Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Jak je to s kriminalitou v ČR? Mapakriminality.cz to ví (REDAKCE)

Jak je to s kriminalitou v ČR? Mapakriminality.cz to ví
Vizualizace indexu kriminality na mapě kriminality
Foto: ProPolice|Otevřená společnost, o.p.s.

Možná již někdo z našich čtenářů zaregistroval, že v neděli na internetu zahájil provoz dlouho očekávaný projekt - program ProPolice z neziskové organizace Otevřená společnost, o.p.s. zveřejnil unikátní interaktivní mapu kriminality České republiky, na které se dá nejen porovnávat kriminalita mezi jednotlivými kraji a územními odbory země, ale také nabízí řadu dalších zajímavých informací.

Autor: Ondřej Skalník, ProPolice|Otevřená společnost, o.p.s.
Publikováno: 06. 12. 2012
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu DAX 22:29:15 31. 03. 2013
dax.jpg
HAMMER [2013-03-30 10:19:22]:
Hammere to ,že ty si toho moc nevěděl o spadlém letadlu a ostatních věcech ,které se nezveřejnovaly, ti neberu, mě v tý době procházely rukama všechny SI za 24h v této zemi a tenkrát i slovenska, tak, že tu o tom tvým Budulínkovi si budeš moci vyprávět komu chceš a systém JPP šířil dezinformace tenkrát, stejně jako dnes, akorát se to ted jmenuje TV NOVA. To,že gauneři byli tenkrát taky, je fakt, ale proti dnešním sametovým hrdinům to byli jenom pouhý paběrkáři... to mi zkrátka nikdo nevymluví.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 10:19:22 30. 03. 2013
default.png
DAX [2013-03-17 19:23:42]: Hahaha, a teď ještě tu o Budulínkovi. Věděl jsi kulové, jako všichni jsi si jenom myslel a to ještě na základě JPP. Padesát kilometrů od nás spadlo letadlo a do doby, než komunismus jakože ofiko padnul, jsme o tom ani nevěděli.
S těma platama: dneska má polda, dejme tomu, 16 táců. (tfuj to je hnus taková cifra!!!) Když vezmeme dva litry plat tehdy, osmkrát víc. MV měl 13000,-Kč, krát osm dneska a jsi tam, kde jsme byli kdysi. Jenže plat není všecko, co MV bere a bral na rozdíl od tebe, postarší hochu! :D :D :D

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DAX 19:23:42 17. 03. 2013
dax.jpg
HAMMER [2013-03-16 06:35:28]:
Hameere mýlíš se v tý době jsem měl docela možnost přístupu k všemu možnému jak informacím tak i kontaktům a dovoluji si tvrdit, že zneužívání a výhody tehdejších papalášů a současných mafianů jsou nebe a dudy.Jenom tak pro zajímavost co si vzpomínám tak plat ministra vnitra Junga byl okolo 13 000,- a plat policisty okolo 2 až 3 OOO,- nástupní plat byl 1750,- Ono se stačí podívat jaký majetky a jak žili a ještě někteří bývalí papaláši dnes žijou. Nevšiml jsem si, že by měli milionové, nebo miliardové soukromé majetky, tak jako ti dnešní polistopadoví ,sametoví vládní gauneři.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 06:35:28 16. 03. 2013
default.png
Jo, Daxi, ještě jedna věc při tvé volbě poměrů před rokem 89: nezapomínej, že tehdy jsi skoro nic nevěděl. O tom jak se krade nahoře se nesmělo ani mluvit, natož psát. Dneska se změnilo jen to, že se kolem toho mlví a píše...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 18:06:51 21. 02. 2013
default.png
AKIRA [2013-02-21 11:15:28]: Oprava cenzora: teď žijeme v hlubokých sračkách a je mi na zvracení.... a systém založený na kamarádíčkování se tady nijak nezměnil. Pořád pleteme obchod s kamarádstvím.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu AKIRA 11:15:28 21. 02. 2013
default.png
ted zijeme v hluboke demokracii a je mi na zvraceni, co se tady deje. to co se tu delo pred nebo po 89, neni v systemu, ale jen a pouze v lidech. hajzlove co si nevidi do drzky budou porad hajzlove a vzdy si budou prevlikat plast podle aktualni situace.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 06:25:12 20. 02. 2013
default.png
DAX [2013-02-20 00:32:44]: Je jedno jakou nálepku si náš systém dá, ale za pětavacet let jsme přesně tam, kde jsme byli tehdy plus dluhy jako svině!!! My jsme se nikam nehnuli, pořád máme svoje minimum abysme nezdechli hlady, abysme v zimě nezmrzli a konec. Nová auta kupují firmy do odpisů a po nich pak lidi jako slušné ojetiny. Na vlastní bydlení má pár mladých, zbytek hezky jako zastara systémem dokud mama funí, zůstane u ní. Bavím se jen o pracuhjích a ne zrovna o těch nejnižších patrech pracujících co se týče platů jako prodavačky (jejich plat je akorát na inkaso nic víc) nebo jiné profese.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DAX 00:32:44 20. 02. 2013
dax.jpg
HAMMER [2013-02-16 08:05:05]:
Hammere klídek, souhlasím s tebou. Řeknu to jinak a stručně aby bylo jasno: Pokud mám volit mezi tím co tady bylo před 89 a demokratickým systémem, tak je to jasný a volím jasně demokracii a ještě jednou demokracii.
Pokud mám volit mezi tím co bylo před 89 a tím co je tady dnes a co si tak přesně a jasně popsal a co je jenom parodií na demokracii a svobodu, tak volím jasně to co bylo před 89. Proto,že než tenhle bordel a gaunersko-zlodějskej systém, bych raději opravdu žil v tom co tady bylo před 89.
A to je odpověď i pro úžasného demokrata, ctícího demokraticky a bez urážek i jiné pohledy na svět Pima-Burgera s kterým se jakožto pomatenec zajisté nemohu, uznávám rovnat...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 08:05:05 16. 02. 2013
default.png
DAX [2013-02-15 23:07:43]: Tak zaprvé, Daxi, já se teda nedivím. To bylo jen konstatování.
Zadruhé: ale my tu podle mého názoru svobodu nemáme. Svoboda jednoho totiž končí přesně tam, kde začíná svoboda druhého. Tady se po svobodách spousty lidí za nečinného přihlížení policie (což je orgán, který by měl okamžitě jako první a v podstatě na celé velké šíři fronty jediný zasáhnout) soustavně beztrestně šlape. To co tady máme je akorát tak bezmezný bordel leckdy už zavánějící anarchií. My se neumíme srovnat jinam než od jedné zdi ke druhé zdi. Od totality kdy jsi směl fakt hovno po druhý (až skoro extrém), kde všichni můžou všecko.

A prvotní příčina je, že tady neproběhla debolševizace. Prospěchářští prevíti sdružení výhradně v KSČ (pár i v jiných stranách NF) mohli pohodlně přecestovat jinam, napřed do OF, pak ODS a všech zbylých novokradačských partají. Zůstali u koryt všude, kde to vedli od desíti k pěti, aby to dovedli k nule nebo lépe řečeno k vytunelování všeho, co mohlo třeba fungovat. Dovedli to tak daleko, že si sem jezdili tunelovat i cizinci, kteří uměli pochopit, co jsme zač a že to tady nikdo neřeší.

Tvoje stesky nad komunismem jsou pasé, ten bordel tady totiž nikdy neskončil. Ten je v myšlení tohoto národa hodně dobře zakořeněný. Stěžuješ si sám na ten svůj zlatý komunismus, který je tu reálně pořád, jenom se přioděl o roucha loupeživého kapitalismu. Ovšem v roli loupeživých kapitalistů zásadně českého původu není nikdo jiný než ti tvoji zlatí komunisté.

Proč si myslíš, že sem Dánové jezdí? Protože doma jim nikdo ani náhodou nenaleje. Protože u nich policie funguje i bez komunistického režimu. Totéž v Německu, v Belgii atd.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PIM-BURGER 00:43:03 16. 02. 2013
Pim Burger.jpg
DAX [2013-02-15 23:07:43]: Jojo Daxi, chtělo by to s nima zatočit pěkně po bolševicku, co?:-) Ty už bys jim dal co proto. Podělaná demokracie!:-) Někdy váhám, jestli jsi větší pomatenec ty nebo Denver - ale abych byl spravedlivý, necháme to na remíze...:-D

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio