Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Kubice vyzval Lessyho k odstoupení (REDAKCE)

Aktualizace: Lessy svůj post podržel, s Kubicem se shodli

Co se ještě před víkendem zdálo nemožné, se naplnilo. Po dnešní schůzce Lessyho s Kubicem ministr vnitra řekl, že ho návrhy policejního prezidenta mile překvapily a že se jim podařilo nalézt shodu. Skončí náměstek PP Osvald a jeho úsek bude opět rozdroben mezi ostatní náměstky, jako tomu bylo před Lessyho nástupem.

Autor:
Publikováno: 01. 12. 2011
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu OMANB 13:17:22 14. 12. 2011
default.png
Tohle udělat řadový tak letí ihned bez pardonu...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HONZAD 13:09:07 14. 12. 2011
honzad..jpg
Dominika: Nene, bohuzel se mylite. Jak pekne popisuji (a v tomto pripade nepochxbne spravne) socilogove byrokraticke organizace, kazdy jeji pracovnik je loyalni a preferuje SVUJ ZAJEM a teprve pote zajmy instituce. Z toho je jasne, ze tak tomu je i v ohybani zakona. (Ti) policiste (kteri) jej phybaji, necinni tak vesmes v zajmi isntituce (ci verejnosti), ale v zajmu svem, v zajmu ulehceni sve prace (a to jste v tom lepsim pripade). Ale ulehceni prace policisty je neco zcela jineho (a leckdy v rozporu) s tim, jak by policsta vymahajici pravo mel postupovat.

hammere: no jo, mas vesmes recht. O tom, ze propousteni se VZDYCKY zacina od tech delnych je samozrejme z logiky veci. Ti kteri propousteji a o nem rozhoduji (manageri) samozrejme svuj stav (a tedy sebe) chrani do psoledni chvile a rezou tam, kde je to nejmin boli ( opet socilogie a opet "pracovnik instituce je loyalnejsi k zajmum svym, nez k zajmum instituce")

no a tak pro vsechny o tom, jak se chovaji ti pravi profesionalove o kterych se tuhle nize hovori jako o elitnich utvarech a kteri (jako vsichni) presvedcuji verejnost o sve nepostradatelnosti a urovni:

http://prima.stream.cz/soukroma-dramata/641720-soukroma-dramata-50

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DOMINIKA 10:29:04 14. 12. 2011
dominika.jpg
HONZAD [2011-12-13 20:37:14]: Zdravím Vás,
Dle čeho policie koná?Koná dle mého, podle toho jak jí nařizuje a umožňuje zákon,zákon nastavený tímto systémem..Jestliže policisté, ohýbají zákon a práva,činí tak dle mého, právě z toho důvodu,aby slušným lidem, nebylo tímto systémem více ublíženo než je.(krom vyjímek,které tak činí ve svůj prospěch)Ano,policie je bezesporu hlavní forma ochrany společnosti,ale do té míry,do jaké jí to systém povolí..A naše zákony a možnost ohýbání práva, v prospěch těch neslušných,nám říká,že povolí odsud podsud, a v té banánové republice již jsme..
Mějte pěkný den

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 06:28:19 14. 12. 2011
default.png
Ty vado, Honzade, to se skoro nedá ani přeluštit, kolik tam práskáš chyb. Proč nepíšeš třeba ve Wordu aby ti to kontroloval?
Jinak mi tady připadáte všichni poněkud hluší nebo spíše že neumíte číst. Asi stokrát jsem tu osobně jenom já psal, že propouštění je jenom logický další krok celého toho sestupu celé té odshora dolů posrané firmy a že k tomu dojde. Na toto odpovídali různí ti čekatelé na pečené holuby (různí ti nicenedělající sociální jistotové) tak, že to snad ne... To snad kua jo. Teď jak píše Dax, chci vidět firmu, kde se má masivně propouštět, jak bude její práce vypadat? Dax zapomíná, že zdaleka ne všichni budou jen trapně čekat, až to dopadne na ně. Spousta poldů teď začíná a ještě další spousta ještě začne hledat, kde nechal tesař díru. Voda už je v obytných prostorech, podpalubí vás ještě nebralo, ale ono to furt stoupá. Co se bude honit hlavou poldovi, který se má soustředit na spisy, na pátrání atd? No zcela jistě ne spisy ani pátrání.

Dále bych Daxe doplnil ještě o další věc: dělných je u policie žalostně málo, proto nechápu (nerozumím pranic) to, jak může někdo psát o nějaké kritické početní hranici, ta byla podle mého dávno dávno překročena. Ty počty ouřadů, co vymýšlejí na dělné stále nové a nové papírování, znesnadňujíc vám už tak dlouhodobě neúčinnou práci (systém je nanic) lidem k ničemu nejsou.

Největší darda ale bude (slyšte lide policejní svého Sybiláka) že od válu nepůjdou ti z kanclů, ale dělní. Nenechte se zmást kecy o snížení administrativních krys v médiích, což jistě začne. Půjdete vy z terénu.

Všecko co jsem vám tu v minulosti napsal se beze zbytku naplnilo a naplňuje. Včetně toho, že světlo na konci tunelu je co? Správně, světlo na konci tunelu je v prdeli, vole!



Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PAVELNO 23:32:03 13. 12. 2011
default.png
Honzade ala Denvere ty bud rad ze se tady s Tebou vubec jeste nekdo bavi, po tech blbostech co zde pises se vazne divim a obdivuji Andrease ze na Tebe reaguje s takovou vytrvalosti. A Daxe si do huby neber, on narozdil od Tebe vi o cem mluvi. Ty o policejni praci vis velke kulove! Co vubec delas za praci? Jo a neboj brzo bude pod 30tisic poldu a budou slouzit 1000h zadarmo. Mel bys kandidovat na mistra vnitra a vsem ukazat jak to maji delat! Jo a nezapomen pasovat Masiny na mega hrdiny! Lidi Tveho typu nas dostali tam kde je celej stat, do pr...! Cest!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HONZAD 22:32:17 13. 12. 2011
honzad..jpg
dax: tebe se, ale, cece, nikdo na nic neptal. Hned prvni slovo na prvnim radku zni "andrasi"

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DAX 21:57:08 13. 12. 2011
dax.jpg
HONZAD [2011-12-13 20:37:14]:
Úžasné a fascinující myšlenky. Jenom zírám a nestačím se divit.

Přeju hlavně zdraví

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HONZAD 20:37:14 13. 12. 2011
honzad..jpg
andrasi: tak sem se konecne dotsl k tomu to probrat
k bodu 1) tak tady se neshodneme od zakladu. Od hodnoceni sefa pres tve konstatovani ze delaji dobrou praci, az po tve uvahy o vysilani komand pro krejcire a spol. Tohle je nejjstejsi cesta jak potvrdit svuj statut neduveryhodneho bananistanu, ktery uz pomalu mame...

k boud 2)zcela bez ironie musim napsat ze ocenuju raci kterou sis s tim dal a shromazdil tak hezky pohromade udaje, ktere clovek musi kdyz tak otravne vydloubavat z ruznych zprav.
Ale co mam na mysli: O statistikach vedenych PCR mam jiste pochybnosti, ktere obcas cteni tohoto serveru krapet prohlubuje:-)
dalsi vec je to, ze vycet cisel je uctyhodny, ale obavam se, ze subjektivni pocit verejnosti o stavu bezpecnosti v okoli hovori o negativnim trendu bez ohledu na cisla statistik. A tady me napada jeden primer, snad pochopis jak to myslim. Pokud mas nejakou partnerku, tak asi jako nemala cast chlapu povazuje za svoji zodpovednost to, aby se vam obema vedlo dobre. Pokud se ma vest vam obema dobre, musi mit stejny pocit ty.. i ona. A predstav si to, ze ses v situaci kdy at delas, co delas, ona se proste dobre neciti. Ba dokonce, citi se cim dal hur. A tady pozor. Jeji pocity mohou byt zcela subjektivni a neopravnene, stejne tak jako mohou byt zcela racionalni a opravnene a treba ti ty jeji pocity nastavuji zrcadlo toho, co clovek treba nechce sam sobe pripustit... ale at je to jak je to, at uz se myli, nebo ma pravdu, tak (pokud chces s nekym byt ve vzajemnem souziti) NEMUZES ty pocity a nazory nereflektovat. Tedy oprava: muzes je samozrejme ignorovar, ale to znamena drive ci pozdeji rozpad tveho souziti. A ja mam pocit, ze tvoje pismenka jsou slova toho chlapa ktery se snazi delta maximum a to treba citi a vnima verejnost, jeji pocity, jsou ta druha strana. Cisla mozna hovori o tom, ze vse klape, ale mozna verejnost to citi jinak... a co ted s tim? Je to jeji pocit zcela iracionalni a zanedbatelny a ty mas pravdu a muzes tedy jeji pocity ignorovat? Nebo je to jinak?.

Pokud jde o tvuj zamer, ze lide se niciti bezpcne ne kvuli policii, ale kvuli "systemu" tak se nezlob, ale tole zni jako jiste vyvynovani se, nebot pro znacnou cast populace pravoe police je zakladni (neb jednou z nejdulezitejsich a nejviditelnejsich) casti systemu a nadto jeho hlavnim ochrancem. Takze, andrasi, Vy jste system.

No a pokud jde o ohybani prava. Ano, to je bez debat. Ale z hlediska pohledu verejnosti, vy jste cast sytsmeu a pokud je pravo ohybano, tak jej zacasto ohybate prave vy. Ze ho ohybaji i tuzni vejlupkove, kteri maji na dobre advokaty, to je jasne. Ale ti delaji pouze a jen to, co system umoznuje. A system? jeho pilirem je policie bezesporu....

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DAX 17:13:45 12. 12. 2011
dax.jpg
ANDRAS [2011-12-11 20:04:20]:
Děsiti se nad TT netřeba, neb policista můsí býti v ČR pernamentně udržován v nejistotě všeho, aby se musel hlavně zabývati sám sebou. Pokud by byl tož policista v pohodě s klidem na práci a finančně i materiálně zajištěn, tak by hrozilo veliké nebezpečí, že by mohl odhaliti a odkrýti nitky vedoucí k vlivným a vysoce postaveným vládním bojovníkům a chrabrým zastáncům svobodného podnikání se vším a hlavně se státním rozpočtem této země ve stylu "malá domů" v jejich případě Velká domů a to je krajně nežádoucí...
Proto musí být počty policistů a výše jejich platů stále co?
"Kurva nižší, nižší Halík..."

Teda CHIPE ty si mi teda dal s tím Halíkem....dávám plný počet bodů..

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ANDRAS 20:04:20 11. 12. 2011
Andras.jpg
CHIP [2011-12-11 17:40:01]:

Nevíme, jen co jsem pochytil z Otázek Václava Moravce minulý týden, tak Lessy počítal se snížením stavu v roce 2012 až na 34 000 policistů. To je pokles o více než 10 000 policistů za pouhé 4 roky a o více než 6 000 policistů pod kritickým limitem fungování sboru. Jinak mě více děsí to dokolečka probírané, otvírané a závírané, plánované či neplánované snižovaní TT.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio