Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Kam kráčíme..

Člověk by asi musel být slepý, aby neviděl budoucnost na které se sám svou ignorancí podílí. Na světě byla jedna země, která měla skutečnou demokracii, nedávno v ní propukla válka a údajný vůdce padl, ta země je Libye. Zamyslete se nad jejich demokratickým a sociálním systémem, jednalo se o zemi bez prezidenta, bez premiera, bez parlamentu, pak asi mnohým dojde co tady tolerujeme.. YT:http://www.youtube.com/watch?v=OeSSSA-BFvM
KAREL-150 :: Datum založení: 11. 11. 2011 :: celkem 187 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu KAJLOS 14:08:19 06. 12. 2011
Kajlos.jpg
STENLI [2011-12-06 11:43:26]:
Tou stranou myslíš DSSS? Takovýmhle lidem bych v životě nedal u voleb hlas - to by se oba moji dědové kteří ve válce bojovali za náš stát proti nacistům museli v hrobě obracet! Sám moc nemusím nepřízposobivé, behem služby si nima občas užiju své. Ale ať si říká každý co chce ale lidé z DSSS jsou ve valné většině xenofobní lidé vyznávající jednoduchá líbivá řešení problémů s jinými etniky a je mezi nimi mnoho skrytých neonacistů. Stačí se jen podívat na oblečení příznicvců této strany na jejich demonstracích - většinou značky oblíbebé nonacisty např. - Thor Steinar a mnoho dalších podobných neonacistických značek. Stačí jen poslouchat o čem se tito lidé mezi sebou baví a soudný člověk si behem pár minut udělá objektivní obrázek o směru smýšlení této základní masy členů DSSS. Navíc se její členové paktují s německou krajně pravicovou stranou NPD a ještě se s nimi nechávají přitrouble fotit u mapy naší země okrájené po mnichovské dohodě - FUJ! Před takovými lidmi si musím jen odplivnout! V hospodě s vypitými půllitritry likvidujou ve virtuálních koncentrácích všechny cikány, cizince a vůbec všechny, kteří se jim nelíbí. Nedívím se novinářům, že tuto stranu nemají rádi, když totiž příznivci této strany na položenout otázku, která se jim nelíbila začli na novináře řvát - "táhni doprdele ty židomile" Takový novinář si potom udělá celkem jasný obrázek o smýšlení členů DSSS.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DOMINIKA 12:41:06 06. 12. 2011
dominika.jpg
REPLY:STENLI:51163-1:2011-12-06 11:43:26 Tak teď jste mě úplně vyděsil,musela jsem se přesvědčit,co jsem vlastně napsala,že si zasloužím takováto připodobnění:))
Ale ano,souhlasím,v těchto bodech se zřejmě se stranou dělných hochů shoduji,jestli myslíte ji..Jenže to jsou přání,která má každý občan,který má tuhle zemi trošku rád..
K tomu abych stranu volila,je pro mě třeba trošku širší shoda..Jsem možná útlocitná,ale strana,která rozdává k volebnímu programu letáčky"Chce to deratizaci" mou touhu neuspokojí..

Jen tak si představím,že by byla tato strana zvolena,samozřejmě, že v jejím voličském spektru se najdou lidé,kteří to myslí pro tuto zemi dobře,ale nedohlédnou podle mého na důsledky..Protože v jejím voličském spektru budou i ti hoši z demonstrací,Black block..Zkrátka dost méně nadaných jedinců..A představitel strany,jako správný lídr,se bude chtít voličům zalíbit,vyhovovat jejich požadavkům..A jaké tyto osoby,můžou mít s rostoucí chutí,požadavky,to mě straší.Aby se nám to trošku nezvrhlo.

Média nemají úctu před ničím,lépe si zjišťovat informace a dělat si obrázek sám.Než se koukat na "Borec na konec":)
Děkuju,mějte se fajn..

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu STENLI 11:43:26 06. 12. 2011
default.png
DOMINIKA [2011-12-06 11:01:20]: Napsala jste to dobře a nezbývá než souhlasit. Jinak to o čem mluvíte a s čim si troufám tvrdit tu vesměs všichni souhlasíme, propaguje ve svém volebním programu i jedna neparlamentní strana, která právě díky těmto názorům - politicky nekorektním , je nazývána senzacechtivými novináři neonacistickou.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DOMINIKA 11:09:48 06. 12. 2011
dominika.jpg
ANDRAS [2011-12-05 18:22:24]: Nesahá se na Vás za to, že hájíte zákony této země:)Má omluva.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DOMINIKA 11:01:20 06. 12. 2011
dominika.jpg
ANDRAS [2011-12-05 18:22:24]: Nu,rozumím a sdílím Tvou myšlenku..Exemplární potrestání by bylo na místě a už by bylo na čase,v době,kdy agresivita určitých jedinců narůstá a jsou schopni zaůtočit už i na Policisty,co hůř,za to že vykonávali svou povinnost..Tady by to bylo opravdu na místě,aby bylo zřejmé,že na Policisty se nesahá a už vůbec ne,když hájí zákony této země..Ale já v to moc nevěřím,muselo by se zadupat,sama od sebe ,podle mě, tato vláda chránit Policisty nebude..

Myslím že by bylo třeba zefektivnit řízení migrace,(asi jako každý)v případech že je situace v zemi neůnosná a domácí lid je na kolenou,tak migraci i pěkně regulovat..A ano upravit pro migranty podmínky,chceš být v Této zemi na návštěvě?neporušuj zákony,pracuj,přijmi pravidla..V opačném případě,vyhostit..Neslušných občanů tady máme dost svých.Kdyby byl registr přestupků,rozloučila bych se s nimi po pár proviněních,jsem pes:)

Cizinců máme k dnešní době,cca 450tis,nevím přesně,z toho je asi 230tis.legálně..Naše nezaměstnanost vysoká,na druhé straně dva asi nejvýznamější způsoby porušení práva,nelegální pobyt a nelegální práce cizinců..Ale poptávka po pracovní síle migrantů tu je..Zaměstnavatelé chtějí ušetřit..Prostě já nevím co s tím,situace je napjatá,EU tomu jen nahrává a brzy to exploduje..Snad ne,formou volby pravicových stran..Závěrem,cítím stejně to,
že je odsouzeníhodné,že Kosovští útočníci si nevážili ničeho z toho,co jim tato země nabídla.Ale tak to je,to nejsou osoby,které by si uměli čehokoliv morálně hodnotného vážit..Silně mě irituje,když cizinci v jakékoliv zemi,kde jsou na "návštěvě",snaží se tuto zemi přetvořit ve prospěch své kultury,svého náboženství,svých práv..Troška pokory není.
Nic víc Ti neodpovím,jen na co má inteligence stačí,budu též doufat v exemplární trest,ať je nás potom vytočených víc..Podmíněný trest si snad žádný soudce nedovolí..

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DAX 23:46:08 05. 12. 2011
dax.jpg
ANDRAS [2011-12-05 18:22:24]:
Andrasi naprosto sdílím tvůj názor a rozumím tomu. Obávám se ale, že se v tisku o žádném exeplárním potrestání a případném vyhoštění ze zeme nikde nedočteme. To, že situace začíná být už neúnosná víme mnozí už delší dobu a poslední dobou už o tomto katastrofálním stavu začínají oficiálně a bez skrupulí mluvit i některé známé tváře v tisku, v TV a pod.
Obávám se ale, že se to samo od sebe nezmění a pokud lidé (ovce) v této zemi nezačnou myslet hlavou a u voleb to nezmění, tak bude asi muset přijít zase nějaká revoluce, která ty gaunery co tuto zemi dostali až do tohoto srabu bude muset vyházet a dát pod zámek a jejich nakradené majetky zase vrátit státu. Což se obávám už by asi sametové nebylo..

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ANDRAS 18:22:24 05. 12. 2011
Andras.jpg
Přatelé, všichni se zabýváme pouze jednou věcí, tedy obrazem policie před veřejností. Nikdo se zde již nezabývá tím, že naše republika těm útočníkům nabídla ochranná křídla, bezpečný a demokratický prostor pro podnikání a seberealizaci a tito lidé se takto odvděčí? Tady už je na pováženou, že si vůbec někdo dovolí vyřizovat s policistou účty za to, že policista jej postihnul dle zákona za protiprávní jednání, kterého se dopustil. Kdo slouží, ví, jak útoky na úřední osobu většinou u soudu končí. Podmíněný trest a to maximálně, pokud policista nebyl nijak vážně zraněn. V tomto případě doufám, padnou exemplární tresty, a také doufám, že nedojde opět k chybě justice jako v případě jejich kosovského kamaráda, který zastřelil člověka a díky tomu, že na něj nebyla uvalena vazba, z republiky uprchnul a s penězi zde nakradenými a vydělanými si vesele žije někde dál.

jediné co můžeme dělat, je doufat. Doufat, že už jsme na dně a už jen čekáme na to odražení. Apropo doporučuji shlédnou otázky václava moravce, kde NSZ jasně říká, že nedostatek policistů obecně, zejména těch zkušených a neustálé obměňování personálu na útvarech si na vyšetřováních případů a kvalitách důkazů již vybírá značnou daň. A to jsme již přátelé pod analýzou určenou hranicí, kritickou hranicí pro fungování policie, tedy policistů je něco přes 39000. Ale to jsem trochu odbočil.

Prostě pointa mé myšlenky měla být taková, že vzhledem ke stále se zvětšující nezaměstnanosti a strádání českých lidí, by se někdo měl zamyslet nad tím, za jakých podmínek zde mohou cizinci pracovat a žít. Současný systém je naprosto nedostačující, a kdo má známé, kteří slouží u cizinecké policie, nebo tam sám pracuje, ví, jak dopadá většina rozhodnutí, výjezdních příkazů, srpávních řízení pro přestupek atd....prostě anarchie a katastrofa. Proto doufám, že se v tisku dočtu o exemplárním potrestání těch kosovců a to bez výjimky.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DOMINIKA 16:21:35 05. 12. 2011
dominika.jpg
DAX [2011-12-05 15:23:45]: Nu povídali osoby znalé,že jim hrozí až desetileté vězení..Kolik dostanou doopravdy,si necháme do svých nočních můr..Já jsem slyšela informaci hned zčerstva, že těch čunčat(toto inteligentní zvířátko promine) bylo kolem dvanácti..Podle policistů..Nu tak asi deset,to není značná,ale na materiál z Kosova stačí..Ale mohlo být zranění i na druhé straně,škoda..Ač nejsem krvelačná..

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DAX 15:23:45 05. 12. 2011
dax.jpg
ANDRAS [2011-12-05 00:57:27]:
Příteli máš pravdu omlouvám se pokud se to zdá zcesté a nevhodné, psal jsem to tak trochu z profesního "vzteku".
Což doufám pochopíš.
Pokud slyším informaci, že 7 policistů bylo napadeno třeba že přesilou (7 proti 10)a do nemocnice byli odvezeni jenom ti policisté - tedy lidé, kteří se živí profesně prací, kde řešení konfliktů i sebeobraných situací je mimo jiné i jejich náplň práce, tak tady není něco v pořádku.
A policii i přes to, že důvody známe to image rozhodně nezlepší.


CATANI [2011-12-05 06:31:31]:
Máš pravdu a bohužel to tak končí v mnoha případech. Mnozí si tak mohou sami odpovědět na otázku tohoto tématu "Kam kráčíme".

DOMINIKA [2011-12-05 10:31:49]:
Sohlasím s tebou i když 7 proti 10 bych neoznačil jako značnou přesilu, ale to není podstatné. Souhlasím, že by ti čuńata, jak píšeš, (což je mimo jiné a v tom se asi shodneme, ve vztahu k těm gaunerům urážka těch mírumilovných zvířátek),by měli sedět hodně dlouho v tý nejhorší díře a po té bezmilosti vyhoštěni ze země.
Jak myslíš,že to ale dopadne v tomto našem krásném právním a spravedlivém státě?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DOMINIKA 10:31:49 05. 12. 2011
dominika.jpg
Pěkného dne přeji:)
Tak útok na Policisty ve Varnsdorfu mě vytočil,ale nemyslím si že by to na Policii jako celek vrhalo špatné světlo,ani že by to byla chyba policistů,nebo špatného výcviku policie..Rozumný člověk zhodnotí,civil prudič si rýpne..Tak to asi je a bude,vzhledem k tomu že přesila byla značná a národnost dravá,ani zkušení Policisté,dle mého neměli šanci..Taky to jsou jen lidi a nejsou nerozbitní,bohužel:)
Předvídat útok a řídit se heslem kdo uteče vyhraje,by to asi taky nevyřešilo,ta zvěř by si je stejně dohnala,bez svědků a pomoci by to třeba dopadlo hůř..Nu,snad budou všichni Policisté v pořádku,a čunčata do jednoho zadrženi a nejvyššími možnými léty potrestáni..

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio