Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Kubice vyzval Lessyho k odstoupení (REDAKCE)

Aktualizace: Lessy svůj post podržel, s Kubicem se shodli

Co se ještě před víkendem zdálo nemožné, se naplnilo. Po dnešní schůzce Lessyho s Kubicem ministr vnitra řekl, že ho návrhy policejního prezidenta mile překvapily a že se jim podařilo nalézt shodu. Skončí náměstek PP Osvald a jeho úsek bude opět rozdroben mezi ostatní náměstky, jako tomu bylo před Lessyho nástupem.

Autor:
Publikováno: 01. 12. 2011
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu HAMMER 11:48:16 23. 12. 2011
default.png
ANDRAS [2011-12-22 14:22:37]: Neříkej mi soudruhu, já jsem s tebou nekrad! :D

Odpověď na to velké písmo, vzal jsem si na něho lupu a přidržel si ji umělým zubem: na to, že v protokolu hovorů nebo zpráv je datum a čas každého hovoru se asi neptáš, to ti musí být jasné. Pak zkusím hádat, kde zase hledáš, jak to nejde: já měl teda vždycky hodinky a to přesné hodinky. Porovnáním času zjištěného přestupku v mém oznámení přestupku a času v protokolu na mobilu bylo jasné asi i SO, že jsem musel toho člověka s tím telefonem v ruce vidět. Doufám, že neodpovídám na něco jiného než chceš slyšet.

Protože v reálu když maník nechtěl zaplatit s tím že eééé, tohle SO stačilo a nikdy nebyl jediný problém.

Co vy hovni děláte je mi jasné z těch žgrindů, co smolíte a o čem píšete. Kdybyste totiž dělali něco (opravuji se cokoliv) sami aktivně, psali byste něco jiného. Neder si hubu, nedokazuj mi jak jsi líný.

Tohle nebyli žádní dědci, ti totiž mobily ani nepoužívají, ale to by jsi mohl vědět. Dědci nekladou odpor, kdežto tady tyto výbrky byly už typu těžkých hochštaplerů myslících si, že jsou v Praze a jednají s koktajícím troubou, který ani neví, jak se jmenuje ulice, na které auto zastavil.

Za lékárničku jsem nikdy v kariéře nikomu pokutu nedal. Včetně problémistů. Měl jsem, ale nešlo mi to.

Problémisti byli vždy hogo i s fogem a vždycky kravaťáčci, asi blbě čteš taky, vem si na to taky lupu. Mě nikdo nikdy ale nerozsekal, já jsem stížnosti nikdy neprohrál a asi chápeš, že jich muselo být celkem dost. Když mám právné neznalost, tak co teprve ty, znalý, jak asi ty musíš sekat drbany hlava - hlava.

Já velice dobře vím že v Praze aspoň za mě nesloužil ani jeden Pražák. Na obvodě a v hlídkové teda. Taky velice dobře vím, jak to tam z toho důvodu vypadalo. Policajt bez místní a osobní znalosti je nula. A to nejsou moje slova. To je česká policejní specialita.

No, prostě a jednoduše, hledej v zákonech jak to jde a ne jak to nejde a nehádej se tady se starým praktikem. Vyplašený jsi z "Kosů" tak, že by jsi mohl provádat vyplašenky na Staromáku japonským turistům. Zákrok vedeš vždy tak, že máš před sebou kosa, který ví a zná, ne že soupeře od začátku podceňuješ, ale to ti snad psát nemusím. To bych s tím svým systémem neuhnout ani za prase byl do měsíce v civilu.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ANDRAS 14:23:36 22. 12. 2011
Andras.jpg
JAK VYVOLÁNÍM POSLEDNÍHO HOVORU PROKÁŽEŠ, ŽE PACHATEL TELEFON DRŽEL V RUCE NEBO JINÝM ZPŮSOBEM, samozřejmě během jízdy.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ANDRAS 14:22:37 22. 12. 2011
Andras.jpg
HAMMER [2011-12-22 06:43:09]:

Tak zdá se, že jsi už starší, a jaksi čtení ti zřejmě dělá problém. Takže ještě jednou a jen a jen pro tebe soudruhu, to zvětším, aby jsi to přečetl celé.

JAK VYVOLÁNÍM POSLEDNÍHO HOVORU PROKÁŽEŠ, ŽE PACHATEL TELEFON DRŽEL V RUCE NEBO JINÝM ZPŮSOBEM.

A o tom, co my "hovni", jak ty říkáš, jsme dělali či nědělali, zkoušeli či nezkoušeli, víš kulové, tak se soudruhu prosím nevyjadřuj, když vůbec nemáš potuchy. Buď tak laskav. Ty jsi vše dotáhl do konce jen pro to, že jsi trestal právě typy těch "dědečků s lékárničkami", víš? Protože s tvou právní neznalostí by tě zde kdekdo rozsekal neuvěřitelným způsobem:-)

Jo a pro tvou informaci, 90% poldů, kteří slouží v Praze, z Prahy nejsou.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 06:44:54 22. 12. 2011
default.png
Herdek, Andrasi, k čemu by mi byl ten mobil jsem napsal neúplně: k vyvolání posledního hovoru nebo SMS a jeho času, jsem chtěl napsat.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 06:43:09 22. 12. 2011
default.png
ANDRAS [2011-12-22 00:21:28]: A všichni ostatní: jenže skutečnost byla ještě horší, já toho nadělal daleko víc. Nelze mě pomluvit, všecko je pravda. Když říkám, že policie je plná líných připosranců, vím o čem mluvím. Zajímavé je, že všichni kritici těch mých posledních sraček píší zase stylem: nejde to, tady v Praze máme dražší telefony...nejde to... Ale nikdo z vás, hovni, nemáte jedinou takovou zkušenost, prostě proto, že nic neděláte a jen kňučíte.

Dělal jsem někde, kde právní znalost lidí byla nula - v České republice. A je nula pořád.

Já sám sebe vidím jako blbečka, co nic z toho, co dělal a co mu fungovalo, nedokázal nikam dovézt do nějakých statistických výstupů dřív, než se po mně někdo pošlapal a v podstatě mi to znemožnil. Idiota, který dvacet let pořád debilně myslel, že sám něco změní. Nezodpovědného blba, který svou naivitou poškodil svou rodinu.

Tak bavíš se o Praze a co bych tam dělal... já si myslím, že jen psal, psal a psal... neměl bych čas na žádné svoje nápadíčky a aktivitky. Je to kdyby, jenže já bych do Prahy nikdy nešel. Co bych tam byl asi platný? Neznám lidi ani místo, jako četník bych byl v Praze nebo kdekoliv jinde kde to neznám nula. Jako každý jiný. V Praze "zapisovatel". Já měl jiné podmínky a píši o nich, ty srovnáváš koše s baňama.

Zamýšlím se.... zamýšlím se... Andrasi, víš k čemu ten mobil byl? No k vyvoválání posledního volaného čísla nebo čísla posledního hovoru. Ty jsi si nachystal krávovinu o tom, co když nikam nevolal, ale já jsem tady už snad dvacetkrát psal, že nikdy, nikdy nedělám nic jako polda, (myslím zákroky atd) dokud si nejsem absolutně jistý.
Tou následnou újmou můžeš zkoušet tak pitomce v policejní školce. Já nemůžu svým počínáním při odejmutí věci způsobit
škodu v nápadném nepoměru k sankci, která za přestupek hrozí, kterou můžu já ze svých informací které mám na místě předpokládat! Samozřejmě že když dotyčný sdělí, že má na cestě třeba rychlozkazitelnou zásilku v ceně milionu a čeká na mobilu kde a kdy ji má vyzvednout, mobil nemůžu zabavit.
Jenže tak chytrý nikdo z těch řádově desítek potížistů kravaťáčků nikdy nebyl. Vždycky zaplatili, vždycky! Tak kdo je tady blbec, Andrasi? Já, který jsem přestupek dotáhnul do konce a nikdy jsem to neprohrál nebo ty, který mi tady vykládáš, jak to nejde u vás v Praze? :D

Pro lenochy a vyžírky to zní jako sračky, to je ale váš problém, hošani. Já ke všemu co jsem zde "nasral" mám detailní věci, které lidi, co dělat chtějí, přesvědčí, že to tak bylo, protože si to můžou sami hnedka ověřit na sobě.
Vy ostatní jste důvod, proč nepotřebujeme takovou policii.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ANDRAS 00:21:28 22. 12. 2011
Andras.jpg
HAMMER [2011-12-19 19:02:00]:

Takže jsi si tu zase poměřil, že máš většího pindíka nežli všichni ostatní, to je fajn, už to víme a nemusíš nám to psát v každém tvém příspěvku:-)

Teď se hammere zamysli. Dobrá, pokud tedy mobil zabavíš (dejme tomu, že ten pachatel má šunt za tisícovku, zde v Praze mají lidé mobily v cenové kategorii 5000+), jak tím zabavením prokážeš, že ten telefon držel za jízdy v ruce nebo jiným způsobem?

Já bych řekl jednu věc. Ty děláš někde, kde právní znalost lidí je minimální. Věř tomu (a také se to stalo), že by jsi v Praze zabavil mobil jen jednou a šel by jsi. V případě zabavení mobilu totiž může vzniknout v případě, že se vyznám, obrovská újma již jen znemožněním jeho používání.

Nu, co naplat, sám sebe vidíš jako superpoldu, kterému není rovno a který si vždy poradí. Ale uvědom si, že ty jsi za celou dobu, co jsi sloužil, nemohl nasbírat ani polovinu toho, co nasbírá např. policista sloužící 5 let v Praze.

Jsi prostě jen přerostlé dítě, a jsem rád, že to tak také zde každý vidí:-) Odmítám si s tebou nadále poměřova kdo má větší pindíky, nemá to smysl. Nejprve se zamysli a potom piš. Jen s tím mobilem je například to tvé zabavení naprosto totálně k ničemu ba naopak, více škodí nežli pomůže.

Má úcta.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DAX 15:52:35 21. 12. 2011
dax.jpg
MANGUSTA [2011-12-21 07:22:20]:
Příteli proboha tohle nedělej, víš kolik z nás nemusí ten záchvat smíchu , po tvém příspěvku, přežít...??

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu MANGUSTA 07:22:20 21. 12. 2011
default.png
SEVEROKOREJCI SE DOZVĚDĚLI O TOM,ŽE HAMMER UŽ NESLOUŽÍ O POLICIE http://www.youtube.com/watch?v=-8LZbr9R9no

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PAVEL1 21:51:26 20. 12. 2011
default.png
Hammere, takovej kopec s....k už jsem dlouho nečetl. Divim se, že po odchodu takovýho kabrňáka si policie dovolí pořád ještě fungovat. Ty tvoje příhody s důchodci u vás na vsi, kde byl zřejmě větší nápad než v Praze a kde se před tebou všichni třásli, by stálo za to vysílat na Nově jako "Hammer - borec na konec". Podobných historek jsem už slyšel mraky, kupodivu obvykle pokud jsem byl u nich osobně přítomen, odehráli se trochu jinak a méně akčně, než byly posléze vyprávěny. Nepochybuju, že u tebe to tak není, protože ty si ten borec a na tebe si nikdo nepřijde. Možná tomu i sám věříš. Navíc se máš skvěle, tak moc, že to tu musíš psát pořád dokola, kdyby to náhodou ještě někdo nevěděl. S tebou sloužit, bouchla by mi z těch keců po dvou hodinách hlava.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DOMINIKA 19:35:28 19. 12. 2011
dominika.jpg
HAMMER [2011-12-19 19:02:00]: Právo jedinného teoretika v této diskuzi,jsem si již dávno přivlastnila já..Nikolivěk Váš kolega,který ač se Vám to může zdát nemožné,třebas nějaké profesní zkušenosti má též..
Omlouvám se za vstup,Váš prvotní příspěvěk,byl reakcí na mne,tak jsem se neudržela.Už to neudělám.
Hezký večer

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio