Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

To co předvedli policajti v Duchcově, je zářný příklad, zasahujících bezmozků !!

Tato akce byla evidentně na ochranu černých špinavých darebáků, kteří platí, formou daní, policii. Zatím co majorita sedí doma, fláká se po barech, přepadává lidi za bílého dne, vykrádá obchody a žije ze soc. dávek. Jak by asi reagovali tito zakuklenci bez mozku, kdyby jim zmlátili jejich děcka. To jste opravdu takové dementní figurky, které jdou na rozkaz do čehokoli, aniž by rozpoznali, na čí straně je právo ??? Těchto chudáků v kuklách se štíty a pendreky, kteří neumí používat mozek, ale jen chvaty a hmaty, je mi docela líto.
KARL :: Datum založení: 25. 06. 2013 :: celkem 123 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu HONZAD 22:45:25 15. 07. 2013
honzad..jpg
andrasi, to byla fronta na Bartarne v kantyne nebo v Tuzexu? :-)))


inu prosty lid zijici svuj kazdodenni zivot v ulicich se bavi treba o tomhle:

http://www.blesk.cz/clanek/zpravy-krimi/201880/brutalni-rvacka-v-praze-skupina-romu-zmlati...

nebo treba

http://www.youtube.com/watch?v=nH39qEzDdQE


a o tom, kdy se deni z Duchcova a Budejic prenese do Prahy... No hlavne ze vy upoustite sve frustraci ze sve bezmoci nafd tim bordelem radostmi nad tim, ze par pitomcu skoncilo ve vazbe zatimco bossove jsou v pohode... Inu asi kazdy podle sve optiky

hele napadlo te nekdy, co znamena rceni "prehodit psum kost" ?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ANDRAS 22:15:48 15. 07. 2013
Andras.jpg
A ještě něco. Mě také vadí kriminalita. Ať ji páchá jakákoliv skupina lidí. Ale nebudu podporovat akce, které neslouží k ničemu jinému, nežli k vybití adrenalinu pár stovek opilých fanatiků (obrázky z Budějic, ala lahváče, dvoulitrový braník, opilý mladík hrdinně řvoucí čechy čechům, jehož krotí babička a další a další). Volby? že by? Zkus to, občas to v demokracii funguje, víš?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ANDRAS 22:11:51 15. 07. 2013
Andras.jpg
HONZAD [2013-07-15 21:42:11]:

Jinak nálada z Pražské fronty - nálada lidí dobrá, policie postupuje razantně proti všem narušitelům zákona, bez výjimky, a to velice razantně, pokud je potřeba. Většina lidí, co jsem potkal, policii dokonce chválí. Ale chápu, že pro jisté kruhy je dělat z pár stovek nezkrotných impulzivních fanatiků a pár tisíců rádoby revolucionářů národa, novodobé obroditele a zachránce demokracie, zřejmě životní cíl, že honzade.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ANDRAS 22:07:58 15. 07. 2013
Andras.jpg
HONZAD [2013-07-15 21:34:25]:

A jinak je dobře, že počty agresivních a fanatických jedinců se důslednými policejními protiopatřeními daří na demonstracích snižovat demonstraci od demonstrace na minimum, až musel organizátor jednu takovou rozpustit pro nedostatečnou účast. Holt lidi najedou v té anarchii zjistili, že alespoň někdo se ještě snaží prosazovat zákon, právo, a pořádek....

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ANDRAS 22:04:44 15. 07. 2013
Andras.jpg
http://policejnidenik.cz/2013/07/jak-to-bylo-doopravdy-s-vozickarem-v-ceskych-budejovicich...

A to nemluvím o tom, že původně chtěl policista vozíčkářovi pomoci tak, že mu chtěl sebrat předmět, co mu spadl, a nebohý vozíčkář ho za odměnu a z vděku udeřil a nakopl. Paní šla přes plot evidentně sama, a to kolegové byli mírní. Já bych jí zajistil po druhé výzvě s výstrahou.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HONZAD 21:42:11 15. 07. 2013
honzad..jpg
lidi vyzyvaj istvana aby zavrel toho i onoho? jo? tak to mas kolem sebe dost slepi lidi. kdyz jim uchazi ze istvan hraje levou nebot "ten i onen" kerej by mel jit za katrem a kvuli ktery, se udajne ta habadura spustila ( rittig, janousek) se vsem zvesela tlemi..
A i ten hammer to zere i s navijakem:-) mafiani se tlemi kteri sefujou praze (a cele CR) se vesele tlemi tu od more, tu ue sve vilky, par poskoku je na vazbe a hammer ma blazeny pocit? tak to ti staci malo... a navic te zjevne opustil tvuj kriticky rozum, jelikoz pokud hlavni mafiani, na ktere udajne cela akce par let bezela, behaj po svobode a jsou v pohode, tak je nekde neco spatne... a ty to nevidis? uz se koukam taky nechas zrat rohlikem, co?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HONZAD 21:34:25 15. 07. 2013
honzad..jpg
ale notak :-) on nikoho klackem neseknul, natoz ta jeho holka, co ji hosi poslali tak elegantne pres zabradli...
Podivej, klidne si stuj na svem, ze je to cele kosher, ja ti t neberu. Ale pak se nemuzes divit tomu, ze jsme v bananistanu a ze kazdy si svoji sycarnu dokaze oduvidnut a zracionalizovat presne tak, jak to ted delas ty ve veci uplne neadekvatniho postupu...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 21:33:18 15. 07. 2013
default.png
Jinak zase další stíhání dalších lumpů z vyšších sfér, herdek, co se děje? Ištvána lidi vzývají, aby zavřel toho nebo onoho, to jsem nezažil! Teď můžou politici řvát, že jsme policejní stát! To je ale taky asi jediné, co můžou dělat.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 21:25:56 15. 07. 2013
default.png
HONZAD [2013-07-15 20:28:41]: Vozíčkář je občan jako každý jiný, Honzo, neznám jediného z nich, který chce být brán nějak jinak. Když ti ten nebožáček tou svou jednou rukou sekne klackem přes hnátu a jak si klekneš, ještě se ti svým posledním zubem zakousne za ucho, cvrkneš si štěstím.

Má se chovat slušně, jeho handicap není polehčující okolnost. Být to ale zdravý chlap, potahali ho tam na místě trolinku tvrději a ještě by byl trestně stíhaný taky. Jestli dostal facku, je tady už jen jediná otázka: byla to dost velká šupa přes tlamu, aby se mu rozsvítilo? Pokud ano, pochvalme zasahujícího četníka za ráznou tlapu sjednávající pořádek, pokud ne, potrestat, protože namířit a pořádně neudeřit, to je hřích.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HONZAD 20:28:41 15. 07. 2013
honzad..jpg
No, ja myslim ze tohle se nepochybne jiz nyni zapisuje do cacke historie policie a cetnictva teto zeme :-):-):-)

http://paragraphos.pecina.cz/2013/07/agresivni-vozickar-ma-byt-obvinen.html

zfackovany invalida s jednou rukou a jednou nohou pujde pred soud za napadeni policistu :-) .... kluci zlati, kdyby to nebylo k placi, je to k smichu... a dostanou za to ti co ho hrdinne pacifikovali taky nejaky metal? :-))

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio