Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

To co předvedli policajti v Duchcově, je zářný příklad, zasahujících bezmozků !!

Tato akce byla evidentně na ochranu černých špinavých darebáků, kteří platí, formou daní, policii. Zatím co majorita sedí doma, fláká se po barech, přepadává lidi za bílého dne, vykrádá obchody a žije ze soc. dávek. Jak by asi reagovali tito zakuklenci bez mozku, kdyby jim zmlátili jejich děcka. To jste opravdu takové dementní figurky, které jdou na rozkaz do čehokoli, aniž by rozpoznali, na čí straně je právo ??? Těchto chudáků v kuklách se štíty a pendreky, kteří neumí používat mozek, ale jen chvaty a hmaty, je mi docela líto.
KARL :: Datum založení: 25. 06. 2013 :: celkem 123 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu DAX 21:14:12 26. 07. 2013
dax.jpg
SANTIAGO-SAN [2013-07-25 15:44:44]:
Tak tak, možná taky jestli se třeba nějak více neangažoval a hrdině nebil za lidská práva uličních protestantů v Č. Budějovicích nerespektujících policejní výzvy a nedostal na budku od SPJ.....?
Také jsem s jeho absence nějak nesvůj. Věřím, že on to ale jistě dožene a zase nás zahrne svými úžasnými a jedině správnými názorovými výrony. Třeba jel jenom na dovolenou do kapitalistické západní ciziny, načerpat zaručená světová moudra a my si tu děláme zbytečné starosti....

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu SANTIAGO-SAN 15:44:44 25. 07. 2013
default.png
DAX [2013-07-24 22:51:19]: Je tu takový zvláštní klid že ? :D Nebo jestli ve cvokárně něco provedl tak mu zakázali internet...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DAX 22:51:19 24. 07. 2013
dax.jpg
SANTIAGO-SAN [2013-07-24 16:04:22]:
Naboj nestalo se mu nic, jenom mu asi došly antideprasiva, tak si je jel vyzvednout zřejmě do PLB..... jak bude zase v kondici on se jistě ozve... jeho zaručená moudra a svaté pravdy, chytrost a přehled tady nemohou chybět....

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu SANTIAGO-SAN 16:04:22 24. 07. 2013
default.png
Mě spíš mrzí kam se nám poděl HonzaD... Přestal nějakou dobu reagovat když sem po něm chtěl v jiném vlákně aby přímo řekl čím se tedy živý že je tak chytrý a má přehled. Teď po něm chci další konkrétní věc a znovu se tu neukazuje...Snad se mu něco nestalo .. :-O

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CHIP 19:12:33 23. 07. 2013
Chip.jpg
Hoši vůbec na Karlika nereagujte. Chce jen srát lidi a bude onanovat nad každým příspěvkem, který bude na jeho výrony reagovat...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 19:05:53 23. 07. 2013
default.png
A už je to tady. Místo policejní práce ty kundy manageři opět dělají politiku. Místo toho, aby byl pohnán před zodpovědnost velitel obvodu, kam sídliště Máj patří a který evidentně nedělá co má (a pakliže velitel obvodu doloží že se ve věci přetrhával i s lidma ale nebylo to nic platné a nadřízení nereagovali - sejmout je), postaví se nic neřešící další cizí policajti chodící od ničeho k ničemu, neznající místo ani lidi. Neexistuje plán co s něma, neexistují setkání policie (územáři samotní) versus občané, nikdo z policajtů nechodí do škol říkat děckám co a jak, neexistuje tlak na sběrny a zastavárny (jinak by to jaksi nekradli kdyby neměli kam s tím), neexistuje tlak na hospody s nalíváním zjevně podnapilých atd atd. Místo toho DBA, KB, KO, zastavené auta atd atd, čárky, čárky, čárky a všecko je to samozřejmě už nějakých padesát let napiču, napiču a napiču a nikoho to ani nedojímá, že se furt dělá něco, co dávno nefunguje.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu SANTIAGO-SAN 00:19:52 20. 07. 2013
default.png
KARL [2013-07-19 00:25:34]: Netuším jak moc tupý jsi ale hádam že kámen v řece je na tom lépe než ty. Vyjadřuješ se jako primitiv, reaguješ jako primitiv, přemýšlíš jako primitiv, i opice má více informací než ty a i tak má rozum že ví že má mlčet a žvejkat banán... Vezmi si z ní příklad :-) Ten kluk s kamerou mezi autama, jsi tak tupý že ani nevíš že ten borec se po tom mediálním poprasku šel sám nahlásit na policii že on poldu napadl první tak jak ukázal celý záběr...Jedna věc. Další věc nauč se číst a chápat věty jednoduché. Nevím co jsi za sopláka že máš tu hrdost a namyšlenost mě urážet ale podle přístupu jakým jsi psal jsi lůza. Taková ta o kterou si nečistím ani boty :) Kde jsem to viděl? Na videu, a četl v oficiálním vyjádření pčr, proti staříkovy se vede trestní řízení až bude věc ukončena video se uvolní pro veřejnost. Soudit dopředu a nehledět na důkazy může pouze omezený chlapeček jako jsi ty. Když mi velitel řekne skoč z mostu tak skočím a víš proč ? Jen proto abych tě naštval :D ... Takže se hezky vyvztekej udělej mi tu radost, pojď...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 22:10:42 19. 07. 2013
default.png
KARL [2013-07-19 00:25:34]: Já si myslím, že takového svědka bych snad ani nechtěl. Ty by jsi ledva otevřel hubu, už by byl okradený v průseru tvojí hned první větou, jak jsi ynteligentní.
Kde jsi četl něco o mlácení starého nevinného chlapa na vozíku? Co hulíš ty? Přečti si pořádně dotaz a moji odpověď, než si tady začneš otevírat čuňu.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu KARL 00:25:34 19. 07. 2013 blokovaný
Karl.jpg
SANTIAGO-SAN [2013-07-16 11:51:32]: Žádná kopačka na videu není. Buď jsi slepý, nebo ses předávkoval. Co tam hulíš ?? Proč byl teda sražen na zem ten chlap s kamerou mezi auta?? To bylo normální, jo? Vy naprogramovaní idioti. To vaše podle zákona se dá řešit normálně a ne že chlap spadne na hlavu mezi auta. Ti co tady pořád píší, deku a zmlátit, je jen důkaz toho, co jste za omezené hovada.Do starého chlapa o hůlce co tam prochází, který třeba nemá o tom co se děje, ani páru, by jste taky asi zrubali,co. Vy totiž nic jinýho neumíte. Proč nejdete po těch zkurvených vyholených tlamách, co si tam přitáhla DSSS? Na ty si netroufnete co, hrdinové. Ti po vás melou šutry, tak se jen bráníte. Civil, který tam jde říct svůj názor, na černé špinavé ludry, kteří zbijí manžele, na ty páku nemáte? Když jste volaní k problému s cigánama, tak jednáte jak v rukavičkách. Vy zákony. Je mi Vás opravdu líto, v jaké jste pozici. Děláte si to svým způsobem sami. Kdyby Vám řekl velící důstojník - skoč s Nuseláku ... tak skočíte, jo? První provést rozkaz, potom si stěžovat :-)) To je ta vaše logika.Těmato zásahama jak v Duchcově, tak v Budějicích, jste to posrali na celé čáře. Já vidět nějakou nepravost - nevidím, neslyším. Kdyby se mě policajt ptal, jestli jsem neviděl .... NEVIDĚL !! Normální civil ve vás nemá ŽÁDNOU oporu a ochranu. Až se něco stane, potom je generálů. Jste k smíchu. Na druhou stranu ... toto by měli v prvé řadě řešit politici. Dostávat soc. dávky, které hned první dny protlačí výherníma automatama a pak jdou sebrat kábl automatického vlakového zabezpečení, aby mohli dál valit svůj styl života, přitom ohrozí spoustu lidských životů, to je v pořádku :-))) Už začněte přemýšlet vy drbani - podle zákona.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu KARL 00:05:57 19. 07. 2013 blokovaný
Karl.jpg
SANTIAGO-SAN [2013-07-16 11:51:32]: Osobně mu tu deku natáhnu přes dýni a odvezu ho stranou a tam chytne takovou pumelici přes celou hubu, že mu bude zvonit v uších ještě dva týdny. Na četníka zvedat pracku nikdo beztrestně nesmí.

Pokud by jedna nestačila a měl kyndy, přílítne sestřička, bratříček, dokud frajer neřekne místo: "já si na vás bude stěžovat" "já chci jít domů!" To znamená, že se již rozsvítilo v setmělé mozkovně a pořádek byl sjednán. Ještě se mu dostane poučení, že z toho napadení úřední osoby se bude dělat něco jen v případě, že se o to sám přihlásí.
------------------------------------------
Vy jste opravdu dobří vypatlanci. Jste nadlidi jako naši politici ??

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio