,ale musim reagovat na Denvera. Tak mi řekni jedinej příklad, kdy Rusko vedlo útočnou válku, proti jinému státu ?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu FAJNYDAY1 12:25:04 24. 11. 2011
.jpg
"Jaký by byl postup třeba v USA si asi všichni dovedeme představit...." - no to je solidní blábol. Tady se to samými Američany znalými tamní praxe jen hemží. To je skoro stejná kravina jako to Stenliho Rusko, co v posledních desetiletích neprosazovalo své zájmy vojensky. To jsem se taky slušně zasmál...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ZDENEK104 10:12:52 24. 11. 2011
default.png
IMV se vyznamenala. Vyhodnocoval jsem jednou použití zbraně proti pachateli který byl zastřelen ( oprávněné použití)a kdo to nezažil jaký je to stres pro všechny a zejména pro zasahující tak si to nedovede představit.
I když o tom nemáme více informací, je to špatná zpráva pro všechny zbývající policisty. Jaký by byl postup třeba v USA si asi všichni dovedeme představit.... Doufám že ten dotyčný bude mít hodně dobrého advokáta!!!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu STENLI 23:18:51 23. 11. 2011
default.png
ano kolego.. říkáš to dobře, prostě generace kriplů a lidí zvrácených hodnot. Jakmile se lidem nedají jasná pravidla a nastolí se česká anarchie, tak pak se nemůžeme divit, že nám tu vyrostla taková společnost. Je to mimo téma, ale někde si musím povzdechnout nad tím, kde to jsme ...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CZ858 23:00:56 23. 11. 2011
default.png
Co čekáte ve státě, kde pistolnice Tauchenová, se zbraní v ruce, osvobodí svého milovaného drbana z rukou eskorty, za to dostane pouze podmínku a pro mnoho lidí to je div ne hrdinka.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu GENERACNI-SPUNT 20:56:05 23. 11. 2011
default.png
Hm., a kdopak asi dělal pro inspekci "znalecké posudky - balistiku", o které se opírají.Nehledě na to, že zřejmě potřebují někteří inspektoři v této době výrazný úspěch.Když se bude personálně obsazovat nově zřizovaná Gen.ispekce bezp. sborů.A jak už bylo několikrát v médiích řečeno,100% příslušníků Insp.policie tam nepřejde.Budou přijímáni přísl.z řad celníků a bachařů.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PAVEL-JP 20:46:27 23. 11. 2011
default.png
to už fakt ten výkvět inteligence přehání, jsem zvědavej, když to ustijí jestli se mu přijdou íčka omluvit. Zevl kterej na tebe vytáhne zbraň má větší práva než ty, fakt smutná story.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu X 20:15:20 23. 11. 2011
default.png
:-( Nechutný. S čím ještě ta inspekce přijde. To je podjatost jako prase. Co se bránit až po prvním výstřelu pachatele, a to nejlépe ještě aby toho policistu zranil, aby to bylo jednoznačné. Aspoň že se toho kluka zastal i jeho nadřízený. Přeji normálního spravedlivého soudce co kluky zprostí obžaloby a hlavně pevní nervy!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 1)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio