Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Kam kráčíme..

Člověk by asi musel být slepý, aby neviděl budoucnost na které se sám svou ignorancí podílí. Na světě byla jedna země, která měla skutečnou demokracii, nedávno v ní propukla válka a údajný vůdce padl, ta země je Libye. Zamyslete se nad jejich demokratickým a sociálním systémem, jednalo se o zemi bez prezidenta, bez premiera, bez parlamentu, pak asi mnohým dojde co tady tolerujeme.. YT:http://www.youtube.com/watch?v=OeSSSA-BFvM
KAREL-150 :: Datum založení: 11. 11. 2011 :: celkem 187 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu ANDRAS 16:07:55 13. 12. 2011
Andras.jpg
DAX [2011-12-12 23:02:26]:

Daxi, jak zde zmínili diskutující předemnou, v současné době je to jediný efektivní postup jak potrestat takového lháře. Tedy vskutku profesionální, byť se to tak mnohým neznalým nemusí na první pohled zdát. Sepulcher to popsal dokonale. Já zažil podobný případ, akorát ukončení bylo trochu jiné. Vzhledem ke zkušenostem s návrhovými přestupky (nezažil jsem případ, kdyby byl pachatel vs policista potrestán pachatel), jsme u takto odstaveného vozidla s kolegy stáli na vartě, občas se střídali, až si pán musel zavolat odtahovou službu a vozidlo si na vlastní náklady odtáhnul:-)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu SEPULCHER 15:07:56 13. 12. 2011
default.png
Víš Daxi ono já jsem taky jednou řešil případ, kdy mě kontrolovaný řidič nařkl z protiprávního jednání a já jsem sám na sebe zavolal tehdy ještě SVK. Nejen, že ten arogantní blb musel dlouho čekat než přijeli, ale taky se to dotáhlo do konce. Za prasklé čelní sklo jsem mu auto odstavil, protože prasklina čelního skla delší jak 2,5 cm ve stírané ploše je nebezpečná závada a oznamovací přestupek za který se bere řidičák. Navíc jsme pak pána ještě vezli k podání vysvětlení, kde SKV veškerá obvinění vůči mé osobě popřel - tedy poté, co byl poučen o tom co je to křivé obvinění. Když pak dostal správní orgán kromě klasického oznámení taky záznam od SVK a můj úřeďák detailně popisující jednání pachatele, řádně to pachateli napočítal...
Navíc kdyby to ten stěžovatel zavolal na 158, stejně by tam operační poslal někoho na oddýchání. Tenhle postup je správný. Problém je však v tom, že u nás nejsou dostatečné snakce za takovéto jednání vůči policistům.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DOMINIKA 10:49:50 13. 12. 2011
dominika.jpg
Přeji pěkné dopoledne Všem,


DAX [2011-12-12 23:02:26]: Zdravím zasloužilého zbrojnoše:)
Předem Tě žádám,nechytej se prosím za hlavu, a nepropadej z mé otázky beznaději:)) Zajímalo by mne,jaké je z Tvého pohledu,profesionální řešení této situace..Napadá mne,snad jen na nařčení onoho arogantního jedince nereagovat,a profesionálně pokračovat v řešení..Je pravdou,že policista zvolil zvláštní řešení této situace,ale třeba právě chtěl docílit toho,aby proti šikanóznímu pánovi,bylo vedeno správní řízení..

Sic jsem se zřejmě projevila jako tipický civil:),na tuhle situaci,se mi nedaří vytvořit si názor,a to já tuze nerad:)

Měj se pěkně..

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu MARTOO 09:14:37 13. 12. 2011
martoo.jpg
http://www.novinky.cz/domaci/253382-nektere-cinnosti-policie-bychom-meli-zpoplatnit-navrhu...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DAX 23:02:26 12. 12. 2011
dax.jpg
Tak tohle je taky obraz dnešního Kocourkovského zázraku..

http://www.novinky.cz/krimi/253366-ridic-narkl-policistu-z-opilosti-ten-na-sebe-zavolal-po...

a ještě je to prezentováno jako profesionální postup...
člověk nestačí žasnout. Otázka Kam kráčíme je již dávno jasná...
A abychom byli profesionální ,tak na sebe budeme vzájemně volat sami sebe, neuvěřitelné paní Müllerová...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 07:52:48 11. 12. 2011
default.png
Zákroky proti nemocným to byl naprostý otřes. Proti šílencům zbavených smyslů s brutální razancí jednání jsi musel jednat hlavně tak, aby jsi mu nic neudělal. Pamatuji si, jak se vymýšlely neuvěřitelné postupy a tahy... Klukům nezávidím. Ať to dopadne jak chce po právní stránce, stejně budou mít špatný pocit. To je ale daň té práci. Nikdy se toho nezbaví.
U drbana si člověk řekl, o jednoho hajzla míň, ale tohle je něco jinšího. U drbana člověk nehledal zpětně v hlavě způsoby, jak to mohl udělat jinak, aby to dopadlo líp. Tady člověk se sebereflexí bude mít pořád v hlavě, jak to měl dělat jinak.

Já osobně jsem měl jen štěstí, nikdy jsme nemocnému neublížili, jednak tím co jsme vymysleli ale jednak tím, že vždycky co pamatuju na zákrok šli kluci, co si fyzicky a co se týče použití hmatů a chvatů dovedli okamžitě poradit. Kolega dokonce vyvinul novou metodu zvanou jím samým "had škrtič", když takového maníka prostě chytil rukama kolem jeho rukou a držel, dokud mu nedošel kyslík. Používal to i na drbany třeba v hospodě.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu KAJLOS 17:22:38 09. 12. 2011
Kajlos.jpg
Oficiální stanovisko policie:

Děčínská policie se důrazně ohrazuje proti nepravdivým tvrzením a dezinformacím, které šíří některá média v souvislosti se zákrokem proti šestadvacetiletému mladému muži z konce listopadu. Policisty si vyžádal zasahující lékař z důvodu agresivního chování mladíka, kterého se mu nedařilo uklidnit a ošetřit. Policisté byli na místě nuceni aktivně chránit jak zdravotníky, tak rodiče před útoky a agresivním chováním muže, který se ozbrojen noži aktivně bránil policistům i lékaři. I vzhledem k tomu, že se jednalo o zákrok proti nemocné osobě, volili muži zákona mírnější metody, jako štít, pouta, hmaty a chvaty, přičemž osobu zpacifikovali, aniž by museli použít důraznější prostředky. V žádném případě nebylo použito slzného plynu, ani elektrického paralyzéru. Nadřízení zákrok svých policistů vyhodnotili jako adekvátní a profesionální. V souvislosti s úmrtím mladíka byla provedena soudní pitva. Předběžná zpráva uvádí: „Z pohledu lékařského se jedná o smrt přirozenou, nebyly zjištěny žádné známky, které by svědčily o konání druhé osoby.“ Definitivní závěry pitvy bude možno formulovat až po té, co bude ukončena odborná toxikologická expertíza. Do té doby policie nebude k případu uvádět další podrobnější informace.

Vojtěch Haňka, mluvčí policie Děčín

http://decinsky.denik.cz/zpravy_region/smrt-roma-rodina-se-zlobi-na-policii-20111206.html

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu KAJLOS 17:17:11 09. 12. 2011
Kajlos.jpg
Mladý schizofrenik zemřel po zásahu policistů.

http://trebicsky.denik.cz/z_domova/policiste-zklidnovali-schizofrenika-20111206.html

http://www.romea.cz/index.php?id=detail&detail=2007_11345

Nezávidím teď klukům z Děčínské OHS jejich situaci ale jsem přesvědčen, že případné prošetřování této události ustojí. Toho agresivního roma zpacifikovali jak nejlépe dovedli a to bez použití pistole, jen za použití štítu z PJ a mírnějších donucovacích prostředků. Takový 150 až 160 kg. schizofrenik s nožem v ruce... V době zásahu nemohli tušit zda měl nějaké vážnější zdravotní problémy.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CHIP 20:22:52 08. 12. 2011
Chip.jpg
Ale no tak, viděl jsem nějaké závěry z jejich zákroků a přišlo mi to trošičku amatérské. Rozhodně ani o chlup lepší, než běžné zákroky u PČR. Oni ještě silná americká auta a uniformy ala USA ještě nedělají dobře vycvičenou jednotku. To ani nemluvím o tom, že vycvičit a vyzbrojit pár lidí je zatraceně jednodušší, (a hlavně levnější), než jich vycvičit třeba 6500 v Praze:-)
Jinak je dobře, že se klukům nic nestalo. Výhoda těžkých aut...:-)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu STENLI 09:40:40 08. 12. 2011
default.png
MP Bohdabeč : Trochu amerika ..., ale když nefunguje státní policie, někdo to za nás musí vzít. Jen je smutný, že jsou na tom po stránce výcviku zdaleka líp než většina lidí od PČR. No takhle to vypadá, když jsou ve vedení schopní lidé.

HAMMER [2011-12-07 06:22:57]: Ano , myslím pana Zarembu, olympijského vítěze v disciplíně, která představuje tolik dřiny a odříkání , kterou si nejspíš ani nedovedeš představit. A zbytek Ti Jarda celkem dobře vysvětlil .

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio