Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

To co předvedli policajti v Duchcově, je zářný příklad, zasahujících bezmozků !!

Tato akce byla evidentně na ochranu černých špinavých darebáků, kteří platí, formou daní, policii. Zatím co majorita sedí doma, fláká se po barech, přepadává lidi za bílého dne, vykrádá obchody a žije ze soc. dávek. Jak by asi reagovali tito zakuklenci bez mozku, kdyby jim zmlátili jejich děcka. To jste opravdu takové dementní figurky, které jdou na rozkaz do čehokoli, aniž by rozpoznali, na čí straně je právo ??? Těchto chudáků v kuklách se štíty a pendreky, kteří neumí používat mozek, ale jen chvaty a hmaty, je mi docela líto.
KARL :: Datum založení: 25. 06. 2013 :: celkem 123 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu X 12:53:01 18. 07. 2013
default.png
doufám že armáda odmítne uposlechnout rozkaz střílet

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 06:10:08 18. 07. 2013
default.png
HAMMER [2013-07-18 06:07:46]: Jo, ještě jsem zapomněl: policie má v tomto stoprocentní podporu lidí. Neslyšel jsem ani nikde nečetl žádnou jinou reakci. Politici dokázali neuvěřitelnou věc: překonat na celé čáře v nenáviděnosti českou policii. Za to by se měly dávat už metály! :D :D

Hoši, doufejme, že zažijeme velkou satisfakci, jen aby to vydrželo. Držme pěsti!!!!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 06:07:46 18. 07. 2013
default.png
Jo a ještě jedna věc: jak jsme se tu mnozí bavili o tom, že policie je schválně dlouhodobě politiky ničena, špiněna atd atd. tak teď to ze všech naprosto otevřeně leze. Venca Loupeživý kapitalismus se k tomu vyjádřil taky.
Ti lidé naprosto veřejně dávají najevo, že jsou víc než nějaký plebs, že mají být nedotknutelní, že tohle nebudou trpět. Teď, mám ten dojem, dojde k bitvě o skutečnou demokracii namísto anarchie, loupeživého kapitalismu po bolševicku a dalších jiných českých vymožeností. Je dvacet pět roků po tzv. převratu (rozuměj kabátů) a my se máme pořád stejně jako za bolševika. Ono tady taky nikdo jiný pořád nevládne než ta sběř tupých hlav s VUMLem.

Karel Kryl to písní Demokracie z roku 1994 (na youtube) vystihnul naprosto přesně.

Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DAX 00:05:17 18. 07. 2013
dax.jpg
HAMMER [2013-07-17 06:08:35]:
Hammere ba naopak, já v tom žádnou srandu nevidím, popsal a napsal si to myslím vcelku naprosto přesně a trefně.
Moloch Nečase drancinggrupe a Kalouskova gaunerpárty skáčou jak potrefená husa a budou ted kolem sebe kopat jak střelená kobyla s šipkou v zadku. Obava, že všichni slušní lidé opět hořce zapláčí je nabíledni....

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 06:08:35 17. 07. 2013
default.png
DAX [2013-07-17 00:07:27]: Nesmíme zapomínat, že spousta soudců zcela jistě musela brát úplatky a že je nikdo nevyhodil. Teď, když je vrchnosti nejhůř, se soudcům na všech úrovních, co kdysi nebo spíše věřím tomu že soustavně brali nebo berou, jejich činy "vhodně" připomínají a oni si vykládají právo po svém tak jako vždycky, ale dneska, bohužel pro ně asi, zadara. Tam bude prostě zakopaný pes, vykopaná kruhová obrana a palebné uzly nepřítele se nedají vyvrátit s jednou rotou pěšáků, byť má výborné velení. :D :D

Je to to samé, jako když vezme četník. Jednoho dne ho ten jeho mrzký skutek dostihne, jakmile vezme (anebo kolikrát i jen odpustí) přestává být četníkem efektivním, stává se jen šaškem a pokud nezmění trenýrky, nedá se z toho uniknout.

Nápor orgánů, které se starají o přípravné řízení zmatečné (ee teda pardon trestné) je sice hezký, ale před sebou máme pořád více scénářů:

- teď musejí ty orgány seknout po chobotnici ve stavu soudcovském (měly to udělat ale dřív, chci-li někudy projít, musím to napřed vyčistit) což nevím, jestli je jim jasné

- může to být celé dobře připravené nejen ze strany policie, ale i protivníka, který nenapadl vyloďující se vojska na plážích, ale čekal zalezený v jeskyních hřebene Umurbrogol na Peleliu a teď se ozvaly jeho navzájem se zajišťující zbraně. Slavná první divize námořní pěchoty teď bude mít zkoušku ohněm. :D :D Teď podle mého, začíná rozhodující - opotřebovávací - část bitvy. Teď to bude řežba se vším všudy. Nepřítel nasadil velkou část těžkých děl, která dosud čekala za ocelovými vraty jeskyní, až přestane námořní ostřelování a kdoví, co má ještě za překvápka - náložemi podminovaný terén? :D :D

Dělám si z toho srandu, ale asi jistě chápete, že takovou tu cynickou.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu X 00:10:30 17. 07. 2013
default.png
Příjde mi to jako reality show. Takový dramatický zvraty nejsou ani ve filmech. Definitivně seru na českou politiku. Je to ztráta času. :-)Jedna absurdnost střídá druhou.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DAX 00:07:27 17. 07. 2013
dax.jpg
HAMMER [2013-07-16 16:23:52]:

"""Jo a k těm zadrženým: pozor, policie plus státní zastupitelství je jen první a druhou částí celého procesu, ještě to musí projít přes soudy, tam je největší nebezpečí, že se všecko zadrbe jako v minulosti. Není vyhráno, nějaká vazba není basa, ještě může stát stát pěkné statisíce, protože tam budou tihle kmotři "neprávem". Celé tohle vzepětí mafie může ještě u soudů udusit."""

Hammere tvůj předpoklad co si napsal, se bohužel asi začíná zase naplňovat, podle posledních zpráv to hoši začínají hrát na imunitu a hle všichni jsou zdá se z toho venku. Vládní mafie u soudních tajtrdlíků asi zase zapracovala. No myslím, že bude ještě hodně veselo...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ANDRAS 00:03:16 17. 07. 2013
Andras.jpg
Shrnuto mými slovy, obecně je český právní řád tak neuvěřitelně chaotický, že nikdo neví co a jak, každý si právo vykládá po svém, a podle toho také vše funguje....

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ANDRAS 23:56:07 16. 07. 2013
Andras.jpg
na diskusi na idnes jsem našel názor, s kterým se plně ztotožňuji:

To je fakt zabava tady. Policie a statni zastupitelstvi provede superakci kvuli udajne uplacenym poslancum a zneuziti pravomoci nekym, kdo takovou pravomoc vubec nemel. Nejvyssi soud vyklada trestni zakon tak extenzivne, ze na jednani poslancu vztahne imunitu. Byvaly predseda vlady vyzyva statni zastupce, aby odstoupili, protoze si dovolili mit nejaky pravni nazor (byt mozna spatny). Byvaly kandidat na prezidenta a ministr financi dostane znicehonic sest micu a je to jakoze v poradku. No a na Hrade prave pan prezident premyli, kterou casti Ustavy si pred vyspanim vytre zadek. U toho nejde brecet, to se clovek musi smat.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu SANTIAGO-SAN 23:07:14 16. 07. 2013
default.png
HAMMER [2013-07-16 16:28:46]: :D :D já chci znát ale řešení podle Mistra honzada a ty jsi mu dal zase možnost vyhnout se přímé odpovědi, víš že nerad mluví přímo k věci ale jen radši brousí okolo..

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio